- Konu Sahibi Pimpirikli
- #7.241
Kolay gelsin mavlicim sanada, canım benim.
ela sanırım mayısta başlayacak
ela sanırım mayısta başlayacak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam arkadaşlar!.... bugünüm çok kötü geçti...PATİSKAcım sınavdan sonra haber ver demiştin ama hangi yüzle yazıcam bilmiyorum 73,5 net iğrenç hemde kolay bı sınavdı gece sınavda hiçbişey yapamadığımı gördüm,sabah sınava girdiğimde de habire saatime baktım yetiştiremiycem diye elim ayağıma dolaştı bi telaş bitelaş birtürlü sakinleşemedim netlerime bakarken bile ellerim titriyordu ben ben heycanlandım inanamıyorum ünv.sınavında bile bir gram heycanlanmayan ben basit bi denemede heyecanlandım gerçi heycanlanmasamda ancak 5 net daha fazla yapardım diğerlerinin netlerine baktım sözellerim aynı hatta benim daha fazla ama onlar 20 mat yapıyor ben 5 bu matı halletmeden benim netler yükselmiycek anlaşıldıbugünden itibaren sıkı bir çalışmaya başlıyorum 15 gün sonra bir denemem var ozamana kadar mattan en az 15 yapabilmeliyim benim için dua edin:teselli:
merhaba kızlar.. Başakçım ben de dizi izliyordum ama bitti çok şükür :))))
dizi izlerken biraz köklü sayılarla cebelleştim...
akşam üstü tarihten bugün çalıştığım konularla ilgili test çözmüştüm, şimdi akşam ki dersi tekrar edip, test çözmeye devam edicem. (ne dedim ben yahu -tatlicadiarzu- )
öpüyorum hepinizi
gunaydın kızlar herkese, ecesu canım sen çok iyi çalışıyordun ki zaten, kendine haksızlık etme, toparlanmaya ihtiyacın var bence sadece. Ben senin kadar bile çalışmadım öyle söyliim bu 2 ay yoğumlaşıcam işte.
ececik geçmiş olsun, basak, patiska aşk-ı memnu muydu dizi, bende izledim ya üf bu sabahta pişman oldum keşke izlemeseydim die.
Bu sabah uyuyamadım hiç, çok huzursuz uyandım, tarih çalışmaya devam edicem bi kaç gün bitiricem bu hafta inşallah. Kolay gelsin herkese arkadaşlar.
Allah yardımcımız olsun