• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

günaydın kızlar..günaydın başak burdasın nasılsın canım
bende bugün bi uyumuşum...hergün 7 de kalkardım bugn 9.30 ta kalktım..o kadar geçte yatmadım 12 de yattım ama neyse bakalım.
bende soru çözeceğim..
off şu uyku işini halledemedim ya çok üzülüyorum..biraz geç yatsam bide erken kalksam 1 hafta yapsam düzene girer ama olmuyor işte :(((
çok az kaldı benimde umutlarım tükeniyor bazen,bazende yaparım yaa kendine gel silkelen diyorum nolcak bilmem..
Allah hepinize zihin açıklığı versin ben vatandaşlık çalışacğım.

günaydın hilalcim iyi olmaya calsıyorum canım calsımaya da calsıyorum daha yenı baslıcam ben de dun 2 tane dizi izledım calsımadım aksam gece 12den 2 1bucuga kadar türkce çözdm sdece ondan anca kalkıp baslıcam calsımaya

sen nasılsn canım

dün sınava girdim iyi geçmedi moralim bozuldu:))zaten kaç gündür doğru düzgün çalışamıyorum
birde sınavda kötü geçince iyice saldım kendimii birazdan drshaneye gidicem
belki biraz istek gelir

merhaba arkadaşlar,

nasılsınız? ben bugün ekonomik coğrafya ile ilgili 215 soru, türkçeden de 30 soru çözdüm.
şimdide bölgelere başlıyorum.

bengisu bende öyleyim, günlerdir doğru dürüst çalışamıyorum bitirdim günleri kaldı 2 ay.

mavli 2 ayımız kaldı:(

kızlar nasılsnz napıyısunz ben de gelışim psikolojısınden 100 soru çözdm. matematıkten ıhtıyacın kıtabından karısım problemlrıne calstım 20 soru çözdm.konu anlatımında kolay kolay sorular vermıs testlerınde ne kadr zor sormuslar yaa öfff

gülsucum calsıyormusun

kızlar dün giremedim. bugün de dershaneden anca gelebildim.
ececik geçmiş olsunopuyorumnanaktan
başakcım iyi yapmışın, iyi ki girdin sınava. hiç sorma dediğin gibi matematikte kolay soruları soruyorlar konu anlatımlı kitapta, denemeler ve yaprak testlerde zorluyorlarkafamçokkarıştı
ben de şimdik ders başı yapıyorum.
yarında sözlüm gelicek beni ziyarete, akşama kadar gene ders çalışamıycam:utangac:

ay pikolata yesinler seni,taze gelin adayı:)))
ecesu maşallah kız öğlene kadar coşmuşsun..
bengisu bakarsın güzel bişey alırsın moral bozma
bende öğlene kadar 50 tarih çödüm.vatandaşlık çalıştım.1 tane video izledimm.akşamada soru çözerim.

benim kız ayağını burktu yürüyemiyor korkusuna,çok ağladı babam gelsin acile gideceğiz..
yarında ben estetik ameliyat olacağım.burnumu yaptıracağımkaydirigubbakcemile3
burun yaptırcam dediysem burnumun ucunda yağ bezesi çıktı onu aldırcağım..estetik açıdan çok sinirimi bozuyor..sürekli çıkıyor,daha önceden bende aldım..kestim çıkardım valla gözü karayım birazguclubacismile

ben geldimm tarihten 1 konu çalıştım 45 soru yaptım 16 geo ve 30 mat hepsii buuu
siz napıyosunuz birazdan coğrafya çalışcam mattan bir sorum var bu soruları hep yapamıyorum başağım anlattı yine unuttum
12!6üzeri n.A En küçük a sayısının asal çarpanlarının toplamı nedir
yaparsanız sevinirim yavvv netlerim artmıyor mattan bi türlüüü

tarihten muharebeler videosunu bitiriyorum,inşallah diğer videoya başlıcam 1 saat sonra.

ecesu cnm ordamısın nasılsın. bugün pek iyi değilim.

pinkycim, başakçım boynumun ağrısını saymazsak iyi sayılırım
siz nasılsınız?
sabahtan öğlene kadar çalıştım bidaha hiçbir şeye bakamadım
öğleden sonraları 1 saat yürüyüşe çıkıyorum eve gelincede yemek falan vakit geçiyor hemen

arkadaşlar ben 1 mayısta çalışmaya başlıyacam inş yetiştiririm ama eğitim çalışmayacam ne olur beni motive edin yaparsınız detin kardeşimin düğünü vardı hiç çalışamadım.hep çok yoğndum

selaam arkadaşlar! patiskacım moral için sağol 2 ay sıkı çalışsak yaparızda nasıl sıkı çalışıcam onu bilmiyorum hep bişeyler çıkıyo:(:(:(:( ama uğraşıcam bakalım yarın sabah denemem var 80 net yapabilsem yarın için onada razıyım aaaah inşallah yaparımda sıkı çalışmak için motive olur:sinifsinif:

merhaba kızlar... bugün öğleden sonra başım çatlayacak gibi ağrıyordu, biraz uzanayım, yemek yapayım falan derken akşam oldu hemen.... öğlene kadar çalıştığım kaldı yanıma yani...
şimdi tarih videosunun kalanını izliyorum.
matematik çarpanlarla ayırmayla da başım dertte :(
kolay gelsin hepimize

Back
X