- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #5.561
SELKİE
canım benim yara çok küçükmüş,smirde alıp bkatı.büyük olsa sanırım oda göz ardı etmezdi.allah koruusn şimdi bende korktum ama dr sorucam bunu gittiğimde.
çok sağol desteğin için canım inşaallah geçer çünkü kendimi etrafımda yaşananlardan çok yorgun hissediyorum.
elitu cum canım benimde bu şehirde kocamdan ve onun ailesinden başka kimsem yok.onlarında bu aralar beni görecek halleri yok kocamda dahilmiş dün gece öğrenmiş bulundummafoldumben yani yanlızız bir bebeğim bir ben.zaten benim ailem gibi olmuyor asla olamazlar.
canım sanırım seninle aynı haftadayız.bizde allaha şükür 12.haftaya girdik.ben zorla olsad abalık yiyiyorum.bir parçacıkta olsa.ama sen yiyemiyorsan aynı vitamini alıcağın başka birşeyler yemeye çalış.
benimde ekşime ve yanma son hız.eskisi gibi olmasada mide bulantıısda var.sen yaptırdınmı ikili testini.
olabilir aslında bir deniyeyim olmazsa peki nesguik zararlı değil mi canım?
Bana dr. tatlı su balığı yeme, deniz balığı ye dedi. Çupra, somon falan. En iyisi de somon dedi. Ama adını bile duysam midem kalkıyo.Benim salı gittiğimde ense kalınlığını ölçtü. Sonra burun kemiğine baktı bebeğin. Burun kemiği çok önemliymiş. Bu kadar. İkili test oluyomuş.
aslında normal ama işte hamilelikte herşey insana farklı görünüyor canım
benim iştahım çok cokacimcoook açık maşaallahböyle giderse top gibi olurum ben kaydirigubbakcemile3
çook moralim bozuk...
işyerinde büyükçe bir hata yapmışım. bir malzemeden olması gerekenden fazla sipariş vermişim. çok fazla sattığımız bir ürün de değil. 3500 lira tutarı var ama stoklanması vs. derken şirkete ciddi bir maliyet tabi. henüz kimse bişey demedi ama pek hoşlanmadıkları da kesin.
ooofff offff, hamile kadınlara ilk 3 ay izin vermeleri lazım yaaa... dikkatim dağınık, uykum var, midem bulanıyor napimm...
tşk ederim canım hepimizin inşallah benimde sonradan aklıma geldi yaaaa hep unutuyorum doktoruma sorcaklarımı gidicne aklımda biriktiriyorum sonra unutuyorum
Canım hamsi çekti ya çıtır çıtır
ben de tutamayacağım pancubencim..
yalnız ileride tutamadığımız günlerin kazasını tutmamamız gerekiyor..
yani senin dediğin para verme durumu hastalıkta oluyor.. bir daha hiç tutma şansı olmayanlar için bir kolaylık
yani biz daha sonra kaza edeceğiz inş.
ayyy kızlar şimdi benimde canım çekti(
kızlar bu ikili testte hemen kan sonuçlar belli olmuyor mu onu sonradan mı öğreniyorsunuz?
kızlar hamsiyi duyunca bulantıyıda unuttular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?