- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #27.301
selam kızlar.hijyenim süper çıkmışsınız maşallah harikasınız...
dilruba h.g canım kızımın adı dilruba nickin süper:):):).)
kızlar ben bebeğime çöp almadım daha ama kendimi donatıyorum ne pis bi anneyim aldıgım pijamaları ekleyim dedim fikriniz olur en azından ilk doğumumda sabahlık falan almamışdım gereksiz diye ama çok gerekliymiş sadece 3 pijama almışdım ama gecelik sabahlık hepsi gerekli...
yorum için teşekkürler a.s.aldıkların bence çok ciciler güle güle giyersin inşallah cnm
simenay teşekkürler canım evet güzel bir gündü kulaklarını çınlattık optimumun mimarisi üzerine :))
Hoşbulduk simenay.Benim Zeynep isminde bir kızım olacak Allah kısmet ederse inşallah...
kızlar ben bebeğime çöp almadım daha ama kendimi donatıyorum ne pis bi anneyim aldıgım pijamaları ekleyim dedim fikriniz olur en azından ilk doğumumda sabahlık falan almamışdım gereksiz diye ama çok gerekliymiş sadece 3 pijama almışdım ama gecelik sabahlık hepsi gerekli...
kızlar ben kaçar size bol muhabbetler ii geceler kızım tepemde banyo banyo yedi beni onu yıkayım uyutum ii geceler hepinize..
selam annisler nasılsınız bakalım? ben gecen gün buraya yazmıstım bebegim cok az hareket ediyor diye dün doktora gittim cok sükür hersey normalmis uyuyodur falan dedi doktor biraz uykucu olacak galiba benim kuzucuk :)) boyunu ögrenebildim ama malesef kilosunu ögrenemedim bebisimin 37 cm olmus ve koca bi göbegi var anası gibi :roflol:kaydirigubbakcemile3
Gözünaydın canım, evet geçenlerde okumuştum buraya yazdığını, çok şükür herşey yolunda imiş, sevindim senin adına, benim bebeğimde tam tersine son zamanlarda çok fazla hareket etmeye başladı, bende tedirginim, ilk fırsatta doktora gidecem, bebek huzursuz mu acaba diye kendimi yiyip bitiriyorum yoksa, benim işim çok stresli belki de ondan rahatsız oluyordur, çok gergin bir çalışma ortamım var, bende kasılıyorum haliyle, bebekte bu sebeple habire beni tekmeleyip duuryor olabilir, dün mesela dikkat ettim, gece saat 1 olmuştu hala tekmeliyordu içerden, sabahlarıda onun tekmeleriyle uyanıyorum, çalar saat gibi benim bebek :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?