- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #50.641
ben daha 35*2 yim ama bebişim daha 2 hafta 2.900 dü ondan erken alırmı diye şüpheleniyorum.
hoş geldin..
bu saatlerde kimsecikler olmuo benide uyku tutmuyor,kızım uyumuyorki tekmelemekte kendi aştı iyice :))
ben daha 35*2 yim ama bebişim daha 2 hafta 2.900 dü ondan erken alırmı diye şüpheleniyorum.
Hoşbulduk...
Bende de uyku bitti...
Biraz uyusam ne guzel olacsk...
Sen kac haftalıksın?
Dogum ne zaman?
38+5 canım..bekliyorum valla gözüm yolda en ufak sancıda harekette ha şimdi diyorum ama maşallah bebeğin keyfi yerinde hala keyifle enerjiyle tekmeliyor,geçen hafta 3500 tü korkuyorum çok kilo alıcak diye normal doğum istiyorum çünkü..
senin nasıl gidiyor,bebek ne alemde o mu uyutmuyor yoksa :))
Benim bebek seninkine göre küçük... 3000 gr...
Bebek hareketinden çok, kendi uykusuzlıgum...
Geçmiş olsun tatlım şeker konusu inş. problem oluşturmaz sana bilmiyorumkismileMerhaba...
Ben sabah girmiştim yazdığım gitmiş idrarımı çok zor yapıyorum
geceleri çok sancım oluyor diye
bugün doktora gittim önce ultorasonda baktı bizim bebik 3400 grm olmuş :1shok:
doktor alttan muayne edelim dedi hazır değilim dedim
sonra nst ye bağlandık ara ara 80-90 'a çıkan sancılar oldu
bir de idrar tahlili yapıldı idrarda şeker çıktı yine doktorum afalladı...
eski şeker yükleme testlerine baktı e bunlar normal ama senin neden hep idrarda şekerin çıkıyor falan dedi... bilmiyorumkismile
Yarın açlık kan şekerime baktırmamı istedi.
Sonra bu sancıların yalancı sancılar olduğunu söyledi
ve salı günü çatı muaynesi olacaksın kaçamazsın dedi tamam dedim alsanaalsanasmile
işte böyle
Yarın doğum yapacak arkadaşlarımızın Allah yardımcısı olsun....
Sağlıkla bebelerinizi kucağınıza alın inşallah...
Bende çok daraldım her gün herkes arıyor doğurdun mu diye ?
Patlıyorum artık doğursam haberiniz olur heralde demektenklava:
Yasemincim sende normalmi düşünüyorsun?Benim bebek seninkine göre küçük... 3000 gr...
Bebek hareketinden çok, kendi uykusuzlıgum...
Günaydın kızlarrr
Uyayamıyorum heycandan yaaaaaaaa mirmirmirmir
Dün dr. kontrolündeydik
Bebekim 2800 gr.
3 ayrı bölümde kan verdim, bir sürü tahlil istediler
Son haftalarda sizden de istediler mi ya, ben hiç duymamıştım da :uhm:
saat gec ya ondan canımBEN GELİYORUM KİMSELER YOK CANIM SIKILIYO BURDA TEK BAŞIMA EEEE SONRA ÜYE OLDUM SİZLERDE KABULETMİYOSUNUZ BENİ SANIRSAM:çok üzgünüm:
benımkıde ırı gıdıo ama 39.haftada alacak doktor.merhaba arkadaşlar doğum yapan arkadaşlarımı tebrik ediyorum rabbim bebeklerini analı babalı büyütsün işallah.bekleyenlerede hayırlı zmanda nasip etsin yavrularını kucaklarına almayı işallah.aslında ben nisan annesiyim ama doktyorum mart sonları alırız dedi benim bebiş iri gittii için.bende yarın kontrolr gidicem çok heyecanlıyım gün verirmi acabaki.sezeryuan olan arkadaşlarımız hep 36 37 38.haftalarında alınmış genelde bebekleri.o kadar erken mi alınıyo sezeryanda.
günaydınnnn... ben yine herzamanki gibi bi ceee diyip çıkıcamilgilenemiyorum artı kburayla yaa : (
şimdi biraz uyumaya çalaışacağım saat 12,30 da randevumuz var .... çatı muayenesi oalcak çok heycanlıyım dua edin kızalr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?