2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

anladım canım,bi mağazada baya bir indirim vardı oradan birkaç bişey almak istemiştim.Etiketin üzerinde 74 cm yazıyor,tam emin olamadım kaç aylıkken giyer diye,ondan sordum.Teşekkür ederim

demir su verdikce ıcıyor ama ne kadar ıcıyor hesaplamadım, ama gunde bır bıberon bıtmıyor, yanı cok ıcmıyor...

ben çok sakarımdır ama hamdolsun hiç düşürmedim Nihanı hareketli olmasına rağmen...annem sürekli tembihliyor ondan olsa gerek çok dikkat ediyorum ama olaccak olduktan sonra ne yapsak boş...düşe kalka büyüyecekler yarlanmasınlar da o kadar olur...

ben kahvaltıyı tek tek vermeye başladım cuma okula geç gidiyorum cumartesi pazar tek tek yiyor diğer günler babsı karşım veriyor...
labne,bebek ekmeği,yumurta,pekmez,cviziçi,tereyağ,bebe bis.fındıkiçi....dönüşümlü veriyorum...muz da katıyordum ama kabız olduğu için kestim...

anladım canım,bi mağazada baya bir indirim vardı oradan birkaç bişey almak istemiştim.Etiketin üzerinde 74 cm yazıyor,tam emin olamadım kaç aylıkken giyer diye,ondan sordum.Teşekkür ederim

canım satıs danısmanına sorabılırsın... daha net bılgı alabılırsın...
cunku her markanın kalıpları farklı oluyor...
mesela mothercare buyuk kalıplı, benetton cok kucuk kalıplı...

bu gün ben de labneyi kaşığa bulaşyırıp verdim deli oldu oynarken, ben yarım yumurta sarısı vermiştim ilk gün ALERJİ yaptı ya şimdi korkuyorum vermeye

3-6 ay arası giyiyorlar onları bazen 7

emerken su konusunda titiz davranmaya gerek yok bence

benimki zigon sehpanın kenarını kemirmee çalışıyor doyurayım bari kaydirigubbakcemile3

walla değişiyor bizim ki bazen 100 cc bazen 60 cc ölçekli verip bakmak en iyisi günlük olarak
ben suyu uzatır uzatmaz alıyor itirazda etmiyor bence iyi zaten kışa giriyoruz fazla da terleme olmuyor emme dışında

demir su verdikce ıcıyor ama ne kadar ıcıyor hesaplamadım, ama gunde bır bıberon bıtmıyor, yanı cok ıcmıyor...

verince hayır demiyor ama pek içmiyor genelde...

kabız olduğu için önemsiyorum..yetmiyor emdiği o anlamda...

walla değişiyor bizim ki bazen 100 cc bazen 60 cc ölçekli verip bakmak en iyisi günlük olarak
ben suyu uzatır uzatmaz alıyor itirazda etmiyor bence iyi zaten kışa giriyoruz fazla da terleme olmuyor emme dışında

ölçekli veremiyorum çünkü biberondan içmiyor çaybardağıyla veriyorum tahmini olarak 60-80 arası diyorum..umarım yetiyordur...burası hala çok sıcak Nihan emerken aşırı terliyor bir de...

ayy ben yine yazamıyorum Eymen dolayısıyle
Hanifecim benim oğluş çok az su içiyor, hiç hesaplamadım ama sonuçta gereksinim duydukları kadar içiyolardır, sen de hesap etme bence, içtiği kadar içir
Hande sana 1 çeşit yap diyoruz sen 5 çeşitten bahsediyosun. cnm nolur yorma kendini bebekle. demirin vaktinden çalmış olmayalım. hepimiz bişiler getiririz zaten dolar taşar masa. lütfen sen de içlerinden birini seç ve onu yap. biz o şekilde daha rahat oluruz cnm
Ebru yazgıya katılıyorum, kıskandın di mi bizi:)) yicez tabi, ohh sefamız olsun

ben sürekli teklif ediyorum o istediği kadar içiyor da acaba yetiyor mu diye dert ettim kabız ya...doktor da bol sıvı demişti...
oğluşum nasıl oldu?iyi mi?
Meral benim için de ye olur mu???
ülkenin bir ucunda kaldım yaa okul da var gelemem ki....sen ye benim adıma:)))
bol foto istiyoruz ama:lepi:

Ben de hiç miktar hesaplamadım içtikçe veriyorum kısmıyorum, kabızlık ve susuzluk ne kadar ilgili ki ? CADIARZU şeker ve yağ oranını arttırman gerekir diye biliyorum kabız olunca, suyu arttırmayı ilk defa senden duydum

keske ayrı ayrı sehırlerde olmasakta hepımız bır araya gelebılsekk...
inanın nasıl ısterdım...
kızlar ben mısafıre alısıgım ve yemek yapmayı cok severım o yuzden yapmak ıstıyorum...
sızler bırsey getırmeyın lutfen... opuyorumnanaktan

yeme konusunda söz verebilirim cnm:)) herkese duyrulur ben Hanife adına da yicemcokacimcoook sonra çok yedi demeyinlülülülülülü
ama foto konusunda bana güvenmeyin, e o konuda da Pınar arkadaşımıza güvenebiliriz sanırımolumunekankayizsmile
Eymen huzursuz cnbm, ilacın etkisi geçer geçmez huysuzlanıyo. hali yok. hiç onu kaldırmayayım hep ayağımda sallayayım istiyor( oyun oynamak bile istemiyor

kasımda sınavım var ders çalışmam gerek ama hiç içimden gelmiyo gündüz çok yoğunum gece de bebişimi bırakp nası çalışayım tüm gün görmüyorum zaten aman ya

Son düzenleme:

şeker için şurubumuz var zaten hergün sıvıyağ da veriyorum sebzesine katarak...hergün armut,üzüm,kavun,karpuz ne bulursam doktorun dediği mutlaka veriyorum ve su...oda sıcaklığında özellikle aç içilen su barsakları düzenler demişti....doktorun yalancısıyım:sm_confused:açken vermiyorum ama pek uyanınca emiyor zaten gün içindede yemelerle veya sonrasında veriyorum

kıyamam ben kuzuma hemen iyileşsin inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

hade ben çıkıyorum bugün işyerinde kötü bi gündü gideyim oğlumu alayım bitsin bugün öpüyorum hepinizi bebişlerinizi de sıktırıyorum bacaklarından:1hug:

:delphin:naniknanik
bence herkes bişey yapıp getrmeliewden bi kişiye yük olunuyo cocuklu kadın nede olsa..
özellikle saydugım bu üçlü en zor şeyleri yapsın işte en cok onlar yiceklerdelikafaduldenlaelaelaelaelae

bende mi çıksam..
anneme gitme niyetim var..9 dada kuzi gelecek onunla eve gecerim işte..
yagmur u yıkmaıştm hala uyuyooo kalksada yollansam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…