- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #38.341
Yazcım süpersin kuzulu bir halı bakıyordum sanırım sayende buldum...
canım ben yazana kadar sen fiyatları görmüşsün çok pahalı bir siteymiş.Çok pahalıymış ama bu halılar ya...:-(((
kız bu halılar valla çok güzeller .... ama bu ara ben iç bişeye bakamıyorum... hiç işey alamıyacağım çünki((((((((((
içinizde en fakiriniz ben,m ulan kocam askerde iken bile bu kadar değildim :))) bir tane bilezik bozdurduk oda bitti sayılır .... şimdi şubat başlında benim 3 kuruş maaşım var asgari ücretten 50 lira fazla :):):) birde 550 euro aalcağım var o gelecek ondan sonra kaldık död gibim ortada :):):) koca iş bulamazsa benim bilezikelr teker teker gidecek anlaşılan)::):))) kız dua etsenize kız şöyle iyi bi iş bulsun artık gerçi daha geleli bir hafta oldu ama daha biizm bi zillimiz oalcak :........... mevlam hayırlı ksıemtler versin inşallah bebeğime..... ve durumumuzu toparlayalım artık bi :::::::: ((((((
hee benn guzel olmayı bırakalıı cok olduuu
oyy masallahh boyunn uzunmuuşş
nehır bısı yok yaw şekerın yuksek cıkıcaktır herhalde
nevın kac cıkıyo mesela
bu arada ne dicem benim canım sıkıldı abah biraz,drumu aradım cumartesi gelicem diye,sonra ben ikinci tetenozu yaptırmak için s.ocağına gittiğimde anlık idrar testi yaptılar şeker çıktı ve şeker testini yenilesin drun dedi,druma sordum bugün haftasonunu bekleme perşembe cuma gel,tekrar açlık tokluk şeker testi yapalım dedi,moralim bozuldu bişi yoktur inşallah
kız bu halılar valla çok güzeller .... ama bu ara ben iç bişeye bakamıyorum... hiç işey alamıyacağım çünki((((((((((
içinizde en fakiriniz ben,m ulan kocam askerde iken bile bu kadar değildim :))) bir tane bilezik bozdurduk oda bitti sayılır .... şimdi şubat başlında benim 3 kuruş maaşım var asgari ücretten 50 lira fazla :):):) birde 550 euro aalcağım var o gelecek ondan sonra kaldık död gibim ortada :):):) koca iş bulamazsa benim bilezikelr teker teker gidecek anlaşılan)::):))) kız dua etsenize kız şöyle iyi bi iş bulsun artık gerçi daha geleli bir hafta oldu ama daha biizm bi zillimiz oalcak :........... mevlam hayırlı ksıemtler versin inşallah bebeğime..... ve durumumuzu toparlayalım artık bi :::::::: ((((((
aclıkmı olcuyosun benımde tokluk2.saat 129 cıktı dun dr gıdınce soylıcem
gecen gunde 2.saat tokluk 40 cıktı oğle yemegındeb sonra
canımcım kafa karışçak bişi yok..devlet baba çok para ödememek için nerden geçirsin diye düşünüyo..diyoki doğumdan önce sana 8 hafta veriyorum o haftayı doğurmadan içinde tutarsan bebeği kullanırsın eğer pırtlatırsan üstüne bi bakrdak su iç dioookafamçokkarıştı..bölece sana doğum öncesi izin paranın üstüne yatıooo...Kafam karıştı...ama sonuçta 32. haftanda izne ayrıldığında 8 haftalık iznini kullanmış oluyorsun...Yani 32. haftanda izine ayılınca zaten 8 haftalık iznin doğum öncesine gidiyor...Yoksa 32. haftada izine ayrılınca birde doğum sonrasımı 16hafta veriliyor anlamadımki ?? ben 37. haftaya kadar çalışayım diyorum...yani 5 haftamı doğum sonrasına aktarmak için...Her halükarda 40. haftana 3 hafta kala izine ayrılman gerek...
tamam canım yarın gitçemmmYazcım o akıntılar bende aylardır var, bişey olmaz korkma, rengi değişir yada kokulu olursa doktoruna haber ver, benim doktor önemsiz demişti bana, ben suyum azalıyo sanmıştım..
Beknur hastaneye giderken yanında o gün tarihli viziye kağıdı götüreceksin..
bendede akıntı söz kokusu...FTY'cim inşallah doğumdan sonra geçer ellerindeki uyuşukluk, cerrahi müdahale falan gerekmez.
Maaşallah oğluna, büyümüş, koca adam olmuş Allah nazardan saklasın
Ben de hep aynı şeyi söylüyorum...
32 haftadan sonra gerçekten zorlanıyor insan, hatta şirket için bile zararlı hale geliyorsun :)
Beknurcum daha o aşamaya gelemedim ya, ben de bilmiyorum ne gerektiğini...
Hastaneyi arayıp sormam lazım birkaç gün içinde.
Çoook akıntım var çook, tam da tarif ettiğin gibi...
Doktor normal ve daha da artacak dedi CADIARZU
üstüne yatıo olabilirsin canım farkında olmadanYa arkadaşlar sabahları kalktığımda sol elim hep şisiyor ama sonra geçiyor acaba diyorum ödem mi ? yada album mu oldum ama sonra geçiyor offf yaaa
gülencim kız kıçın açımadımı hep nettesin kız gözlerin bozulacak ben çalıştığım halde bu kadar bakmıyorum bilgisayara aman dikkat et kendine ve bebişe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?