2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

çok çok saol teyzesi harika olmuş tekrar tşkk ederim biz şimdi kaçıyoruz yemek yemeye hayırlı akşamlar sizlere öptük sizleri

ay çok az kilo werdim yaa 66 kiloyum 74olmuştum doğuma giderken ama bakalım dr 2 haftay ancak iner şişliklerin bide 3 ünite serum yedim tabi onun da etkisi wardır

ayyy gir delüüü:tomato:

tabi serumun etkiside vardır,ben serum yiyimce kilo bile alıyorum,
ben toplam 18 kilo aldım şimdiye kadar,71 kiloda kaldım
dogumda 10 kilo versem bana yeter onuda verirmiyim acaba
şimdiden kafama takmaya başladım henüz bir şişlik yok ama bundan sonra ne olur onu bilemem.

canım bende çarşamba yapacam Allah nasip ederse bnende başlayayım bari inşallah işe yarar.. banada süt gelemzse duş alamayacağımza göre sıcak havlu koymamı söylediler gögülerime

başla tabii.çok etkisi oluyormuş herkes öyle diyor canım.inşaallah bebeklerimizi besleyebiliriz sütümüz bolca olur.birgün arayla doğum yapacağız Allah sağsalim hayırlı doğumlar versin:Saruboceq:.

oldumu dur bakayım hasretcim

oldu oldu çok güzel oldu:)

eftel ulan pc war önünde baksana netten!!! ben yapmöadım gerçi şerbet merbet kimsek yok yapacak

kocam az önce bana uyarı yaptı şu çamaşırları topla çocuk uyuyoken artık sen bi annesin kendine gel dedidelikafadulden bizi elaleme muhtaç etme dedi
o ananada söle biz allah razı olsun dedikçe karışmasın işimize dedi bnde kowdun işte üstü kapalı daha ne istiyosun dedim oda kowarım herkesi dedi gitti bnde bağırdım arkasından kimse gelmicek dedim istemiyorum ben zaten dedim bişey demedilmaz:

şişersin şişersin son haftada hemdesempatiksalakcinni

kız hasret bu kocan niye böyle yapıyor senin?yazık değil mi lohusasın üzüyor seni.şimdi sana misillememi yapıyor sen onunkilere takıksın diye mi yapıyor anlam veremedim.senin mutlaka bir sebebin vardır onları istememek için ama gördüğüm kadarıyla cengizin yok senin annen size destek köstek değil onlarınki gibi.Allah yardımcın olsun canım yaa.

yaa ben bilmiyodum bakmayı sanki:))ulan muhabbet arıyom netten nedem arıştırıp ben arkadaşlarıma sormak istiyomaklinialirimsmile senin kocan girdi heralde lohusa piskolojisine ne bağırıp duruyo nan herkese.. sanki omu yapıyo işleri allah allahfisfisfis
şişersin şişersin son haftada hemdesempatiksalakcinni
ayy cnm yaa çok güzel moral veriyosun sagol:CüvCüv:bayanssulusmile
canım bizde ilk şerbet ikram edilir.DAha sora çay yanındapasta börek.Genelikle lokum yada çikolata.Ben mesela yufka alıcam sigara böreği sarıcam atıcam dipfrize biri geldimi acil çıkar dolaptan kızart sun.

sagol cnm yaa,
bende sigara böregi sardım dolaba attım,kurabiye felanda yapıcam onlarıda derin dondurucuya koyucam bu hafta öyle geçiştiririm bende:))

hasret gııı kocan bi zahmet kendi toplayıversin çamaşırları anneni kovmasını biliyo mademki öyle kendin yap işleri bari de yazık değilmi gı sana lohusa lohusa allahtan normal doğurdun ya sezeryan olaydın neolcekti

2010 mart annişleri bebişlerinizi görmeye basladık e hani bide doğum öyküleriniz paylassanız merak ediyoruz deneyimlerinizi heycanınızı anlatırmısınız bizlereboshayallersmile

2010 mart annişleri bebişlerinizi görmeye basladık e hani bide doğum öyküleriniz paylassanız merak ediyoruz deneyimlerinizi heycanınızı anlatırmısınız bizlereboshayallersmile
hakkattan yaaa kimse doğum öyküsünüyazmadı gerçi doğum yapanlar pek girmiyo yoğunlar malum.daha sonra yazarlar herhal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…