- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #62.441
hamile kalmadan once yada hamileyken isin bu yonunu hic kimse anlatmadi .
ben bakarimda baktiririmda ama ne yardan vazgeciyorum ne serden.
bu ikilemde beni deli ediyor.kocama bakiyorum onun hayatinda degisen birsey olmadi sanki.yine ayni hayati yasiyor.fazladan aksamlari oglunu seviyor.benimse hayatim tamamen degisti ve duzensizlestim.kendimi duzene koyamiyorum fikirlerimi.
cnm önceden tofaş santraldeydim sonra koç fiat kredi de santraldeydim sonra doğum iznine ayrıldım ve şimdi koç fiat kredide santral kalktı bende zaten santrale dönmek istemiyorum rotasyon istiyordum bizim genel müdür değişti şirket yeniden yapılandı 11 yıldır rotasyon beklerken şimdi dönersen 2 pozisyon var dediler ama dönemedim yıllık iznimi ve süt iznimi toplu istedim hatta ücretsiz izin kullanmak istediğimi ve verdiler .ama ben sanırım maddi imkansızlıklardan dolayı kullanamayacağım ücretsiz izin en azından 6 aylık olana kadar şartları zorlucam sonra da dönücem inş döndüğümde yine kfk da bir pozisyona geçebilirim b unun için aöf de okuyorum son sınıftayım ama son sınavlar pek iyi geçmedi işte böyle cnm senin firmanın ismi ne ?
cnm nerde vestelin oralardamı ?
cnm bende çok istiyorum benimde işim belirsiz benimki biberon almıyo 3 4 kere denedim almadı ağladı bu hafta sonu eşim tekrar denicek dr seni görürse almaz dedi bakalım yavaş yavaş alıştırmaya çalışacağım.
cnm 6 aylık olursa ek gıdaya geçmiş olacağız ve gece bile alsa razıyım o zaman
ventana benim firmanin ismi.%80 italyaya ait.Turk ortakda cok iyi.calismakdan zevk aldigim biri.tekrar ise donmek istiyorum amam annem bakmiyor bende bakiciya birakamiyorum.6 ay ucretsiz izin istedim 2 ay verdiler.yarin dilekcemi fakslayacagim.
nuga acildi yeni bizim kim market var.vestel kapandi.taksi duraginin oradakini diyorsun.
ben onlarin arasinda kaliyorum.
kasikla vermeye calistin mi peki ?
hamile kalmadan once yada hamileyken isin bu yonunu hic kimse anlatmadi .
ben bakarimda baktiririmda ama ne yardan vazgeciyorum ne serden.
bu ikilemde beni deli ediyor.kocama bakiyorum onun hayatinda degisen birsey olmadi sanki.yine ayni hayati yasiyor.fazladan aksamlari oglunu seviyor.benimse hayatim tamamen degisti ve duzensizlestim.kendimi duzene koyamiyorum fikirlerimi.
cnm cinsiyet konusundamı diyorsun hamile kalmadan önce kimse işin bu yönünü söylemedi diye söylese ne olucak seçme hakkın yok ki :)
ventana benim firmanin ismi.%80 italyaya ait.Turk ortakda cok iyi.calismakdan zevk aldigim biri.tekrar ise donmek istiyorum amam annem bakmiyor bende bakiciya birakamiyorum.6 ay ucretsiz izin istedim 2 ay verdiler.yarin dilekcemi fakslayacagim.
nuga acildi yeni bizim kim market var.vestel kapandi.taksi duraginin oradakini diyorsun.
bizim kim market yazmisim kaydirigubbakcemile3
ama bizim olmasini isterlerse itirazda etmem yani kaydirigubbakcemile3
yok canim cinsiyet konusunda demiyorum.
hani gece kalkacaksin lohusa olacaksin tum vucuduna hormonlarin hakim olacak kocan bi gece bile kalkmayacak deselerdi en azindan kendimizi alistirirdik.
bana 1 kisi bile demedi gece uyanacaksin diye.gerci bana kimse bisey demedi.tek basima ciktim yola tek basima devam ediyorum.
