2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

direk dalacağım konualra ama önce bi merhaba diyelim... bu aralar işle çok çok yoğun ve ben çok yoruluyorum ... eve gitmeden önce sizlere bi bakmak istedim inşallah herkes iyicedir....

ahahahha alemsın ya catlak ıcın bu kadar mı sewınılır kız benım bacaklarım topuguma kadar catlak :sinifsinif::sinifsinif:

kessinn kesinn sen bu gece askım m bugun yoruldum ben erkenden uyuyımda kızımız buyusun dıye erkenden dal yatagaa

canım benım hıc bılgım yok benımde bıleklrrımın ustu sıs sankı ayak

sana bişi diyim mi benim böyle bişi dediğim an da eşim direkt bana:''hele sen bi gel de önce bana şunların hesabını bi ver neydi derdin '' derrrrrrrrrrrrrsempatiksalakcinni

maşallah canım kuzucuğuna tonbiş olmuşş
canım ellerindeki problemde geçer gerek kalmaz cerrahi müdahaleye inşallah

canım maşallah bebeğine..

canım dinarsu var royal var,saray halı,bellona,atlantik,atlas ay dahada aklıma gelmiyo....

canım gözün aydın maşşallah oğluna annesi.eminim çok güzeldir.
dilerim ellerindeki problem kendiliğinden geçer ve bir müdahale gerektirmez fty cım.
.

sagolun teyzeleri. insallah sizin minislerde almistir bol bol kilololarini :))

simenaycim umarim sendeki agri bendekine benzemez. cunku gece uyku uyutmuyor, catal bicak tutarken zorluyor parmaklarimdaki ve ellerimdeki agri.

ayyy dötümde benimde çatlağım var ama benim kocişte beni şimdi öyle avutuyor ben seni herşeyinle ço kseviyroum diye benim kocanın tek derdi surat asmaktan yanadır :):):): megane fox gelse asık suratla bi iş yaptıramaz benimkine :):):):) ama dünyanın en çirkin hatunu bile gülüşü ile onu baştan çıakrtır yani o derece :):):):):)))

bir noktan kim cagrıyo

kaynanam kek yapmıs asagıdada amca gelını war oda bısıler hazırlamıs sesledıler gelıom dedım zaten bızım kızın hırkalarını susleyecek bır tanesını suslemıs cok tatlı olmus canım ya manewıı eltım oluyor sanırım amca gelını olumunekankayizsmile

kızım varya sen benım dötümü goırseb aglarsın o derece döt da 10.haftada catladı sonra kalca iç bacaklarım dızlerıme kadar ben 170 boıyunda 54 kıloyla hamıle kaldım 22 kg aldım adam benı dogumdan sora duırek çöpe atcak karnımda catlak belımde gogusunde atladı yerler olabılır
Hayatım ben cok uyumalktandır dıyorum sende cok uyuyorsan ondandır

kaydirigubbakcemile3delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…