2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ayy gızz cabukk gıttt :) bende gelım
ulen bende bı kekmı yapsam ıslak kek hıc becremıyomm yaa
nası yelek suslemıslerr gostersene bızede

sempatiksalakcinni bu olurmu

Ankarali annisler bu haftasonu cumartesi biz Dila ile 13:00 de bulusuyoruz. yer konusmadik ama bence yine Armada olsun simenayin da doktoru balgatda cunku en yakin ona iyi olur. simenaycim sen doktor randevun bitince gelirsin yanimiza olur mu? sinpacin saniyorum saniyorum yine isi cikmis. ama bence yarim saatde olsa belki kacabilir.

bu arada ne dicem benim canım sıkıldı abah biraz,drumu aradım cumartesi gelicem diye,sonra ben ikinci tetenozu yaptırmak için s.ocağına gittiğimde anlık idrar testi yaptılar şeker çıktı ve şeker testini yenilesin drun dedi,druma sordum bugün haftasonunu bekleme perşembe cuma gel,tekrar açlık tokluk şeker testi yapalım dedi,moralim bozuldu bişi yoktur inşallah

yaz34 kullanıcısından alıntı
.:TUANA:. TUANA

gülencim bu sitede çok güzel halılar var.bir bak istersen.

kız bu halılar valla çok güzeller .... ama bu ara ben iç bişeye bakamıyorum... hiç işey alamıyacağım çünki ((((((((((

içinizde en fakiriniz ben,m ulan kocam askerde iken bile bu kadar değildim :))) bir tane bilezik bozdurduk oda bitti sayılır .... şimdi şubat başlında benim 3 kuruş maaşım var asgari ücretten 50 lira fazla :):):) birde 550 euro aalcağım var o gelecek ondan sonra kaldık död gibim ortada :):):) koca iş bulamazsa benim bilezikelr teker teker gidecek anlaşılan )::):))) kız dua etsenize kız şöyle iyi bi iş bulsun artık gerçi daha geleli bir hafta oldu ama daha biizm bi zillimiz oalcak :........... mevlam hayırlı ksıemtler versin inşallah bebeğime..... ve durumumuzu toparlayalım artık bi ::::::::((((((

ayy gızz cabukk gıttt :) bende gelım
ulen bende bı kekmı yapsam ıslak kek hıc becremıyomm yaa
nası yelek suslemıslerr gostersene bızede

sempatiksalakcinni bu olurmu

olur olur :)))))))))

yaw bu arada ben öyle çirkin değilim haaaa :))))))) 175 boyunda 58 kiloda manken gibi hatun idim az talibim yoktu hani şimdi aldım biraz ama daha güzel oldum :)))))))))))))))

kıss allah kolaylık versin ya dogum anında dua et rabbim hayırlı kapılar acsın size
bizde berbat durumdayız üstleik benim bilezik felanda kalmadı tedavilerden bizimönümüzdeki ay 1240 ödememiz varmış benim eşim zaten neredeyse o kadar alıyo nerde faturalar nerde market nerde dr
sürekli içeri giriyoruz napım hiç kafama takamam çok sıkıntı yapıyorum kendime sonra benden cıkıyor agrım sızım durmuyor dogum parasıyla öderiz diyodum drda doguma 4.5 milyar istiyor
artık 37 haftaya gelirsem da uygun bi dr gecmeyi düşünüyorum acıkacsı söyle 1 mlyara dogum parası versem hiç olmazsa aldım dogum parası 3700 alıcam bize kalır cocuk olunca napcaz allah kerim

Tamam canım, bana uyar, ben doktorda işim bitince gelirim yanınıza..

Allah yardımcınız olsun, inşallah en kısa zamanda iş bulur eşin, dualarım sizinle..

simenay canım net koptu eşim şimdi ayarladı çok çok tşk ederim sana

Rica ederim canım, güle güle kullan :)) Artık takip edebiliriz seni de :)))

hee benn guzel olmayı bırakalıı cok olduuu

oyy masallahh boyunn uzunmuuşş

nehır bısı yok yaw şekerın yuksek cıkıcaktır herhalde

Seyyal canım inşallah eşin gönlüne göre bol kazançlı bir iş bulur...Kızın kısmetini de beraberinde getirir inşallah...Asinaz ben de 12. haftadan beri şeker var , insülin kullanmadan dietle kontrol altına aldım ama 3 haftadır yediklerimi değiştirmeme rağmen şekerim yüksek çıkıyor.Bu hamileleiğin ilerlemesinden kaynaklanıyormuş sen de çok takılma o yüzden...

olur olur :)))))))))

yaw bu arada ben öyle çirkin değilim haaaa :))))))) 175 boyunda 58 kiloda manken gibi hatun idim az talibim yoktu hani şimdi aldım biraz ama daha güzel oldum :)))))))))))))))

daş gibi hatun olmuşsun işte:)) bende öyleydim ama şimdi top gibi oldum :))
neyse kızlar ben çıkıyorum hepinizi öptüm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…