2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

çok sevinirim yazgıcım ctesi bekliyorum sizi o zaman hiç sorun olmaz rahat ol canım aderesi mesaj atarım sana

aaa ebruu yanlışın war.. önce calpol düşmezse en son fitil!!!! sanırım yanlış yazdın.. fitile gerek olursa atın diyo benim gittiğim 2 doktorda.... aşıdakilerde hep öyle diyo yarım kaşık calpol düşmezse yarım fitil diyorlar... fitil son çarelmaz:
neden çıkarki ateşi alla alla? önce ılık duş canım..
cnm bizim dr kesinlikle bebe yağını sürmeyin gerek yok demişti ve ben banyodan sonra hiç bir şey sürmüyorum normalde de sürmüyorum cildide hiç kurumuyo dr yağ cildini kurutur demişti
ne süreceğğiz peki hiç bişey mi? i sorayım bnde..
kızlar berrayı az önce emzirdim şimdi hıçkırık oldu su versemde almaz siz napıyonuz bekliyormusunuz kendiliğinden gecmesini yoksa bişey veriyormusunuz
ben hiç bişey yapmıyorum geçiyo kendiiliğinden bazen emzirmeye çalışıyorum ama emmeyince bırakıyorum... zaten suyu hiç sewmiyor içmiyor benim kız
bi medyumuma gideyim bakayim ne diyecek kaydirigubbakcemile3
yaa öznur şu medyum nerde nasıl kim dedik..fisfisfis

neden ateşlendi acaba ya sebebi ne...

peki bebise kim bakacak canim? ismini ozelden atarim.ucreti 100 oldu ama biz eskiden beri gittigimiz icin 50 ye bakiyor beraber gidersek sanada ayni rakama bakar..erenkoy pazarinin orada.

benim dunku halim.sukur simdi dustu atesi.Ata miz da en kisa zamanda iyilesir insalah.

guzel bilgiler icin cok tesekkur ederim canim

hasretcigim anadolu yakasinda.ben 3 yildir gidiyorum.bana ne dediyse oldu kocam dan tut ogluma kadar :))) is durumlarini vs hatta ikitelliden arkadaslarimi da goturdum once inanmadi kiz ama merak da ediyordu.gittik.tum detaylari verdi bizim hatun yine inanmadi.1 ay sonra yine gidelim dedi dusun yani,

günaydın herkese uykusuz bir gecenin ardından:çok üzgünüm:

Alp beni mahvetti huysuzluğu bitmiyor gece 4 kere kalktı sabahkinide sayarsak 5.geç uyudu zaten offfff ya off uykum varrrrrrrrklava:

çok sevinirim yazgıcım ctesi bekliyorum sizi o zaman hiç sorun olmaz rahat ol canım aderesi mesaj atarım sana

kıyamam ben ata ya aşının yan etkisidir şebnemcim ama doktora götürecek olursan suat bey i önermiştim ona götür.aynı alp te böyle olmuştu hatırlarsan ama bizimki enfeksiyondu.

tamam ozaman canım cumartesi görüşüyoruz Allah tan bişey olmazsa.hihoyyyt

benide götüüüüüüürrr:smiley-cool:

Alp beni mahvetti huysuzluğu bitmiyor gece 4 kere kalktı sabahkinide sayarsak 5.geç uyudu zaten offfff ya off uykum varrrrrrrrklava:

alla alla nesi varki ? bisey mi oldu hasta mi ?

benide götüüüüüüürrr:smiley-cool:

gotureyim bitanem.bulusmada detayli anlatirim isteyenide gotururum.

herkese merhaba.ben de sabah 8.30 da kızımı aşıya götürdüm.of 3 aşı birden yaptılar kızıma.ama çok şükür korktuğum kadar ağlamadı yavrum sadece aşı yapıldığı sırada biraz ağladı,sonrasında hiç ağlamadı.şimdi de ağrı kesici ateş düşürücü şurup verdim uyuyor.ya kızlar benim kız hergün yeni bi icat çıkarıyor,sizinkilerde öyle mi?gece uykumuzda bir sıkıntı yoktu aksam 9 da uyuyup sabah 4 te kalkıyordu(gece 11 de uyandırmadan besliyorum) ve karnını doyurup altını temizleyince yatağına koyuyordum ve hemen uyuyordu.2 gecedir kurulu saat gibi 3.30 da kalkıyor karnını doyuruyorum altını temizliyorum ve 5.30 a kadar uyumuyor.gülücükler atıp aguluyor resmen oyun oynamak istiyor.halbuki ben gece hiç oynamıyorum onunla hatta hiç konuşmuyorum.bu huy nerden çıktı anlamadım.insallah böyle devam etmez 2 gündür hortlak gibi işe gidiyorum valla.

