2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

çanım sana katılıyorum ,ne desende haklısın...eşim en baştaki suçlu zaten..yakında patlıçam ona ama ne zaman...hala cevap yok benm dr den arayayım bari

ebrucum çok zor durumun ne diyim walla yazık. aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık. anladığım kadarıyla senin kocan hastalıktan da anlamıyor:mymeka: allah sana sabırlar wersin sen allaha sığın o kurtarır seni, bnde zamanında bi süre kayınwalidemlerle otrdum bol bol dua ettim allahım kurtar beni dedim, ben hiç bişey yapmama gerek kalmadan kendileri oğullarını soğuttular şimdi çok şükür görüşmüyoruz, rabbime diyorum allahım iyi olsunlar uzak olsunlar inşallah senide kurtarsın canım

Arkadaşlar geçmişi hiç okuyamadım, uzun zamandır giremiyordum. Grip aşısını ne yaptınız merak ettim. Ben hala korkuyorum, yaptırmayacağım da diyemedim. Boğazım şiş, burnum tıkanıyor. Öğrencilerim hasta ama hala tedirginim. 6 hafta daha öğrencilerle iç içe olacağım. Bu konuda sizden bilgi almak istiyorum. Doktorum yaptır demişti...

canancım bende senin gibi kararsızım napıcamı bilmiyorum bizim burda trabzonda 2 hamile kadın öldü doktorum bana bıraktı ama açıkcası çok kararsızım eşim aşı olmamı hiç istemiyo ama böyle giderse olurum diye düşünüyorum

Ben cuma günü dispansere aşı olmak için gittim ama görevli bayan bile çok tedirgindi. Özel okuldayım ve öğrenci ve velilerim oldukça sosyal. Korkuyorum da. ınegöl'de sadece 10 hamile aşı olmuş iki günde. Doktorumun grip olan hastaları varmış. ne bileyim öyle işte...

Hazır sizi bulmuşken bir soru daha, benim 3 gündür geceleri ellerim şişiyor ve uyuşuyor. Özellikle sağ elim. Magnezyum içiyorum. Tansiyonum normal ama gece ağrı ile uyanıyorum, sabah da elim kütük gibi kalkıyorum. Doktoruma en erken perşembe günü ulaşabilirim. Telefonda da çözmek istemedim. Bir bilginiz var mı?

ben 3 gün önce yaptırdım.bizim burdada hamile ölümleri var bende korktum doktorumda önerdi.kendi hamile kardeşine ve çocuklarınada vurdurduğunu söyledi.ona güveniyorum ve bize vurulan aşılar adjuvansız bi problem olacağını sanmıyorum.denenmemmiş olduğu için tereddütlerimiz oluyor bu da çok normal ama bence korkulduğu kadar değil.

canım öncelikle çok geçmiş olsun hastaymışsın.şişliklerin aşırı tuz tüketiminden olduğu biliyorum.geçen gün bir arkadaşımız da daha olmuştu ama hatırlayamadım adını.

Selkie canım ya inan burdan okuyunca bile cok uzuldum.. hem evinde rahatca hamileligini yasayamıyorsun birde moralini bozuyorlar.. sayılı gun canım gececek insallah (

Drdan guzel haberlerle gelenler var hepsine hayırlı olsun diyorum masallah bebislerimiz artık ne kadarda cabuk buyuyorlar

Kramplar kalsiyumdan ziyade magnezyum eksikliginden oluyor diye biliyorum bi ark sormus..

Edebiyatcı ne zamandır yoktun.. ödem olabiliyor kimi bunyede tuzdan uzak durmaya calıs ama yinede olacagı varsa engelleyemezsin meyve bile yapar demisti bana hemsirem..

ıstanbul bulusması yapanlar resimleriniz cokkk guzelllllllllllll

maşallah canım kuzuna Allah nazardan saklasın ben bu tarz bi sorun yaşamadığım için bilemiyorum canım

işte buluşmamız

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=10435906#post10435906

kendi adıma çok güzel geçti keşke hepinizi tanımak kısmet olsaydı canlar a.s.
tatlım ahh ahh çok imrendim kıskandımmm:sinifsinif: ama ne güzel bi gün yaşamışsınız çok sevindimm

tatlım pek bi bilgim yok ama şişikliğin sebeni genelde tuz derler ama yinede doktorunla konuş istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…