• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

mavli Allah yardım etsin valla;zor bi durum senin için;ecesu Allah kavustursun..
bende bugün eve geldiğimden beri öğretim yöntemleri kitabını bitirdim.221 soru çözdüm..2 saattir çalışıyorum..2006 dan itibaren çıkmış sorulara baktım da;2009 a kadar gayet hızlıydımm..sonraları biraz yavasladım;git gide karmaşıklaşmış;zorlaşmış sorular;Sinir oldum tabi..şimdi biraz tv izlicem..sonra yine çözerim bişeyler..

yok ben çalışmıyorum:) tüm gün dershanedeydim 8 buçuk gibi eve geldim yemek hazırlama yeme derken saat 10 oldu şşimdi yaprak dökümünü izliyorum birazdan biter oturup çalışıcam

kızlar ben bugun günduz calsıtım ama 7 bucuk gıbı dısarı cıktım 11.bucukta geldm
gülsucum haklısın süslenıp süslenıp gezmek ne guzel

ayy sabah da deneme sınavım var birazdan yatarım

Günaydın

mavli canım benim üzülme, daha zaman var , bitmiş değil, toparlanıp çalışmalıyız artık.

coğrafya videosuna başladım

kolay gelsin

günaydın kızlar

nasılsınız? ben hiç iyi değilim ağlaya sızlaya gönderdim eşimi. canım çok sıkkın. senağlama turkbayragi

gülşahçım sağol canım.

günaydın canlarım ececim üzülme sabret biraz tayinin çıkmasına da az kaldı sanırım biz burdayız canım benim:teselli:

selam herkese ..ben de 2004 kpss ile atandım ...2005 te atamam oldu tabi..5 yıldır memurum ..şimdi yine kpssye gireceğim inş...daha ii uzmanlık v.s. kadrolar gibi ..4 yıllık işletme mezunuyum..84 puan ile atanmıştım ..benim kpssye çalışma fırsatım hiç olmadı ..ama bol bol test çözün derim ben size ..ne kadar çok test çözerseniz o kadar çok öğrenirsiniz....tek kaynaktan çalışmayın bir de ...farklı farklı kaynaklardan sorular çözmeye çalışın ...10 yıldır hangi konulara ağırlık verilmiş sorular daha çok nerelerden gelmiş bunlara dikkat edin...farklı dershanelerin deneme sınavlarına girmeye çalışın ..ne kadar çok denemeye girerseniz o kadar heyecanınız azalır ...

günaydın kızlar ben dün gece 12 de yattım ama hıc uyumadım onddan sabah da sınava gtmedım yarın gırerım artık.belkı de bugun parayı yatırırım daha basvurumu yapmadım.ınternnetten yapınca ösym bürosuna falan gtmeye gerek yok demı kızlar

ilk defa girenler netten yapamıyo dimi başvuruyu? üsküdarda feci sıra var ya

kızlar tarih soruma verdiğiniz cevaplar için çok teşekkür ediyorumopuyorumnanaktan

gülşahcım güzel bir plan yaparsan konuların çok rahat yetişir.2 ayımız var, az bir süre değil.

ececim hiç panik yapma, süper gidiyorsunkaydirigubbakcemile4arada insanın morali bozuluyor haklısın ama düşünsene tek anayasa kaldı. tamam çok gıcık ama ezberleyince bir şekilde oluyorkaydirigubbakcemile3ben de bugün anayasa çalışıyorum.

ecesu cnm üzülme bizler buradayız, Allah kavuştursun, inşallah 20 gün göz açıp kapayıncaya kadar geçer.

selam herkese ..ben de 2004 kpss ile atandım ...2005 te atamam oldu tabi..5 yıldır memurum ..şimdi yine kpssye gireceğim inş...daha ii uzmanlık v.s. kadrolar gibi ..4 yıllık işletme mezunuyum..84 puan ile atanmıştım ..benim kpssye çalışma fırsatım hiç olmadı ..ama bol bol test çözün derim ben size ..ne kadar çok test çözerseniz o kadar çok öğrenirsiniz....tek kaynaktan çalışmayın bir de ...farklı farklı kaynaklardan sorular çözmeye çalışın ...10 yıldır hangi konulara ağırlık verilmiş sorular daha çok nerelerden gelmiş bunlara dikkat edin...farklı dershanelerin deneme sınavlarına girmeye çalışın ..ne kadar çok denemeye girerseniz o kadar heyecanınız azalır ...

