- Konu Sahibi Pimpirikli
- #7.281
günaydın kızlar kimsecikler yok yine,dün tarih 2.konuyu tekrar ettim 145 soru çözdüm,coğrafyadan 130,matematikten de 150 soru çözdüm.darısı bugüne inşlhyerimseniben
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlar... bugün ihtiyacın son türkiye geneli deneme sınavını yapıcam, bakalım inşallah iyi bişe çıkar....
kızlar zaman azaldıkça sanki paylaşımlarımız da azaldı sanki![]()
haklısın canım birbırımıze en fazla destek olmamız gereken zmanlarda yok oluyoruzmafoldumben
ben geldimmmmmm bir süredir giremiyodum daha dogrusu yazamıyodum kardeşim gelmişti ama artık geri döndü bende çalışmaya başladım dün 320 coografya ve 141 tarih çözdüm ve bıraktım dizi izledim :))) arada stres atmak lazım dimi ama
türkiye geneli ihtiyacın denemelerini nerden buluyosun bende deneme yapmak istiyorumda
benim cok canım sıkılıyor, hem evlilik tarihimizi 2 ay kadar erteledik aşkımın ünivden kalma kredi borcunu ödeyeceğiz, borçsuz evlenmek için. Bi buna sıkılıyorum( neyse gecer herhalde.böyle daha iyi oldu ama işte biraz üzüldüm şimdi yaklaşık 7 ay var.
bir de zaman yaklaştı böle bi tuhaf oluyorum sanki sıkışmış gibiyim.