• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

aaaa fatoşum gelmişş yaramazz nerelerdesin çok kızdım sana...
burda çok yağmur yağdı annemlere gittim yemek yedim geldim tarihten bi konu çalıştım 154 soru yaptım 16 geo yaptım 31 de türkçe bu yazım yanlışlarına çalışmam lazım çok yanlışım çıkıyor ama diğer dersleri biraz hallediyim öyle...
ecesu yaptın mı brownileri canım istedii yafuuu tatlış puanın nasılmış bu sistemi hiç bilmiyorum
çıkıyorum yemek hazırlayım banyo yapacam
akşama mat tan soru çözecem inşallah çalışabilirsem birazda coğrafya...

yaptım gülsucum arkadaşlar çok beğendi. sizin memlekete tayinimiz çıkar belki hiç belli olmaz o zaman sana da yaparım söz :)

coğrafya konu çalıştım 40 soru çözdüm sonra dışarı çıktım
yeni kitaplar aldım ama lys için mat.kitapları
ecesu cnm mat. konuları trigonmetri,integ.,türev... bu konular çıkıyor edebiyattan da
yazarlar romanları... yani hep bilgi çalışmak lazım buyüzden konu anlatımlı kitap aldım
bakalım inş.hevesim gitmez puanım 317

merhaba kızlar...
osmanlı dağılma dönemine çalıştım bugün, tanzimati meşrutiyet falan, kafam çorba gibi oldu. bu ıslahatların hepsi birbirine karışıyor yaa sempatiksalakcinni sonra 4-5 tane test çözdüm, akşamüstünden beri de başka bişe yapmadım... yatarken de biraz daha test çözerim...
hepinizi çook öpüyorum...

slm güzeller fatoşcum hoş geldin bugün aklıma gelmiştin çoktan göremedim diye.bugün doğan hocadan 4 video izledim tarihten 3.tekrara başladım 1 video izledim anayasadan 1 video izledim ama çok zor geldi napcam bilmiyorum tarihten 150 matematikten 100 soru çözdüm şimdi mat çözmeye devam ediyorum bakalım uyayana kadar çözerim ii geceler canlarımopuyorumnanaktan

64 mat 58 de coğrafya sorusu yaptım çok uykum geldi yatıyorum arkadaşlar ececik iyi çalışmalar sana ...
ecesu niğdeye tayin mi istediniz gelin gelin küçük ama şirin memleketimiz imkanlarda güzel...

günaydın kızlar, fatoscum hoşgeldinn

şimdi kahvaltımı bitirdim tarihe devam ediyorum canlarım
öpüyorum hepiniziiiii:enbuyukkk: 2010 KPSS'ye hepbirlikte çalışalım KIZLARIII !!

günaydın arkadaşlar! sabah 6 dan 7 e kadar asal çarpanlara ayırma konu tekrarı yaptım sonra biraz uyudum kahvaltı birazda iş sonrada 32 inkilap 16 hukuk sorusu çözdüm şimdide faktöriyel izliycem PİNKY zaten beraber çalışmıyomuyuz ekstradan bişey yapıcaksak ben varım arkadaşım!.....

MAVLıCıM Birbirimizi motive edelim, evet çalıştıklarımızıda yazalım tabiki, ama en cok da her GÜN her mesajımızı yazarken KAZANICAZ ARKADAŞLAR diyelim ve birbirimizi sürekli motive edelim. YAPICAZ BAŞARICAZ SON 2 AY, DıŞıMıZı SIKICAZ VE ZAFERE GıDıCEZ KAZANICAZ!

NOLUR BıRBıRıMıZı SÜREKLı MOTıVE EDELıM, GÜÇLÜ OLALIM.

Birimiz umutsuzluğa düştüğünde yardım edelim, ayağa kaldıralım TEKRAR BAŞLAYALIM.
:lepi: :enbuyukkk:

haklısın arkadaşım YAPICAZ TABİKİ ! baksanıza ygs şampiyonlarına onlarınki can değilmi? 1. nin babası diyoki ben artık çalışma diyordum okadar çalışıyodu oğlum demekki çalışmadan başarı hediye edilmiyo kazanılıyor RABBİMİN İZNİYLE ÇALIŞICAZ VE BAŞARICAZ 1

EVET MAVLı ÇOK ÇALIŞMALIYIZ ARKADAŞIM ÇOK ÇALIŞMALIYIZ

Çalışalım ve başaralım 2 ay hiç az bi zaman değil!! Kurtulalım bu kpss den artık! Çok çalışmalıyız

DÜNYA ÜZERıNDE EN GÜÇLÜ SıLAH, ATEŞLENMıŞ ıNSAN RUHUDUR.
ıYı BıR BAŞLANGIÇ,YARI YARIYA BAŞARI DEMEKTıR.
BAŞARISIZLIĞI, DOĞRUSUNU ÖĞRENMEK ıÇıN BıR FIRSAT VE TECRÜBE ŞEKLıNDE DEĞERLENDıRıN

