2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Soramadim aramizda kac kisi normal yapti herkez normal istiyodu bzim donemden ben istemiyodum onu belirtim epidural& spinal kombinasyonla girip odum patladi genele dondum cok rahat gecirdim sonrasini lhic agri hissetmedim

yaw ne korkucamguclubacismile yıllardır aynı artık tepkilerini biliyorum.. tabi bazen acaip tırsıyorum ama korkunun ecele faydası yok yüzüne bakmıyorum 2.gün yawşıyan o oluyo.. daha çok başını belaya sokacak bi gün sağlam kayaya toslayıp belasını bulacak die korkuyorum daha öle bi babayiğit çıkmadı maalesef hawasını söndürecek bakalım bekliorum:1no2:

sağol pınar ömrümden ömür gitti analatamam allah yaşatmasın kimseye böyle bi korkuyu bebek arabasına baktıkça o sahne gelio aklıma.. çok kötüydü allahım korusun meleklerimizi..

oyy yağmur kız gelmiş günaydın balitom nakadar erkencisiniz bugün böle:)))
ALLAH korumuş bebem..daha fazla düşünüp stres yapma..şükürki iyiysiniz..
he yaa benzıomu..boshayallersmile

bende hande kim diom yaw..nolduki dogumdan sonra??

Ebru ayretten sana suanda gicik oldum sacini ne ara uyptin yavyumm yaa kendi sacinmi oyle dalgali
yok kıss bizim gelinin saç maşasını aldım dun vaktimde vardı ortadan ikiye ayırdım sacımı önce öyle daha cabuk bitiyo..bide ısısı yüksek olcek..yoksa-m hayatta ugraşaşam daha öyle sac baş..ama gözel oldu demi

gülen otomatık gibi gedeyon anam takip edemiom senii kıs alıntı yapsana partik kadın.. hee mama veriorum bıraktı artık anasını..3 saate bi 150cc

özür canım ya yaşlandık :) evet canım normal doğum epiduralli o epidural benim resmen anamı ağlattı gittim geri geldim berbattı

bnm doktrda önermedi doğumu uzatır, bebek wakumla çklmek zorunda kalır die.. benimki de berbat ama çok güzeldisempatiksalakcinni

kızlar maşallahınız var. Ne ara, nasıl yazıyorsunuz. Benim kızım gündüz 30-40 dk 3-4 uyku uyuyor oda kucağımda maalesef. Şu anda olduğu gibi... Bırakır bırakmaz uyanıyor. Uyanık olduğu vakitlerde de sürekli kucak istiyor. Hiçbir iş yapamıyorum. Okuyabilirsem mesajlarınızı okuyorum ki onu da çoğu zaman yapamıyorum. Emzirmeye çabala yok emmedi sütü sağ, mama yap, yok biberon temizle, bu arada kızı oyala... banyo yapamadım 3 gündür. Akşam duş alacaktım. Babasında durmadı, habire ağladı. Ben aldım, uyutayım derken saat 22 olmuş ki daha yemek yememişim. Nasılda yorgunum vurdum kafayı yattım. Gündüz hiç durmayıp gece de 3 kere kalkınca vücudum dayanmıyor. Çok zormuş hele tek adam olunca insan biraz mola istiyor.

1 ay sonra işe başlayacağım, bakıcı bulamadım; çok canım sıkkın buna. Kreşe vermek zorunda kalacağım diye çok üzülüyorum. Mköy, Kuştepe civarında bir bakıcı bulamaz mı insan ya... Bir de çok yüksek paralar istiyorlar ki benim bütçem bu parayı öedeyemez.

Kreş haftanın 5 gününe 500 dedi. Süt iznimi iş yerim topluca tek gün kullanmama izin veriyor kreşle bir daha pazarlık yapacağım haftanın 4 günü için. Yine de kreş değil bakıcı istiyorum. Benim hasta bir annem var evde. Kendi kendine idare ediyor kimseye bir zararı yok. İstiyorum ki bakıcı bizim evimizde baksın bebeğime çok mu şey istiyorum ya

