- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #76.901
bende mi çıksam..
anneme gitme niyetim var..9 dada kuzi gelecek onunla eve gecerim işte..
yagmur u yıkmaıştm hala uyuyooo kalksada yollansam
Jalecim Ardanın nesi var?Ben kaçırmışım.Çok geçmiş olsun.
Fatma taşındın mı?
desene formunda yınee fırlama cery
arkadaşlar daha önce de sordum bebişlere ne kadar su veriyorsunuz günde????
benim kız müzmin kabız malum sıvı alımını arttırmaya çalışıyorum hiç su içmezdi ama bu aralar içiyor isteyerek ama çok da zorlamak istemiyorum en fazla 80 ml içiyordur sanırım bazen daha az...emiyor da...kavlatısı karışım olunca ona da katıyorum...yeterli midir acaba???????????
:delphin:naniknanik
bence herkes bişey yapıp getrmeliewden bi kişiye yük olunuyo cocuklu kadın nede olsa..
özellikle saydugım bu üçlü en zor şeyleri yapsın işte en cok onlar yiceklerdelikafaduldenlaelaelaelaelae
şuan kucağımda telden bjk marşı dinlyo we telefonu kemiryo bnde bu sayede yazıyorum
nasıl olsa kocısın yok bu gece, gıt tabı annenlere onlarda torunlarını sevısnlerrr zemuszemus
bugun benım dızılerım var, hangı bırını ızlıcemı sasırıyorum yaaa sempatiksalakcinni
ask ve cezayla , oyle bır gecer zamanı aynı saate koymuslar sınır oldum, sonra da lale devri var 3 unude coook sevdım bennnkaydirigubbakcemile2
şeyma önder erışık hankınız??
bugun demır de cok huysuz yaaa hılmaz:cbır yerde durmuo her yerde mız mız kafamı agrıttı valla...
handecim anlaşılan iyice şişirmeyi planlıyosun bizi
bayanssulusmile menü süper sırf şu yemekler için gelicemmmmkaydirigubbakcemile3
cnm hiç kendini kasma oğluşla ilgilen.. baktın olmuyo ara herkesi tek tek sen şunu getr sen şunu getr de olsun bitsinkaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?