• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

kızlar ben de cografyadan ihtıyacın soru bankasından 5tane coğrafya denemesı çözdm 90 soru smdı de yüzde probelmlerınden soru çözcem bırsuru testım varkaydirigubbakcemile4

kızlar olasılık zormu calsmaya deger mı bilmiyorumkismilebugun gördk dersnede evde bıraz baktım da gıcık bı konu gıbı ben öss de bıle yapmadım olasılıgı.

canlarım sz neler calsıyorsunz. ecesu canım kolay gelsın diğer kızlar kader ortaklarım olumunekankayizsmilesz napıyosnz

Pikocum bu arada benim memlekete geliyorsun demek yaa:1hug:

bende istanbula gidicem gelin :utangac:,yine ayrılcas yani, sen geliceksin ben gidicem o zaman ya.

yaaaa inanmıyorum, tam ben gelicem sen gidiceksin:umursamaz: farklı memlekete gitmek zor olsa gerek, yaşayınca anlıycazkaydirigubbakcemile3

başakcım sorma ben de olasılığa çalışsam mı diye düşünüyorum. konu nasıl bir şey onu bile bilmiyorumkaydirigubbakcemile3öss de bakmamıştım. sanki denemlerde çok kolay gibiymiş geliyor, belki de bilmediğim için öyle hissediyorumdur.

şimdi matematikten hız problemlerine çalışıcam. sürekli aynı şeyi yazıyorum, söylemekten utandım. bari bugün çalışayım.
bugünde toplam 48 matematik çözdüm. rezil günlerimden biriydi.
sen ne yaptın?

başakcım sorma ben de olasılığa çalışsam mı diye düşünüyorum. konu nasıl bir şey onu bile bilmiyorumkaydirigubbakcemile3öss de bakmamıştım. sanki denemlerde çok kolay gibiymiş geliyor, belki de bilmediğim için öyle hissediyorumdur.

şimdi matematikten hız problemlerine çalışıcam. sürekli aynı şeyi yazıyorum, söylemekten utandım. bari bugün çalışayım.
bugünde toplam 48 matematik çözdüm. rezil günlerimden biriydi.
sen ne yaptın?

ben de aksamüstu basladım calsımaya canım 90 cogrfay çözdm sonre yüzde problemlerınden soruları çözcektım yapamdım baya sinir oldum bıraktım.tarıhten 56 tane çözdm okadcık cnm

cnm dayının oğulları sana gerçek maaşını söylememiş herhaldekaydirigubbakcemile3abim başlayalı 4 ay oldu, üstelik meslek yüksekte. ona rağmen aylık 2.500 tl alıyor. hele doçentler aylık 7.000 tl ye para demiyorlar. profesörleri tahmin bile edemiyorum. yüksek lisansta bir hocamın projesine yardım ettim ve 300 tl para aldım. maaş harici TÜBİTAK tan iyi para alıyorlar, bana bile 300 verdiğine göre kendi kaç aldı kim bilir.
akademik kariyer düşünmüyorum. bakalım şuan için memurluk, gerçi onun içinde ölüp bitmiyorum. ilk hedefim evlenip Ankara ya gitmeksırnaşık şey

2500 çok para değilki ...bence çok değil yani o işe göre ...ben zaten doçentlik anlamında demedim ..doçent olmak için de yıllarını veriyorsun ...her üniversitede doçent olmak bir diğerine göre farklılık gösteriyor v.s. 15 sene sonra doçent olan insanlar var ...bazı üniv.lerde çok kolay bazılarında da çok zor ...siyasi güç te çok oynuyor bu işlerde biliyorsun ..o yüzden doçent olduktan sonra gerisi kolay zaten amma oraya gelmek de kolay olmuyor ..işte o aşama çok yoruyor insanı ...
çok ağır koşullarda çalışan araştırma görevlisi arkadaşlarım var mesela anca 2500 alıyorlar ..ben o paraya o şekilde çalışamam valla ...sonra bir bakmışlar 5 sene sonra yıpranıp gidiyorlar ..yani aslında dediğim gibi üniversiteye çok bağlı bu işler..yan gelip yatarak doçent olanlar da var ...çok zorlananlar da ...
nişanlısın sanırım ..ALLAH mutluluğunu daim etsin inş...hedefin evlilik de olsun da memurluğu da yabana atma ..nişanlın ne işle meşgul sorması ayıp olmazsa bilmiyorumkismile

