- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #76.921
meraba kızlar nasılsınız bizi merak etmişsiniz geçmişe bakamadım,
dr gittik bugün dr bu çocuk çok afacan dedi bende düşürdügümü söyledim,
olacak onlar bişey olmaz annesi artık yere bırak bu çocuk çok aktif dedi,
iki tane ilaç yazdı almıyacam ama yiter yaa yiter! çocugu ilaç kolik oldu.
boyu 66 cm uzamamış bu ay kilosu 7.350 gayet iy dedi zaten bu kilo almaz dedi,
yemeklerine tereyagı koy dedi, bıungıldagını sordum normal dedi pek sıkıntı yapma .maşallah çocuguna dedi. mende sevindim..yağızla ilgilenmem lazım şimdilik grşz..
şeyma önder erışık hankınız??
jalecim tekrar geçmiş olsun
kilosu boyu ne ardanın.. inşallah kolayca yoluna girer herşey:Saruboceq:
hıhhh ebru ya bak
2 aylıkken oda ayır sen, yapışık ikiz olamamk için teması kes, kucağa alışmasın die yatakta hoşnut olmayı öğret, kendi kendine uyusun die kucağında kokunla pışpışlama hıhhhh
sonrada kızım bana ayrıcalık göstermio anneliğimi hissettrmio koynumda uyumuyo de:mymeka:
meraba kızlar nasılsınız bizi merak etmişsiniz geçmişe bakamadım,
yemeklerine tereyagı koy dedi, bıungıldagını sordum normal dedi pek sıkıntı yapma .maşallah çocuguna dedi. mende sevindim..yağızla ilgilenmem lazım şimdilik grşz..
bende çok sevdim bu diziyi ama ağlatıyor benialsanaalsanasmileÖyle bir geçer zaman ki izle tabiyerimseniben aşk ve ceza ile lale devri sıfır bence. lale devrine hiç kapılma yakında kalkar bence
alkisalkisalkisalkisalkisalkishıhhh ebru ya bak
2 aylıkken oda ayır sen, yapışık ikiz olamamk için teması kes, kucağa alışmasın die yatakta hoşnut olmayı öğret, kendi kendine uyusun die kucağında kokunla pışpışlama hıhhhh
sonrada kızım bana ayrıcalık göstermio anneliğimi hissettrmio koynumda uyumuyo de:mymeka:
canım merak ettik seni yağız ın iyi olmasına sevindim.maşallah paşaya.meraba kızlar nasılsınız bizi merak etmişsiniz geçmişe bakamadım,
bu çocuk ilacı kusuyor yaa, ne yapcam ben??
:delphin:naniknanik
bence herkes bişey yapıp getrmeliewden bi kişiye yük olunuyo cocuklu kadın nede olsa..
özellikle saydugım bu üçlü en zor şeyleri yapsın işte en cok onlar yiceklerdelikafaduldenlaelaelaelaelae
100 kare resimle sana anında canlı bağlancas hıhhhh
sende çatlada patla ohh ooohhh:)))))))))))))))naniknanik
hıhhh ebru ya bak
Arkadaşlar merhaba, bende mart annsiyim ara ara yazıyorum ama genelde pasif olarak takip ediyorum. Bakırköyde buluşuyormuşsunuz ben de orada oturuyorum bi kaç saat ben de uğrasam olur mu? Rahatsız eder miyim sizi? Çevremde hiç çocuğu benim yaşımda olan yok ortak dertler ortak sorunlar bebişlerinizi görmek hoş olurdu..Ama biz özel toplanıcas derseniz no problemmm
handeeeeKimse bir şey yazmadığına göre hayır olarak algılıyorum..neyse hepinize iyi eglenceler diliyorum
fatmam geliorsun dimiiii handelereeeBEND AHA ÇOK KSIKANDIM BAK :):) BİİZMKİ ONDAN BAŞKA HİÇ BİŞİ DEMİYOR )::)
:bbo::bbo::bbo::bbo: HEHEH BUDA BENDEN :içelim::içelim::içelim:
esıncım ,
benım koca dene adam, dunden beri sut dokms kedı gıbı...
neler neler yapıyor anlatamam, evde habıre elımı tutmaya calısıyor, gelıp sevıyorr
cok komıgıme gıdıyor bu halleri... zemuszemus ama daha kok sokturcem ben ona :umursamaz:aklinialirimsmile
dun ıs gorusmesıne gıttım, kabul ettıler bende o anda heyecanlandım ama dah sonra eve geldıgımde dusunmeye basladım, maası benım eskı ısımden daha az, bır arkadasım aradı maasları zamanında yatırmıyorlar dedı, ayrıca mafya oteli dedi...
ondan sonra sabah brucunun yazdıklaırnı gordum ıcım bır tuhaf oldu, demıre baktım dayanamadım , tıtanıc ten sabah aradılar bende calısmıcam dedımm sempatiksalakcinnikötükedihüso:teytey:
boyle daha mutlu oldum bosverr :içelim::teytey::hooray::dance:
meral sevdiği bişeyle beraber versen,etkisi azalırmı ki öylede.
handeeee
gördünmü bunu?
fatmam geliorsun dimiiii handelereee
bırak yüzwerme koca adisine.. bnde dünden beri hiç konuşmuyorum çok sinirliyim
gece cebnde makbuz buldum anasına 300lira göndermişmafoldumben bana yok die ağlıyo kredi çektik, daha bnm bağkur borcum duruyo kaç aydır.
sormadım bile şerefsize ama fena patlicam görücek gününü
sanki anası muhtaç maaşı waer-r babasınnda anasnında:mymeka:/B]
kötü bişey yoktur umarım kaça çıkıyo? we başka belrti war mı???
diş gelio ilk akla... yada üşütmüş olabilirmi?
olcay dişmi çıkarıyo yoksa asya..
bogaz enfeksiyonuda salgın cnm geçmiş olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?