2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

csmcsm canım çok üzüldüm Allah sabır versin. ama sen kendini üzme allah nezninde mutlaka bir nedeni vardır bebişlerinin tutunamamasının yani allahin izni ile eminim sende tekrar hamile kalabileceksin.Kendini yıpratma ...

Çok geçmiş olsun. Allah sabrını versin. Herşeyin hayırlısı Allahtan. En kısa zamanda inşallah tekrar dileğine kavuşabilirsin.

saolun kızlar ben de ne yapacağımı bilmiyorum şoktayım doktorda ne ağlayabildim ne bişey diyebildim.benim baştan beri hiç şikayetim olmadı zaten son gidişimde normal olduğunu sölemişti.ikiz olduğunu bilmiyoduk daha önce gözükmemişti şimdi söledi doktor gelişmemiş ve ölmüşler işte çok zor göründü ultrasonda zaten hemen anladım kötü bişey olduğunu.sizin de daha fazla moralinizi bozmayayım kendinize dikkat edin.

Csmcsm genelde çoğumuz yaşadık o duyguyu gerçekten çok kötüydü Allah sabır versin inşallah en yakın zamanda iyileşip tekrar hamile kalırsın.

Çok geçmiş olsun ve çok üzüldüm diyecek bisey bulamıyorum ama sabırlı ol ....Onlar senin 2 güzel meleğin oldu şimdi

CANIMCIM,kanaman oldumu daha önce,kahverengi lekelenme falan,.:uhm:

Allah sabır versin kardeş....

Canım böyle durumda ne desek sana kafi gelmez ama. Elimizden ancak dua etmek gelir. Allahım yardımcın olsun. Tez zamanda yüzünü güldürsün Rabbim.

canım benim allahım tez zamanda sağlıklı sıhhatli bir evlat versin inşallah.sanada tüm isteyenlerede.allahın taktiri.sabrını verisn inşallah.

hiç kanamam olmadı hiçbir şikayetim yoktu hatta genişledim ve kilo bile aldım
neyse sizin de moraliniz bozuldu siz düşünmeyin beni ben çıkıyorum şimdi ne yapacağımı bilmeden kendinize ii bakın arada uğrar haberlerinizi alırım.allah hepinizi ve bebişlerinizi korusun..

uğra tabiki canım bizi habersiz bırakma.Allah herşeyi gönlüne göre verir inşallah.

canım benim dikkat et kendine.

Ya arkadaşlar ben korkmaya başladım şimdi..Benim kontrolüme 3,5 hafta var..Acaba daha önce gidip bi baktırsam mı bende yaaa..Tatile gidip geldim..Bişi olmamıştır inşallah yaaa...Baksanız hiç belirti bile vermemiş ki ..

offf ben de çok fena oldum yaaa...
Allah bebeğini kaybedenlere sabır versin, bizlerin bebişlerini korusun...
gel de bekle şimdi kontrol gününü...

offf yaa çok üzüldüm eminim senin için daha zordur arkadaşım ama güçlü ol ki tekrardan allahım sana sağlıklı bir evlat versin inşallah:teselli::teselli:

ayyy canım çok üzüldüm,geçmiş olsun,Allah sabır versin,kıyamam ya!:çok üzgünüm: inşallah kısa zamanda yeniden hamile kalırsın....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…