• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

aman yaa saf gibi bi deneyeyim dedim aç kaldım resmen ve vere vere 1.5 kilo verdim çok dikkat etmeme rağmen diyeti bırakınca verdiğim 1.5 kiloyu geri aldım ve şimdi ordan inemiyorum..ama yürüyüşle desteklemem lazım kesinlikle..oda şimdi çok zor oluyor.evde yürüyemiyorum,sahilede inecek arkadaşım yok..ühüüü

aman yaa saf gibi bi deneyeyim dedim aç kaldım resmen ve vere vere 1.5 kilo verdim çok dikkat etmeme rağmen diyeti bırakınca verdiğim 1.5 kiloyu geri aldım ve şimdi ordan inemiyorum..ama yürüyüşle desteklemem lazım kesinlikle..oda şimdi çok zor oluyor.evde yürüyemiyorum,sahilede inecek arkadaşım yok..ühüüü

canım spor yapmayınca hemen verilmiyor, biraz yemeği azaltıp, özellikle akşam yemeklerini ve ekmeği azaltıp, spor yaparsak veririz, bende tek başıma çıkıp yürüyemiyorum artık , spor bisikleti var evde allahtan, 2 gündür 30 dk yapıyorum, herhalde ay sonunda doğru veririm 3-4 kilo fazla var vermem lazım ay sonuna, aşkımın ailesi gelecek bizimkilerle tanışmaya, lokumlara dur diyorum artık yiter yaaakaydirigubbakcemile3

merhabalar .. iyi çalışmalar
2010 kpss ile ilgili aklıma bişey takıldı yardımcı olursanız sevinirimm bilmiyorumkismile
başvurular başladı ama ben sınavı eylülde diye biliyodum ama temmuzdaymış eylüldeki ne sınavı yada bi sınav varmı o tarihte??
birde bu yıl son kez yapılacak olan lise mezunlarının girebileceği sınav nezaman başvuru ne zaman yapılcak ona bilgilendirirsenz çook sevinirim opuyorumnanaktan

aaa neden giremedinki benimde meslek liseli arkadaşlarım vardı,2 tanesi bizim sınıftaydı matematik bölümünde,2si mühendislikteydi,çok yüksek puanlar almışlardı..hele mühendislikteki arkadaşlar derece yapacak kadar iyiydi.ama puan kırıldığı için çok iyi bir üni ye değil dpü de mühendisliğe girmişlerdi..bunada şükür tabi..sen kaç almıştın öss de

kaç puan aldığımı hatırlamıyorumki :)) 99 da girdim ben ..o sene malum ilk kez çıkmıştı bu puan kesme olayları ..normalde biz 4 senede mezun olacakken apartopar bi kanun çıkardılar ..3 senede mezun ettiler bizi ...bir de üstüne bu durum iice kafam karışmıştı...
puanım boğaziçi tarih ya da psikolojiyi tutuyordu ...ankara hukuk filan tutuyordu düz lise mezunu olsam ...ama yani yanlış olmazsa şuanda ankara hukuk 350 puan desek ..75 liseden mi geliyor...270-275 puanım vardı ..ama düz lise çıkışlı olunca bu puan 310 a filan düşüyo sanırım ..onunla da bir yere girilmiyor işte .....ama herişte bir hayır var sonunda devlete girebildim çok şükür ..tabi bu düzeni getirenlere hakkımı helal etmiyorum o ayrı ...

cnm çok sıkı bir tempo oturtamadım, tezli yüksek lisans vardı, şubatta tez bitti derken konuları çok sindirerek bitiremedim.80- 90 arası net geliyor. şimdi son alımlar var, ondan umudum var biraz. olmazsada gelecek sene uzmanlığa hazırlanıcam. abim üniversitede hoca, iktisat bölümünde. anlamadıklarımı rahat rahat soracağım biri var. o bakımdan iyiyim.

yaaa benim dayımın oğlunun biri prof diğeri doçent..yüksek lisansa bana da çok gir dediler ...les te iidi filan ama ben düşünmedim ...akademisyenlik emek isteyen bir iş ..maddi olarak da o emeğe pek bi getirisi yok yani ...ama yapanlara da saygım var tabi ...inş.. gönlünden geçene ulaşırsın ...

kızlar dün büyük bir gazla sabah erken kalkıcam demiştim ve 10da uyandımkaydirigubbakcemile3hiç keyfim yok, nişan kıyafetini ayıttırmıştım. onu hallettim. şimdide misafirler geldimafoldumben neyse oyalanmayıp ders başı yapayım, amma bahane yaptım.

