- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #38.281
canım maşallah bebeğine..
canım dinarsu var royal var,saray halı,bellona,atlantik,atlas ay dahada aklıma gelmiyo....
KIZLAR BENDE Bİ SORU SORUCAM.. BU DÖNEMDE YANİ SON AYLARIMIZDA UYKUSUZLUK SORUNU OLABİLİYORMUŞ AMA BENDE AŞIRI UYUMA İSTEĞİ VAR GÜNDE 14 SAAT UYUYORUM SİZDEDE BÖLE OLUYOMUkafamçokkarıştı
bakıyomm ebruu
nehırr bu aksam dötun agrır artıkk aaa
KIZLAR BENDE Bİ SORU SORUCAM.. BU DÖNEMDE YANİ SON AYLARIMIZDA UYKUSUZLUK SORUNU OLABİLİYORMUŞ AMA BENDE AŞIRI UYUMA İSTEĞİ VAR GÜNDE 14 SAAT UYUYORUM SİZDEDE BÖLE OLUYOMUkafamçokkarıştı
bunlara bakıyorum bırde sımenay dedı samura bakcam
Duvar Sticker | Oyuncax.com Oyun Oyuncak Dünyası sızde sunlara bakın
bu arada ben kızçen,n cicişlerini yıkıcam da nasıl yıkıcam renkli beyaz olarak ayırdım iki posta olucak
benim makine de narin programı var arçelik marka,onda mı yıkıcam yoksa neyde hiç bilimyiom bi yardım lütfen[/QUOT
canım narinde bebek için aldığın deterjanla yıka
ay burdaki stikkerlarda çok güzelmiş....
bu arada ben kızçen,n cicişlerini yıkıcam da nasıl yıkıcam renkli beyaz olarak ayırdım iki posta olucak
benim makine de narin programı var arçelik marka,onda mı yıkıcam yoksa neyde hiç bilimyiom bi yardım lütfen[/QUOT
canım narinde bebek için aldığın deterjanla yıka
ebrucum,direkt narinprogramına getirmem yeterli mi,narinde sıkmasını herbişeyini kendisi ayarlıyor di mi
Ya arkadaşlar sabahları kalktığımda sol elim hep şisiyor ama sonra geçiyor acaba diyorum ödem mi ? yada album mu oldum ama sonra geçiyor offf yaaa
ay burdaki stikkerlarda çok güzelmiş....
ebrucum,direkt narinprogramına getirmem yeterli mi,narinde sıkmasını herbişeyini kendisi ayarlıyor di mi
arçelikte nasıl bilmiyorum benimki siemens marka..ben 30 derece narine attım..yıkadı çıkardı...sıkıp çıkardı yani...
kessinn kesinn sen bu gece askım m bugun yoruldum ben erkenden uyuyımda kızımız buyusun dıye erkenden dal yatagaakızım bu akşam ne döt kalır ne bel,biraz fazla yüklendim bugün kendime,akşamada ah belim ah dötüm de diyemem kocişim gebert,r beni derdin neydi d,ye,ama dul iyi geldi lan kendime geldim,de şu çamaşır olayını napcam hele siz bi onu söyleyi bana
Ya arkadaşlar sabahları kalktığımda sol elim hep şisiyor ama sonra geçiyor acaba diyorum ödem mi ? yada album mu oldum ama sonra geçiyor offf yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?