• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

canlarım ben de dizi izledıkten sonra bırazcı cografyadann test çözdm o da zorla valla. yatıcam smdı sbah sınav var öff hıc ısteyerek gtmıcem öptm hepınnzı ıyı gecelr

Ececik saol canım...
Başakçım tatlı rüyalar... yarın için de başarılar
kızlar ben de akşam ki online tarih dersinden sonra, çok çok az matematik çözdüm. sonra ve halaa tarih muharebeler dönemini tekrar ediyorum... şimdi yatakta devam edicem ben de... çok az bi yer kaldı, sonra da testlerini çözerim bi iki tane...
hepinize iyi geceler...

ayy bende başvuru filan derken çok az çalıştım 78 mat ve 32 tarih sorusu yaptım 1 tane de tarih videosu izledim ya bi deneme yaptım mattan aaaaaa netim düşmüş yükseleceği yerde yine moral 0 uyuyacaz bakalım yavv bu yediklim beni öldürdü başka denemede yok habire onun denemelerini çözüp üzülüyorummafoldumben:sinifsinif:
uykum geldi yatıyorum iyi geceler...:1no2:

Güünaayydın kızzlarrrr,
nasılsınız canlarımm
yaa iyi ki varsınıızzz uyanır uyanmaz yanınızda bitiyorumkaydirigubbakcemile5
coğrafya videosundan 1 saatim kalmıştı onu bitiricem, sonra tarihten,coğrafyadan, türkçeden testler çözücem.

başvuruyu pazartesine bıraktım hiç dışarı çıkmak istemiyo canım bugün

kolay gelsin arkadaşlar öpüyorummmmmmmolumunekankayizsmile

kızlar Aşkı Memnuyu izliyorum:hulya:
ufff matematikle aram iyice bozuldu, problemlerden hiç temelim yok ve çok zorlanıyorum.1 soru 10 dakikamı alıyor ya..

başakcım nerelerdesin?

pikolata vereliniortak aynen sınavın 1 saatini mata ayırıyorum resmen ve yapabildiğim 10 net sempatiksalakcinni ecesu arkadaşım bence sen yalnız kalma kalk memlekete git senin için iyi olur.....gülşahcım maşallahdiyorum başkada bişey diyemiyorum ben matı düşünürken iyice saldım hiç soru çözmüyorum:çok üzgünüm:

yanınızda olsaydım size yardımcı olurdum ..hayatta en çok sevdiğim ders matematiktir...söylemesi ayıp kpssde de full yapmıştım ...buradan sorabilirseniz sorun yardım etmeye çalışırım ...

günaydın bu arada herkese ...

şimdiye kadarkilerin yapamadığı neyi yapabilirim ki ben. aksine, memur olunca insanlar daha çok herşeyden vazgeçiyor benim gözlemlerime göre. geçen gün ibb'de çalışan bi arkadaşı ziyarete gittim, ahali bildiğin zombi olmuş. gencecik insanların gözünün feri kalmamış. bunlar da vasıfsız işçi sanmayın, hepsi mimar mühendis. benim babam da memurdu, hatta lojmanda oturduk, ben arasıra babamın odasına giderdim kimse de bişi demezdi. bu yanına gittiğim arkadaşımın şefi ise yok pis pis bakmalar, yok süzmeler, çıkmamı rica etti arkadaşım yahu. yuh anasını. 5 dakka bile oturtmadı adamlar cuma günü olmasına rağmen. bi de başımı aççam bunlar için ha. bu adamlar nası kurtarcak memleketi bacım? herkes kendi derdinde. :umursamaz:

zaten istemiyodum babama dicek bahanem oldu kpssye girmemek için :/ sen de kendine göre haklısın robot, bu ülkede iş alanı çok ama çok kısıtlı. Allah herkese kolaylık versin ne diyim.

