2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar nasıl herkes
ah ah onları bulamayanlar var onları düşünüp yiyin nasıl insan iftarda top patlasada yesek diye bakar ya onları hatırlayın için lıkır lıkır sütleri :icecream:

bosnacım sıkma canını. Her zaman herşeyi yolunda yaparken iyi, bir kerecik de böyle oluversin. Olan olmuş artık. ıade durumu olsa da edilse diyecem ama, sıkma canını.

canım benim gerçekten üzdün beni.deme sakın kimsem yok diye.bebeğin var en önemlisi.sen kendini sıktıkça üzülüyor.benim ailem burda ama söyleyemiyorum yaşadığım sorunları.üzülmesinler diye.bende yalnızım yani.sıkma canını artık.unutma sende bebeğinde çok değerlisin.eşinde anlıycak hatasını bence.hemde yakın zamanda.

Bana dr. tatlı su balığı yeme, deniz balığı ye dedi. Çupra, somon falan. En iyisi de somon dedi. Ama adını bile duysam midem kalkıyo.Benim salı gittiğimde ense kalınlığını ölçtü. Sonra burun kemiğine baktı bebeğin. Burun kemiği çok önemliymiş. Bu kadar. İkili test oluyomuş.

olabilir aslında bir deniyeyim olmazsa peki nesguik zararlı değil mi canım?

canım bende sitedeki arkadaşların önerisiyle başladım.içenler var yani.ama bu bile yetti eşimi sevindirmeye.en azından süt içiyorum diye.bi dene sende.zannetmiyorum içinde katkı maddesi olduğunu.eğer içemeseydim bunudaeşim bebe bisküvisiyle sütü karıştırıp yediricekti onu hiç sevmem.

evet somon çok iyiymiş. bende duydum.ama sevmiyorum somonu.çok yavan geliyor tadı.kendimi zorlayarak çupra yada lüfer yiyorum.aslında balık mevsimi gelsede hamsi yesek.hem daha taze olur.
benimde geçen salı yapıldı ense ölçümü.ama burun kemiğine bakmadı dr.bide ertesi gün kan veridm.ikili taramaya kandanda bakıyorlarmış.

aslında normal ama işte hamilelikte herşey insana farklı görünüyor canım
benim iştahım çok cokacimcoook açık maşaallah böyle giderse top gibi olurum ben kaydirigubbakcemile3

ay sorma benimde iştahım yerinde..resmen midem kazınıyo bişi yemessem..ama çok yersemde midem bulanıyo..doktor ztn şeker hastası gibi azar azar sık sık yiceksin dedi..
Valla ben kendimi frenlemessem çok yerim ve acaip şimdiden kilo almaya başlarım o yüzden kendimi tutuyorum en azından şimdilik..onun için 600 gr almışım...yoksa daha çok alırdım...

sıkma canını napıcaksın.sende haklısın sonuçta hepimiz yaşıyoruz bunalrı.benim bide uykum geliyor sürekli.

bende tutamıycam oruç.gerçekten çok istiyordum ama midem bulanıyor zaten.hele aç kalınca.daha sonra kazasını yapıcaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…