- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #50.161
sennde az kalmış ard arda dökülüverecez..neyse cumaya ayarla kendini bu defa bakabilir gene hazrlıklı ol..agrın sancın varmı??kız bende tık yok fırtına öncesi sessizlikmi acaba??bilmiyorumkismileben hala şu küçücük karnımda 3 kilo bi bebek taşıdıgıma inanamıorummmbilmiyorumkismile
Cuma gunu bı hazırlık gıttım ultrasonla bıle bakmadı bende delı oldum cıktım daha gıtmıcem dedım ama cuma gunune tekrar cagırdı sanırım dogurmassam gıderım kuzuma bısı olmasın senağlama
sennde az kalmış ard arda dökülüverecez..neyse cumaya ayarla kendini bu defa bakabilir gene hazrlıklı ol..agrın sancın varmı??kız bende tık yok fırtına öncesi sessizlikmi acaba??bilmiyorumkismileben hala şu küçücük karnımda 3 kilo bi bebek taşıdıgıma inanamıorummmbilmiyorumkismile
hayırlı akşamlar annişler bugün kimler bebişlerine kavuştu
Canım sende benim gibi 36. haftadasın sanırım. Doğumumuz arka arkaya olacak desene. benim büyük bir ihtimal sezeryan olacak. Çünkü kızım ters duruyor ve boynuna kordonu da dolamış. Ya asıl merak ettiğim seninki şu an kaç kilo. Benim sanki biraz geriden gidiyor gibi. Çarşamba gittiğimde 2.200 dedi. bakalım bu çarşamba ne diyecek?
Zambak cım
Edebiyatcı - snow - hepatit - selinus tan haber yok daha
kader arkadaşım benim aynen kaldı tüm yük omuzlara sadece bebiş olsa başımda ooo rahat rahat yaparım ama yemek,, çamaşır,, bi de dükkanda elemnaın biri çıktı offffff offffsenağlamabenim annemde gitti yani sap gibi kaldım 2 gündür çıldırcam evde herşey bana kaldımafoldumben
Hasret ve Seda cım Allah yardımcınız olsun insallah gercekten zor bı durum bi yanda eşiniz bi yanda anneniz ya düşünemiyorum sabır diliyorum
kızlar sizden bi ricam olcak ben şu takip tabşosunu düzeltemiyorum bilen var mı bana yapabiilrmi oğlum dünyaya geldi
hasretcim hg bende sana msj atıyodum şimdi ama bi türlü göndermedi başarız dedi hep nasılsın canım nasıl gidiyo
süle doum tarihini we iletmek istediğin notunu yapm hemen
Oy oy bizde seni yeriz teyzesi...
Kızlar eğer bende doğum yaparsam melisdeniz arkadaşım doğumla ilgili bilgileri burdan size ulaştıracak inş.
O da nasipse anniş olmak istiyor.Hepimiz anne olmak isteyenlere duamızı esirgemeyelim... Rabbim isteyen herkese anneliği tattırsın inş.
yaa SELKİE ve ASİNAZDAN nezamandır haber yok iyilerdir inşaallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?