2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sennde az kalmış ard arda dökülüverecez..neyse cumaya ayarla kendini bu defa bakabilir gene hazrlıklı ol..agrın sancın varmı??kız bende tık yok fırtına öncesi sessizlikmi acaba??bilmiyorumkismileben hala şu küçücük karnımda 3 kilo bi bebek taşıdıgıma inanamıorummmbilmiyorumkismile

Benım bı ara cok sık sancım oluyordu bende doguracam dıye herseyı hazırladım sımdı tık yok -tatlicadiarzu-

Bendede kıme benzeyecek merakı basladı bıde herkesın bebeni gordukce merakım dahada arttı uff ya ne zaamn dogacak bunlar Çok üzgünüm çoook

hayırlı akşamlar annişler bugün kimler bebişlerine kavuştu

Canım sende benim gibi 36. haftadasın sanırım. Doğumumuz arka arkaya olacak desene. benim büyük bir ihtimal sezeryan olacak. Çünkü kızım ters duruyor ve boynuna kordonu da dolamış. Ya asıl merak ettiğim seninki şu an kaç kilo. Benim sanki biraz geriden gidiyor gibi. Çarşamba gittiğimde 2.200 dedi. bakalım bu çarşamba ne diyecek?

canım ben 9 gün oldu oğluma kavuşalı benim erken doğum tehlikem vardı en baştan beri ancak 34+5 e kadar durdurabildik benim ki 3.100 gr geldi benim ilerden gidiyodu zamanında doğum olsaydı doktor rahat 5 kiloyu bulur dedi ama olmadı çok şükür sağlığı yerinde

kızlar bugün bir arkadaşım mesaj atmış süt artırıcı çaya başla diye.oda 40 gün önce falan anne oldu sezeryanla doğum yaptı.ilk 2-3 gün sütü gelmemiş.şimdi ben Allah nasip ederse perşembe doğum yapacağımdan bugünden içmeye başlasın demiş.bende sizede tavsiye edeyim dedim.

benim annemde gitti yani sap gibi kaldım 2 gündür çıldırcam evde herşey bana kaldımafoldumben
kader arkadaşım benim aynen kaldı tüm yük omuzlara sadece bebiş olsa başımda ooo rahat rahat yaparım ama yemek,, çamaşır,, bi de dükkanda elemnaın biri çıktı offffff offffsenağlama
Hasret ve Seda cım Allah yardımcınız olsun insallah gercekten zor bı durum bi yanda eşiniz bi yanda anneniz ya düşünemiyorum sabır diliyorum

çok zor bi durum cnm annem yine gelecek ama 1 hafta falan gelmem dedi(

hasretcim hg bende sana msj atıyodum şimdi ama bi türlü göndermedi başarız dedi hep nasılsın canım nasıl gidiyo

ehh işte iyi sayılırım okumuşsundur belki yaşadıklarımı... ew dükkan mekik dokudum bugün allahtan altlı üstlü telsizle idare ettik 3,4 kez inip çıktım elemanın biri kaçtı şerefsiz haber wermeden, eşim annemi üstü kapalı kowdu oda dün gitti ewdde yalnızım... kısacası böle ama eşimle aramız ii hiç bişi olmamış gibi bana karşı mutluyuz bebişte çok iii maşallah yarın hastaneye gitcez kontrole..

sen nasılsın oğlun nasıl süt durumun nedir beni taş gibi oldular çok ağrıyolar yürürken bile

bende seni çok seviyorum..teyzesi ona neler alldııı:kedi:
eve getircem miniimeee...amin rabbim yardım etsin annelere ve adaylarına..burdan senden alldıklarımı paylaşırım canımopuyorumnanaktan

iyi akşamlar kızlar,
off bütün gün iş yaptım yoruldum valla yaptıgımda bişey olsa
günlük temizlik ama sanırım artık zorluyo,
bugün 6 kişi olmuyacakmıydı dogum yapan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…