cnm inşallah bizlerde atanırız. benim bölümüm de işletme, hangi kuruma atandın. memnun musun? çalışma şartları, maaş nasıl?işletme mezunları için önerebileceğin kurum var mı?

kızlar dün giremedim. günü birlik Ankara gezisine gittik, gece geç döndük. şimdi de yorgunluktan açılamadım.

başakcım ben de yarın yatırıcam parayı. kayıtlar ösym nin sitesinden yapılıyor. büroya gitmene gerek yok.
ilk defa başvuru yapacak olanlar ösym bürosuna gidiyor.

cnm inşallah bizlerde atanırız. benim bölümüm de işletme, hangi kuruma atandın. memnun musun? çalışma şartları, maaş nasıl?işletme mezunları için önerebileceğin kurum var mı?

ben çok memnunum işimden ..657 e tabi yerleri seçmedim maaşı düşük olduğu için..çalıştığım yer bir KİT ..aözleşmeli memurum ama sözleşmeli denilince işten atılacak gibi geliyor insanlara ..399 a tabi memurum ..657 lilerle aynı haklara sahibim ..kadro karşılığı sözleşmeliyiz yani ..işten atılma diye bir şey yok ...çalıştığın kurum özelleşirse başka bir devlet dairesine aktarıyorlar seni ...
kitlerin tek farkı diğer devlet dairelerine göre fazla maaş alması ..
kitlere örnek : tedaş ,eüaş ,ptt ,dhmi ,tcdd,tmo ,dmo, vs.
izinler v.s. herşey 657 gibi ...sadece yıllık izinde bir önceki senenin iznini öbür seneye aktaramıyorsun her yılın iznini o yıl içinde kullanman şart ...
657 e göre avantajları ise : maaşı 657 de 1200 ise kitlerde 1600-1700 ... bir de mesela 657 de istifa edip başka yere geçmen için 6 ay beklemen gerek ama 399 da öyle değil ..istifa et istiyorsan başka kuruluşa geçebiliyorsun ...

ben kitleri öneririm maaşı yüksek olduğu için ama gittiğin kite de bağlı ..kötü yerler de var ...dhmi nin maaşı çok ii mesela çalışma şartları nasıl bilmiyorum ama düz memur 2000 e yakın alıyor maaş olarak

kızlar dün giremedim. günü birlik Ankara gezisine gittik, gece geç döndük. şimdi de yorgunluktan açılamadım.

başakcım ben de yarın yatırıcam parayı. kayıtlar ösym nin sitesinden yapılıyor. büroya gitmene gerek yok.

çok teşekkürleropuyorumnanaktan peki parayı bankaya başvurudan önce mi yatrmak lazım??

merhaba kızlar... moralim çok bozuk benim de. kullandığım ilaçlar beter etti beni.. mide ağrısı, halsizlik, bulantı, amaaan şurda iki ay bile kalmamış uğraştığım şeylere bak günlerdir doğru düzgün çalışamıyorum. mafoldumben
bugün daha iyi gibiyim neyse ki... kalkınca 1. Tbmm dönemine çalıştım tarihten.sorularını falan çözdüm biraz. şimdi de matematik çalışıcam... belki iyi hissedersem akşam üstü vatandaşlık çalışayım diyorum...
umarım hepiniz iyisinizdir... çoook öpüyorum sizi

ben 2008 dekine girmiştim, sadece netten yapmak yeterlimi şimdii, sonrada parayı bankaya yatırıyoruz bu kadar mı? önceden okula gidip, bi form almıştım, of unutmuşum yardımcı olabilir misiniz bana.

Back
X