• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

mavli canım cevabın için teşekkür ederim. Sen kaç aylık hamilesin? KPSS de nasıl olacak senin durum? sınavdan önce bir danısş görevliye bence hamile oldugun için istisna gösterebilirler. Bazıları anlayışlı oluyor birde biliyorsundur hamilelere kimse dayanamaz :CüvCüv:

başağım ne renk boyadın ececik hoşgeldin doğum günün kutlu olsun
mavli benim yaptığım 2007 kpss miş bide 2006 tarihini yapıyım bakalım bana da kolay gelecek mi
tarih çalıştım off ya bu kültür medeniyette çok ezber çok yanlışım çıkıyor
karnım acıktı yemek yiyim
hilal süpersin sen yüksek alıcan gör bak çalışıyosun azimle...

loreal ultra viyole sıyah kızıla boyadım garip bi adı var canım.
ben de cografyadan bölgelrı okuyorum uykum gelıyor valla
-

kızlar tebrik eden herkese çok çok teşekkür ediyorumopuyorumnanaktan
bugün ihtiyaç Türkiye geneline girdim, matematik güzeldi.22 doğrum var. bu seferde tarih rezaletti, biri düzelse biri bozuluyor:umursamaz:
onun dışında bugün hayırlı olsun diye komşular geldi.pek çalışamadım:hulya:

başakcım teşekkür ederim haber verdiğin içinolumunekankayizsmileşimdi nihat hocadan havuz problemlerini dinleyeceğim:gitme:ufff problemleri hiç sevmedim

kızlar ihtiyaç Türkiye geneli 6 ya giren var mı? bu sefer tarihten kırıp geçiriyor sorularCADIARZUtarih soruları çok zordu fakat bir o kadar da kaliteliydi.

kızlar tebrik eden herkese çok çok teşekkür ediyorumopuyorumnanaktan
bugün ihtiyaç Türkiye geneline girdim, matematik güzeldi.22 doğrum var. bu seferde tarih rezaletti, biri düzelse biri bozuluyor:umursamaz:
onun dışında bugün hayırlı olsun diye komşular geldi.pek çalışamadım:hulya:

başakcım teşekkür ederim haber verdiğin içinolumunekankayizsmileşimdi nihat hocadan havuz problemlerini dinleyeceğim:gitme:ufff problemleri hiç sevmedim

canım benım bizim yarın sınav ihtıyacın ama grmeyı düşünmuyordum mmatematık kolay dedın ayyyy bek grsem mı acabaa

başakcım muhakkak gir olumunekankayizsmilegerçekten geçen sınav gibi moral bozucu değildi.sorular kaliteliydi. bu sefer tarih çok zordu. normalde rahat 20 neti geçiyordum, hatta bi öncki sınavda 26 yaptım ama bugünkü sınavda 16 doğrum vardı:1rolleyes:
olsun hiç üzülmedim çünkü gerçekten kaliteli sorular vardı.gerçek sınava kadar bunlarıda öğrenmiş oluruz. bazı soruları çok çok beğendim. konuları bitirmeme rağmen dikkatimden kaçan şeyleri öğrenmiş oldum.
türkçeden de 6 yanlışım var ve 4 ü paragraf:mymeka:her sınavda pragraftan 4-5 yanlışım çıkıyor. hele paragrafın anafikrini soruyorsa hapı yuttumkaydirigubbakcemile3kesin 2 tane ana fikir bulup yanlış olanı işaretliyorum. sence ne yapmalıyım. ilk başlarda sen günde 10 tane pragraf sorusu çözmemiz gerektiğini söylemiştin, faydası oldu mu? bari ben de başlayayım.

kızlar şuan da Nihat hocadan havuz problemlerini dinliyorum.kaydirigubbakcemile2gelin kız modundan çıkıp kpss ye hazırlanan kız moduna girmem gereksırnaşık şey

başakcım,gülsu mavli tşk ederim canlarım,bende pek çalışamadım yemek,duş vs derken akşam oldu banyoya götürdüm bilgisayarı video dinledim duş alırkensırnaşık şeytarih 3.tekrara başladım yarın inşallah vatandaşlığa başlarım akannehir

başakcım muhakkak gir olumunekankayizsmilegerçekten geçen sınav gibi moral bozucu değildi.sorular kaliteliydi. bu sefer tarih çok zordu. normalde rahat 20 neti geçiyordum, hatta bi öncki sınavda 26 yaptım ama bugünkü sınavda 16 doğrum vardı:1rolleyes:
olsun hiç üzülmedim çünkü gerçekten kaliteli sorular vardı.gerçek sınava kadar bunlarıda öğrenmiş oluruz. bazı soruları çok çok beğendim. konuları bitirmeme rağmen dikkatimden kaçan şeyleri öğrenmiş oldum.
türkçeden de 6 yanlışım var ve 4 ü paragraf:mymeka:her sınavda pragraftan 4-5 yanlışım çıkıyor. hele paragrafın anafikrini soruyorsa hapı yuttumkaydirigubbakcemile3kesin 2 tane ana fikir bulup yanlış olanı işaretliyorum. sence ne yapmalıyım. ilk başlarda sen günde 10 tane pragraf sorusu çözmemiz gerektiğini söylemiştin, faydası oldu mu? bari ben de başlayayım.

