- 16 Mart 2007
- 3.099
- 512
- 688
- 40
- Konu Sahibi Pimpirikli
-
- #7.801
ben alan derslerine çalışmayacağım ...sadece gy-gk e girmeyi düşünüyorum inş...kpss (B) ile alan uzmanlıklar da var onlara girerim diyorum ..alanla uğraşacak vaktim yok ...
senin hedefin ne bilmiyorum ama alan olayı zor iş ..emek ve zaman gerektiren bir şey ...
bence (B) yi yüksek tutmaya çalış ilk etapta ..kaç net yapıyorsun
bu arada kızlar bi sorum olacak size... tarihle ilgili.
Sovyet Rusya'nın 1. inönü sav. sonra TBMM ile Moskova ant. imzalamasında,
I) Güney sınırlarını güvence altına almak istemesi
II) boğazlardan yararlanmak istemesi
III) İki tarafın düşmanlarının ortak olması gelişmelerinden hangisi etkili olmuştur?
Bir de TBMM içerisinde M.Kemal ve arkadaşlarının oluşturduğu ve 1.grup olarak adlandırılan milli mücadelenin lider kadrosu hangi olaya dayanmaktadır diyo...
cevap: Anadolu ve Rumeli Müdafai Hukuk cemiyetine... sizce doğru mu? ben ilk kez böyle bişeyle karşılaşıyorum da...
hilalcim nasılsın? ben de daha parayı yatırmadımsempatiksalakcinni ufff nasıl üşeniyorum bir bilsen. bu aralar tembelim. bugün kıyafet bakmaya bile zor çıktım.
başakcım napıosun? ben doğan hocanın sitesine giremiyorum. şifre yanlış diyo, sürekli bi bahane bulup postalıyoCADIARZUbayadır uğramadım herhalde ondankaydirigubbakcemile3problemlerden yeni video ekledi mi? matematiğe çalışsam iyi olacak yoksa hapı yuttum.
aaa ben böyle bir şey duymuştum. tbmm içerisnde farklı gruplar vardı. ıslahat, yeşil ordu, teneasüt vb. hepsi farklı görüşteki insanlardan oluşuyordu, içlerinde padişaha bağlı olanlar vb. de vardı. o zamanın koşullarında ortak amaç yurdu düşmandan kurtarmaktı.
M.Kemal ve arkadaşlarının oluşturduğu grup 1.grup olarak geçiyo. Anadolu ve Rumeli Müdafai Hukuk cemiyeti adı altında toplanmışlardı diye hatırlıyorum.
başakcım hadi hayırlı olsun kayıt yaptırmışsın ben pazartesiye bıraktım..malum ay sonu dermişim...yok 35 tl için bırakmadım tabi unuttum bu hafta ondansempatiksalakcinni
iyi akşamlar kızlar ben bugun fazla çalışmadım 90 coğrafya sorusu çözdüm, bi de coğrafyadan bi konu bitirdim:)
pikocum nişanlık mı baktın ya ne gusell:))
bende yatıcam birazdan canlarım sabah erken kalkıp çalışırım artık şimdi hiç çalışasım yok.
görüşürüz kızlar yarınn,
herkese iiyi akşamlar iyi çalışmalar
iyi geceler Pinkym, tatlı rüyalar
cnm benım nasıl elbısen anlat bakalm canım dogan hoca en son 2 taen sayı problemı vıdeosu eklemıstı.
kızlar ben bu aksam cok yorgununm calaısamıcam
saol Pikocum, ben kaçırmışım demek ki... peki önemli midir o gruplar? çalışmaya gerek var mı yani?
cnm ben kodlama yaptım. YİTIH ( YİTİK KELİMESİNİ AKLIMA GETİRDİM, babannem yitik diyemezdi, yitih derdi, öyle bir şeyler kodladım kendimce:hulya:
Yeşil ordu
İstiklal
Tenasüt
Islahat
Halk
bunlar haricinde bir de Anadolu ve Rum. müd. huk.cem var. ona 1.grup, diğerlerine 2. grup deniyormuş.bence ezberlesen iyi olur. TBMM deki gruplar hangisidir diye sorulabilir. bizim denemede çıkmıştı.
iyiyim canım sen nasılsın..ne yorucudur şimdi senin için..nişan kıyafeti ayakkabısı-tatlicadiarzu- o mu bu mu derken...resmini istiyoruzzz..hilalcim nasılsın? ben de daha parayı yatırmadımsempatiksalakcinni ufff nasıl üşeniyorum bir bilsen. bu aralar tembelim. bugün kıyafet bakmaya bile zor çıktım.
başakcım napıosun? ben doğan hocanın sitesine giremiyorum. şifre yanlış diyo, sürekli bi bahane bulup postalıyoCADIARZUbayadır uğramadım herhalde ondankaydirigubbakcemile3problemlerden yeni video ekledi mi? matematiğe çalışsam iyi olacak yoksa hapı yuttum.
gel buyur hayatım toplansak şöyle ne güzel olurdu.çay içer beraber soru çözer,yanlışlarımızın mütaalasını yapardıkboshayallersmile.çok güzel oldu balkon,zaten sıcaklarda içerde nefes alamıyorz hep balkondayız artık..bununda daha ağustosu temmuzu var yaaakannehir..canım tesekkur ederım nasılsn cnm nasıl gıdıyor
balkonuna gelcem oturmayahihoyyyt
aminn canımmm..Başakcım hoşgeldin canım... hepimiz arttırırız inşallah mattematik netlerimizi sınava kadar ya.
bende bugün 138 coğrafya sorusu yaptım bi tane mat denemesi yaptım çalışmalarım çok yavaşladı zamanı yetiştiremiyorm ...
ooo pikooo nişan resimlerini isteriz unutma...zemuszemus
lütfen burda övünmeyelim netlerle ayrıca bu bölüm atanmaya çabalayan emek veren birbirine destek olmaya çalışanların bölümü lütfen düzen bozulmasın...
bunu belirtmek istedim duramadımm....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?