- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #27.701
kızlar size bir soruda benden lütfen atlamayıp cevaplayın bilginiz varsa çünkü benim için önemli.
şimdi biz normalde klima ile ısınıyoruz.burda doğalgaz yok, yeni yapılanlar haricinde evlerde kaloriferde yok zaten genelliikle insanlar ya soba ya klima ile ısınıyorlar.bebek olunca soba yakarız diye düşünmüştük ama kayınpederim sormuş soruşturmuş buhar makinesi kullanınca klimanın zararı olmuyormuş bebeğe.bugün buhar makinesi almaya gitti.bu konu hakkında bilgisi olan varsa beni biraz aydınlatabilir mi?
canım soba daha iyi olmazmı??klimayı hiç saglıklı bulmuyorum normal insana bile dokunabiliyo sırası geldigi,nde ki bebegi düşünemiorum..bemnce iyice arastr doktordan bilgi al..kızlar size bir soruda benden lütfen atlamayıp cevaplayın bilginiz varsa çünkü benim için önemli.
şimdi biz normalde klima ile ısınıyoruz.burda doğalgaz yok, yeni yapılanlar haricinde evlerde kaloriferde yok zaten genelliikle insanlar ya soba ya klima ile ısınıyorlar.bebek olunca soba yakarız diye düşünmüştük ama kayınpederim sormuş soruşturmuş buhar makinesi kullanınca klimanın zararı olmuyormuş bebeğe.bugün buhar makinesi almaya gitti.bu konu hakkında bilgisi olan varsa beni biraz aydınlatabilir mi?
kızlar size bir soruda benden lütfen atlamayıp cevaplayın bilginiz varsa çünkü benim için önemli.
sobalı evlerde bile hava çok kuruyor diye sobanın üstünde su kaynatırlarmış bebek varken.klimaya direk maruz kalmazsa yani üstüne üflemezse klimanın zararı yok buhar makinesi de olunca. ben de klimayla ısınıyorum ve soğuyorum:)) buhar makinesi alıcaz bizde. başka çare de yok zaten..
evet cnm bende dogalgaz kullanıyorum ama bebek olunca birde ufo yakmayı düşünüyorum bebeğin burnunun tıkanmaması için,boğaz kuruluğu yapaması için ,arzumun buhar makinasını aldım.. şimdi indirimde oda ısı ve nem ölçer hediyeli 79 tl bide ateş ölçer aldım ikisi 98 tl tuttu ...
canım soba daha iyi olmazmı??klimayı hiç saglıklı bulmuyorum normal insana bile dokunabiliyo sırası geldigi,nde ki bebegi düşünemiorum..bemnce iyice arastr doktordan bilgi al..
Evet klima havayı kurutuyor... Buhar makinası ile beraber gayet iyi olacaktır ama oda için nem ve sıcaklık ölçer de almalısınız... Bir de klima direk bebeğin yattığı yere üflememeli, hatta aynı odada olmasa daha iyi olur...
Bunlar benim öğrendiklerim... Ben de eve ek ısıtıcı için araştırma yaptım da... Sonuçta buhar makinası aldım ve elektrikli petek alacagım...
canıms ende resimde ço kgüzel görünüyorsun ):)::)
bence buhar makinesi olduktan sonra bişey olmaz bide klimanın bakımını iyi yaptırın ilk açıldığında içindeki kiri mikrobu üflemesin hissetmediğimiz gizli pislikler oluyor malum bebeğe direk üflemesin
yani bence böyle zemuszemusopuyorumnanaktan
ben daha önce dagalgazımı kullanmıodum ufo kullanıodum simdi dogalgazın ewi ne kadar ısıtacagını bilmiorum ve faturayıda düşünemiorum acıkcası hiç kullanmadım sadec sofbenimde war..sobamı daha iyi olur bilmiorum bakalım tam bi kar soguklarında deniyecez önce dogalgazı olmazsa sobaya gecicez
CANIM GÖZÜN AYDIN GELMESİNELR Bİ DAHA ŞÖYLE BİR SENE KADAR
YA 4D ULTRASON RESİM SENİN BEBEĞİN Mİ NE KADAR YAKIŞIKLI BİR ŞEY MAŞŞALAHHH
:))))))) daısı başına..inşallah seninkide hemen gider..ne kadar kalaçakmış ki seninki...ne dedin kaynanana ?
nerde o günler cnm kış boyu bende kalıyo , seneye gelmiyecek güya ama geçen sofrada otururken seneyede gelicem buraya ben burdan gitmem diyo bana laf atıyo bende dedim hane sıraya koymuştun yok koymuyom felan dedi(
ben yanmışım anlıyacağın ohhh çektimya seni söyledim sesini çıkarmadı :))
evet cnm bende dogalgaz kullanıyorum ama bebek olunca birde ufo yakmayı düşünüyorum bebeğin burnunun tıkanmaması için,boğaz kuruluğu yapaması için ,arzumun buhar makinasını aldım.. şimdi indirimde oda ısı ve nem ölçer hediyeli 79 tl bide ateş ölçer aldım ikisi 98 tl tuttu ...
ya bu konuda kafam cok karışık eftelcim marttan hazirana kadar kullanıcaz zaten hiç sobayı alıp ugrasmiim onunla diorum bi yandan da ya ewi dogru dürüst ısıtmazsa ufoyla beraber kullanmak zorunda kalıcam bu defada faturalar nanayyy.sobamı daha karlı olur...söyle iyice bi kar kıs gelsin bakalım deniycemcnm doğalgazlı evlere soba yasak diye biliyorum ama kuruluyomu? bende doğalgazı mümkün oldugunca yakmamaya çalışıyorum bebeğe saklıyorum sıcaklıgı:)
kızlar benim yarın şeker yüklemem ve 2. tetenoz aşım var şeker ölçümü yaptıktan
sonra tetenozu vurdursam sorun olurmu acaba :S
eşim aradı şimdi yarın oda gelicekmiş benle oğluşunu merak etmiş
bende o yanımdayken ikisinide aradan çıkarim diyorum ...
ayyy senin işin hepten zor...nasıl dayanaçaksın?eşin bişey demiyormu?
ben daha önce dagalgazımı kullanmıodum ufo kullanıodum simdi dogalgazın ewi ne kadar ısıtacagını bilmiorum ve faturayıda düşünemiorum acıkcası hiç kullanmadım sadec sofbenimde war..sobamı daha iyi olur bilmiorum bakalım tam bi kar soguklarında deniyecez önce dogalgazı olmazsa sobaya gecicez
selkiecim canım benim gözün aydın :lepi:
sagolun kızlar...:)))))))gözün aydın selkie alkisalkisalkis
çanım hiç bir fikrim yok!
amin....
yok çanım benim bebeğim değil...tiçkerin kendi fotosu...
ayyy senin işin hepten zor...nasıl dayanaçaksın?eşin bişey demiyormu?
hiç sorma surat asa asa suratsız bişey oldum çıktım iyice, eşim annesine bişey dediğim zaman bana tavır yapıyo konuşmuyo
dün görümcem bizdeydi diyoki gelinim beni evden kovarsa sana gelirim bende , diyer eltimlere git dedim şakasınada olsa laf vuruyorum anlamıyolar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?