2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

eşim doğum iznine ayrıldı bugün ama sabahtan beri hiç beraber olamadık onunkiler haid buraya haid suraya die ordan oraya sürüklüyolar canımı şimdide gittiler daha meydanda kimseler yok akşama yemekde yok napsamki kalkıpda yapmak hiç istemiyorum

senin esin kocan yani dogum izni mi aldi?
kac gun veriyorlar.bende kocam dogum iznine ayrilsin istiyorum.

sedacım sütün neden kaçtı.. şimdi hiç yok mu yani süt artırıcı falan denedinmi( off kötü olmuş neyse öylede büyüyecek elbet kayra bebek

dengesiz kocam annemle tartıştı çok üzdü kadını bende tabi çok üzüldüm ve sütüm kesildi...arttırıcı falan içiyorum ama çok az geliyor ilaç niyetine yani doymuyor mecbur mama veriyorum

senin esin kocan yani dogum izni mi aldi?
kac gun veriyorlar.bende kocam dogum iznine ayrilsin istiyorum.
yasal doğum izni 3gün canım
hasretcim canım seni yakalamışken sorayım dedim kızının göbeği ne alemde düştümü bizimkisi düşmedi erkende düşmeyecek gibi bidaha düşsede yıkansalar yavrucaklar...
yok anam yok düşmedi daha ama yarın düşer bnce... zeliş sütün ne alemde benim göğüsler taş gibi oldu yürüdükçe ağrıyor sağsammı acaba gerçi bebeiş sık emiyor ama bilmiorum
hasret bebis cok agliomu ? gazi var mi ?
yok cnm şükür çok ağlımıyor istekleri karşılanınca sorunu yok.. altı açıkken çok mutlu oynayıp duruyoe.
saol cnm hadi sende doğur artık ne bekliosun:jeyyar:
evet ilk doğumum

hasret ben yarın 8 30 da hastanede olucam cnm inşallah karşılaşırız ...
banada erken gel dedi ben 11de gittim walla kasmadım:) bizde erken gelmeyi planlıyoruz ama o sırada sen muhtemelen doğumhanede olursun ama sezaryene alırsa belki çıkışını görebilirim..

dengesiz kocam annemle tartıştı çok üzdü kadını bende tabi çok üzüldüm ve sütüm kesildi...arttırıcı falan içiyorum ama çok az geliyor ilaç niyetine yani doymuyor mecbur mama veriyorum

off aynen canım bizimkide tartıştı pislik, haksızlık etti anneme ama bunu ödeticem aramı bozmadan onun ailesiyle ödeticemÇok üzgünüm çoook

effeeeet kızlar zaman benim içinde dudu..hayır hiç doguma dair bi belirti agrı sancı yok anaaam yokk:umursamaz:..hanfendinin rahatı gayet yerinde..aklinialirimsmile

handecim hayırlısı canım kilosu cok iyiymiş bebeginin..şimdiden ALLAH KURTARSIN SENİDE DİORUM ve cooook kıskanıorum sizi artık bende bende bendeeeeeeeeeeeeedelikafadulden

kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

Kendımı salak gıbı hıssedıyorum oturdugum yerde uyustum kaldım dusa bıle gırmeye gozum kesmıyor :bbo:

ay bütün temizligimi yaptım.aklinialirimsmile. mis kimin oldum .:lepi:.YARIN KONTROLÜM..bakalım yarın catı muyenesi yapıcakmı??eyvahedigeldismilesıkıldım gerildim aertık yapsa kurtulsam...BU ARADA DOGUM YAPANLAR IN BEBıKLERıNıN RESıMLERı YOKMU YAW

Senın doktor benımkı gıbı mannak yapmaz dogumda bakacaklar onlar gorursun kötükedihüsokötükedihüso

Hasret ve Seda cım Allah yardımcınız olsun insallah gercekten zor bı durum bi yanda eşiniz bi yanda anneniz ya düşünemiyorum sabır diliyorum

Senın doktor benımkı gıbı mannak yapmaz dogumda bakacaklar onlar gorursun kötükedihüsokötükedihüso
kıs sorma doguracam nerdeyse her seferindede hazrlıklı gidiorum ..sanki yarında bakmıycak gibi bi his var içimde..ama o an nası geriliorum bilmiyorumkismilebakmayıncada havalara ucuyorum alkisalkisalkisama kaçış yoookk:sm_confused:

Cuma gunu bı hazırlık gıttım ultrasonla bıle bakmadı bende delı oldum cıktım daha gıtmıcem dedım ama cuma gunune tekrar cagırdı sanırım dogurmassam gıderım kuzuma bısı olmasın senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…