merhaba arkadaşlar...
daha önce kpss ye hazırlanan arkadaşlar. denemelerinizle normal sınav araında nasıl bi fark oldu? paralel mi altında mı üstünde mi?

cnm benim ilk girişim olucak gibi. 2008 de tek denemeye girmedim, öylesine sınava girip çıkmıştım.
aldığım duyumlara göre deneme sınavları pek belirleyici olmuyormuş, denmelerde 80 i geçemeyen birinin 90 aldığı oluyormuş, ya da çok yüksek puan alan birinin 70 lerde puan aldığı...

oturup çalışıcaz, başka çare yok. şuan en yüksek 75 puan aldım. gerçek sınavda 90 alabilirim diyorum. kpss zor bir sınav değil. oturup çalışırsak son 2 ayda bile bir çok şeyi değiştirebiliriz.

kaç puan aldığımı hatırlamıyorumki :)) 99 da girdim ben ..o sene malum ilk kez çıkmıştı bu puan kesme olayları ..normalde biz 4 senede mezun olacakken apartopar bi kanun çıkardılar ..3 senede mezun ettiler bizi ...bir de üstüne bu durum iice kafam karışmıştı...
puanım boğaziçi tarih ya da psikolojiyi tutuyordu ...ankara hukuk filan tutuyordu düz lise mezunu olsam ...ama yani yanlış olmazsa şuanda ankara hukuk 350 puan desek ..75 liseden mi geliyor...270-275 puanım vardı ..ama düz lise çıkışlı olunca bu puan 310 a filan düşüyo sanırım ..onunla da bir yere girilmiyor işte .....ama herişte bir hayır var sonunda devlete girebildim çok şükür ..tabi bu düzeni getirenlere hakkımı helal etmiyorum o ayrı ...

yaaa benim dayımın oğlunun biri prof diğeri doçent..yüksek lisansa bana da çok gir dediler ...les te iidi filan ama ben düşünmedim ...akademisyenlik emek isteyen bir iş ..maddi olarak da o emeğe pek bi getirisi yok yani ...ama yapanlara da saygım var tabi ...inş.. gönlünden geçene ulaşırsın ...

cnm dayının oğulları sana gerçek maaşını söylememiş herhaldekaydirigubbakcemile3abim başlayalı 4 ay oldu, üstelik meslek yüksekte. ona rağmen aylık 2.500 tl alıyor. hele doçentler aylık 7.000 tl ye para demiyorlar. profesörleri tahmin bile edemiyorum. yüksek lisansta bir hocamın projesine yardım ettim ve 300 tl para aldım. maaş harici TÜBİTAK tan iyi para alıyorlar, bana bile 300 verdiğine göre kendi kaç aldı kim bilir.
akademik kariyer düşünmüyorum. bakalım şuan için memurluk, gerçi onun içinde ölüp bitmiyorum. ilk hedefim evlenip Ankara ya gitmeksırnaşık şey

aaa başakcım burada, dershanen yokmuydu bugün?

tatlım yenı geldım ebnım dersım 1bucukta bıtıyor. ama sabahkı derslere gtmedım sadce son 2 ders matematıktı ona gttım cıkısta da arkdsala bışıler içtık.genelde haftasonu eve gec gelınce dersım gec bitiyo sandın herladekaydirigubbakcemile3

sen nasılsn cnm elbise işini de hallettın

tatlım yenı geldım ebnım dersım 1bucukta bıtıyor. ama sabahkı derslere gtmedım sadce son 2 ders matematıktı ona gttım cıkısta da arkdsala bışıler içtık.genelde haftasonu eve gec gelınce dersım gec bitiyo sandın herladekaydirigubbakcemile3

sen nasılsn cnm elbise işini de hallettın

evet cnm ya dersin akşama kadar sürüyo sanmıştımkaydirigubbakcemile3elbise işini hallettim, üzerine bolero dikilecek, pazartesi alıcam inşallah.
şimdi yavaş yavaş ders başı yapıcam ama yapamadım bir türlü.bizim dershane mayıs sonu bitiyor ama konular bitmiyorakannehir

Kızlar sabahtan beri üzerimde bi ağırlık var,of ya sıcaklar daha şimdiden de bayılttı beni

coğrafyadan coğrafi konum konusunu bitirdim,

şimdi türkçeden denemeler çözücem, coğrafya ve tarihten de testler çözmem lazım.

kolay gelsin canlarım

Öğretmen adaylarına güzel haber

Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu Kamu Personeli Seçme Sınavı’nın (KPSS) öğretmen adayları için kaldırılması amacıyla çalışma başlattı.