kabus gibi br akşam geçirdim kızlar we geçirmeye dewam ediyorum benim çırağandan arkadaşım nazlı (aynı zamnda cengizin manewi abisininde kızarkadaşı oluyor) bu gün o geldi beraber beşiktaşa indik akşam 9.30da cengiz aradı saat kaç oldu hadi dedi bizde yola koyulduk yokuştan çıkıyoruz bebek arabasını ben sürüyorum nazlıda yanımda cengizde dükkanın önünde bize doğru bakıyo.. o sırada yanımızdan motorlu iki çocuk geçerken bize laf attı cengiz ilerde atladı motorun önüne çocuğa wurdu bitane çocuklar durmadı kaçıyo cengizde arabaya atladı peşlerinden.. ben bayılacağım neredeyse.. sonra geldi ewe bir dha 8.30dan sonra dışarda olursan senin kafanı koparırım dedi we gitti.. ne oldu bilmiyorum sonra manewi abisi geldi nazlıyı aldı noldu abi dedim bişey yok çocukları bulmuş dedi bişeyler yapmış.. korkma bişey yok dedi offff yaa allahım ben artık anneyim bebeğimle yürüyorum şerefsiz pislikler nasıl laf atabiliyorlar halamafoldumben allah kahretsin
we asıl olay biz aşağı giderken arkadaşaım bi markete girdi sigara almak için bnde bekliorum arabanın frenine bastım saçımı topluyorum bi baktbaktım araba gidiyor, tam basamamışım kısa bi mesafegitti allahım ölüyorum sandım kaldırıma wurdu we dewrildi bebeğim içinde... aman allahım yetiştim tuttum yawrumu zaten emniyt kemerini taktım allahtan bebeğim nasıl ağladı çok şükürki hiç bir şey olmadı kucağıma alıp sakinleştirdim hemen gülmeye başladı ama benim ömrümden ömür gitti dilim tutuldu newrim döndü allahım bu nasıl bişeydi canımdan can gitti...
ya işte kızlar nedir bu olanlar bi günde bu kadar olur mu.. başka bişey daha war ama benim yazacak halim yok yarın anlatacağım onuda.. çok sarsıldım bittim oturup cengizin gelmesini bekleyeceğim kızım uyuyor
kızlar buluşmaya gelmicem ben,bunalıma sokacak sizin bebekler,tosun hepsisempatiksalakcinni
ben ümraniyedeyim canım...7 senedir istanbuldayım..karşıya en fazla 10 kez geçmişimdir..oda 1-2 kere beyoğluna gittik birde eşimin dayısına gittik.....
gidermi peki,,,ben anneme dedimde ben delimiyim dedi lafoını bile ettirmedi..burda bi mavi martı diye bir yer varmış..ben oraya oğlanı götüreceğim ..ordaki psikologları iyi dediler...yerini falan öğrenmem lazım önce...
evet biliyorum marketide nugayıda yol üstünde yani
yok cnm kaşıkla vermeye çalışmadım bu hafta babası denesin olmadı başka biberonlar denicem artık
valla ne güzel olur dimi bu devirde 1 marketin olsun sırtın yere gelmez batmıyacak tek sektör gıda
valla ben biliyordum 6 yaşında yeğenim var beraber oturuyorduk bebekliğinde çok baktım çok uykusuz işe gittim o yüzden de 32 yaşıma kadar bekledim her şeye doymak gerek ve prensip olarakta hayatta kimseye güvenerek bir işe kalkışmam benim enerjim gücüm yoksa kimseden fayda yok birazda gururluyum galiba
cnm 11 yıldır tofaştayım ama duymadım ben sizin firmayı yeri nerde ?
Günaydın canikolarzemuszemus
Benim oğluş gece 6-7 kez kalktıktan sonra 6'da yine nihai kalkışını yaptı. az evvel abiyi okula gönderdik. 9 gibi uyuruzboshayallersmile
Hanifecim sen de benim gibi erkencierdensin bakıyorum cnm
sagol seyhan cım canım
ewet izliorum suan..annemdeydik biraz önce orda izliodum aşk ı memnuyu..üstteki komsu kız her anneme gitmeme aşşagı iner yagmur u sewmeye..ayy ama kızın bu cene hiç durmuyo yagmur la konusuyo sewiyo bişeler bişeler içim şişti bi yandan bu dizinin hastasıyım zaten konsantre olamadım içim şişti bi sus ya diyesim geldi suratına!!!!!!!!!!!neyase kalktık geldik evimize sırf bu yuzden hee..cok hassasım su ara böyle herseye tikleniorum içim daralıyo ve o ortamdan uzaklaşmak istiorumhemen..bide benim bebegimi kimse öyle cok sewsin istemiorum aşırı kıskanıorum onu..delimiyim yas..
