- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #76.881
arkadaşım biz altı ayı bitirdik 73 cm'iz biz şuan 6-9 aylıkları kullanıyoruz sanada tavsiyem fazla bişey almaman çünki bebişler doğduktan sonra ya çok küçük ya çok büyük oluyor bi kaç hastane çıkışı ve 0-3 aylık zıbınlar alıp sonra bebişin kilosuna göre hareket etmen daha mantıklı
arkadaşlar daha önce de sordum bebişlere ne kadar su veriyorsunuz günde????
benim kız müzmin kabız malum sıvı alımını arttırmaya çalışıyorum hiç su içmezdi ama bu aralar içiyor isteyerek ama çok da zorlamak istemiyorum en fazla 80 ml içiyordur sanırım bazen daha az...emiyor da...kavlatısı karışım olunca ona da katıyorum...yeterli midir acaba???????????
anladım canım,bi mağazada baya bir indirim vardı oradan birkaç bişey almak istemiştim.Etiketin üzerinde 74 cm yazıyor,tam emin olamadım kaç aylıkken giyer diye,ondan sordum.Teşekkür ederim
ben bi gün labne peyniri bi gün yumurta veriyorum milupanın kahvaltı mamasına karıştırıyorum içine 1 çay kaşığı da pekmez atıyorum gerçi bi kaç gündür peyniri mamadan ayrı veriyorum silikon kaşık aldım ona bulayıp eline veriyorum yalanıyor
merhaba,bende inşallah 2010 kasım annesi olucam. Bişey sormak istiyorum bebek kıyafetlerinde 74 cm hangi ayda giyilebiliyor? 8-9 aylık bebekler giyebilir diyorlar ama siz deneyimli olduğunuz için danışmak istedim. Sizin bebekleriniz 6 aylık,onlara giysi alırken hangi beden alıyorsunuz?
benim kız müzmin kabız malum sıvı alımını arttırmaya çalışıyorum hiç su içmezdi ama bu aralar içiyor isteyerek ama çok da zorlamak istemiyorum en fazla 80 ml içiyordur sanırım bazen daha az...emiyor da...kavlatısı karışım olunca ona da katıyorum...yeterli midir acaba???????????
canım yumurta sarsının hepsinimi veriyorsun
demir su verdikce ıcıyor ama ne kadar ıcıyor hesaplamadım, ama gunde bır bıberon bıtmıyor, yanı cok ıcmıyor...
bu gün ben de labneyi kaşığa bulaşyırıp verdim deli oldu oynarken, ben yarım yumurta sarısı vermiştim ilk gün ALERJİ yaptı ya şimdi korkuyorum vermeye
3-6 ay arası giyiyorlar onları bazen 7
emerken su konusunda titiz davranmaya gerek yok bence
benimki zigon sehpanın kenarını kemirmee çalışıyor doyurayım bari kaydirigubbakcemile3
walla değişiyor bizim ki bazen 100 cc bazen 60 cc ölçekli verip bakmak en iyisi günlük olarak
ben suyu uzatır uzatmaz alıyor itirazda etmiyor bence iyi zaten kışa giriyoruz fazla da terleme olmuyor emme dışında
ayy ben yine yazamıyorum Eymen dolayısıyle
Hanifecim benim oğluş çok az su içiyor, hiç hesaplamadım ama sonuçta gereksinim duydukları kadar içiyolardır, sen de hesap etme bence, içtiği kadar içir
Hande sana 1 çeşit yap diyoruz sen 5 çeşitten bahsediyosun. cnm nolur yorma kendini bebekle. demirin vaktinden çalmış olmayalım. hepimiz bişiler getiririz zaten dolar taşar masa. lütfen sen de içlerinden birini seç ve onu yap. biz o şekilde daha rahat oluruz cnm
Ebru yazgıya katılıyorum, kıskandın di mi bizi:)) yicez tabi, ohh sefamız olsun
ben sürekli teklif ediyorum o istediği kadar içiyor da acaba yetiyor mu diye dert ettim kabız ya...doktor da bol sıvı demişti...
oğluşum nasıl oldu?iyi mi?
Meral benim için de ye olur mu???
ülkenin bir ucunda kaldım yaa okul da var gelemem ki....sen ye benim adıma:)))
bol foto istiyoruz ama:lepi:
Ben de hiç miktar hesaplamadım içtikçe veriyorum kısmıyorum, kabızlık ve susuzluk ne kadar ilgili ki ? CADIARZU şeker ve yağ oranını arttırman gerekir diye biliyorum kabız olunca, suyu arttırmayı ilk defa senden duydum
yeme konusunda söz verebilirim cnm:)) herkese duyrulur ben Hanife adına da yicemcokacimcoook sonra çok yedi demeyinlülülülülülü
ama foto konusunda bana güvenmeyin, e o konuda da Pınar arkadaşımıza güvenebiliriz sanırımolumunekankayizsmile
Eymen huzursuz cnbm, ilacın etkisi geçer geçmez huysuzlanıyo. hali yok. hiç onu kaldırmayayım hep ayağımda sallayayım istiyor( oyun oynamak bile istemiyor
yorumlara baktım kullananlar memnun görünüyor.ben zaten şuan oturacağını sanmam ama ilerisi için düşündüm mantıklı geldi.sağol hanifemopuyorumnanaktan.
bencede gözlük şart onlaraklava:.
aaa bu ne bee?bukadarcık mı?hani kuzu çevirme hani baklava.aa oldu mu şimdi hande:dilcikar:
yaa tabiki zahmet etme diyeceğiz.sen çocuklusun ne bu bu kadar hande?dellendirme beni:mymeka:zaten bizlerde getireceğiz.yorma bukadar kendini.
yaa alp herketliden öte feci bişey adam kucağımdan yere atlıyor yürüyecekmiş paşalmaz:
işte bunlar benide düşündüryor esincim neyapsam karar veremiyorum.
yok canım sadece kumanda değil o genel olarak bir canavar:asigim:
aaa bak bu iyi fikir bir iki defa daha deneyeyim sende arkadaşta falan beğenirse oturursa gider alırımyerimseniben.
hahahayyytt kaydirigubbakcemile3birileri gelemiyor ya şincik çamur atıyor bize.
hem tabikide yerim güzelim ımmm pekte güzel olur şimdi bunlarcokacimcoookyiyemeyenlerin biryeri şişmese barinaniknaniklaelaelaelaelae
:asigimlumunekankayizsmileopuyorumnanaktan
ayy o otursun yeterki ben değil bulmak dikerim bile minderi.yani adi bişey değil anladığım kadarı ile alınabilir.
ebrucum ben avrupa yakası na geliyorum.fındıkzade,çapa taraflarına.
ayy ben yine yazamıyorum Eymen dolayısıyle
Hanifecim benim oğluş çok az su içiyor, hiç hesaplamadım ama sonuçta gereksinim duydukları kadar içiyolardır, sen de hesap etme bence, içtiği kadar içir
Hande sana 1 çeşit yap diyoruz sen 5 çeşitten bahsediyosun. cnm nolur yorma kendini bebekle. demirin vaktinden çalmış olmayalım. hepimiz bişiler getiririz zaten dolar taşar masa. lütfen sen de içlerinden birini seç ve onu yap. biz o şekilde daha rahat oluruz cnm
Ebru yazgıya katılıyorum, kıskandın di mi bizi:)) yicez tabi, ohh sefamız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?