- Konu Sahibi Pimpirikli
-
- #7.861
Pikocum bu arada benim memlekete geliyorsun demek yaa:1hug:
bende istanbula gidicem gelin,yine ayrılcas yani, sen geliceksin ben gidicem o zaman ya.
pikolata valla merak ettim nişanlığını;Resimlerini bekliyoruz elbisenin:))
tekrar hayırlı olsun inş.
başakcım sorma ben de olasılığa çalışsam mı diye düşünüyorum. konu nasıl bir şey onu bile bilmiyorumkaydirigubbakcemile3öss de bakmamıştım. sanki denemlerde çok kolay gibiymiş geliyor, belki de bilmediğim için öyle hissediyorumdur.
şimdi matematikten hız problemlerine çalışıcam. sürekli aynı şeyi yazıyorum, söylemekten utandım. bari bugün çalışayım.
bugünde toplam 48 matematik çözdüm. rezil günlerimden biriydi.
sen ne yaptın?
cnm dayının oğulları sana gerçek maaşını söylememiş herhaldekaydirigubbakcemile3abim başlayalı 4 ay oldu, üstelik meslek yüksekte. ona rağmen aylık 2.500 tl alıyor. hele doçentler aylık 7.000 tl ye para demiyorlar. profesörleri tahmin bile edemiyorum. yüksek lisansta bir hocamın projesine yardım ettim ve 300 tl para aldım. maaş harici TÜBİTAK tan iyi para alıyorlar, bana bile 300 verdiğine göre kendi kaç aldı kim bilir.
akademik kariyer düşünmüyorum. bakalım şuan için memurluk, gerçi onun içinde ölüp bitmiyorum. ilk hedefim evlenip Ankara ya gitmeksırnaşık şey
kızlar ben de cografyadan ihtıyacın soru bankasından 5tane coğrafya denemesı çözdm 90 soru smdı de yüzde probelmlerınden soru çözcem bırsuru testım var
kızlar olasılık zormu calsmaya deger mı bilmiyorumkismilebugun gördk dersnede evde bıraz baktım da gıcık bı konu gıbı ben öss de bıle yapmadım olasılıgı.
canlarım sz neler calsıyorsunz. ecesu canım kolay gelsın diğer kızlar kader ortaklarım olumunekankayizsmilesz napıyosnz
mutfak robotu kpssye çok rağbet var bilmem ne diyerek bizim moralimizi bozmaya mı çalışıyorsun? bence sen burda boşuna zaman geçirme mesleklerimiz bölümüne gir senin gibi memur olanlarla konuş.
kusura bakma sana laf yetiştirecek değilim. seninle kimse muhatap olmuyor ki. kendi kendine yaz dur o zaman.
ben varım arada bakıyorum kızlar napmış diye....... bugün 100 coğrafya çözdüm 16 anayasa da çözdüm ama yarısı yanlıştı konu çalışmam lazım mattan modüler aritmetik çalışıyorum ama tam olarak kavrayamadım:çok üzgünüm:artık ne kaptıysam ....kızlar neredesin yaa ama ne zaman girsem kayboluyosunuz((
gülşahçım biz burdayız canım. nasılsın,neler yapıyorsun,çalışmalar nasıl gidiyor?
ben varım arada bakıyorum kızlar napmış diye....... bugün 100 coğrafya çözdüm 16 anayasa da çözdüm ama yarısı yanlıştı konu çalışmam lazım mattan modüler aritmetik çalışıyorum ama tam olarak kavrayamadım:çok üzgünüm:artık ne kaptıysam ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?