[B]pekı canım senı dinleyıp grcem sınava.sen tarıhten 16 yaptıysan ben 6 anca yaparımkaydirigubbakcemile3
canım kesınlkle faydası oluyor türkceden soru çözmenın.

ben sımdı türkce yenı bı kıtaba daha basldım sadede türkce soru bankası iremın.

basına gecınce hemen bitiyor.söcukte anlam yazım kuralları noktalama ısaretlerı anlatım bozuklarını bitrdm cumlede anlamla paragraf sorularını sona bıraktım.kıtabı masamın üstune koyuyorum dıger derslerden sıkılınca arada bırer test çözuyorum öyle zevklı oluyor canım

canım ben de hıc sevmem problemlerı sınavda cokmuydu probelmlerden ama ıyı yapmısın matematıktenalkisalkisalkis[/B]

merhaba kızlarr :1hug:
bugün ihtiyaçtan kaçırdığım, üslü-köklü sayılar videosunu izledim... şimdi ezeli izliyorum, bitince soru çözücem...
pikolata canım hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin inşallah :nazar:

başakcım kesin gir, yarın sorucam sınavın nasıl geçti diye:lepi: aslında tarihe bayadır bakmıyorum, bu sınavda ciddi bir tekrar yapmam gerektiğini anladım.çoğu unuttuğum şeyi hatırlamış oldum. en kötüsüde çalışıp unutmak.
ben de türkçeden oturup günde en az 50 soru çözücem başka çare yok. sınavda matematik soruları kolaydı, bana öyle geldi en azından:delphin:bence sen dikkatini verip çözersen kesin 25 üzerinde yaparsın. problemlemler fazla yoktu, havuz problemlemini yapamam diye bakmadım bile.
gelin kız modu değişik bir duygu, hiç çalışasım yoooook. tüm ilgi benim üzerimde, herkes beni memnun etmeye çalışıyorkaydirigubbakcemile3 bir an önce evlenmek istiyorumkaydirigubbakcemile3 herşey toz pembe. bugünlerin tadını çıkarmam gerek, evlenince pembesi gidicek tozu kalıcaksırnaşık şey

başakcım,gülsu mavli tşk ederim canlarım,bende pek çalışamadım yemek,duş vs derken akşam oldu banyoya götürdüm bilgisayarı video dinledim duş alırkensırnaşık şeytarih 3.tekrara başladım yarın inşallah vatandaşlığa başlarım akannehir

ececim nasılsın, valla insan çalışamayınca vicdan azabı çekiyor. ben de bazen dolmuşta tekrar yapıyorum.gerçi bu aralar sınav pek umurumda değil:bbo:
vatandaşlığın en güzel yanı ne ezberlersen o çıkıyor. tarih gibi ters köşe olma ihtimali olmuyor.ben yasama ve yürütmeyi bitirdim, sınavda 6 tane yapıyorum.otursan 2 günde biter aa hemen unutuluyor. en güzel yanı kelimesi kelimesine aynı şeylerin çıkması. neyi okuduysan direk karşında.

patiskacım teşekkür ederim, sen nasılsın?
ben şimdi kaçıyorum, yarın öğleden sonraya kadar dershanem varboshayallersmileduş alıp türkçe sorusu çözücem. her sınavda en az 6 yanlış yapmaktan bıktım:umursamaz:

başakcım kesin gir, yarın sorucam sınavın nasıl geçti diye:lepi: aslında tarihe bayadır bakmıyorum, bu sınavda ciddi bir tekrar yapmam gerektiğini anladım.çoğu unuttuğum şeyi hatırlamış oldum. en kötüsüde çalışıp unutmak.
ben de türkçeden oturup günde en az 50 soru çözücem başka çare yok. sınavda matematik soruları kolaydı, bana öyle geldi en azından:delphin:bence sen dikkatini verip çözersen kesin 25 üzerinde yaparsın. problemlemler fazla yoktu, havuz problemlemini yapamam diye bakmadım bile.
gelin kız modu değişik bir duygu, hiç çalışasım yoooook. tüm ilgi benim üzerimde, herkes beni memnun etmeye çalışıyorkaydirigubbakcemile3 bir an önce evlenmek istiyorumkaydirigubbakcemile3 herşey toz pembe. bugünlerin tadını çıkarmam gerek, evlenince pembesi gidicek tozu kalıcaksırnaşık şey

canım benım cok tatlısın yananiknanik. kalmaz kalmaz uzun bı süre toz pembe devam eder. insanın sevdgı ile evlenmesı güzel bı duygudur herlade cok mutlu olursun insalh canım ayrıca ınsaalh da atanırsın

nerdee 25 matt yapamam canım ayy ben de yapmam havuz problemını ben

ben de su bölglerı pek sevdm ilk iki bölgeyı tekrar ettım soru çözdm sonra tekarrdan sıkıldım diğer bolgelrın de sorularnı çözeyım dedım yapabılıyrm cok zorlanmıyorum.

cografyadan nefret edenve öss ye hazırlnırken cografyadan özel ders alan biiri için bu mucize. zaten dersnae hocamız cok kötu derse bıle grmıyorm kendım calsıyorm
sen ne calsıyorsn cnm

patiskacım teşekkür ederim, sen nasılsın?
ben şimdi kaçıyorum, yarın öğleden sonraya kadar dershanem varboshayallersmileduş alıp türkçe sorusu çözücem. her sınavda en az 6 yanlış yapmaktan bıktım:umursamaz:

saol canımm. kolay gelsin sana... öpüyorum çok

Back
X