2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hoşbulduk...
Bende de uyku bitti...
Biraz uyusam ne guzel olacsk...
Sen kac haftalıksın?
Dogum ne zaman?

38+5 canım..bekliyorum valla gözüm yolda en ufak sancıda harekette ha şimdi diyorum ama maşallah bebeğin keyfi yerinde hala keyifle enerjiyle tekmeliyor,geçen hafta 3500 tü korkuyorum çok kilo alıcak diye normal doğum istiyorum çünkü..
senin nasıl gidiyor,bebek ne alemde o mu uyutmuyor yoksa :))

Benim bebek seninkine göre küçük... 3000 gr...
Bebek hareketinden çok, kendi uykusuzlıgum...

günaydın kızlar gözüme yeku girmedi birde yatıp dörtte kalktım. sabahı edemez oldum. çok heyecanlıyım. kendinize iyi bakın en kısa zamanda görüşek üzere öptümmmm

günaydınnnn... ben yine herzamanki gibi bi ceee diyip çıkıcam ilgilenemiyorum artı kburayla yaa :(

şimdi biraz uyumaya çalaışacağım saat 12,30 da randevumuz var .... çatı muayenesi oalcak çok heycanlıyım dua edin kızalr

Günaydın kızlarrr
Uyayamıyorum heycandan yaaaaaaaa mirmirmirmir
Dün dr. kontrolündeydik
Bebekim 2800 gr.
3 ayrı bölümde kan verdim, bir sürü tahlil istediler
Son haftalarda sizden de istediler mi ya, ben hiç duymamıştım da :uhm:

Geçmiş olsun tatlım şeker konusu inş. problem oluşturmaz sana bilmiyorumkismile

Bu arada maşaallah bebişine, tosun olmuş tosun akannehir
Ben nst ye hiç girmedim henüz :uhm:

Yazcım, Nilüfercim hayırlısıyla bebişlerinize kavuştuğunuz haberleri alırız inş.
Allah yardımcınız olsun a.s.

günaydın kızlar,
bugün dogum yapacak olan iki kişimi var.
yaz ve nilücüm hayırlı haberlerle bekliyoruz allah kurtarsın.

:Saruboceq:günaydın kısslar ..bugün dogum yapacak arkadaşlarımız YAZGI NıLÜ NESLıHAN..ALLAH hayırlı saglıkllı dogumlar nasip etsin..dualarımız sizinle..:Saruboceq:

doğum yapacak arkadaşlara Allah yardım etsin. darısı başımıza....
benim kız hala teers ama dr. dönebilir diyor. şu saatten sonra normal istemiyorum. 37. haftadayım.15 günüm kaldı.

günaydın arkadaşlar...
evet dimple cim 2 hafta önce benden de istemişti kan tahlili doktorum.son ayıma girdiğimden beri de haftada bir nst deyim.son 10 gün bakalım ne zaman gelecek

BEN GELİYORUM KİMSELER YOK CANIM SIKILIYO BURDA TEK BAŞIMA EEEE SONRA ÜYE OLDUM SİZLERDE KABULETMİYOSUNUZ BENİ SANIRSAM:çok üzgünüm:
saat gec ya ondan canım

benımkıde ırı gıdıo ama 39.haftada alacak doktor.

catı muayenesı zor degılmıs canım dualarımız senınle :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…