- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #27.761
gittiler yaaa.şükür...inşallah uuuzuuuuuuuun süre gelmezler...:Saruboceq:[/QUTE]
size bir müjdem var kızlar selie'ninki gitti benimki geldi :teytey:
gittiler yaaa.şükür...inşallah uuuzuuuuuuuun süre gelmezler...:Saruboceq:[/QUTE]
iiiiyyyyyyyyyyyhh!gözün aydın!!!!:bbo::bbo::bbo:
HASRET Bebeğinle çok güzel haberlerle gelmişsin maşallah....Sağlıkla gelsin yavrun
BOSNA ; Kabız olduysan bol bol ceviz yee
Yaaa benim başıma gelenleri bilseniz ..Toplantıya girdim ve karnım acayip ağrıdı izin isteyip çıktım kesin bisey oldu diye düşündüm tuvalete gider gitmez ishal oldum...Ama normalde olmam ben ...Rennie Dou içmiştim öğle yemeğimden sonra büyük ihtimal o kasıklarıma karnıma ağrılar girdi tuvalette...Genel müdürümde bisey oldu sanmış sekreteri göndermiş şuan çok iyiyim bakalım günde 4 defa 2 ölçek içicem umarım kusmam bir daha
neyyyyyyyyyyyy kayınvaliden mi geldi
Selkie gözün aydın kardeş...
Kutlamalar ne zaman?
SAĞOL akannehir
Geçmiş olsun...
Soğuk su ister misin?:1hug::1hug:
Ben de bugün çok mutluyum...
Kardeşim bizim bankanın sınavını kazandı....:teytey::teytey::teytey:
Mülakatı da geçerse işsiz olmayacak...
cnm çok geçmiş olsun korkutmuş seni kızçen
sorma. bir de kızı da gelecekmiş 15 tatilde ve eşim evde yok inanabiliyor musunuz? ben ara tatil için kendi anne ve ablamı çağırmıştım. neyseki çıkardığım şiddetli bir arıza ile hemen durumun önüne geçtim :jeyyar:neyyyyyyyyyyyy kayınvaliden mi geldi
Tebrikler inşallah sonuna kadar hayırlısıyla gelir. Allah kimseyi işsiz bırakmasın...
yaa sorma ne korkutma merdivenlerden zor çıktım birsey mi oldu bu durup dururken ağrı ne diye ama şuan iyiyim bakalım ilacı bir daha içince yapacak mı?
Hepinize iyi aksamlar şimdiden Kendinize ve meleklerinize iyi bakın
Öpüyorum sizleriiiiiiiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
canımmm gözün aydın harika haberler getirmişsin.maşşallahh kızımıza.manken olcak heraldekaydirigubbakcemile3bende çok özledim oğlumu perşembeye az kaldı amahihoyyytbiz geldik kızlarrrrr medicana hastanesine gittik, çooook memnun kaldım bi terslik olmazsa orda doğum yapacağım hastane otel konforunda:) bebişlerin katınıda gezdik odaları falan çok iyi tamamdır yanikaydirigubbakcemile5
ewet gelelim bebişe 1220gr olmuş 28+3 we bacakları çok uzunmuş dr uzun boylu bi kız olacak muhtemelen dedi:) ayak parmaklarıda uzunmuş kilosu haftasında seyrediyormuş ( bn o kadar yiyorum biraz tosuncuk demesini beklerdim) neyse sağlıklıya yeter gerisi mühim değil.
weeee kızımız dönmüş yani baş aşağı doğum pozisyonunda duruyor, normal doğuma doğru gidiyorum yani:teytey: yine 1 ay sonraya gün werdio gidişimde alttan muayenede edecekmiş normal doğuma engel bir şey war mı diye we nst ye de bağlicak bizi ocak 15te gittikten sonra iki haftada bir gitmeye başlicaz herşey çok iyi dedi hee bide çok net suratının resimlerini werdi bize kocaman yanakları war tombiş tombiş dudakları çok güzel görünüyor ahh çok mutluyum:içelim:
allah hepinize güzel şeyler duymayı nasip etsin kızlar
ordan çıktık yine bebişime 2 kadife takım aldım kendimede emzirme sütyeni:dance:
sorma. bir de kızı da gelecekmiş 15 tatilde ve eşim evde yok inanabiliyor musunuz? ben ara tatil için kendi anne ve ablamı çağırmıştım. neyseki çıkardığım şiddetli bir arıza ile hemen durumun önüne geçtim :jeyyar:
Tebrikler inşallah sonuna kadar hayırlısıyla gelir. Allah kimseyi işsiz bırakmasın...
yani şimdi kalıcak mı kayınvaliden kalmıcak mı onu anlamadım
akannehir :1ninca: canım seçtiğim ifadeler anlatmıştır demek istediklerimi.yinede gözün aydın diyeyim.
yani şimdi kalıcak mı kayınvaliden kalmıcak mı onu anlamadım
kalacak canım. ben sadece 2,5 ay kalmasını önlemeye çalışıyorum. normalde ocağın 11 inde gidecek. hanfendi şubatın 5 ine kadar kalmanın yollarını arıyor. ama ben oğlunu ayarlayalı çook oldu.
Selkie gözün aydın kardeş...
Kutlamalar ne zaman?
sağol canım ...ben öğlenden bu yana kutluyorum :)))))))))
hayırlı olsun canım..inşallah mülakatıda geçer...
ayy canımmm :sinifsinif:
allah kurtarsın yaaaa :Saruboceq:
ayy canımmm :sinifsinif:
allah kurtarsın yaaaa :Saruboceq:
sağol canım opuyorumnanaktan ben baymayayım sizi ilk günden yahu ... bizim maceralar uzun. ama iyi ki de varsınız opuyorumnanaktan
sağol canım opuyorumnanaktan ben baymayayım sizi ilk günden yahu ... bizim maceralar uzun. ama iyi ki de varsınız opuyorumnanaktan
sende iyiki varsın canım opuyorumnanaktan
bulusma resimlerimizi gordun mu zemuszemus
cok eglendık bız keske send eolsaydın ... :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?