- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #5.621
Ya arkadaşlar ben korkmaya başladım şimdi..Benim kontrolüme 3,5 hafta var..Acaba daha önce gidip bi baktırsam mı bende yaaa..Tatile gidip geldim..Bişi olmamıştır inşallah yaaa...Baksanız hiç belirti bile vermemiş ki ..
csmcsm başka bir doktora daha gözüksen canım ?
kızlar ben geldim ama hiç ii haberlerle gelmedim:1no2:
bebeğim gelişmemiş ve ölmüş hatta ikizmiş.yarın kürtaj olucam.
allah hepinizi ve bebklerinizi korusun artık sizin bebişlerinizle avunurum.
nilüferşahh beni listeden çıkarabilirsin
allah korusun canım ya. deme öyle.allahın taktiri.bende çok korkuyorum her ultr.girmeden sters oluyorum.bazen olmuyormuş belirti.ama çoğu zamanda olurmuş.allahım hepimizin bebeğini korusun.
Amin canım aaamin..Ama kötü düşünmeden edemiyorum..Paranoyak olmaya başlıcaz böle giderse
amin canım amin.şimdi bende korktum yaa benimde kontrole 2 hafta var önce bi gidip görünsem mi ALLAHım sen bizleri bebeklerimizi koru :Saruboceq:
slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım.bende bu ay tüp bebek yaptırdım sonuç bu ayın 22 sinde yani c.tesi günü belli olacak inşallah bende aranıza katılırım.
canlarım malesefff maleseff olmadıı baska bi doktora gittim oda kese boş dedi kendi doktorm bekle dedi dün gittigim hemen alınması lazım dedi napcam ben kızlar şimdi
Ya arkadaşlar ben şimdi siz böyle yazınca korkmaya başladım..Ben 8+4 haftalığım 12 eylülde 12.haftam olucak kontrole gidicem..Ama sizin bu dediğniz bulantı kusma olmuyo..sbhları çok hafif oluyo kusucak gibi değil ama..zeytin atıyorum ağzıma geçio..Yani bulanmasımı daha iyi bebeğin iyi olduğuna mı işaret????
Ya ben tatile gittim 3 gün..denize girdim..güneşlendm..Ya diyorum ki acaba bişey mi oldu..Şu an açıkçası ben hamile olduğumun bile farkında değilim..bana sıkıntı vermiyo yani..belki bana içinden kızanlar olucak ama biraz endişe duyduğumdan soruyorum..3,5 hafta sonra gidicem ama daha önce gitsemmi dersiniz???
kızlar ben geldim ama hiç ii haberlerle gelmedim:1no2:
bebeğim gelişmemiş ve ölmüş hatta ikizmiş.yarın kürtaj olucam.
allah hepinizi ve bebklerinizi korusun artık sizin bebişlerinizle avunurum.
nilüferşahh beni listeden çıkarabilirsin
slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım.bende bu ay tüp bebek yaptırdım sonuç bu ayın 22 sinde yani c.tesi günü belli olacak inşallah bende aranıza katılırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?