- Konu Sahibi Pimpirikli
-
- #7.821
günaydın kızlarr pinkycim d şıkkı gibi geldi bana diğerlerii mesela toroslar vs.gibi jeolojik zamanlarda oluşmuştu,karstik mağara aşındırma sonucu, erozyon zaten özel konum d şıkkında ise enlem falan etkili eğer daha kutuplara daha yakın olsaydık buzullar olurdu diye düşündüm cevap neymiş kiCADIARZU[/B]
günaydın kızlarr pinkycim d şıkkı gibi geldi bana diğerlerii mesela toroslar vs.gibi jeolojik zamanlarda oluşmuştu,karstik mağara aşındırma sonucu, erozyon zaten özel konum d şıkkında ise enlem falan etkili eğer daha kutuplara daha yakın olsaydık buzullar olurdu diye düşündüm cevap neymiş kiCADIARZU[/B]
evet ececim canım d şıkkı doğru cevap, haklısın enlem,ülkemizde buzulların olmamasının sebebi dolayısıyla buzul aşındırmasının da olmamasının sebebi enlem, çok teşekkür ederim.
hilalim canım evet enlem, ececik süpersin teşekkür ederim.opuyorumnanaktan
Kızlar dua falan dediniz de, annem sürekli okunmuş lokum şeker falan getiriyo yemeden önce sizleride düşünüp dua ediyorum walla:icecream: zaten kilo aldım veremedim daha , bi de bu lokumlarla başımdertteekaydirigubbakcemile3
Kızlar dua falan dediniz de, annem sürekli okunmuş lokum şeker falan getiriyo yemeden önce sizleride düşünüp dua ediyorum walla:icecream: zaten kilo aldım veremedim daha , bi de bu lokumlarla başımdertteekaydirigubbakcemile3
merhaba arkadaşlar...
daha önce kpss ye hazırlanan arkadaşlar. denemelerinizle normal sınav araında nasıl bi fark oldu? paralel mi altında mı üstünde mi?
aman canım şok diyet yapma önce sağlık!....ben ilk defa bu kiloya çıktım 63-64 çıkıyorum 57 nin altına inmem lazımbende takıldım kaldım..benim sınavdan önce kilo vermem lazım..2 arkadaşımın düğünü var onlara gideceğim..biraz daha ince olmak fena olmaz ama metabolizmam bozuldu galiba..şok diyet yaptım boyumun ölçüsünüz aldım..
aman canım şok diyet yapma önce sağlık!....ben ilk defa bu kiloya çıktım 63-64 çıkıyorum 57 nin altına inmem lazım
ama sınavı bekliycem ve sporla beraber diyet yapıcam :dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?