2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ooo haberler süper, gözün aydın Hasretcim...
Allah nazardan saklasın opuyorumnanaktan

HASRET Bebeğinle çok güzel haberlerle gelmişsin maşallah....Sağlıkla gelsin yavrun
BOSNA ; Kabız olduysan bol bol ceviz yee
Yaaa benim başıma gelenleri bilseniz ..Toplantıya girdim ve karnım acayip ağrıdı izin isteyip çıktım kesin bisey oldu diye düşündüm tuvalete gider gitmez ishal oldum...Ama normalde olmam ben ...Rennie Dou içmiştim öğle yemeğimden sonra büyük ihtimal o kasıklarıma karnıma ağrılar girdi tuvalette...Genel müdürümde bisey oldu sanmış sekreteri göndermiş şuan çok iyiyim bakalım günde 4 defa 2 ölçek içicem umarım kusmam bir daha

gecmiş olsun canım dikkat et kendineee

Bak bunu bilmiyordum, sağol Pancubenim.

Çok geçmiş olsun sana da. Rennie Duo ben de içmiştim ilk aylarda, bir yan etkisi olmadı, seni kötü etkiledi demek ki... Bir daha olmaz inşallah...

Pancuben geçmiş olsun canım

belki başka bir şey dokunmuştur rennie duo banada böyle bir etki göstermemişti

ama kusmaman ne güzel inşallah daha da iyi olursun

gecmiş olsun canım dikkat et kendineee

Bak bunu bilmiyordum, sağol Pancubenim.

Çok geçmiş olsun sana da. Rennie Duo ben de içmiştim ilk aylarda, bir yan etkisi olmadı, seni kötü etkiledi demek ki... Bir daha olmaz inşallah...

Sağolun annecikler ama suan iyiyim aklıma ilk o geldi içtikten 1,5 saat sonra oldu tek farklılık o çünkü Rennie yaptı diye düşündüm bünyeden bünyeye değişiyor eğer yarında devam ederse doktoruma ararım artık

Arkadaşlar,
Çok çalıştım ama sanırım bitti, geldim.
Çok fena kabız olmuşum ben, kuru kayısı falan fayda etmiyor. Var mı bildiğiniz bir çaresi?

canım dr bana böyle durumlar içim libelaks siye bir tüp verdi..arkadan uyguluyorsun 10 dakika sonra rahatlıyorsun..hiç bir zararı yok....dr ne bir sor izin verirse kullan...

medicanayı beğenmene sevindim canım..hastane oldukça iyi bak orda çocuk dr si var ali sal diye ...bebek içinde onu tavsiye ederim sana...çok iyidir...hangi dr ye gittin orda..ne güzel haberlerle gelmişsin ...gözün aydın...kızına talibim uzun boylu olaçak demek...benim oğlumda uzun yaaa.......:kedi: yakışırlkar....:hulya:kaydirigubbakcemile3

canım çok geçmiş olsun yaaa

canım dr bana böyle durumlar içim libelaks siye bir tüp verdi..arkadan uyguluyorsun 10 dakika sonra rahatlıyorsun..hiç bir zararı yok....dr ne bir sor izin verirse kullan...

Sağol Selkiecim, sorayım doktoruma...

Zaten görüşsek artık, çok özledim oğlumu.
Ha gayret, 3 gün kaldıııı hihoyyyt

ben kaçıyorum kızlar, biraz içerde uzanim sonra yemek yapıcam..
kendinize iyi bakın,şeker yükleme sonucum için bana dua edin kızlar olurmuu..opuyorumnanaktan

inşallah sonucun iyi çıkar canımcım

yesin onu teyzesi maşallah canım tombik yanaklı minik kuş aldıklarını güle güle kullanın hastane işinide tamamlamışsın herşeyin hayırlısı canımcım

geçmiş olsun tatlım

bide bosnacım kuru incir ceviz ve süt üçü bi arada harika oluyo wc için bizzat kendim denedim hemen etkiliyo

sağolun anneciklerrrrrrrrrrrrrrr:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:

az kalmış senin...benim daha aralığın 26 sında....

Az kaldı çok şükür yaa...
4 haftanın ilk iki haftası iyi geçiyor da, sonraki iki hafta çok zor bekliyorum ben.
Söylicem bundan sonraki randevuyu 3 hafta sonrası için versin kaydirigubbakcemile3

Her gidişimizde hepimiz hayırlı haberler alalım da, gerisi önemli değil...

ben bir daha ki dr den sonra artık 2 haftada bir gideçekmişim...banada bir ay beklemesi zor geliyor çok...

tatlım çok sevindim maşşallah prensesine,hep böyle güzel haberler alırsın,sağsalim kucağına almakta nasip olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…