• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

selam arkadaşlar!.... bugünüm çok kötü geçti:(:( ...PATİSKAcım sınavdan sonra haber ver demiştin ama hangi yüzle yazıcam bilmiyorum 73,5 net iğrenç hemde kolay bı sınavdı gece sınavda hiçbişey yapamadığımı gördüm,sabah sınava girdiğimde de habire saatime baktım yetiştiremiycem diye elim ayağıma dolaştı bi telaş bitelaş birtürlü sakinleşemedim netlerime bakarken bile ellerim titriyordu ben ben heycanlandım inanamıyorum ünv.sınavında bile bir gram heycanlanmayan ben basit bi denemede heyecanlandım gerçi heycanlanmasamda ancak 5 net daha fazla yapardım diğerlerinin netlerine baktım sözellerim aynı hatta benim daha fazla ama onlar 20 mat yapıyor ben 5 bu matı halletmeden benim netler yükselmiycek anlaşıldıbugünden itibaren sıkı bir çalışmaya başlıyorum 15 gün sonra bir denemem var ozamana kadar mattan en az 15 yapabilmeliyim benim için dua edin:teselli:

üzülme canım benim, biraz matematiğe ağrlık verirsin, halledersin.. doğan hoca bana da çok faydalı oluyor vala.. ben de köklü sayılar videosu izledim ondan bugün...
şimdi tarih online dersindeyim, bakalım gece yatmadan uğraşıcam ben de köklü sayılarla...

canlarım napıyosunuz başağım patiskam saolun kızlar biraz ii oldum sanki tarih videosu açtım onu dinledim birazda coğrafyadan soru çözdüm elimde çok kitap var bitiremezsem vicdan azabı duyarım yaprak testlerimi bitirmeye çalışıyorum,duş aldım ii gibi oldum umarım tekrardan hastalanmam üşüdüm sanki biraz çok fırtına var keşke yağmur yağsa ama yağmıyor:umursamaz:

merhaba kızlar.. Başakçım ben de dizi izliyordum ama bitti çok şükür :))))
dizi izlerken biraz köklü sayılarla cebelleştim...
akşam üstü tarihten bugün çalıştığım konularla ilgili test çözmüştüm, şimdi akşam ki dersi tekrar edip, test çözmeye devam edicem. (ne dedim ben yahu -tatlicadiarzu- )
öpüyorum hepinizi

merhaba kızlar.. Başakçım ben de dizi izliyordum ama bitti çok şükür :))))
dizi izlerken biraz köklü sayılarla cebelleştim...
akşam üstü tarihten bugün çalıştığım konularla ilgili test çözmüştüm, şimdi akşam ki dersi tekrar edip, test çözmeye devam edicem. (ne dedim ben yahu -tatlicadiarzu- )
öpüyorum hepinizi

ayyy ne heyecanlı dızı yaaaguclubacismile

vlla ben bu sefer rahat rahat ızledım bırsey calsımadan canım

kızlar ya ne güzel çalışıyorsunuz ben birgün çalışıyorum birkaç gün hiç bakmıyorum böyle nasıl iyi puan alıcam ki ben?
bu akşam çalışıcam derken eşim aradı hadi muş'a yemeğe gidelim dedi. kaç saatlik yol daha yeni geldik bu saatten sonrada ders çalışamayacağım. gittiğimize de pişman oldum gece yolda bir tane araba yok, yollar ıssız yüreğim ağzımda eve geldim valla.

gunaydın kızlar herkese, ecesu canım sen çok iyi çalışıyordun ki zaten, kendine haksızlık etme, toparlanmaya ihtiyacın var bence sadece. Ben senin kadar bile çalışmadım öyle söyliim bu 2 ay yoğumlaşıcam işte.

ececik geçmiş olsun, basak, patiska aşk-ı memnu muydu dizi, bende izledim ya üf bu sabahta pişman oldum keşke izlemeseydim die.

Bu sabah uyuyamadım hiç, çok huzursuz uyandım, tarih çalışmaya devam edicem bi kaç gün bitiricem bu hafta inşallah. Kolay gelsin herkese arkadaşlar.