Çubukçu, Personel Genel Müdürlüğü ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü bünyesinde başlatılan çalışma kapsamında bakanlık kurmaylarıyla birlikte toplantı yaptı. Çubukçu’nun bu girişiminde, atama bekleyen öğretmen adaylarının ve öğretmen olmaya aday üniversitelilerin MEB’e gönderdiği “Beş yıl fakültelerde öğretmen olmak için eğitim görüyoruz. Üniversite sınavı için elenerek geldiğimiz ve başarıylamezun olduğumuz halde yine bir eleme sınavına tabi olmak istemiyoruz” mesajları etkili oldu.

KARARI BEKLİYORLAR

2008-2009 döneminde 250 bin öğretmen adayı KPSS’ye girdi. Yaklaşık 320 bin öğretmen adayı atama bekliyor. Yıl içinde yapılan atamaları yeterli bulmayan, bu nedenleMEB’i eleştiri vemesaj yağmuruna tutan öğretmen
adaylarının sesine Bakan Çubukçu kulak verdi. Çubukçu, bürokratlarıyla yaptığı toplantılar sonrası öğretmen adaylarının “KPSS istemiyoruz” isteklerine çözümiçin alternatif proje arayışına girdi. Çubukçu’nun, öğretmen adaylarının girdiği KPSS’nin kaldırılıp, yerine sınavsız geçiş ile puanlama sistemi getirilmesi üzerinde durduğu belirtiliyor.

EYLEM YAPTILAR

Üniversiteyi bitirdikten sonra KPSS nedeniyle atanmayan öğretmen adayları, yıllardır her türlü eyleme başvurdu ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın 2002’deki “KPSS’yi kaldıracağız” sözünü hatırlattı.

163 BİN ÖĞRENCİ VAR

69 eğitim fakültesinden geçen yılın verilerine göre 38 bin 674 kişi mezun olurken, öğrenimgören öğrenci sayısı 163 bin 212. Öğretmenlik yapabilmeleri için formasyon eğitimi verilen fen edebiyat fakültelerinin sayısı da 89. Bu fakültelerde 2008-2009 öğretim yılında 166 bin 955 öğrenci okuyordu. 26 bin 123 öğrenci de mezun oldu. (Haberturk)

13.05.2010 16:59:57

İnanamıyorum ALLAHım inşaALLAH gerçekleşir bu
boshayallersmile

merhaba arkadaslar;nasılsınız???
dün arkdaslara davetliydik;çok geç döndük;4 gibi yattım ve bugüü 12 bucukta uyandım..tabi tüm günüm öldü;ben geç kalkınca sersem gibi oluyorum maalesef;neyse ki az önce biraz toparlandım ve cog.çözdüm biraz;aslında fena degil bu derslerim ama soru bankaları bitsin diye hızlı hızlı çözüyorum öyle..130 soru çözdüm..
şimdi yemek yapıcaz eşimle;ardından eğitim bilimlerine yüklenmem gerekiyor..kalan zamanımda bol bol eğitim çözcem bu akşam.

ben geldimm 116 tarih sorusu yaptım 1 tanede konu çalıştım sizlere bi bakıyım dedim ama artık dayanamıycam robot arkadaşım lütfen övünmeyi bırakırmısın uyarım sanaydı ama okumadın galiba :umursamaz:
kimsede yok ben de çıkıyorum tatlışlar 1 konu daha çalışıyım...:emir_bebek:

Pikocum bu arada benim memlekete geliyorsun demek yaa:1hug:

bende istanbula gidicem gelin :utangac:,yine ayrılcas yani, sen geliceksin ben gidicem o zaman ya.

merhaba kızlar

ben bugün sadece 60 tanecik coğrafya çözdüm. eşya toplamaya başladım. 7 tane koliyi doldurmuşum. kışlıklar bitti. yavaş yavaş mutfakta kullanmadığım eşyalarıda toplamaya başlayacağım. eşim gelince evi toplanmış görsün. yoksa kayınvalidemler eşya toplamaya geliceklermiş. onlarında yardımı oluyor ama insan kendi kendine daha rahat oluyor. en önemlisi de yemek derdin olmuyor misafir yokken. o yüzden memlekete gitmeden biraz topluyayım diyorum. şimdi duş alıcam sonrada çalışmaya başlarım.

Back
X