EĞER BıR ıŞı YAPABıLECEĞıNE ıNANIRSAN, NE KADAR GÜÇ OLURSA OLSUN, BAŞARIRSIN. AMA KENDıNı, DÜNYADAKı EN BASıT BıRŞEYıYAPAMAYACAK BıRı OLARAK GÖRÜRSEN, KÖSTEBEK TEPECıKLERıBıLE SENıN TIRMANAMAYACAĞIN KADAR YÜKSEK TEPELER HALıNDE
GÖRÜNÜRLER.

Sevmediğiniz dersleri bile sevdiğiniz amaçlara ulaştıracak araç olmalarınedeni ile sevmeye çalışın. En azından sevilecek bölümleri araştırın.
HAYATTA BAŞARILI OLANLAR
SÖZLERıNE KEŞKE !...
ıLE DEĞıL,
ıYıKı !.. ıLE
BAŞLAYANLARDIR.

kızlar ztv de neden kpss derslerini seçemiyorum ? üye olurken falan bi yanlışlık mı yaptım ?

kızlar ben bugün hiç çalışmadım.şehit haberlerinden dolayı moralim çok bozuk. bu akşamda 1 üsteğmen şehit olmuş diyarbakırda. ALLAHIM BÜTÜN ASKERLERİMİZİ KORUSUN.

kızlar ben bugün hiç çalışmadım.şehit haberlerinden dolayı moralim çok bozuk. bu akşamda 1 üsteğmen şehit olmuş diyarbakırda. ALLAHIM BÜTÜN ASKERLERİMİZİ KORUSUN.

Amin Ecesu'cum, ben de duydukça kahroluyorum...

Pinky ve Mavli ne güzel söylemişsiniz canlarım ya, bu ara motivasyon eksikliği hepimizin derdi... ben bugün eşimi arayıp yapamıcam ben galiba falan diye bi sürü zırlamıştım :( keşke önce sizin yazdıklarınızı okusaymışım... Gerçi eşimde işe yaramadı değil delikafadulden ondan aldığım gazla bi oturdum bu saatte kalktım desem yeridir... arada yemek yedim ve snooker şampiyonasını izledim ama bu arada hep soru çözdüm.. kafam almıyo dediğim mutlak değerle ilgili bi sürü soru çözdüm ve yapabiliyorum :lepi:
bi de bugün osmanlı dağılmayı tekrar etmeye başladım, ama yarım kaldı, yarın devam edicem...
ne kadar uzun yazdım... millet firarda olunca çenem düştü...
çok kocaman öpüyorum sizi...

amiiin ECESU Rabbim senin eşinide belalardan korusun arkadaşım!.......PATİSKACIM matta ben çok kötü durumdayım ama 1 ay full mat çalışırsam yapabilirim inşallah diye düşünüyorum diğer derslerden testlerde çözücem tabii... dedim yaa belki şampiyonlar gibi birinci olamam ama bana yeticek bir puan alabilirim......

Gunaydın arkadaşlar

Ecesu canım allah sevdiklerimizi bizlerden ayırmasın Amin aminn.

Güne yine tarihle başladım

Atamızın bir sözüyle beraber, herkese kolay gelsin diliyorum canlarım! ıYı ÇALIŞMALAR

"Ben hayatımın hiçbir anında karamsallık nedir tanımadım." M. Kemal Atatürk

herkes nerde kimseler yok, hilalcim döndünmü eve yolculuk nasıldı,bende dün hiç çalışmadım annemi özledim oturup ağladım kaç saat,sonra eşimle alışverişe gittik yeni ciciler aldım,ama keyfim yerine gelmedi,canım çok sıkılıyormafoldumben

bugün ben de hiç iyi değilim... ağlayıp duruyorum sürekli... içimden deli gibi ağlamak geliyor... stres iyice etkilemeye başladı galiba çoğumuzu... 15-20 tane soru çözdüm tüm gün boyunca, vala bugünü geçtim, yarına iyi olayım da mafoldumben

biraz geç de olsa bende katıldım aranıza:ecrin_bebek:
hafta sonu dersane olunca biraz zor oluyo ders çalışmak ama yinede tarih çalıştım bende yarın sabahta deneme sınavım var bakalım nasıl olacak

Günaydın kızlar....
herkes nerelerdeydi hafta sonu yahu?? ben dün nerdeyse hiç çalışmadım, şimdi dağılma dönemine devam edicem, geçen yarım kalmıştı...
tabi ki mervush hoşgeldin... deneme sınavında da başarılar..
hepinizi öpüyorum ciciler....

Back
X