2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Aynı ben..
Eşim "Halaları çıldırıyo Pelin için." dedikçe cinlerim tepeme çıkıyo... akannehir
he ya deli oluyorum daaÇok üzgünüm çoook
cano bırak emsin 4 yaşına kadar emmesi gayet normalmiş..hem emzikle uyuyan bebeklerin bazılarında alışkanlık oluyo gece emzik her agzından düştügünde uyanıyo uykusu bölünüyo aglamaya başlıyo falan..bu yuzden gündüz neysede gece muhakkak elini emmesi daha iyi yazıyodu bi sitede..hem cokkk tatlı oluyolayyyyyyyyy

geçmiş olsun..

günaydııın arkadaşlar :))) handecim çok geçmiş olsun canım allah korumuş bebişini geçmiş olsun tekrar, frambuazcım merak etme benim oğluşumda elini emiyor emzik almadı bende çok kaygılanıyorum alışıcak diye ama yapıcak bişey yok vaz geçmiyorlar ( ebrucum link süper olmuş bizde bilgilerimizi yazdık bizide ekleyebilirmisin şimdiden teşekkürler kaydirigubbakcemile5

Ne bilim ebrucum kemiklerine falan bi zararı olursa diye endişeleniyorum..
..günaydıınnn
Nerden buluyosun her gün her gün bunları.. Alemsin valla:)))
Hıh!! Uyandı ve yine emmeye başladı.. Allah sonumuzu hayır etsin.
Hoşgeldin bu arada canım.. Dün yazıcaktım arada kaynamış.. Özelttin kendini.. İyisin inşallah..

kaydettim şeker..bu arada maşallah oğulcan a..sadece anne sütümü mnamada varmı??

yok aşkım ya ona bakarsan emzikte bazı durumlarda damak bozukluguna yol acabiliyo ALLAH korusun..sakınan göze cöp batar annesi..sen al onun o parmakları teker teker ısır benişm için..delikafadulden

ay icim bayildi fenalik geldi okurken hele helin cerenin arabasi oldugunu anladigimda oldum bittim aman allahim hasret nazar boncuklari tak kursunlar doktur yarabbim korumus helini.iyice basti beni sikinti.cok cok gecmis olsun.

hepiniz sağolun ewet kızıma bişey olmadı ama tam kafa üstü ters çewrildi araba allahım yawrumu bana bağışladı... nasıl bir çığlık attysam insanlar camlara döküldü... bebeğim nasıl korktu ağladı ilk önce bişey oldu sandım boynu fala kırıldı sandımallah korusun neyseki herşeyi normaldi hiç bi yerine bişey olmmıştı:Saruboceq: dün gece uyuyamadım gözümün önünde hep o sahne wardı.. ya yawrum fırlaaydı arabadan ya araba kaldırıma wurmayıp yokuş aşağı yuwarlansaydı aman tanrım nolurdum ben bebeğim aşkımmmmmafoldumben ağlamaktan helak oldum kocama da söylemdeim tabi bilse ne olur bilmiyorum..

akşam netten çıktıktan yarım saat sonra geldi kocam.. ne oldu dedim bana bağırdı tabi bundan sonra akşam karanlık oldumu markete bile gitmeyecekmişim ya üstünde silah olsaymış o an neler olabilirmiş.. ya dedim benim çocuğum elimde yürüyorum ne günahım war.. bu bilmemne çocukları anlamıyolar işte çocukludur nedir 80yaşındaki kadına tecawüz edip öldürmmedilermi falan dedi.. neyse noldu diyorum anlatmıyo hala duşa girdi çıktı parmağı incinmiş sanırım çocukları döwmekten, ellerini oynatamıyodu zaten kemikleri sağlam değil sürekli bi yerleri kırılır. sabah elemana sordum elemanda arabadaymış bu peşlerinden giderken birlkte döwmüşler çocuk diyo ki yenge yok böyle bişey wurmaktan ellerimiz ağrıdı.. baya döwmüşler yani we o çocuklarda bizim su werdğimiz bi dürümcüde çalışıyolarmış.. sonra abileri gelmiş işte özür dilemişler falan sorun yok..

yurdanur nerdesin sen yaaaaa döndünmü hayata?=

cnm çok geçmiş olsun

sağol pınar ömrümden ömür gitti analatamam allah yaşatmasın kimseye böyle bi korkuyu bebek arabasına baktıkça o sahne gelio aklıma.. çok kötüydü allahım korusun meleklerimizi..

Ulann hasret ne atraksuonlu hayatiniz var uleenn
Buaraad buyuk gecmis olsun bir daha kontrol etmeden birak senin araba agir yanilmiyorsam o tip kapa acma fren yerleride zor ( yakin ark onun yeni modelibi kullaniyo) temkinli ol bir daha diger olayda ise esim benom gidip dovmezdi ya vlla senin adam sinirlimi cok benim abiminde yengeme hamileyken laf atan cocu dovmuslugu var abim acayip sinirli

Gunaydin buartada kalabalik olunca hemen konuya daliyoz vakit kaybetmeden ege annemde onda goturdum eve geldim dusumu aldim acik evi topladim kuafore gidicem rofle yaptiricam da. Saclarim berbat dokuluyo ya nerde sacimi salmak taramaya korkuyorum
Ebruu kizim yavyu ayni sen asadan yukari dogru cikiyodum telden giriyorum dedim bu kesin ebrunun zillisi masallah bu kadarmi anam sana benzemek

ewet ağır bide üzerinde oto koltuğu wardı tam basamamışım işte lanet olsun bana lanet:gitme:
hemde nasıl sinir ne kelime delilik derecsinde işte o yüzden her tartışmamız kawgaya dönüşüyo.. allahtan bana bişey yapmıyosempatiksalakcinni hem sinirli hem kıskançlık birleşince böyle bişey ortaya çıkıyor..

hoşbulduk arkadaşlar :))) handemcim dündüm hayata çok zor günler atlattım ama geçti şükür :)) doğum sonrası depresyon yaşadım doğum beni maf etti iki ay kabuslar gördüm doğumdan sonra ilk günden itibaren bebişimle yanlz kaldım oğlumla zor günler geçirdik ama üstesinden geldik şükürler olsun ebrucum evet sadece anne sütü aldı bebişim

önce tekrardan tanışalım istersen ben hasret alsanaalsanasmile 3 ayda unuttun bakıyorum adımızılmaz: noral doğurdun dimi?

Hasret korkmuyomusun ya ben korkardim hep altan alan ytaraf oluyosundur
Ebru sen mama veriyosun dimi seninde cucu buyuk gosteriy kac kilo ben geriye donuk olkuma firsatini anca gece buluyorum ondada tel elimde uyuya kjaliyorum kusura bakma gormedimde

Ebru ayretten sana suanda gicik oldum sacini ne ara uyptin yavyumm yaa kendi sacinmi oyle dalgali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…