2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızçeler biz geldik,kızçemle çok yorulduk valla,makineye çamaşır at,bulaşıkları topla,yemek yap,çamaşırları topla,bi deeee banyo yıka derken yorulduk,kocişim akşam ağzımıza.s. benim banyo yıkadığımı görünce bakalım napcaz akşam,kesin kavga var ama :)

KIZLAR BENDE Bİ SORU SORUCAM.. BU DÖNEMDE YANİ SON AYLARIMIZDA UYKUSUZLUK SORUNU OLABİLİYORMUŞ AMA BENDE AŞIRI UYUMA İSTEĞİ VAR GÜNDE 14 SAAT UYUYORUM SİZDEDE BÖLE OLUYOMUkafamçokkarıştı

14 saat uyku haa, ne güzel, kıymetini bil işte, bol bol uyku stokla valla, hatta benim yerime de uyu :))

Ben hiç uyuyamaz oldum, uyku neydi, unuttum ben..

bu arada ben kızçen,n cicişlerini yıkıcam da nasıl yıkıcam renkli beyaz olarak ayırdım iki posta olucak
benim makine de narin programı var arçelik marka,onda mı yıkıcam yoksa neyde hiç bilimyiom bi yardım lütfen

bakıyomm ebruu

nehırr bu aksam dötun agrır artıkk aaa

bakıyomm ebruu

nehırr bu aksam dötun agrır artıkk aaa

kızım bu akşam ne döt kalır ne bel,biraz fazla yüklendim bugün kendime,akşamada ah belim ah dötüm de diyemem kocişim gebert,r beni derdin neydi d,ye,ama dul iyi geldi lan kendime geldim,de şu çamaşır olayını napcam hele siz bi onu söyleyi bana

Ya arkadaşlar sabahları kalktığımda sol elim hep şisiyor ama sonra geçiyor acaba diyorum ödem mi ? yada album mu oldum ama sonra geçiyor offf yaaa

bunlara bakıyorum bırde sımenay dedı samura bakcam

Duvar Sticker | Oyuncax.com Oyun Oyuncak Dünyası sızde sunlara bakın

ay burdaki stikkerlarda çok güzelmiş....

nehır valla benım duz beyazım olmadı ıcın acık renklılerı bır attım benımde arcelık
sentetık kısada 30 drecede 600 devır sıktırmada yıkadım

Yagmur, şişlikler normal artık diye biliyorum, benim hem elim hemde ayaklarım şişmiş oluyor sabahları uyandığımda, için rahat etmiyorsa doktoruna sor yine de..

kessinn kesinn sen bu gece askım m bugun yoruldum ben erkenden uyuyımda kızımız buyusun dıye erkenden dal yatagaa

Ya arkadaşlar sabahları kalktığımda sol elim hep şisiyor ama sonra geçiyor acaba diyorum ödem mi ? yada album mu oldum ama sonra geçiyor offf yaaa

canım benım hıc bılgım yok benımde bıleklrrımın ustu sıs sankı ayak

bi de size bi müjdem var
benim dötüm çatlamış,haftasonu duş alıcam sırada farkettim hemen kocişimi çağırdım,çatlak mı yoksa ben mi yanlış görüyorum diye, oda çatlak ama üzülme kuzum bikini sınırının içinde kalıyor gözükmez diye beni avutuyor,bi de benim başta göğsümde hafif çatlaklar oldu,ama Allahıma bin şükür karnımda hiçbişi yok olmazda inşalllah,ben artık çatlak dötlü biriyimdelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…