- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #5.601
kızlar ben geldim ama hiç ii haberlerle gelmedim:1no2:
bebeğim gelişmemiş ve ölmüş hatta ikizmiş.yarın kürtaj olucam.
allah hepinizi ve bebklerinizi korusun artık sizin bebişlerinizle avunurum.
nilüferşahh beni listeden çıkarabilirsin
saolun kızlar ben de ne yapacağımı bilmiyorum şoktayım doktorda ne ağlayabildim ne bişey diyebildim.benim baştan beri hiç şikayetim olmadı zaten son gidişimde normal olduğunu sölemişti.ikiz olduğunu bilmiyoduk daha önce gözükmemişti şimdi söledi doktor gelişmemiş ve ölmüşler işte çok zor göründü ultrasonda zaten hemen anladım kötü bişey olduğunu.sizin de daha fazla moralinizi bozmayayım kendinize dikkat edin.
saolun kızlar ben de ne yapacağımı bilmiyorum şoktayım doktorda ne ağlayabildim ne bişey diyebildim.benim baştan beri hiç şikayetim olmadı zaten son gidişimde normal olduğunu sölemişti.ikiz olduğunu bilmiyoduk daha önce gözükmemişti şimdi söledi doktor gelişmemiş ve ölmüşler işte çok zor göründü ultrasonda zaten hemen anladım kötü bişey olduğunu.sizin de daha fazla moralinizi bozmayayım kendinize dikkat edin.
canım benim allahım tez zamanda sağlıklı sıhhatli bir evlat versin inşallah.sanada tüm isteyenlerede.allahın taktiri.sabrını verisn inşallah.saolun kızlar ben de ne yapacağımı bilmiyorum şoktayım doktorda ne ağlayabildim ne bişey diyebildim.benim baştan beri hiç şikayetim olmadı zaten son gidişimde normal olduğunu sölemişti.ikiz olduğunu bilmiyoduk daha önce gözükmemişti şimdi söledi doktor gelişmemiş ve ölmüşler işte çok zor göründü ultrasonda zaten hemen anladım kötü bişey olduğunu.sizin de daha fazla moralinizi bozmayayım kendinize dikkat edin.
hiç kanamam olmadı hiçbir şikayetim yoktu hatta genişledim ve kilo bile aldım
neyse sizin de moraliniz bozuldu siz düşünmeyin beni ben çıkıyorum şimdi ne yapacağımı bilmeden kendinize ii bakın arada uğrar haberlerinizi alırım.allah hepinizi ve bebişlerinizi korusun..
hiç kanamam olmadı hiçbir şikayetim yoktu hatta genişledim ve kilo bile aldım
neyse sizin de moraliniz bozuldu siz düşünmeyin beni ben çıkıyorum şimdi ne yapacağımı bilmeden kendinize ii bakın arada uğrar haberlerinizi alırım.allah hepinizi ve bebişlerinizi korusun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?