- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #50.621
ooo masallh ırı bebıs dedıklerı boyle olsa gerek.evet canım ya aynı durumdayız zaten doktor bana fazla yürüyüş yapma dedi en son bende göbek fotomu koydum.dün değil evelsi gündü herhal.benim karında indi aşağıya hele tuvalet gelipte beklettinmi daha bir ağrın oluyo.geçen cuma 3150 grmdı yarndan sonrada gidicem bakalım kaç gr almış.
canım ya gozun aydın.masallah allah analı babalı buyutsun uzun omurlu olsun.merhaba arkadaşlar
bir uğrayıp iyi olduğumuzu söylemek istedim:)kızım uyuyor şu an:)
inşallah iyileşince ayrıntıları da yazarım ama çok da korkulacak bir şey değilmiş sezaryen....
anne olmaya değiyor çekilen her şey...
emme problemlerimiz var şimdilik...inşallah düzelir:Saruboceq:
geçmişe bakamdım pek ama tebrik eden herkese teşekkür ederim...darısı başınıza hayırlısıyla:Saruboceq:kızımın fotosunu da koydum teyzeleri....kıpkırmızı hala:sm_confused:
görüşmek üzere...Allaha emanet olunopuyorumnanaktan
ıyı geceler canımay ben çıkayım bari sabah burda akşam burda herif beni boşıycak valla şuan evde bira ilgeleneyim bari iyigeceler kızlar.
selam canım sımdıden gozun aydın olsun
yrın saat kacda alacaklar ?
canım sabah 8:30 da yatış yapılacak on on buçuk gibi doğuma alacaklar
selam kızlar akşam doktor kontrolümüz vardı. veeee yarın yatışşş doğum var sezaryanla bana dua edin
hoşgeldin canım maşallah dikkat edin kendinizemerhaba arkadaşlar
bir uğrayıp iyi olduğumuzu söylemek istedim:)kızım uyuyor şu an:)
inşallah iyileşince ayrıntıları da yazarım ama çok da korkulacak bir şey değilmiş sezaryen....
anne olmaya değiyor çekilen her şey...
emme problemlerimiz var şimdilik...inşallah düzelir:Saruboceq:
geçmişe bakamdım pek ama tebrik eden herkese teşekkür ederim...darısı başınıza hayırlısıyla:Saruboceq:kızımın fotosunu da koydum teyzeleri....kıpkırmızı hala:sm_confused:
görüşmek üzere...Allaha emanet olunopuyorumnanaktan
Merhaba,
Ben geldim...
BEN GELİYORUM KİMSELER YOK CANIM SIKILIYO BURDA TEK BAŞIMA EEEE SONRA ÜYE OLDUM SİZLERDE KABULETMİYOSUNUZ BENİ SANIRSAM:çok üzgünüm:
BEN GELİYORUM KİMSELER YOK CANIM SIKILIYO BURDA TEK BAŞIMA EEEE SONRA ÜYE OLDUM SİZLERDE KABULETMİYOSUNUZ BENİ SANIRSAM:çok üzgünüm:
Merhaba,
Ben geldim...
merhaba arkadaşlar doğum yapan arkadaşlarımı tebrik ediyorum rabbim bebeklerini analı babalı büyütsün işallah.bekleyenlerede hayırlı zmanda nasip etsin yavrularını kucaklarına almayı işallah.aslında ben nisan annesiyim ama doktyorum mart sonları alırız dedi benim bebiş iri gittii için.bende yarın kontrolr gidicem çok heyecanlıyım gün verirmi acabaki.sezeryuan olan arkadaşlarımız hep 36 37 38.haftalarında alınmış genelde bebekleri.o kadar erken mi alınıyo sezeryanda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?