2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bu arada bugün bir araştırma yaptım büyük ihtimalle salı günü pilatese başlıyorum kaydirigubbakcemile2 faydasını görürsem söylerim siz de koşa koşa gider yazılırsınız sempatiksalakcinni

bende mi çıksam..
anneme gitme niyetim var..9 dada kuzi gelecek onunla eve gecerim işte..
yagmur u yıkmaıştm hala uyuyooo kalksada yollansam

nasıl olsa kocısın yok bu gece, gıt tabı annenlere onlarda torunlarını sevısnlerrr zemuszemus
bugun benım dızılerım var, hangı bırını ızlıcemı sasırıyorum yaaa sempatiksalakcinni
ask ve cezayla , oyle bır gecer zamanı aynı saate koymuslar sınır oldum, sonra da lale devri var 3 unude coook sevdım bennnkaydirigubbakcemile2

faydasını göreceğin kesin canım plates çok işe yarıuyor ama herkesin wakti yok ki maalesef

şeym zemheri canım
handecim cery canıma okuyor bugün bırakamıyorum ama bi gözüm sizde canım..

Jalecim Ardanın nesi var?Ben kaçırmışım.Çok geçmiş olsun.
Fatma taşındın mı?

sağol nevincim opuyorumnanaktan
bıngıldağı geniş gibi geldiği için götürmüştüm perşembe günü kan tahlili ve röntgene göre kemik gelişiminde gerilik olduğunu ve kapsamlı bi çocuk hastanesine gitmemi söyledi doktor
ben de hacettepeye götürdüm tahliller ve röntgen yenilendi sonuçlar yarın çıkacak

handecim anlaşılan iyice şişirmeyi planlıyosun bizi
bayanssulusmile menü süper sırf şu yemekler için gelicemmmmkaydirigubbakcemile3
cnm hiç kendini kasma oğluşla ilgilen.. baktın olmuyo ara herkesi tek tek sen şunu getr sen şunu getr de olsun bitsinkaydirigubbakcemile5

ben de ölçmüyorum ama en fazla 80 - 100 ml falan içiyodur anne sütü de aldığı için çok dikkat etmiyorum açıkçası

100 kare resimle sana anında canlı bağlancas hıhhhh
sende çatlada patla ohh ooohhh:)))))))))))))))naniknanik

jalecim tekrar geçmiş olsun
kilosu boyu ne ardanın.. inşallah kolayca yoluna girer herşey:Saruboceq:

Öyle bir geçer zaman ki izle tabiyerimseniben aşk ve ceza ile lale devri sıfır bence. lale devrine hiç kapılma yakında kalkar bence

şeyma önder erışık hankınız??

zemheri zemheri

bugun demır de cok huysuz yaaa hılmaz:cbır yerde durmuo her yerde mız mız kafamı agrıttı valla...

İnşallah hasta değildir cnm

yaa kimseye söylemesine gerek yok ki, götürelim işte. yapabilen yapsın, yapamayın alsın. herkes bi çeşit getirsin. zaten 10 çeşitten fazla olmuş olcak öyle

hıhhh ebru ya bak
2 aylıkken oda ayır sen, yapışık ikiz olamamk için teması kes, kucağa alışmasın die yatakta hoşnut olmayı öğret, kendi kendine uyusun die kucağında kokunla pışpışlama hıhhhh
sonrada kızım bana ayrıcalık göstermio anneliğimi hissettrmio koynumda uyumuyo de:mymeka:

meraba kızlar nasılsınız bizi merak etmişsiniz geçmişe bakamadım,
dr gittik bugün dr bu çocuk çok afacan dedi bende düşürdügümü söyledim,
olacak onlar bişey olmaz annesi artık yere bırak bu çocuk çok aktif dedi,
iki tane ilaç yazdı almıyacam ama yiter yaa yiter! çocugu ilaç kolik oldu.
boyu 66 cm uzamamış bu ay kilosu 7.350 gayet iy dedi zaten bu kilo almaz dedi,
yemeklerine tereyagı koy dedi, bıungıldagını sordum normal dedi pek sıkıntı yapma .maşallah çocuguna dedi. mende sevindim..yağızla ilgilenmem lazım şimdilik grşz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…