Hasret geşmiş olsun, geçen haberlerde vardı; tren istasyonunda anneanne bebek arabasının frenini kilitlemeden arabayı bırakıyor. Araba ikiz arabası bir çocuk bir bebek var içinde. Araba tren raylarına düşüyor, trende o esnada geliyor bebek arabasına çarpıp sürüklüyor. Allahtan ikisinede bir şey olmuyor. Kaldı ki bu ilk değilmiş. Aynı ülkede geçen sonbahar tren istasyonunda yine böyle bir olay yaşanmış. Bu arabaların kilit sistemine çok dikkat etmek lazım.

bnm doktrda önermedi doğumu uzatır, bebek wakumla çklmek zorunda kalır die.. benimki de berbat ama çok güzeldisempatiksalakcinni

aynen öyle oldu canım benimkide en son vakuma yöneldiler vakum bulamadılar son anda öbür doktor bi çöktü karnıma onun sayesinse oldu ama ben toparlanamadım sonra sendede oldumu sürekli ağlama kabuslar sürekli doğumu yaşadım çok kötü yaaa ağlama ataklarım hala geçmiş değil ama daha iyiyim şükür

canım benimki de elini emiyo hep.yapcak bişey yok......

aynen benim şaçlarda tutam tutam dökülüyo..gebelikteki dökülmeyen saçlarda topluca dökülürmüş doğum sonrası

canım bebişin yoruyomuş seni,yaramaz.bizimkide ilk 1 buçuk ay öyleydi.yeni yeni düzene giriyor...
canım kreş hiç mantıklı bi karar değil söyleyim....ara bul,çabala...bakıcı olsun.......benim oğlum 3 bucuk yaşında kreşe başladı.5 yaşına kadar hiç iyileşmedi,sürekli hastaydı..çocuklar birbirine geçirip durdu hastalıkları...hele bizim yavrular daha çok küçük,bağışıklık sistemleri yeni yeni oluşacak.........umarım iyi bir bakıcı denk gelir......
ben buldum bakıcımı,darısı sana canım......

HASRETcok gecmiş olsun canım beterinden saklasın böylelikle gecmiş gitmiş lsun..
LAVıNıAEBRU cok hoş görünüyorsunuz maşallahhh becerikli hatun başka tabee ben paçoz dolaşıyorum 3 aydır sağolsun oğlum:)

bebekleri ellerini emen anneler sakın ola ki elini emmesin diye uğraşmayın bu bebeklerimizin hem emme duygusunu tatmin etmesi hem de kendini tanıması için buldukları bir yol.benimki iki elini yatay olarak ağzına sokmaya calışıyor kocaman bir ağzı olacak bu gidişle:)

bize gelince iyiyiz sükür azcık kırgınlık var oğlumda.duş aldı şimdi azcık uyukluyor..uyumuyor amahalen gündüz uykumuz yok bizim günde 11 saat uyursa göbek atarak evimin işini yapıyorum...
kocaman olduk teyzeleri 7 kg ı gecti oğlum boyumuzda en son 63 cm di.tepesinde dökülen sacları da cıktı tipsiz ama sevimli sıpa:))cok uzatmiimm kısaca bööle bizde hepinizin melekleri de büyümüşş maşallahh cok tatlılar hepsini öpüyoruzz

herkese merhaba :)) ben geldimopuyorumnanaktan
nasılsınız arkadaşlar?? kısacık gecmişe bakayım özledim sizleri:)
hoşdeeedin aşkım..nerdesin kı?
artık 3.aydan sonra bi düzen oturtun kucaga alışmaya başladılar..düm annme gittim yengemler geldi tabi haliyle hepsi sewmek istiyo yavrum kucaktan kucaga hamur oldu..buna bi dur demee lazımlmaz:

epidural ıkınma hissini yok ettigi içi eger normal olsaydı banada önermiyodu dr um..ama şükürki aiyisiniz..bidaha olsa ne tercih edersin..ben bidaha olsa epidural sezeryan terch ederdim..kuş gibi kalktım ayaga..

sagol cano..sizede maşallah yani 7 kiloyu gecti hee???:nazar:

canım çok çektiğim için bi daha asla diyorum ama ilerde fikrim değişirse kesinlikle genel anestezili sezeryan benim epidural yapılan yerlerde çok ağrıdı sırtımın ağrısıdan yatamadım bide baş ağrısı feciydi bende doğumdan sonra hemen ayağa kalktım canım ama sağ bacağımı bir gün hissedemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…