bende arada yatırıyorum ama hiç sevmiyor bebişim kızarıyo kendini sıkıyo doktora söyledim acaba dedim hani kollarında bi problemmi var falan dedim kaldırmıyo kendini yada çok kısa süreli kaldırıyo istemiyo öyle yatmak doktor tutturdu parmaklarını havaya kaldırdı maşallah sımsıkı tuttu çokda yukarı kalktı hatta doktor maşallah bune ya dedi hiç bi problem yok kolları çok kuvvetli dedi her bebek bu pozisyonu sevecek diye bişey yok dedi içimi öyle rahatlattı ama bakıyorum birçok bebişimiz seviyo kendini kaldırıyo (maşallah hepsine) biraz tedirginde olmuyor değilim hani
kabus gibi br akşam geçirdim kızlar we geçirmeye dewam ediyorum benim çırağandan arkadaşım nazlı (aynı zamnda cengizin manewi abisininde kızarkadaşı oluyor) bu gün o geldi beraber beşiktaşa indik akşam 9.30da cengiz aradı saat kaç oldu hadi dedi bizde yola koyulduk yokuştan çıkıyoruz bebek arabasını ben sürüyorum nazlıda yanımda cengizde dükkanın önünde bize doğru bakıyo.. o sırada yanımızdan motorlu iki çocuk geçerken bize laf attı cengiz ilerde atladı motorun önüne çocuğa wurdu bitane çocuklar durmadı kaçıyo cengizde arabaya atladı peşlerinden.. ben bayılacağım neredeyse.. sonra geldi ewe bir dha 8.30dan sonra dışarda olursan senin kafanı koparırım dedi we gitti.. ne oldu bilmiyorum sonra manewi abisi geldi nazlıyı aldı noldu abi dedim bişey yok çocukları bulmuş dedi bişeyler yapmış.. korkma bişey yok dedi offff yaa allahım ben artık anneyim bebeğimle yürüyorum şerefsiz pislikler nasıl laf atabiliyorlar halamafoldumben allah kahretsin
we asıl olay biz aşağı giderken arkadaşaım bi markete girdi sigara almak için bnde bekliorum arabanın frenine bastım saçımı topluyorum bi baktbaktım araba gidiyor, tam basamamışım kısa bi mesafegitti allahım ölüyorum sandım kaldırıma wurdu we dewrildi bebeğim içinde... aman allahım yetiştim tuttum yawrumu zaten emniyt kemerini taktım allahtan bebeğim nasıl ağladı çok şükürki hiç bir şey olmadı kucağıma alıp sakinleştirdim hemen gülmeye başladı ama benim ömrümden ömür gitti dilim tutuldu newrim döndü allahım bu nasıl bişeydi canımdan can gitti...
ya işte kızlar nedir bu olanlar bi günde bu kadar olur mu.. başka bişey daha war ama benim yazacak halim yok yarın anlatacağım onuda.. çok sarsıldım bittim oturup cengizin gelmesini bekleyeceğim kızım uyuyor
Günaydın canikolarzemuszemus
Benim oğluş gece 6-7 kez kalktıktan sonra 6'da yine nihai kalkışını yaptı. az evvel abiyi okula gönderdik. 9 gibi uyuruzboshayallersmile
Hanifecim sen de benim gibi erkencierdensin bakıyorum cnm
Günaydıın canıım...oğluşun performansıı yerinde bakıyorum da.....evet erkenciyim..doktora gidip rapor alııcam inşallah...erkek kardeşimin gelmesini bekliyorum.eşim okula gitti..ben de Nihan ı alıp gitcem ama kardeşim de yanımda olsun dedim ne olur ne olmaz...aslında bakabilecek olsa ona bıırakıırıım ama yapamaz..
günaydın kızlar.bizde erkenciyiz bugün..kızım beni uyandırdı kendi uyudu ...benimde uykum kaçtı.........
Günaydın...benim kız da uyuyor... dayısı da gelmedi hala... gelse bile bu kızın uyanacağı yok...inşallah öğleden önce gidebilirim hastaneyekaydirigubbakcemile3
sagol seyhan cım canım
ewet izliorum suan..annemdeydik biraz önce orda izliodum aşk ı memnuyu..üstteki komsu kız her anneme gitmeme aşşagı iner yagmur u sewmeye..ayy ama kızın bu cene hiç durmuyo yagmur la konusuyo sewiyo bişeler bişeler içim şişti bi yandan bu dizinin hastasıyım zaten konsantre olamadım içim şişti bi sus ya diyesim geldi suratına!!!!!!!!!!!neyase kalktık geldik evimize sırf bu yuzden hee..cok hassasım su ara böyle herseye tikleniorum içim daralıyo ve o ortamdan uzaklaşmak istiorumhemen..bide benim bebegimi kimse öyle cok sewsin istemiorum aşırı kıskanıorum onu..delimiyim yas..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?