bu pelinde ne huysuz çıktı yaw:) ayaklarını sıcak tut cnm sıcak su torbası falan hazırla istersen:sm_confused:
Geri iade edicem valla doktoruna!!!

İnşallah sadece huysuzluktur canım.. Geçmiş olsun..

Aaa sen işe başladın mı? Ne çabuk bitti iznin??

Geçmiş olsun canım..
Mart bebeklerinin hepsi çürük çıktı.. sempatiksalakcinni Benim kız da başı çekiyo.. -tatlicadiarzu-

[QUOTE Aaa sen işe başladın mı? Ne çabuk bitti iznin??[/QUOTE]

kızım nerdeyse 2 buçuk aylık olcak teyzesi.ben hamileliğimde 8 haftayı kullanmak zorunda kaldım canım.geçen hafta rapor aldım.çok fazla rapor hakkım da yok o yüzden başladım.ama zaten süt iznimi öğleden sonraki 2 ders için aldım.yani sabah 9 dan 12 ye kadar çalışıyorum 4 ders sadece.kızıma da annem bakıyor o yüzden gözüm arkada kalmıyor.zaten okulun bitmesine de bişey kalmadı.

[QUOTE Aaa sen işe başladın mı? Ne çabuk bitti iznin??

kızım nerdeyse 2 buçuk aylık olcak teyzesi.ben hamileliğimde 8 haftayı kullanmak zorunda kaldım canım.geçen hafta rapor aldım.çok fazla rapor hakkım da yok o yüzden başladım.ama zaten süt iznimi öğleden sonraki 2 ders için aldım.yani sabah 9 dan 12 ye kadar çalışıyorum 4 ders sadece.kızıma da annem bakıyor o yüzden gözüm arkada kalmıyor.zaten okulun bitmesine de bişey kalmadı.[/QUOTE]

Anladım canım. Bakan birileri varsa sorun yok.. Zaten okul da programını ayarlamış..ınşallahbizim idarecilerimiz de seninkiler gibi anlayışlı olur..
Senin branşın ne bu arada?

gecmis olsun canim.
tam doydugundan eminmisin geceleri o yuzden kalkiyordur belki.

off kocamla çok şiddetli tartıştık.. içimde ki herşeyi söyledim bu dükkandan nefret ettiğimi moron gibi yaşadıımı bktığımı istemediğimi söyledim haykırdım.. önceleri beni sakinleştirmeye çalışıyodu sonra o da delirdi we dükkanda başladık saymaya yine ailelere daldık tabii.. onun anası daha çocuğu görmemişmiş.. bnde benim orda sancılar çekmeme sewinen bana kötü diyen bi kadın benim çocuğumuda göremez dedim.. gitsin iyi olanlara baksın senn ailen yalancı we ifttiracı dedim.. saydım saydım gitti.. bu düklkan olmazsa o beğenmediğim ailesine muhtaç olurmuşuz uğurmumcuda ki ewde birlikte yaşarmışız hadi ordan dedim git sen yaşa herkes kendi anasının eteğine sığınsın o zamn dedim yallah!! işim olmaz sen bi kadın çocua bakamıyacağından endişeliysen git anan sana baksın ben kndimede çocuğumada beyler paşalar gibi bakarım çalışsam maaşsım 2milyar dedim benim burda ki gibi warlık içinde yokluk çekmem dedim!! off daha nelere neler çekti gitti arabasına atladı.. güzel laflar söyledim.. gitsin düşünsün şimdi hepsini.. akşam geldiğinde yumaşamış olacağına adım gibi eminim çünkü haklıyımsositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…