neden öyle düşünüyorsun ki ..devlette herkes memur olacak diye bir şey yokki ..memur olursun uzman olursun müfettiş olursun bunun sonu yokki ..istersen herşeyi elde edebilirsin...memurlukta kalacağım diye düşünme ..o sana bağlı bir durum bence ..biz eşimle atandığımız zaman tanıştık ..aynı işyerinde ikimiz de memurduk..eşim kpssye tekrar girdi ..85 aldı başka kuruma geçti..sonra kpdsye girdi..85 aldı ...şimdi başbakanlıkta uzman ..eğer istersen heryere gelebilirsin....sen de yüksek mevkilerde olabilirsin neden olmasın ..ben şimdi eşimin öyle bir yerde olmasına çok seviniyorum ...demekki emek verirsek bizler de çok ii yerlere gelebilirz..yeterki isteyelim...kapalı bir sürü arkadaşım var çok ii yerlerde olan ..bu durum öyle çok hoşuma gidiyorki anlatamam..eşimin iş arkadaşlarından 2 si kapalı mesela ...ve çalıştıkları kuruma bak ...
sen de bu niteliklerinlle pes etmemelisin bence ..senin gibi insanlara ihtiyacı var bu ülkenin ..böyle nitelikli insanlar neden özel sektörde devam etsin ,neden ülkeye faydaları olmasın ki ..neden devlette bürokrat olmayasınız ..bilmiyorum ama ben böyle düşünüyorum..karar senin yine de ..hakkında hayırlısı ne ise o olur inş..opuyorumnanaktan

kızlar nasılsınız..ben pek giremiyorum buaraya geçmişide okuyamadım bayağı konuşmuşsunzu herhalde nasılsınız..ben genelde hergün 1 deneme çözmeye çalışıyorum kızdan fırsat buldukça..
eğer deneme yapamazsam test çözüyorum lkarışık..bide hergün tarih tekrarı yapıyorum..nankör şey unutuyorum işte..
dün yaptığım deneme 86 çıktı..Allahım inşallah 85 üstü alabilrim yaa..en azından bi kuruma atanmak garanti gibi bişey olur.

kızlar nasılsınız..ben pek giremiyorum buaraya geçmişide okuyamadım bayağı konuşmuşsunzu herhalde nasılsınız..ben genelde hergün 1 deneme çözmeye çalışıyorum kızdan fırsat buldukça..
eğer deneme yapamazsam test çözüyorum lkarışık..bide hergün tarih tekrarı yapıyorum..nankör şey unutuyorum işte..
dün yaptığım deneme 86 çıktı..Allahım inşallah 85 üstü alabilrim yaa..en azından bi kuruma atanmak garanti gibi bişey olur.

umarım hedefine ulaşırsın ..öğretmenlik için başvuracaksın sanırım ...86 net hangisi ..eğitim bilimlerimi gy-gk mü ?

günaydın arkadaşlar geç kalktım birazdan başlıycam inşallah eşim öğlen yemeğe gelirse çalışma saatim kayar...bilmiyorumkismile

Hilalcim hoşgeldin, ben eh iyi diyelim iyi olalım işte, konuları bitirmeye çalışıyorum hala, ben deneme çözmeye henüz cesaret edemiyorum.
benimde 85 ve 85 üstü hedefim bilmiyorum umarım olur:(

Günaydın kızlar. kalktım kahvaltı yaptım ama hala ne çalışacağıma karar veremedim... tarihten muharebeler dönemini tekrar ettim dün akşam ama tam oturmadı kafama diye, test çözmedim... bi kez daha tekrar edicem...
vatandaşlık videosundan yarım saatlik bi yer kalmıştı onu dinleyip test çözücem...
bi de matematikte problemleri bitiremedim daha.... hız, karışım, faiz var.
neyse bi ucundan başlayayım gerisi gelir inşallah :)))
hepinize kolay gelsin...

kızlar sabahtan beri 200 soru çözdüm, şimdi çarşıya çıkıyoruz nişanlık falan bakıcamzemuszemus

ankara hukuk mektebi
siyasal bilgiler okulu
dil tarih coğ. fakültesi

yukarıdakilerden hangisinin açılmasında üniversite reformu etkili olmamıştır?
cevap sadece 1 miş:umursamaz:
giderayak bir soru sorayım dedimkaydirigubbakcemile3

cnm sen kaç oturuma giriceksin, ne yapsam karar veremedim. alan derslerine hiç çalışmadım ki-tatlicadiarzu-

ben alan derslerine çalışmayacağım ...sadece gy-gk e girmeyi düşünüyorum inş...kpss (B) ile alan uzmanlıklar da var onlara girerim diyorum ..alanla uğraşacak vaktim yok ...
senin hedefin ne bilmiyorum ama alan olayı zor iş ..emek ve zaman gerektiren bir şey ...
bence (B) yi yüksek tutmaya çalış ilk etapta ..kaç net yapıyorsun

Back
X