2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

üff ya bugün benim internette bir sorun var herhal.PERıı doğum yapamdı selinustanda haber yok zaten.yani doğum yaptıysa selinusta bugün 4 kişi doğum yaptı.yaaa PEMBEDÜŞLERDE YOK PıYASADA

çok şükür iyiyiz süt durumuda ii bzde bugün doktora gittik 400 gr zayıflamış oğlum perşembe bidaha çağırdı sağlığ ii erken doğduğu için anca toparlıyo kendini saatte 1 emzirmeye çalışıyorum bizde mutluyuz çok şükür ama inan bende lohusallığı yaşıyamıyorum kayınvalidem görümcem gelipp gidiyoalar bi b.. yaptıkları yok kukuman kuşları gibi oturuyolR çok sinir oldum kayınvalideme yok yalnız kalma görümcemin kızı var 17 yaşında yok o gelsin anam geliyolar ben çalışıyorum ya oturuyolar evin içine edip gidiyolar dellencem kocişime söyledim sen merak etme ben hallederim dedi

sempatiksalakcinni

aman yaa sıkma gül canını...söylenirler susarlar sen gene bilidigin gib yap üzüzlme.
annelerimiz neysede yenge felean boşver senee megimopuyorumnanaktan

Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun.

hasret bunu dedi kıııı

ne düşüncesiz bu insanlarya.benimkilerde gelir annem hizmet eder.beni kaldırmaz.kızımda mevlüt okutmuştum ama bunda düşünmüyorum gelicekler sabahtan annem bide yemek yapcek oh ekmek elden su gölden.ben evlendim evleni tam akşam yemek vakti gelirler habersiz.hadi kalk bakalım yemek hazırla.biz iki kişiydik eşimle belki var belki yok düşünmezler.hele hiç unutmam kızıma dopdolu hamileyim kayınlarım görümcemler çocukları kaynanamlar tam akşam vakti geldiler yemek hazırladım ama eşim eltime söylemediğini bırakmadı siz utanmazmısınız diye.

Aglamak ıstıyorum aglamaaaaaaaak benım lohusalıgım da böyle gecerse sutum falan olmaz cok sıkılıyorum yalnızlıktan sıkıldım cokk ya

gelen giden giremiyoladır bence zaten asinazın bebiş erkende oldu.

evet cnm iyi olsunlarda önemli deil ..
ya bişey sorucam lohusa şerbeti aldım,yarım kilo ama yapmayı bilmiyorum
sırf meraktan aldım yoksa ben anlamam ne zaman ve gelenleremi verecem bilen varsa
cvp versinn kızlar,
bide hasret dogumda sonra kaç kilo verdin kız?

ay çok az kilo werdim yaa 66 kiloyum 74olmuştum doğuma giderken ama bakalım dr 2 haftay ancak iner şişliklerin bide 3 ünite serum yedim tabi onun da etkisi wardır
Ben bı dusa gırım kızlar grs yoksa sacımı basımı yolucam walla kafayı yıyıyorum sanırım

ayyy gir delüüü:tomato:

ay canım yaa benim annem yapar ben anlamki annnem olsaydı sorardım neyse ben ondan tarifini bi güzel alıyım yazarım size.

canım bende çarşamba yapacam Allah nasip ederse bnende başlayayım bari inşallah işe yarar.. banada süt gelemzse duş alamayacağımza göre sıcak havlu koymamı söylediler gögülerime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…