- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #50.141
eşim doğum iznine ayrıldı bugün ama sabahtan beri hiç beraber olamadık onunkiler haid buraya haid suraya die ordan oraya sürüklüyolar canımı şimdide gittiler daha meydanda kimseler yok akşama yemekde yok napsamki kalkıpda yapmak hiç istemiyorum
senin esin kocan yani dogum izni mi aldi?
kac gun veriyorlar.bende kocam dogum iznine ayrilsin istiyorum.
sana dr reçetede yazmamışmı bana göz içinde burun içinde damla wermiş kullanıyorum olmadı bişey tobrased ismi
çay suyuda iyi gelirb pamuğu batır çay suyuna temizle çapaklı bölgeyi
hasretcim bizim dr da aynı ilacı verdi ama ben antibiyotik olduğu için çok kullanma taraftarı değilim kocakarı ilaçları daha iyi oluyor çayı biliyorum ama bebeklere olmaz dediler tedirginim o yüzden
sedacım sütün neden kaçtı.. şimdi hiç yok mu yani süt artırıcı falan denedinmi( off kötü olmuş neyse öylede büyüyecek elbet kayra bebek
hasretcim canım seni yakalamışken sorayım dedim kızının göbeği ne alemde düştümü bizimkisi düşmedi erkende düşmeyecek gibi bidaha düşsede yıkansalar yavrucaklar...
yasal doğum izni 3gün canımsenin esin kocan yani dogum izni mi aldi?
kac gun veriyorlar.bende kocam dogum iznine ayrilsin istiyorum.
yok anam yok düşmedi daha ama yarın düşer bnce... zeliş sütün ne alemde benim göğüsler taş gibi oldu yürüdükçe ağrıyor sağsammı acaba gerçi bebeiş sık emiyor ama bilmiorumhasretcim canım seni yakalamışken sorayım dedim kızının göbeği ne alemde düştümü bizimkisi düşmedi erkende düşmeyecek gibi bidaha düşsede yıkansalar yavrucaklar...
yok cnm şükür çok ağlımıyor istekleri karşılanınca sorunu yok.. altı açıkken çok mutlu oynayıp duruyoe.hasret bebis cok agliomu ? gazi var mi ?
saol cnm hadi sende doğur artık ne bekliosun:jeyyar:ne diim sana güzelim ALLAH yardımcın olsun kesinlikle haklısın elinden ve dilinden geliyorsa söyle hiçbişeyi içinde bırakma aaahhhh bende yapabilsem
bebişinin maşallahı var canım allah bağışlasın
banada erken gel dedi ben 11de gittim walla kasmadım:) bizde erken gelmeyi planlıyoruz ama o sırada sen muhtemelen doğumhanede olursun ama sezaryene alırsa belki çıkışını görebilirim..evet ilk doğumum
hasret ben yarın 8 30 da hastanede olucam cnm inşallah karşılaşırız ...
dengesiz kocam annemle tartıştı çok üzdü kadını bende tabi çok üzüldüm ve sütüm kesildi...arttırıcı falan içiyorum ama çok az geliyor ilaç niyetine yani doymuyor mecbur mama veriyorum
selam kızlar doğum yapanlar hayırlı uğurlu olsun. Darısı başımıza. Canım benimde son 9 gün heran gelecekmiş gibi geliyo. az önce sağlık ocağından geldim. ebe karnımdan bi muayene etti. dönmüş bebek aşağıda ama yerleşmemiş dedi. 3600 gr. 9 günde kilo alırsa normal doğum şansımız yok. çarşamba doktor sezaryan desin istiyorum ya. Kilolu olunca doğumda risk çok oluyormuş. artık bunaldım sabrım kalmadı yaa :Saruboceq:
effeeeet kızlar zaman benim içinde dudu..hayır hiç doguma dair bi belirti agrı sancı yok anaaam yokk:umursamaz:..hanfendinin rahatı gayet yerinde..aklinialirimsmileebrucum senindemi martın onunda gelcek meleğin inşallah benimde 10 mart olacak sezeryan günüm aslında bugün benim doğum günümdü ama doktor erken olue dedi şu 9 gün bi geçseydi yaa sanki zaman durdu offfkaydirigubbakcemile5:teselli:
selam kizlar,
gecen haftadan beri deli gibi kasintilarim vardi...
bugun kontrole gittim doktor kan testi yaptirdi ve sonuc olarak karaciger emzimlerim cok cok yukselmis; bebegin kilosunun cok iyi olmasi 3;500 birde 37 haftayi tamamlayacagim icin persembe gunu sezeryanla almaya karar verdi...bilmiyorumkismile
hem cok mutluyum hem tedirginim hem asiri heyecanliyim boshayallersmile
umarim hayirlisi olur....
sizlere de haber verim dedim...
ay bütün temizligimi yaptım.aklinialirimsmile. mis kimin oldum .:lepi:.YARIN KONTROLÜM..bakalım yarın catı muyenesi yapıcakmı??eyvahedigeldismilesıkıldım gerildim aertık yapsa kurtulsam...BU ARADA DOGUM YAPANLAR IN BEBİKLERİNİN RESİMLERİ YOKMU YAW
off aynen canım bizimkide tartıştı pislik, haksızlık etti anneme ama bunu ödeticem aramı bozmadan onun ailesiyle ödeticemÇok üzgünüm çoook
kıs sorma doguracam nerdeyse her seferindede hazrlıklı gidiorum ..sanki yarında bakmıycak gibi bi his var içimde..ama o an nası geriliorum bilmiyorumkismilebakmayıncada havalara ucuyorum alkisalkisalkisama kaçış yoookk:sm_confused:Senın doktor benımkı gıbı mannak yapmaz dogumda bakacaklar onlar gorursun kötükedihüsokötükedihüso
Hasret ve Seda cım Allah yardımcınız olsun insallah gercekten zor bı durum bi yanda eşiniz bi yanda anneniz ya düşünemiyorum sabır diliyorum
kıs sorma doguracam nerdeyse her seferindede hazrlıklı gidiorum ..sanki yarında bakmıycak gibi bi his var içimde..ama o an nası geriliorum bilmiyorumkismilebakmayıncada havalara ucuyorum alkisalkisalkisama kaçış yoookk:sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?