2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Dilruba aramıza hoşgeldin, kolay ve hayırlı bir doğum diliyorum, Bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın inşallah..

Hijyenim, maşallah ne güzel resimler öyle, ıstanbullular güzel birgün geçirmiş anlaşılan, sevindim sizin adınıza..

ınşallah canım hepimizin en büyük dileği minik kuzularmızı bir an önce hayırlısıyla kucağımıza almak.Ama şu anda içinde bulunduğum anın tadını çıkarmak istiyorum özleyeceğimi hissediyorum çünkü bu sıcacık anları.Hayırlısıyla zamanında gelsin de bebişlerimiz başka şey istemem.

selam kızlar.hijyenim süper çıkmışsınız maşallah harikasınız...
dilruba h.g canım kızımın adı dilruba nickin süper:):):).)
kızlar ben bebeğime çöp almadım daha ama kendimi donatıyorum ne pis bi anneyim aldıgım pijamaları ekleyim dedim fikriniz olur en azından ilk doğumumda sabahlık falan almamışdım gereksiz diye ama çok gerekliymiş sadece 3 pijama almışdım ama gecelik sabahlık hepsi gerekli...

yorum için teşekkürler a.s.aldıkların bence çok ciciler güle güle giyersin inşallah cnm

simenay teşekkürler canım evet güzel bir gündü kulaklarını çınlattık optimumun mimarisi üzerine :))

Beğendiniz mi bari mimarisini Optimum un :)) Ama ben mimarisini değilde ısıtma-soğutma-havalandırma-klima sistemleri ve yangın projelerini çizmiştim daha çok...

Hoşbulduk simenay.Benim Zeynep isminde bir kızım olacak Allah kısmet ederse inşallah...

Zeynep ismi çok güzel, adıyla yaşasın meleğin..

Canımcım pijamalar süper, güle güle giy, ben daha kendime bişey almadım ama gecelik ve sabahlık takım almayı düşünüyorum, bu ay bitmeden de hastane valizimi hazırlamaya karar verdim, içimdeki ses bebeğimin erken geleceini söylüyor nedense, umarım zamanında gelir, yersiz endişelere kapılıyorum, geceleri tuhaf tuhaf rüyalar görmeye başladım, korkmaya başladım açıkçası...

simenay canım mimari çok güzel ama merdivenleri bulmakta zorlanıyor insan biraz
lakin ısıtmadan fazlaca memnun kaldık ıstanbul'un buz gibi havasına rağmen içerisi bayağı bir sıcaktı ellerine sağlık :))

simenaycıgım bende hazırlıcam bendede o şüpheler var inşallah vakitlerinde gelirler.erken hazırlamak kesinlikle doğru bi karar benimde bir kaç eksigim var tamamlayıp hazırlamayı düşünüyorum.o rüyalar bitiriyor zaten insanı günde 40 kez farklı şekillere giriyor bebegim rüyamda allahım en kolay şekilde atlatmayı nasip etsin..

Çok güzeller gerçekten.Ben de hiçbişey almadım ve korkuyorum aslında ben de erken doğumdan.Aslında biran önce tamamlamak lazım eksikleri.Sıcak karşılaman için sağol cnm.Eşim üye yapmıştı beni aslında beni k.k.ne.Dilruba yı o buldu nasıl bulduysa ama ben de çok beğendim hatta kızımın adını koymayı düşündüm.a.s

selam annisler nasılsınız bakalım? ben gecen gün buraya yazmıstım bebegim cok az hareket ediyor diye dün doktora gittim cok sükür hersey normalmis uyuyodur falan dedi doktor biraz uykucu olacak galiba benim kuzucuk :)) boyunu ögrenebildim ama malesef kilosunu ögrenemedim bebisimin 37 cm olmus ve koca bi göbegi var anası gibi :roflol:kaydirigubbakcemile3

Gözünaydın canım, evet geçenlerde okumuştum buraya yazdığını, çok şükür herşey yolunda imiş, sevindim senin adına, benim bebeğimde tam tersine son zamanlarda çok fazla hareket etmeye başladı, bende tedirginim, ilk fırsatta doktora gidecem, bebek huzursuz mu acaba diye kendimi yiyip bitiriyorum yoksa, benim işim çok stresli belki de ondan rahatsız oluyordur, çok gergin bir çalışma ortamım var, bende kasılıyorum haliyle, bebekte bu sebeple habire beni tekmeleyip duuryor olabilir, dün mesela dikkat ettim, gece saat 1 olmuştu hala tekmeliyordu içerden, sabahlarıda onun tekmeleriyle uyanıyorum, çalar saat gibi benim bebek :))

sagolasın canım ya evet cok sükür ya. hım iilginc aslında tam tersi olması lazım ama! yok canım ya huzursuz degildir bebisin kendini yiyip bitirme hic ama doktorunla bi görüs yinede icin rahatlasın en azından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…