• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

kızlar kendimi toplamam lazım, yarından itibaren başlıyorum adam akıllı.matematiği çok boşladım, yatmadan önce biraz tarih bakayım diyorum, sabah da deneme sınavım varakannehir

kızlar bayadır düzenli giremiyorum, naptınız, konularınız biti mieyvahedigeldismilebenim sadece tarih bir kat bitti.

kızlar kendimi toplamam lazım, yarından itibaren başlıyorum adam akıllı.matematiği çok boşladım, yatmadan önce biraz tarih bakayım diyorum, sabah da deneme sınavım varakannehir

kızlar bayadır düzenli giremiyorum, naptınız, konularınız biti mieyvahedigeldismilebenim sadece tarih bir kat bitti.

gelin kızımız nasılmıs bakalım cok mutlu olursun insallh tatlım:Saruboceq:

valla benım bıten bırsey yok daha tarıhe de baslamadım canım

gelin kızımız nasılmıs bakalım cok mutlu olursun insallh tatlım:Saruboceq:

valla benım bıten bırsey yok daha tarıhe de baslamadım canım

başakcım çok teşekkür ederim:) ya hiç sorma:sinifsinif:motivasyon bozukluğu başladı, hiç çalışasım yok. birz da natematik moralimi bozdu, bayadır bakamadığım için gerilemişim.problemlerde moralimi bozdu, zorlandım açıkcası.ben de saldım gittimafoldumben
toparlamam lazım bir an önce.

başakcım çok teşekkür ederim:) ya hiç sorma:sinifsinif:motivasyon bozukluğu başladı, hiç çalışasım yok. birz da natematik moralimi bozdu, bayadır bakamadığım için gerilemişim.problemlerde moralimi bozdu, zorlandım açıkcası.ben de saldım gittimafoldumben
toparlamam lazım bir an önce.

canım benım smdı dogan hocanın sıtesıne grdm de sayı problemlerını eklemıs sen matematık calssmadım baydr dıyınce sanada söylıyım problemlerı ekledgnı dıe kk ya grmıstım sen de tam problemlerden bahsetmısın

günaydın kızlar,

pikolata tebrik ederim canım. Allah tamamına erdirsin.

2 gündür hiç çalışamadım yaaa...
ben diyete başladım kızlar 3 kilo almışım bir an önce vermem lazım
arkadaşımla 1 saat yürüyüşe de gidiyoruz
bir de direksiyon dersine çıkıyoruz eşimle
kpss yi falan unuttum
offffff napıcam böyle bilmiyorum
kendimi toparlamam lazım
coğrafya çalışayım bari bölgeler kaldı sadece

pikolatam hayırlı olsun canım..Allah tamımına erdirsin inşallah..bu günlerde şımarmak hakkın olacak o kadar :)

ecesu bende buraya gelince aldım diye korkuyorum valla.neyse cuma gecesi yola çıkacağım,cmt evdeyim bende kendime bi beslenme ve spor planı yapacağım..bi 58 olamadım gitti ya..takılı kaldım 62-63 te.

bende şimdi çalışmaya başlıyorum..isteksiz isteksiz yapıyoruz bakalım hayırlı ne olursa olsun.eve gidincede denemelere başlayacağım.haftada 2 kere yapacağım..dersaneye de gitmedim için zmanlama sorunu yaşıyorum..yayıla yayıla soru çözüyorum dk tutmadan çok vaktimi alıyor..

ececik,başak,pinky,mavli,gülsu,berry,dalin ve uzun zamandır uğramayan diğer kızlar siz nasılsınızz...

Günaydın kızlar
atomik cnm ihtiyacın videosunu izliyorum
pikocum ya ne gusel mutluluklar tatlım, yardımlarını isteyeceğim:)) mayısın 3. haftası istemeye gelicekler, nişan temmuzda olcak.Bırakmıcam peşini bak ona görekaydirigubbakcemile3 motivasyon bende öyle inan, benimde çeyiz hazırlıkları ihtiyaçlarıyla ister istemez oyalanıyorum, bi telaş sarıyor insanı ister istemez.

ecesu cnm bende diyete başlamıştım bozdum neyse tekrar kararlı olarak başladım bugün 2. günüm.Bende aynı dertteyim üff..

