2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

cnm o zaman denemen lazım ikisinide önce iş hayatını dene ikisi bir arada yürüyorsa devam edersin hayır yapamıyorum dersen bebeğinle olursun cnm benim eşim içinde aynı şey geçerli daha 1 gece bile kalkmadı uykusuz kalan ben ev bebiş derken yorulan ben bayanların çilesi bitmez hayat böyle ne yapalım

ventana benim firmanin ismi.%80 italyaya ait.Turk ortakda cok iyi.calismakdan zevk aldigim biri.tekrar ise donmek istiyorum amam annem bakmiyor bende bakiciya birakamiyorum.6 ay ucretsiz izin istedim 2 ay verdiler.yarin dilekcemi fakslayacagim.
nuga acildi yeni bizim kim market var.vestel kapandi.taksi duraginin oradakini diyorsun.
ben onlarin arasinda kaliyorum.
kasikla vermeye calistin mi peki ?

bizim kim market yazmisim kaydirigubbakcemile3
ama bizim olmasini isterlerse itirazda etmem yani kaydirigubbakcemile3

cnm cinsiyet konusundamı diyorsun hamile kalmadan önce kimse işin bu yönünü söylemedi diye söylese ne olucak seçme hakkın yok ki :)

cnm cinsiyet konusundamı diyorsun hamile kalmadan önce kimse işin bu yönünü söylemedi diye söylese ne olucak seçme hakkın yok ki :)

yok canim cinsiyet konusunda demiyorum.
hani gece kalkacaksin lohusa olacaksin tum vucuduna hormonlarin hakim olacak kocan bi gece bile kalkmayacak deselerdi en azindan kendimizi alistirirdik.
bana 1 kisi bile demedi gece uyanacaksin diye.gerci bana kimse bisey demedi.tek basima ciktim yola tek basima devam ediyorum.

evet biliyorum marketide nugayıda yol üstünde yani

yok cnm kaşıkla vermeye çalışmadım bu hafta babası denesin olmadı başka biberonlar denicem artık

valla ben biliyordum 6 yaşında yeğenim var beraber oturuyorduk bebekliğinde çok baktım çok uykusuz işe gittim o yüzden de 32 yaşıma kadar bekledim her şeye doymak gerek ve prensip olarakta hayatta kimseye güvenerek bir işe kalkışmam benim enerjim gücüm yoksa kimseden fayda yok birazda gururluyum galiba

cnm 11 yıldır tofaştayım ama duymadım ben sizin firmayı yeri nerde ?

büyük geçiş olsun canım Ceren'e bişey olmamasına sevindim Eşinden haber var mı merak ettim şimdi...

kızlar buluşmaya gelmicem ben,bunalıma sokacak sizin bebekler,tosun hepsisempatiksalakcinni

neden ne oldu gelmiyorsun?

butaraftasın yani hep nedense seni hep karşıda düşünüyordum bende Tuzla da:))) biliyorsun zaten inşallah Eray için en iyisi olur üzme kendini

evet biliyorum marketide nugayıda yol üstünde yani

yok cnm kaşıkla vermeye çalışmadım bu hafta babası denesin olmadı başka biberonlar denicem artık

valla ne güzel olur dimi bu devirde 1 marketin olsun sırtın yere gelmez batmıyacak tek sektör gıda

cnm 11 yıldır tofaştayım ama duymadım ben sizin firmayı yeri nerde ?

yol ustunde canim.evin icinden geciyor sanki minibusler.
kesinlikle katiliyorum tek batmayacak sektor gida sektoru.
bende senin gibiyim kimseye guvenmem ama iste annem baksaydi doguhana esim benim ve oglum icin daha iyi olurdu.acayip takmis durumdayim annemin bakmamasina kaydirigubbakcemile3
bizim firma gecen yil isim degistirdi.ondan tanimaman normal.dusun yani adamlar geldi yatirim yapti hergecen gun buyuyor ve bende onlarla buyuyecek durundayken hicbirsey yapamayacagim.3.cu yukselme sansimida yine kendi ellerimle itiyorum.
neyse artik bakalim hayirlisi.ben oglusu kaldirip yatagina gotureyim.uyumaya calisayim beraber oglumla.malum yarin sabah erkenden kalkip halasina birakacagim oglumu oradan sgk ya medyuma gidecegim.off ne diyecek cok merak ediyorum .
iyi geceler canim.yarin gelir gelmez yazacagim.

Günaydın canikolarzemuszemus
Benim oğluş gece 6-7 kez kalktıktan sonra 6'da yine nihai kalkışını yaptı. az evvel abiyi okula gönderdik. 9 gibi uyuruzboshayallersmile
Hanifecim sen de benim gibi erkencierdensin bakıyorum cnm

Günaydıın canıım...oğluşun performansıı yerinde bakıyorum da.....evet erkenciyim..doktora gidip rapor alııcam inşallah...erkek kardeşimin gelmesini bekliyorum.eşim okula gitti..ben de Nihan ı alıp gitcem ama kardeşim de yanımda olsun dedim ne olur ne olmaz...aslında bakabilecek olsa ona bıırakıırıım ama yapamaz..

valla delüsünüz siz ha....ne güzel işte tatlı ki seviliyo bebişleriniz.........

of yazının sonunu getirene kadar bunalım oldum.....canım çok geçmiş olsun.öncelikle cerene bişey olmamışya....çok şükür.......her an tetikte olmak lazım işte allah korusun........ayrıca o mal heriflerden her yerde var....bana hamileyken ,karnım burnumda ne biçim laf atmıştı denyonun biri....bazı salaklar hamile,çocuklu dinlemiyo.......valla benim eşim de delidir bu konuda yakar,yıkar valla denk gelse böyle bi olaya.....sonra ne oldu aceba...haber et.........

günaydın kızlar.bizde erkenciyiz bugün..kızım beni uyandırdı kendi uyudu ...benimde uykum kaçtı.........

Devamı da mı var!!!! Bir günde bu kadar olay!!?? Şok içinde okudum hasretçim .Çok geçmiş olsun..Eşin delirmekte haklı böyle manysaklar olduğu sürece..
Aman kızına bişey olmamış ya.. Bununla geçmiş olsun..

Aynı ben..
Eşim "Halaları çıldırıyo Pelin için." dedikçe cinlerim tepeme çıkıyo... akannehir

Ya kıslar Pelin sürekli elini emiyo.. Daha doğrusu yalıyo.Hem de hep aynı elinin hep aynı yerini.. lmaz: .Bi dolu emzik var evde.. Hiçbirini emmiyo... Çıldırmak üzereyim.. Napmalı???Önerisi olan var mı??? bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…