- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #50.181
[sıze="2"]
benimde aklımda bugün onlar vardı?
Bayadır yoklar,merak ettim doğrusu...[/sıze]
21.02.2009 yüreğime doğan güneşime MİRAÇIMA kavuştum
ehh işte iyi sayılırım okumuşsundur belki yaşadıklarımı... ew dükkan mekik dokudum bugün allahtan altlı üstlü telsizle idare ettik 3,4 kez inip çıktım elemanın biri kaçtı şerefsiz haber wermeden, eşim annemi üstü kapalı kowdu oda dün gitti ewdde yalnızım... kısacası böle ama eşimle aramız ii hiç bişi olmamış gibi bana karşı mutluyuz bebişte çok iii maşallah yarın hastaneye gitcez kontrole..
sen nasılsın oğlun nasıl süt durumun nedir beni taş gibi oldular çok ağrıyolar yürürken bile
Aman işte en önce ailelerimiz yengeler ablalar başlıyor yorum yapmaya...
Bir sürü soru soruyorlar cevabını alıncada şöyle olur böyle olur diye yorum yapıyorlar... Annem bile bir ara kızımın kilosuna taktı ikide bir muayeneye gittiğimde ablamda annemde bebeğin kilosunu soruyorlardı sinir oldum... Allahtan başka kimse bilmiyor başımıza ne geleceğini.Hakkımızda hayırlısı olsun canım....
aaaaaaaaaa
kızlar beko doum yapmışşşşşşşşşşşş
ne düşüncesiz bu insanlarya.benimkilerde gelir annem hizmet eder.beni kaldırmaz.kızımda mevlüt okutmuştum ama bunda düşünmüyorum gelicekler sabahtan annem bide yemek yapcek oh ekmek elden su gölden.ben evlendim evleni tam akşam yemek vakti gelirler habersiz.hadi kalk bakalım yemek hazırla.biz iki kişiydik eşimle belki var belki yok düşünmezler.hele hiç unutmam kızıma dopdolu hamileyim kayınlarım görümcemler çocukları kaynanamlar tam akşam vakti geldiler yemek hazırladım ama eşim eltime söylemediğini bırakmadı siz utanmazmısınız diye.çok şükür iyiyiz süt durumuda ii bzde bugün doktora gittik 400 gr zayıflamış oğlum perşembe bidaha çağırdı sağlığ ii erken doğduğu için anca toparlıyo kendini saatte 1 emzirmeye çalışıyorum bizde mutluyuz çok şükür ama inan bende lohusallığı yaşıyamıyorum kayınvalidem görümcem gelipp gidiyoalar bi b.. Yaptıkları yok kukuman kuşları gibi oturuyolr çok sinir oldum kayınvalideme yok yalnız kalma görümcemin kızı var 17 yaşında yok o gelsin anam geliyolar ben çalışıyorum ya oturuyolar evin içine edip gidiyolar dellencem kocişime söyledim sen merak etme ben hallederim dedi
cok oldu o dogum yapalı canm
yaaa ben nie görmedim hiç yuh banabilmiyorumkismile
gelen giden giremiyoladır bence zaten asinazın bebiş erkende oldu.
Ben bı dusa gırım kızlar grs yoksa sacımı basımı yolucam walla kafayı yıyıyorum sanırım
ay çok az kilo werdim yaa 66 kiloyum 74olmuştum doğuma giderken ama bakalım dr 2 haftay ancak iner şişliklerin bide 3 ünite serum yedim tabi onun da etkisi wardırevet cnm iyi olsunlarda önemli deil ..
ya bişey sorucam lohusa şerbeti aldım,yarım kilo ama yapmayı bilmiyorum
sırf meraktan aldım yoksa ben anlamam ne zaman ve gelenleremi verecem bilen varsa
cvp versinn kızlar,
bide hasret dogumda sonra kaç kilo verdin kız?
Ben bı dusa gırım kızlar grs yoksa sacımı basımı yolucam walla kafayı yıyıyorum sanırım
ay canım yaa benim annem yapar ben anlamki annnem olsaydı sorardım neyse ben ondan tarifini bi güzel alıyım yazarım size.evet cnm iyi olsunlarda önemli deil ..
Ya bişey sorucam lohusa şerbeti aldım,yarım kilo ama yapmayı bilmiyorum
sırf meraktan aldım yoksa ben anlamam ne zaman ve gelenleremi verecem bilen varsa
cvp versinn kızlar,
bide hasret dogumda sonra kaç kilo verdin kız?
kızlar bugün bir arkadaşım mesaj atmış süt artırıcı çaya başla diye.oda 40 gün önce falan anne oldu sezeryanla doğum yaptı.ilk 2-3 gün sütü gelmemiş.şimdi ben Allah nasip ederse perşembe doğum yapacağımdan bugünden içmeye başlasın demiş.bende sizede tavsiye edeyim dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?