Pikocum Vatandaşlığa daha hiç başlayamadım. Tarihle cografyayı bu hafta bitiricem az kaldı.Türkçe bitti, matematikte geometri tekrarı, problem tekrarları var.ve tabi bol bol soru çözmek var oy oyy

hilalcim cnm iyiyim cnm sende iyisindir inşallah tatlım bende şimdi başlıyorum tarih videolarımı bitirmem lazım buhafta

günaydın arkadaşlar bugün 1 saat daha geç kalktım daha başlayamadım birazdan başlıycam
iyiyim çok şükür arkadaşlar ama akşam çalışamadım öğlen biraz mat ve tarih çalıştım 2 tane de coğrafya testi çözdüm
mavli bende 2006 yı yaptım şaşırdım kendime 2 yanlış yapmıştım tarihten ama kolaydı evet
ecesu eşin geldi herhalde gözün aydın artık daha iyi çalışırsın
başağım nerdesin napıyosun hilal bitirdin mi tüm konuları tarih coğrafya dan annannen nasıl sen nasılsın herşey yolun da mı...
piko sözün hayırlı olsun
bende şimdi tarih ten osmanlı kültür ve medeniyetini çalışcam coğrafyadan soru çözüyüm diyorumm
geo da çalışmam lazımm....

günaydın kızlar ben daha yenı kaltım öff öglen oldu valla.cografyadan bölgelerı tekrar etmem lazım

hepınızı cok öpüyorum kızlar

Selam kızlar,
Sizlere kısacık bir sorum olacak. Eğer bilginiz yada tecrübeniz varsa paylaşırsanız çok sevinirim.
Şuan ilk gebeliğim, KPSS ye az çok hazırlanıyorum, hedefim P3:88 civarı. Bana yetiyor. KPSS sınavına gireceğim zaman inş. bebişim 7 ayından 10 gün alıyor. Sınavda ingilizce oturumunada gireceğim için 3 saat sınavdan çıkmamam lazım. Sizce zorlanır mıyım? Birde hamile olduğum için wc ye gitmeme izin verirler mi? Bir iki sene evveli öyle bir durum vardı girenlerden biri hamile olduğu için sınav görevlisi ile beraber wc ye gitmişti diye hatırlıyorum. Sınav performansımı hamilelik etkiler değil mi?

O kadar dersin içinde sorularıma cevap yazarsanız çok sevinirim. Şimdiden kolay gelsin hepinize

gülsu anneannem aynı,yanında hep biri kalıyor..babannemde geldi bize..trafik yoğun yani..yaşlı trafiği..benim bütün konular bitti.
coğrafyadan ekonomik ve bölgeleri tekrar etmem lazım.ezber şeyler var..bide zaten bölgeler coğrafyanın tekrarı gibi.
şimdi tarihe çalışıyorum aslında oda bitmişti ama unuttum bazı şeyleri...tekrar yapıyorum.
vatandaşlığada yeni başladım.
öyle işte ite kaka gidiyorum :(

slm kızlar bende gece 2 de geldim eve memleketteydim yeğenlerimi gördüm ayy kuzularımı çok özlemişim biri daha 1 yaşında:asigim:cuma doğum günümdü eşim pasta almış eniştemle ablam bebişe mama alıcaz diye gittiler onlarda pasta almış çok mutlu oldum yaakaydirigubbakcemile2ama anneciğimi bıraktım geldim şimdiden özledimmafoldumbensabah erken kalkıp temizlik yaptım çamaşır astım şükür işlerim bitti kahvemide hazırladım yorgunum ama çalışmam lazım :kahve:hilalcim tşk ederim bitanem merak ettiğin için opuyorumnanaktanpikocum hayırlı olsun bebişim gelin kız olup şımarıyon demekkaydirigubbakcemile3herkese kolay gelsinyerimseniben

ececık canım dogumgünün kutlu olsun

ayy kızlar saat kac oldu hala baslayamdım calsmaya.annem saclarımı falan boyayıverdı dus aldım şimdi cografyadan bölgelre bakıcam

başağım ne renk boyadın ececik hoşgeldin doğum günün kutlu olsun
mavli benim yaptığım 2007 kpss miş bide 2006 tarihini yapıyım bakalım bana da kolay gelecek mi
tarih çalıştım off ya bu kültür medeniyette çok ezber çok yanlışım çıkıyor
karnım acıktı yemek yiyim
hilal süpersin sen yüksek alıcan gör bak çalışıyosun azimle...

ECECİK hoşgeldin canım nice senelere APERPİL Allah kolaylık versin canım ben normalde 2 saatt zor oturuyorum haftada 1 dersanede denemeye giriyorum halimi görücen bir oyana bir buyana dönüyorum heryerim uyuşuyor BAŞAKCIM sıhhatler olsun ne renk boyadın bende boyıycam kollestonun kışkırtıcı kahvesini düşünüyorum (buarada adı tuhaf geliyo ama :):))GÜLSU bende yarın 2007 i çözücem bugün hiç birşey yapmadım evde tamirat varda birtane mat video izledim okadar şimdi duş alıp dışarı çıkıcam malum bugün benim arkadaşlarla ders çalışma günüm gerçi sadece test çözüyoruz ama faydalı oluyor yarın görüşürüz........

merhaba kızlaaar... evime döndüm :))))
hemen derse başlamalıyım diye okuyamıyorum şu an yazdıklarınızı ama hepinizin iyi olduğunu umuyorum...
ızmirde test çözmeye çalışmak dışında bişe yapamadım, alışveriş, gezmeler hariç :smiley-cool:
öpüyorum hepinizi kocaman kocaman

Back
X