Allah yardımcımız olsun

günaydın pinky

canım ben tarih ve coğrafyayı özet çıkardım bütün konular bitti. matematiği bile deftere yazdım ihtiyaç matematik kitabını deftere geçirdim diyebilirim farklı kitaplardan da örnekleri yazarak çalışmıştım. sanırım onun verdiği rahatlık var. ama matematikten hızlanmam lazım. vatandaşlığa başlamadım hiç. onu 1 kere okusam aklımda kalır. eşim milli güvenlik derslerine giriyor bazen ortaya bir konu atıyorum bu nasıl oluyor falan diye sağolsun o da anlatıyor. bi de hiç deneme yapmadım sadece soru çözüyorum o da ne kadar faydalı bilmiyorum.

bugün arkadaşa gidicem bi de browni yapıp götürücem. gitmeden bölgelerden soru çözücem ama

kızlar bugün ygs sonuçları açıklanıyor :teytey: 10.30 da belli olacakmış

günaydın canlarım ecesu saolasın canım pek iyileşeceğim yok gibisenağlamasonuçlar belli olmuş umarım güzel gelir sonucun,bu arada çok hamaratsın valla mutfakta,ben üşengecim sanırım bu konudabilmiyorumkismilegece 2 de yattım dizi de izlemedim halbuki merak ediyordum ama hiç keyfim yok bu hafta coğrafyadan 150,tarih 80 matematikten de 20 kadar soru çözdüm.bugün ccoğrafya yaprak testleri bitireyim

gunaydın kızlar herkese, ecesu canım sen çok iyi çalışıyordun ki zaten, kendine haksızlık etme, toparlanmaya ihtiyacın var bence sadece. Ben senin kadar bile çalışmadım öyle söyliim bu 2 ay yoğumlaşıcam işte.

ececik geçmiş olsun, basak, patiska aşk-ı memnu muydu dizi, bende izledim ya üf bu sabahta pişman oldum keşke izlemeseydim die.

Bu sabah uyuyamadım hiç, çok huzursuz uyandım, tarih çalışmaya devam edicem bi kaç gün bitiricem bu hafta inşallah. Kolay gelsin herkese arkadaşlar.

Allah yardımcımız olsun

evet canım aşkı memnuydu :)) pişman olma ya, o kadarcık kafa dağıtmak bizim de hakkımız.. gerçi sana söylüyorum da ben de senin gibiyim...
bu sabah eşim söyledi, her fırsatta eline bi test kitabı alıyorsun farkında mısın diye :) ama bana yeterli gelmiyor hiç, demek ki biz stresten böyle düşünüyoruz...
sabah yine köklü sayılarla cebelleştim (ama kelimenin gerçek anlamıyla cebelleşiyorum ) şimdi de tarihten test çözüp konu çalışıcam...
hepimize kolay gelsin...

ecesu canım iyi haberlerini bekliyoruz bu arada

kızlar 289 almışım sonuç nasıl bilmiyorum? burda ygsye giren 2 kız var dershaneye de gidiyorlar biri 243 diğeri de 256 almış onlara göre yüksek ama... bilmiyorum ya ne işe yarayacak ki zaten...

günaydın canlarımm biraz evi topladım birazdann çalışmaya başlarım
ECESU cnm ygs açıklandı kaç puan almışsın bende baktım ama iyimidir kötümüdür anlamıyorum :)) malum değişen sınav sistemi...

kızlar merhaba
uzuuuun bir aradan sonra iki gündür başladım tekrar çalışmaya
çok vicdan azabı çekiyorum tahmin edersiniz:oklava:
kesir roblemlerini çalıştım soruları çözüyorum
özledim sizleri hepinizi öpüyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
okumadım yazdıklarınızı inşallah aranızda benim gibi olan yoktur

hoşgeldin fatoş evet ya bayadır yoktun ortalarda. nerelerdeydin?sorma benim cephemde pek değişen birşey yok netlerim yükselmiyor oyüzdende dün itibariyle mat çalışmaya yoğunluk veriyorum sende matdan video izliyomuşsun bende dün üslü sayılardan video izledim bugün asal sayıları izledim birazdanda tamsayı bölenlerini izliycem hoca anlatırken çok güzel anlıyorumda kendim çözmeye gelince neyapıcağımı bir türlü hatırlayamıyorum inşallah oda olcak!.....

fatoşçum hoşgeldin canım.
nerelerdeydin bakalım merak ettik seni

bengisu senin sonuç nasıl canım?

kızlar daha çok çalışıcam ya ygs iyi oldu benim için.
pazartesi dershaneye gidicem rehberlik hocasıyla görüşücem
eğer lgs de mat 2 yoksa (türev integral konuları falan ) ikinci sınava da giricem.

Back
X