2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar,ALLAHTAN tek duam,ALLAH korusun eğerki düşük olacaksa fazla ilerlemeden olsun.çünki farkındaysanız,günler geçtikçe daha çok bağlanıyoruz.örneğin ultrosonda başı oluşmuş görüyoruz,mutlu oluyoruz,.bacakları kolları vs..heleki bundan sonraki aylarda insanın pisikolojisi acayip kötü olur..ALLAHIM kimseye yaşatmasın inş..:Saruboceq: :Saruboceq:

allah korusun canım ya. deme öyle.allahın taktiri.bende çok korkuyorum her ultr.girmeden sters oluyorum.bazen olmuyormuş belirti.ama çoğu zamanda olurmuş.allahım hepimizin bebeğini korusun.

ahh canım çok üzüldüm ne dicemi şaşırdım.çok ama çok üzüldüm yaaa

allah korusun canım ya. deme öyle.allahın taktiri.bende çok korkuyorum her ultr.girmeden sters oluyorum.bazen olmuyormuş belirti.ama çoğu zamanda olurmuş.allahım hepimizin bebeğini korusun.

Amin canım aaamin..Ama kötü düşünmeden edemiyorum..Paranoyak olmaya başlıcaz böle giderse

şimdi bende korktum yaa benimde kontrole 2 hafta var önce bi gidip görünsem mi ALLAHım sen bizleri bebeklerimizi koru :Saruboceq:

herkeze hayırlı ramazanlar arkadaşlar.allahım şu mübarek ayın hürmetine evlatlarımızı korusun.sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.olmayan isteyen herkeze sağlıklı bir evlat versin.

canlarım malesefff maleseff olmadıı baska bi doktora gittim oda kese boş dedi kendi doktorm bekle dedi dün gittigim hemen alınması lazım dedi napcam ben kızlar şimdi

cnm çok üzüldüm hakkınızda hayırlısı neyse o olsun ama herşeyden daha önemli bişey var oda öncelikli olarak senin sağlığın....inşallah birdahaki sefere hiç olmazsa gebe kalmada problem yaşamıyosun bunu düşün ...inşallah farklı güzel gelişmelerde olur sevinirisn şu mübarek günde dualarım seninle ve senin gibi üzülen arkadaşlarımla olucak..

cnm bulantı kusmanın hamileliğin doğal bi süreci olması herkesin aynı şekilde olması demek değil sakın sıkma canını ne güzel maşallah kuvvetli bi bünyen var demekki ben,m kardeşimin eşide hiç bişey anamadan geçirirdi gebeliklerini...inşallah hep böyle sorunsuz sağlıkla alırsın bebeğini kucağına.

cnm inanki içim sızıladı ama izmirhayal için söylediklerim sanada geçerli önce annenin sağlığı inşallah ikinciye daha şanslı olursun...biz haberdar et yinede cnm çok öptüm dualarımız sizlerle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…