bu arada aklıma geldi bizim işyerinde bütün memur daha doğrusu memure arkadaşlar kaydirigubbakcemile3 hep kpssye çalışıyor ...bu sene rağbet çokmu anlamadım ..şaşırdım valla ...onları gördükçe kendime sen de otur çalış diyorum ama nerdeeee...kaydirigubbakcemile3

aslında bir tane kitap alasım var ama daha karar vermedim ...

kızlar ben de cografyadan ihtıyacın soru bankasından 5tane coğrafya denemesı çözdm 90 soru smdı de yüzde probelmlerınden soru çözcem bırsuru testım varkaydirigubbakcemile4

kızlar olasılık zormu calsmaya deger mı bilmiyorumkismilebugun gördk dersnede evde bıraz baktım da gıcık bı konu gıbı ben öss de bıle yapmadım olasılıgı.

canlarım sz neler calsıyorsunz. ecesu canım kolay gelsın diğer kızlar kader ortaklarım olumunekankayizsmilesz napıyosnz

olasılığa ben de gıcık olurum ...matematik altyapın varsa çalış bir soru bir sorudur derim sana ama altyapın zayıfsa hiç uğraşma ..daha ii yapabileceğin matematik konularına yönel bence ..

kızlar iyi akşamlar,
başakcım tatlım iyiyim cnm sende iyisindir inşallah,canım ben cografyadan bi konu bitirdim bugün, türkçeden 3 deneme çözdüm, coğrafyadan 40 soru çözdüm.
olasılık konusunada sınava yaklaştıgımız zamanlarda bakarım diyorum, artık yapabileceğim bi soru gelirse yaparım diyorum canım bende.

mutfak robotu kpssye çok rağbet var bilmem ne diyerek bizim moralimizi bozmaya mı çalışıyorsun? bence sen burda boşuna zaman geçirme mesleklerimiz bölümüne gir senin gibi memur olanlarla konuş.

mutfak robotu kpssye çok rağbet var bilmem ne diyerek bizim moralimizi bozmaya mı çalışıyorsun? bence sen burda boşuna zaman geçirme mesleklerimiz bölümüne gir senin gibi memur olanlarla konuş.

ne alakası var ..ben burda yazdıklarımla hiç kimsenin moralini bozacak bir konuşma içerisine girmedim ...cidden sordum bu soruyu ..bir fikir edinmek adına ..dikkatli konuşursan ii olur ..ayrıca hangi topicte konuşacağıma sen mi karar vereceksin anlamadım ...ben bu topiğe kpssye gireceğim için giriyorum ..sen benimle uğraşacağına istersen git de dinlen ..ders çalışmaktan ne dediğini bilmiyorsun sanrım ..tavrını hiç beğenmedim...

kızlar neredesin yaa ama ne zaman girsem kayboluyosunuz:(((
ben varım arada bakıyorum kızlar napmış diye....... bugün 100 coğrafya çözdüm 16 anayasa da çözdüm ama yarısı yanlıştı konu çalışmam lazım mattan modüler aritmetik çalışıyorum ama tam olarak kavrayamadım:çok üzgünüm:artık ne kaptıysam ....

ben varım arada bakıyorum kızlar napmış diye....... bugün 100 coğrafya çözdüm 16 anayasa da çözdüm ama yarısı yanlıştı konu çalışmam lazım mattan modüler aritmetik çalışıyorum ama tam olarak kavrayamadım:çok üzgünüm:artık ne kaptıysam ....

konu çalış canım o konular hemen unutuluyor;matematikten hiiççç anlamıorumm:((

canım ben çalışamıyorum kaç gündür. tayin heyecanı sardı. perşembe veya cuma tayin yerimiz belli olacak. bi de eşim görevde 3 gündür yalnızım. öyle işte canım.

Back
X