- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #27.281
valla ne diyeyim bilemedim ebrucum yaa seninkilerin düşüncesizliği beni yarıyor burda ayıp yaa.kıyamam canım sana.asıl ayıp seni hamile halinle bu duruma düşürenlerde.ne saygısız ne düşüncesiz bunlar böyle kızma bana sonuçta biride eşin ama inan üzüldüğüm için tutamıyorum kendimi.ayakta kaldığımda bendede akıntı miktarı artıyor ve belim kopuyor.dikkat et lütfen kendine hiçbişey senden ve bebeğinden önemli değil.
:)))))))) sanırım yerleştiler bana... !!!!!!
ya benim bildiğim greyfurt ile ilaç alınmaz..etkisini yok ediyormuş..bende mağnezyum diasporal toz kullanıyorum ama bişey yapmadı....
kızlr yaaa ,,bir kaç gündür çok yoruluyorum..akıntım çok arttı bel ağrım da var...dr yi aradım ..sekreteri çıktı dedi ben sorayım ararım seni...çevap bekliyorum şimdi...akşam takıştık eşimle akşamları oturamıyorum hizmet etmekten yardıma eşimi çağırdım mutfağa,,bana ayıp ediyorsun,hizmet etmiyorsun annemlere dedi..bende sinirlendim asıl ayıp senin yaptığınşu halimle onu getir bunu götür..sabrımı zorluyorsun dedim...bana çavap vermeden içei gitti...kızlar ben bir kaç gün giremeyebilirim...pazartesi görüşürüz..bu arada istanbul buluşması oldumu bu gün?öptüm hepinizi...opuyorumnanaktan
Arkadaşlar geçmişi hiç okuyamadım, uzun zamandır giremiyordum. Grip aşısını ne yaptınız merak ettim. Ben hala korkuyorum, yaptırmayacağım da diyemedim. Boğazım şiş, burnum tıkanıyor. Öğrencilerim hasta ama hala tedirginim. 6 hafta daha öğrencilerle iç içe olacağım. Bu konuda sizden bilgi almak istiyorum. Doktorum yaptır demişti...
Arkadaşlar geçmişi hiç okuyamadım, uzun zamandır giremiyordum. Grip aşısını ne yaptınız merak ettim. Ben hala korkuyorum, yaptırmayacağım da diyemedim. Boğazım şiş, burnum tıkanıyor. Öğrencilerim hasta ama hala tedirginim. 6 hafta daha öğrencilerle iç içe olacağım. Bu konuda sizden bilgi almak istiyorum. Doktorum yaptır demişti...
Hazır sizi bulmuşken bir soru daha, benim 3 gündür geceleri ellerim şişiyor ve uyuşuyor. Özellikle sağ elim. Magnezyum içiyorum. Tansiyonum normal ama gece ağrı ile uyanıyorum, sabah da elim kütük gibi kalkıyorum. Doktoruma en erken perşembe günü ulaşabilirim. Telefonda da çözmek istemedim. Bir bilginiz var mı?
selam kızlar ben de sizleri sürekli takip ediyorum sayenizde birçok şey hakkında bilgi edindim.Bugün de doktora gittik bebişimiz büyümüş.26+2 olmuş 956 gr ız bi de.1e ulaşamadık henüz.6 kg almışım ben de çok mutlu oldum.Sizlere birşey sormak istiyorum bilgisi olan varsa yardımcı olur musunuz?Benim kramp sorunum var özellikle gece yatarken.Doktorum kalsiyum eksikliğinden olduğunu söyledi.Magnezyum eksikliğinden dolayı da olabilirmiş araştırdım biraz.Sizin doktorlarınız bu konuda neler söylüyor?
tatlım ahh ahh çok imrendim kıskandımmm:sinifsinif: ama ne güzel bi gün yaşamışsınız çok sevindimmişte buluşmamız
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=10435906#post10435906
kendi adıma çok güzel geçti keşke hepinizi tanımak kısmet olsaydı canlar a.s.
Hazır sizi bulmuşken bir soru daha, benim 3 gündür geceleri ellerim şişiyor ve uyuşuyor. Özellikle sağ elim. Magnezyum içiyorum. Tansiyonum normal ama gece ağrı ile uyanıyorum, sabah da elim kütük gibi kalkıyorum. Doktoruma en erken perşembe günü ulaşabilirim. Telefonda da çözmek istemedim. Bir bilginiz var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?