- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #38.321
ne bılım agda yapıcaktım baktım cosmus catlaklar ben 52 kılo ıle basladım suan 80 ne yakın kılo aldım ondan sanırım
ay hıçkırık tuttu benim oğlanı.....
ayy gızz cabukk gıttt :) bende gelımkaynanam kek yapmıs asagıdada amca gelını war oda bısıler hazırlamıs sesledıler gelıom dedım zaten bızım kızın hırkalarını susleyecek bır tanesını suslemıs cok tatlı olmus canım ya manewıı eltım oluyor sanırım amca gelını olumunekankayizsmile
ayyy dötümde benimde çatlağım var ama benim kocişte beni şimdi öyle avutuyor ben seni herşeyinle ço kseviyroum diye benim kocanın tek derdi surat asmaktan yanadır :):):): megane fox gelse asık suratla bi iş yaptıramaz benimkine :):):):) ama dünyanın en çirkin hatunu bile gülüşü ile onu baştan çıakrtır yani o derece :):):):):)))
aaa yazdığın saatlerde benim zilliyide hık hık tutmuştu birbirlerini andıalr zaarrr :))))))))) naniknaniknaniknanik
oda parasına halııÇok pahalıymış ama bu halılar ya...:-(((
ben de 52 ile başladım ya da 51 en son
64 tüm
sen nasıl o kadar kilo aldın
yaz34 kullanıcısından alıntı
.:TUANA:. TUANA
gülencim bu sitede çok güzel halılar var.bir bak istersen.
aaa idrar tahlilinde seker atılımımı cıktı
oda parasına halıı
oda benım gıbı keklerı hamur işlerını götüruyoo bende 76 kıloyum
ayy gızz cabukk gıttt :) bende gelım
ulen bende bı kekmı yapsam ıslak kek hıc becremıyomm yaa
nası yelek suslemıslerr gostersene bızede
sempatiksalakcinni bu olurmu
bu arada ne dicem benim canım sıkıldı abah biraz,drumu aradım cumartesi gelicem diye,sonra ben ikinci tetenozu yaptırmak için s.ocağına gittiğimde anlık idrar testi yaptılar şeker çıktı ve şeker testini yenilesin drun dedi,druma sordum bugün haftasonunu bekleme perşembe cuma gel,tekrar açlık tokluk şeker testi yapalım dedi,moralim bozuldu bişi yoktur inşallah
kıss allah kolaylık versin ya dogum anında dua et rabbim hayırlı kapılar acsın sizekız bu halılar valla çok güzeller .... ama bu ara ben iç bişeye bakamıyorum... hiç işey alamıyacağım çünki((((((((((
içinizde en fakiriniz ben,m ulan kocam askerde iken bile bu kadar değildim :))) bir tane bilezik bozdurduk oda bitti sayılır .... şimdi şubat başlında benim 3 kuruş maaşım var asgari ücretten 50 lira fazla :):):) birde 550 euro aalcağım var o gelecek ondan sonra kaldık död gibim ortada :):):) koca iş bulamazsa benim bilezikelr teker teker gidecek anlaşılan)::):))) kız dua etsenize kız şöyle iyi bi iş bulsun artık gerçi daha geleli bir hafta oldu ama daha biizm bi zillimiz oalcak :........... mevlam hayırlı ksıemtler versin inşallah bebeğime..... ve durumumuzu toparlayalım artık bi :::::::: ((((((
Ankarali annisler bu haftasonu cumartesi biz Dila ile 13:00 de bulusuyoruz. yer konusmadik ama bence yine Armada olsun simenayin da doktoru balgatda cunku en yakin ona iyi olur. simenaycim sen doktor randevun bitince gelirsin yanimiza olur mu? sinpacin saniyorum saniyorum yine isi cikmis. ama bence yarim saatde olsa belki kacabilir.
kız bu halılar valla çok güzeller .... ama bu ara ben iç bişeye bakamıyorum... hiç işey alamıyacağım çünki((((((((((
içinizde en fakiriniz ben,m ulan kocam askerde iken bile bu kadar değildim :))) bir tane bilezik bozdurduk oda bitti sayılır .... şimdi şubat başlında benim 3 kuruş maaşım var asgari ücretten 50 lira fazla :):):) birde 550 euro aalcağım var o gelecek ondan sonra kaldık död gibim ortada :):):) koca iş bulamazsa benim bilezikelr teker teker gidecek anlaşılan)::):))) kız dua etsenize kız şöyle iyi bi iş bulsun artık gerçi daha geleli bir hafta oldu ama daha biizm bi zillimiz oalcak :........... mevlam hayırlı ksıemtler versin inşallah bebeğime..... ve durumumuzu toparlayalım artık bi :::::::: ((((((
simenay canım net koptu eşim şimdi ayarladı çok çok tşk ederim sana
olur olur :)))))))))
yaw bu arada ben öyle çirkin değilim haaaa :))))))) 175 boyunda 58 kiloda manken gibi hatun idim az talibim yoktu hani şimdi aldım biraz ama daha güzel oldum :)))))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?