2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

işine gelmiyordur onun anlamak ta ondan anlamıyordur...eşinde annesine düşkünmüş demekki...ama sen hamilesin bu kadarda yük olunmazki sana?bütün kış..eşini tatlılıkla kandırsan o yollasa..

yollamaz cnm akşam ablasınada diyo senle kızımın başım üstüne, ama küçük kızını istemem felan diye ona kalsa ailesini toplar eve ALLAH yardımcım olsun benimm :Saruboceq:[/QUOTE]

vvalla Allah sabır versin sana hakikaten........

selkie canım kaynanan giştmekle ne çok sevaba girdi ne çok kişinin yüüznü güldürdü :):):): delikafaduldendelikafadulden

canım sorma vallahi!:)))))))) haberi yok ama...

canım benim kıyamam 33 gün sonra kocam gelince gönder bi baksın bilgisayarına :):) komutanalrın bilini düzeltmekten teknik konuda da uzmanlaştığını söylüyor :) kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canım benim kıyamam 33 gün sonra kocam gelince gönder bi baksın bilgisayarına :):) komutanalrın bilini düzeltmekten teknik konuda da uzmanlaştığını söylüyor :) kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ayy hadi çabuk geçsin inşallah Allah kavuştursun
doğdurur tatlım sağol bizimki artık eskidi yenisi lazım bize eşimin bekarlıktan kalma yine iyi dayanıyo bize

klima kullanırsın ama bir de küçük bir elektirikli soba al odaya bence daha iyi olur hem sürekli klimaya mağruz kalmaz ufolar olabilir

eşimle ben Doğalgazcı olduğumuz için kaydirigubbakcemile3 hem kalorifer hemde doğlagaz var aşağıya inemezsem direk doğalgazı çalıştırım inersem kömür kazanını altına dürter bırakırım...

bugün komşulardan kısmetliyim alt komşum çaya çağırdı şimdi de ona iniyorum öptüm hepinizi canlarım şimdilik opuyorumnanaktan akşam yine uğrarım kendinize bebişlere iyi bakın

ben kaçıyorum kızlar, biraz içerde uzanim sonra yemek yapıcam..
kendinize iyi bakın,şeker yükleme sonucum için bana dua edin kızlar olurmuu..opuyorumnanaktan

Arkadaşlar,
Çok çalıştım ama sanırım bitti, geldim.
Çok fena kabız olmuşum ben, kuru kayısı falan fayda etmiyor. Var mı bildiğiniz bir çaresi?

biz geldik kızlarrrrr medicana hastanesine gittik, çooook memnun kaldım bi terslik olmazsa orda doğum yapacağım hastane otel konforunda:) bebişlerin katınıda gezdik odaları falan çok iyi tamamdır yanikaydirigubbakcemile5
ewet gelelim bebişe 1220gr olmuş 28+3 we bacakları çok uzunmuş dr uzun boylu bi kız olacak muhtemelen dedi:) ayak parmaklarıda uzunmuş kilosu haftasında seyrediyormuş ( bn o kadar yiyorum biraz tosuncuk demesini beklerdim) neyse sağlıklıya yeter gerisi mühim değil.
weeee kızımız dönmüş yani baş aşağı doğum pozisyonunda duruyor, normal doğuma doğru gidiyorum yani:teytey: yine 1 ay sonraya gün werdi o gidişimde alttan muayenede edecekmiş normal doğuma engel bir şey war mı diye we nst ye de bağlicak bizi ocak 15te gittikten sonra iki haftada bir gitmeye başlicaz herşey çok iyi dedi hee bide çok net suratının resimlerini werdi bize kocaman yanakları war tombiş tombiş dudakları çok güzel görünüyor ahh çok mutluyum:içelim:

allah hepinize güzel şeyler duymayı nasip etsin kızlar

ordan çıktık yine bebişime 2 kadife takım aldım kendimede emzirme sütyeni:dance:

selam kızlar nasılsınız çok şükür biz iyiyiz bugün akşama kadar dışardaydım hazır müsaitken tinsel arkadaşımın hediyesini alıp gönderdim bugün umarım beğenir....

oh oh ne güzel haberler maşallah bebişe... opuyorumnanaktan

allah bagıslasın canım melegine, masallah tosuncuguna, benım okuduklarıma gore kilosu da baya iyi gibi geldi zemuszemus masallahhhhhh
4 boyutlu ultrason mu vardı doktorunda ,net resım verdi dedin ya ondan soruyorumm :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…