• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

günaydın kızlarr pinkycim d şıkkı gibi geldi bana diğerlerii mesela toroslar vs.gibi jeolojik zamanlarda oluşmuştu,karstik mağara aşındırma sonucu, erozyon zaten özel konum d şıkkında ise enlem falan etkili eğer daha kutuplara daha yakın olsaydık buzullar olurdu diye düşündüm cevap neymiş kiCADIARZU[/B]

Son düzenleme:
günaydın kızlarr pinkycim d şıkkı gibi geldi bana diğerlerii mesela toroslar vs.gibi jeolojik zamanlarda oluşmuştu,karstik mağara aşındırma sonucu, erozyon zaten özel konum d şıkkında ise enlem falan etkili eğer daha kutuplara daha yakın olsaydık buzullar olurdu diye düşündüm cevap neymiş kiCADIARZU[/B]

bende ilk baş d mi ki dedim ama özel konum truzmide etkiliyor ya deniz işin içine girince kafam karıştı..muhtemel boş bırakırdım ben bu soruyusempatiksalakcinni

evet ececim canım d şıkkı doğru cevap, haklısın enlem,ülkemizde buzulların olmamasının sebebi dolayısıyla buzul aşındırmasının da olmamasının sebebi enlem, çok teşekkür ederim.

hilalim canım evet enlem, ececik süpersin teşekkür ederim.opuyorumnanaktan

evet ececim canım d şıkkı doğru cevap, haklısın enlem,ülkemizde buzulların olmamasının sebebi dolayısıyla buzul aşındırmasının da olmamasının sebebi enlem, çok teşekkür ederim.

hilalim canım evet enlem, ececik süpersin teşekkür ederim.opuyorumnanaktan

önemli değil tatlım,hilalcim erozyon bitki örtüsünün cılız olduğu yerlerde oluyordu ya ondan özel konum fıstığımmŞeniz

çok çeldirici değilmi biraz,

erezyon mesela kurak bölgelerde oluyor, iklimi de enlemle bağlayabilirdik telaşla sınavda,
ama kuraklıkta iç anadoluda özel konumdan etrafı dağlarla çevrili değilmi. O yüzden erezyonu eledik.

Günaydın kızlar opuyorumnanaktan
Hilalciim olur vala, biz derslerimize çalışıyoruz, dualarımızı da edersek sonrası Allaha kalmış...
Pinky'm sorun zormuş vala...
Gülcu, Ececik size de günaydın canlarım...
ben de kalktım kahvaltımı yaptım, şimdi vatandaşlıktan 2. dersi dinleyeceğim...

Kızlar dua falan dediniz de, annem sürekli okunmuş lokum şeker falan getiriyo yemeden önce sizleride düşünüp dua ediyorum walla:icecream: zaten kilo aldım veremedim daha , bi de bu lokumlarla başımdertteekaydirigubbakcemile3

Kızlar dua falan dediniz de, annem sürekli okunmuş lokum şeker falan getiriyo yemeden önce sizleride düşünüp dua ediyorum walla:icecream: zaten kilo aldım veremedim daha , bi de bu lokumlarla başımdertteekaydirigubbakcemile3

saol canım benim :)))) sınavdan sonra verirsin bayanssulusmile amaaan ben de saldım gitti zaten.

:roflol::roflol: duaların için sağol arkadaşım! hepimiz aynı durumdayız heralde bazen kilo vereyim diyorum sonra vazgeçi,yorum zaten kansızlıktan halsizleşiyorum birde yemezsem iyice kafama bişey girmez sınavdan sonra yaparım diyorum ama kardeşimin nişanıda temmuzun sonunda artık sınavdan sonra 15 gün sıkı bir diyet yapıcam canımız sağolsun yaaa.......:teytey:

merhaba arkadaşlar...
daha önce kpss ye hazırlanan arkadaşlar. denemelerinizle normal sınav araında nasıl bi fark oldu? paralel mi altında mı üstünde mi?

bende takıldım kaldım..benim sınavdan önce kilo vermem lazım..2 arkadaşımın düğünü var onlara gideceğim..biraz daha ince olmak fena olmaz ama metabolizmam bozuldu galiba..şok diyet yaptım boyumun ölçüsünüz aldım..

bende takıldım kaldım..benim sınavdan önce kilo vermem lazım..2 arkadaşımın düğünü var onlara gideceğim..biraz daha ince olmak fena olmaz ama metabolizmam bozuldu galiba..şok diyet yaptım boyumun ölçüsünüz aldım..
aman canım şok diyet yapma önce sağlık!....ben ilk defa bu kiloya çıktım 63-64 çıkıyorum 57 nin altına inmem lazım:(
ama sınavı bekliycem ve sporla beraber diyet yapıcam :dance:

hayatımız sınav tam bize göre bi kaleime o zaman... kilolarımız bile sınava endeksli:):) benimde planım sınavdan sonra kilo vermek:)

ben daha başlayamadım patiskam iyiyim saol dışarı çıktık geldik uzman kariyer soru bankası aldım bakalım başlıycam tarih çalışcam ama karnım da acıktı 1 saat sonra mı yesem..
hilal tatlım şok diyetlerle dengeni bozma azar azar ver...patiska pink mavli hilal nasılsınız ayy az kaldııısınavaboshayallersmile
ben çıkıyorum başlıycam çalışmaya görüşürüz...kaydirigubbakcemile4

Back
X