- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #50.201
gülcan neoldu kız yineben bı dusa gırım kızlar grs yoksa sacımı basımı yolucam walla kafayı yıyıyorum sanırım
ay çok az kilo werdim yaa 66 kiloyum 74olmuştum doğuma giderken ama bakalım dr 2 haftay ancak iner şişliklerin bide 3 ünite serum yedim tabi onun da etkisi wardır
ayyy gir delüüü:tomato:
canım bende çarşamba yapacam Allah nasip ederse bnende başlayayım bari inşallah işe yarar.. banada süt gelemzse duş alamayacağımza göre sıcak havlu koymamı söylediler gögülerime
ay canım yaa benim annem yapar ben anlamki annnem olsaydı sorardım neyse ben ondan tarifini bi güzel alıyım yazarım size.
oldumu dur bakayım hasretcim
tabi serumun etkiside vardır,ben serum yiyimce kilo bile alıyorum,
ben toplam 18 kilo aldım şimdiye kadar,71 kiloda kaldım
dogumda 10 kilo versem bana yeter onuda verirmiyim acaba
şimdiden kafama takmaya başladım henüz bir şişlik yok ama bundan sonra ne olur onu bilemem.
tşk ederim cnm yanında ne ikra ediliyo acaba sen bilirsin..
oldu oldu çok güzel oldu:)
eftel ulan pc war önünde baksana netten!!! ben yapmöadım gerçi şerbet merbet kimsek yok yapacak
kocam az önce bana uyarı yaptışu çamaşırları topla çocuk uyuyoken artık sen bi annesin kendine gel dedidelikafadulden bizi elaleme muhtaç etme dedi
o ananada söle biz allah razı olsun dedikçe karışmasın işimize dedi bnde kowdun işte üstü kapalı daha ne istiyosun dedim oda kowarım herkesi dedi gitti bnde bağırdım arkasından kimse gelmicek dedim istemiyorum ben zaten dedim bişey demedilmaz:
yaa ben bilmiyodum bakmayı sanki:))ulan muhabbet arıyom netten nedem arıştırıp ben arkadaşlarıma sormak istiyomaklinialirimsmile senin kocan girdi heralde lohusa piskolojisine ne bağırıp duruyo nan herkese.. sanki omu yapıyo işleri allah allahfisfisfisoldu oldu çok güzel oldu:)
eftel ulan pc war önünde baksana netten!!! ben yapmöadım gerçi şerbet merbet kimsek yok yapacak
kocam az önce bana uyarı yaptışu çamaşırları topla çocuk uyuyoken artık sen bi annesin kendine gel dedidelikafadulden bizi elaleme muhtaç etme dedi
o ananada söle biz allah razı olsun dedikçe karışmasın işimize dedi bnde kowdun işte üstü kapalı daha ne istiyosun dedim oda kowarım herkesi dedi gitti bnde bağırdım arkasından kimse gelmicek dedim istemiyorum ben zaten dedim bişey demedilmaz:
ayy cnm yaa çok güzel moral veriyosun sagol:CüvCüv:bayanssulusmileşişersin şişersin son haftada hemdesempatiksalakcinni
canım bizde ilk şerbet ikram edilir.DAha sora çay yanındapasta börek.Genelikle lokum yada çikolata.Ben mesela yufka alıcam sigara böreği sarıcam atıcam dipfrize biri geldimi acil çıkar dolaptan kızart sun.
hakkattan yaaa kimse doğum öyküsünüyazmadı gerçi doğum yapanlar pek girmiyo yoğunlar malum.daha sonra yazarlar herhal.2010 mart annişleri bebişlerinizi görmeye basladık e hani bide doğum öyküleriniz paylassanız merak ediyoruz deneyimlerinizi heycanınızı anlatırmısınız bizlereboshayallersmile
yaaaa KİMSE BENİM GIZIMIN RESMİNİ GÖRMEDİ YAW
ya onun doğum biraz zor olmuş.herkes doğum yapsın öyle anlatıcam diyo normal doğum yapcekler belki korkabilir diyor.hasret doğum yaptıı yazarr bu acılısı bence o yapacak ilk hem topicde o acımıs olur dimi hasretttbilmiyorumkismile
allahın izniyle oda 19 martta kucağımda hemen doğar doğmaz koycem valla.ben gördüm cok tatlı masallah bide küçük bebişin resmini görseydikboshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?