2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yazcım süpersin kuzulu bir halı bakıyordum sanırım sayende buldum...

Çok pahalıymış ama bu halılar ya...:-(((
canım ben yazana kadar sen fiyatları görmüşsün çok pahalı bir siteymiş.

canım merak etme o halılara okadar para verilmez zaten.
inşaallah eşin iyi bir iş bulurda zorlanmazsınız.Allah hepimizin yardımcısı olsun.bizde şubatta rahatlıyoruz dedik araba arıza yaptı paralar ona gitti:sinifsinif:.ne diyeyim vardır herşeyde bir hayır Allah bizlere bebeklerimize sağlık versin.

aclıkmı olcuyosun benımde tokluk2.saat 129 cıktı dun dr gıdınce soylıcem
gecen gunde 2.saat tokluk 40 cıktı oğle yemegındeb sonra

ay canım geçmiş olsun..umarım çokçıkmaz şekerin....

canım inşallah eşin güzel bir iş bulur bir an önce bol dua et canım....bende dua ederim sizin için....

halı bakmaktan beynım dondu
baska halı markası dıcek olan varmı

uleyyn bi yemek yedim 10 dakka uzandım hemen 2 sayfa bitirmişsiniz maşallah çenenize

canımcım kafa karışçak bişi yok..devlet baba çok para ödememek için nerden geçirsin diye düşünüyo..diyoki doğumdan önce sana 8 hafta veriyorum o haftayı doğurmadan içinde tutarsan bebeği kullanırsın eğer pırtlatırsan üstüne bi bakrdak su iç dioookafamçokkarıştı..bölece sana doğum öncesi izin paranın üstüne yatıooo...
yanı sen 37 haftaya kadar çalışmak için rapor aldın..36 da doğurdun...40 haftaya nekadar süren var 4 hafta...püüff gittiii...
kısacası canım sıkıp dişimizi en azından 38 39 a kadar durmalarını sağlıcaz :)

tamam canım yarın gitçemmm

bendede akıntı söz kokusu...

Ya arkadaşlar sabahları kalktığımda sol elim hep şisiyor ama sonra geçiyor acaba diyorum ödem mi ? yada album mu oldum ama sonra geçiyor offf yaaa
üstüne yatıo olabilirsin canım farkında olmadan

40 çıktı 40
bana dr 2 saat dedıyaa senın kac cıkıyo 1.5 saat sonra

Bu söylediğim rakamlar 1, 5 saat sonucu çıkan rakamlar...40 çok düşük Gülay ya aman dikkat et...Hamileleikte şekerin ani düşüş ve yükselişler göstermemesi gerekiyormuş.Bu ani düşüş ve yükselişler bebeğe zarar verebilirmiş...Allah korusun...

gercektenmi nevinn yaa
birde söyle bii oldu
parmamı tam delemedim
zaten korkuyom delmektende en az 40 kere boşa vurup parmama denk gelmesini bekliyom
kanı zorla cıkardım parmamı sıka sıka olabilir mi ondan belki yanlış ölçtü
snein dedin rakamlar tokluk 1.5 saat snra cıkanlarmı benim dr 120 altındaolmalı diyor ancak 129 çıktı dün bugünde ölçtüm yarında baktım öyle çıkıyo dr haber verim

gülencim kız kıçın açımadımı hep nettesin kız gözlerin bozulacak ben çalıştığım halde bu kadar bakmıyorum bilgisayara aman dikkat et kendine ve bebişe

gülencim kız kıçın açımadımı hep nettesin kız gözlerin bozulacak ben çalıştığım halde bu kadar bakmıyorum bilgisayara aman dikkat et kendine ve bebişe

yok kıs hep ekrana bakmıyom yatıyom koca gün napım tv bi yere kadar tutuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…