- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #38.301
arçelikte nasıl bilmiyorum benimki siemens marka..ben 30 derece narine attım..yıkadı çıkardı...sıkıp çıkardı yani...
benim narin 40 derece normal mi
Benımde yumruk yapamıyorum ozellıkle normal sanırım son aylarda ya
bi de size bi müjdem var
benim dötüm çatlamış,haftasonu duş alıcam sırada farkettim hemen kocişimi çağırdım,çatlak mı yoksa ben mi yanlış görüyorum diye, oda çatlak ama üzülme kuzum bikini sınırının içinde kalıyor gözükmez diye beni avutuyor,bi de benim başta göğsümde hafif çatlaklar oldu,ama Allahıma bin şükür karnımda hiçbişi yok olmazda inşalllah,ben artık çatlak dötlü biriyimdelikafadulden
benim narin 40 derece normal mi
canım en düşük ısıda yıka,deviri düşürebiliyorsan deviri düşür...souçta onlar sadece tozlu falan leke yok..en düşük ısıda yıkaki yıpranmasınlar....
bende sabah kalktığımda yapamıyorum sonra acaba diyor üstüne mi yatıyorda kan mı gitmiyor. sonra açıp kapatmayaa çalışıyorum sürekli sonra geçiyor..
kessinn kesinn sen bu gece askım m bugun yoruldum ben erkenden uyuyımda kızımız buyusun dıye erkenden dal yatagaa
canım benım hıc bılgım yok benımde bıleklrrımın ustu sıs sankı ayak
ahahahha alemsın ya catlak ıcın bu kadar mı sewınılır kız benım bacaklarım topuguma kadar catlak :sinifsinif::sinifsinif:
bir noktan kim cagrıyo
maşallah canım kuzucuğuna tonbiş olmuşş
canım ellerindeki problemde geçer gerek kalmaz cerrahi müdahaleye inşallah
ayy maşallahh ogluaunnaaa sanadaa maşallahh Şeniz
koysana resmi görelim bizde
acıkcası beinim cocumuda benden başka herkeze benzetiyolar işin ilginc tarafı eşimde bana benzetmiyo bence dudakları bana benzıyo ama ben yinede konduramıyorum kimseye ya yakıştıramıyorum morelim bozuluyo kötükedihüso
bakım canım ama benim mobilyalarım karakterli oldu için halıda karakterli oluresa çok karmancorba olcak gibime geliyo bakım belki duz halılar vardır
kıs sancı felan yok canım sadece hareket ederken bazen acıyor tuvalet hıssı geliyo o kadar allah korusun allahım
canım maşallah bebeğine..
canım dinarsu var royal var,saray halı,bellona,atlantik,atlas ay dahada aklıma gelmiyo....
canım gözün aydın maşşallah oğluna annesi.eminim çok güzeldir.
dilerim ellerindeki problem kendiliğinden geçer ve bir müdahale gerektirmez fty cım.
.
Ayy canımcım kıyamam sana yaa, inşallah müdahale gerektirmeden doğumdan sonra koybolur bu uyuşma, bende 2 gündür sana bakıyordum forumda, benim ellerimdeki uyuşma da artmaya başladı biliyor musun, bu cumartesi doktorda randevum var, soracam bende, el parmaklarımın eklem yerleride çok ağrıyor, gözünü de ihmal etme hemen git doktora, bu arada maşallah senin oğlana, tombiş olmuş, ultrason resimlerinde benimde ilk dikkatimi çeken yanakları oluyor, genelde yanaklar tombiş oluyor değil mi, benim kızında tombiş yanakları, tekrar maşallah diyeyimde nazar değmesin oğluşuna..
ayy delüüüüü
milleti yanlış yönlendirme mannak polisi arayıp ne dicen doğuruyorum bi ekip yollayın beni hastaneyemi götrsün dicen, siz yolda görmüşsünüzde sağolsunlar trafik kapalı die eşlik etmişler size ama ewe serwis yapmazlar tabiikide:mymeka:
CADIARZUdemek 2 haftada 500gr aldı umarım bizim küşük bebeişte almıştır kilo
maşallah kuzucuna kıwama gelior bak yawaş yawaş:)
FTY'cim inşallah doğumdan sonra geçer ellerindeki uyuşukluk, cerrahi müdahale falan gerekmez.
Maaşallah oğluna, büyümüş, koca adam olmuş Allah nazardan saklasın
Ben de hep aynı şeyi söylüyorum...
32 haftadan sonra gerçekten zorlanıyor insan, hatta şirket için bile zararlı hale geliyorsun :)
Beknurcum daha o aşamaya gelemedim ya, ben de bilmiyorum ne gerektiğini...
Hastaneyi arayıp sormam lazım birkaç gün içinde.
Çoook akıntım var çook, tam da tarif ettiğin gibi...
Doktor normal ve daha da artacak dedi CADIARZU
]
geçmiş olsun cnm .Maşallah cnm bebegine de tobbiş olmuş.. benimki ne kadar oldu acaba 10 gün var daha dr randevuma:asigim:
valla bende gece uyuyamıyorum göbegimden ama gündüzde uyusam 12 saat kalmam heralde.,
selkiehayırlı olsun editörlügün..
bi de size bi müjdem var
benim dötüm çatlamış,haftasonu duş alıcam sırada farkettim hemen kocişimi çağırdım,çatlak mı yoksa ben mi yanlış görüyorum diye, oda çatlak ama üzülme kuzum bikini sınırının içinde kalıyor gözükmez diye beni avutuyor,bi de benim başta göğsümde hafif çatlaklar oldu,ama Allahıma bin şükür karnımda hiçbişi yok olmazda inşalllah,ben artık çatlak dötlü biriyimdelikafadulden
bir noktan kim cagrıyo
kızım varya sen benım dötümü goırseb aglarsın o derece döt da 10.haftada catladı sonra kalca iç bacaklarım dızlerıme kadar ben 170 boıyunda 54 kıloyla hamıle kaldım 22 kg aldım adam benı dogumdan sora duırek çöpe atcak karnımda catlak belımde gogusunde atladı yerler olabılırbi de size bi müjdem var
Hayatım ben cok uyumalktandır dıyorum sende cok uyuyorsan ondandır
neyyyyyyyyyy topuğuna kadar mı çatlak o nasıl oluyor la
ayyy dötümde benimde çatlağım var ama benim kocişte beni şimdi öyle avutuyor ben seni herşeyinle ço kseviyroum diye benim kocanın tek derdi surat asmaktan yanadır :):):): megane fox gelse asık suratla bi iş yaptıramaz benimkine :):):):) ama dünyanın en çirkin hatunu bile gülüşü ile onu baştan çıakrtır yani o derece :):):):):)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?