2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ooo masallh ırı bebıs dedıklerı boyle olsa gerek.

canım ya gozun aydın.masallah allah analı babalı buyutsun uzun omurlu olsun.

ay ben çıkayım bari sabah burda akşam burda herif beni boşıycak valla şuan evde bira ilgeleneyim bari iyigeceler kızlar.
ıyı geceler canım

selam kızlar akşam doktor kontrolümüz vardı. veeee yarın yatışşş doğum var sezaryanla bana dua edin

hadi hayırlısı sağ salim güzel haberler verirsin inşallah bizleree

hoşgeldin canım maşallah dikkat edin kendinize

hijyenim geçmiş olsun dikkat et kendine canım güzel haberlerle gel

slm kızlar yatmadan bi bakayım dedim sümeyracım Allah kolay doğumlar nasip etsin kavuşuyorsun bebişine yarın ne güzel......

BEN GELıYORUM KıMSELER YOK CANIM SIKILIYO BURDA TEK BAŞIMA EEEE SONRA ÜYE OLDUM SıZLERDE KABULETMıYOSUNUZ BENı SANIRSAM:çok üzgünüm:

merhaba arkadaşlar doğum yapan arkadaşlarımı tebrik ediyorum rabbim bebeklerini analı babalı büyütsün işallah.bekleyenlerede hayırlı zmanda nasip etsin yavrularını kucaklarına almayı işallah.aslında ben nisan annesiyim ama doktyorum mart sonları alırız dedi benim bebiş iri gittii için.bende yarın kontrolr gidicem çok heyecanlıyım gün verirmi acabaki.sezeryuan olan arkadaşlarımız hep 36 37 38.haftalarında alınmış genelde bebekleri.o kadar erken mi alınıyo sezeryanda.

BEN GELİYORUM KİMSELER YOK CANIM SIKILIYO BURDA TEK BAŞIMA EEEE SONRA ÜYE OLDUM SİZLERDE KABULETMİYOSUNUZ BENİ SANIRSAM:çok üzgünüm:

Araya kabul etmeme değil de, herkes doğurdu be bahar....
Bir biz kaldık.. Kalanlarda arada ugruyor, hep burada degil...
Bir de saat gec...
Yani seninle ilgili degil...

BEN GELİYORUM KİMSELER YOK CANIM SIKILIYO BURDA TEK BAŞIMA EEEE SONRA ÜYE OLDUM SİZLERDE KABULETMİYOSUNUZ BENİ SANIRSAM:çok üzgünüm:

ben uzun zamandır burdayım herkesi tanıyorum takip ettiğim için ama kimse beni tanımıyor forumda çok yazmadığım için,diğer arkadaşlar sürekli burdalar daha çok alışmışlar birbirlerine,daha çok tanıyorlar hikayelerini biliyorlar ondandır canım yoksa kabul etmemek gibi birşey olacağını hiç zannetmiyorum,hepsi ayrı ayrı çok değerliler..

Merhaba..
Eger sorun yoksa istege baglı sezeryan 39. haftadan once yapılmaz...
O arkadasların ya bebekle ilgili bir sorunu olmalı, ya da doktorla ilgili...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…