- 23 Temmuz 2009
- 2.640
- 181
- 373
- 44
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #76.941
MERAL enjektörle yavaş yavaş vermeyi dene. ben öyle başardım. geçmiş olsun
SİLVER geçmiş olsun.nöbeti ne yaptın
slm kızlar..asyanın sabah 7 den beri ateşi var...3 kez calpol verdim.düşüyo 2-3 saat sonra yine yükseliyo.kendi de çok huzursuz...ne olduki aceba?mafoldumben
huzursuzmuş. galiba ateş de var
sağol canım...eymen paşaya ne olmuş??
nöbeti hallettim canım.tutmuyorum..
slm kızlar..asyanın sabah 7 den beri ateşi var...3 kez calpol verdim.düşüyo 2-3 saat sonra yine yükseliyo.kendi de çok huzursuz...ne olduki aceba?mafoldumben
Öznur herifin meslek ne kıızz??
Yazgı gelince yicem o Alp'i. size hiç kız benzetmesi yapan olmuyodur sanırsam, tam erkek bu yaa, tüçük yakışıklı,karizmatik adam seni
Burcu nice senelere cnm şimdiden. Yaaa senin kadın süpermiş aman bırakma. ne güzel evin herşeyiyle ilgileniyor, fiyatı ona göre oldukça uygun bence. cnm inan senin işyerinde geçirdiğin vakti biz de bu işlerle geçirip kalan vakti bebelere ayırıyoruz. yani çalışırken kaybettiğin bişi yok:))
Yaa baka bişiler de yazacaktım ama unuttum, unuttukları affola
Nimetten haber gelmedi hala di mi? ay bu çocuğun ikinci düşüşü oldu. inşallah bi problem yoktur
ben 25 gunlukte ayrıdm odasını canım , hiç pişman degilim, sonucta benim gogsumde uyuyor... kokumla ve de uyudugunda benım yanımda olup olmadıgını anlamıyor ki, goturup yatırıyordum odasına, yatagına...
bence bir bebegin odsını, yatagını bılmesi gerekıyor... odasını sevmesi gerekiyor...
sonra hiç alıstıramam diye erken ayırdım...
ama mesela, sabah 7 de uyanıyor, alıyorumyanıma babasıyla aramızda uyuyor...
hemde yatagını bılıyor...
ve ole cok sevıyor ki yatagını tatile gidip evimize geldigimizde odasında guluckler atıyor...
[QUOT
E=cokoprensim;15378316]
offf cok kotu bır sahne eyvahedigeldismile
benı de aradı tıtanıc otel reddettım, sartları daha ıyı bır yerı kabul ettım dedım..bugun sektorden bır arkadasım aradı orası ıyı bır otel degıl, ise baslamak ıstıyorsan basla ama orada degıl dedı, maasları duzenlı vermıyorlar, mafya oteli falan fılan deyınce ıyıce sogudum...
cok ıhtıyacxımız yok zaten, ben bakayım oglusuma bır muddeet daha, dayanamıyorum bırakamıyorum onu...
ben de dün hastanedeydim hacettepe'nin çocuk hastanesine götürdüm (İhsan Doğramacı Çocuk Hastanesi)
7:45 te hastanedeydim listeye isim yazarak sıra olunuyor kapı doktoru hangi bölüme gideceğinize karar veriyor neyse....
genel poliklinike muayene olduk ama sıramızın gelmesi 12 yi buldu kan tahlili, röntgen ve denver yani gelişim testi istedi doktorumuz
tahliller yarın öğlene çıkacak, röntgen çıktı ama 17:30'a kadar "hepsine beraber bakarız" demesi için beklemişim meğer gelişim testi normal çıktı
yani anlayacağınız yarın belli olacak herşey inşallah bi sorun çıkmaz
Hayıreee Hande nin kesinlikle çalışıp o koca müsveddesini hizaya sokması gerekiyorlmaz:
sayfayı açtım ama öyle kaldı geçmişe pek bakamadım
Eymen ve Arda ya geçmiş olsun...
bebişler günde ne kadar su içiyor ????
birde bir sorum olacak size.Alp e mama sandalyesi alacaktım ancak geçenlerde arkadaşta iken koydum 5 dk. sonra kıyamet koptu.bekledim gene koydum gene aynısı.ama burda olması gerek falan yazmıştınız birkaçınız.okadar para verip birkenara koymak istemiyorum salıncak gibi.şimdi ikea nın sitesinde gezinirken bir mama sandalyesi gördüm 35 lira tepsisi ile 50 ye geliyor.ama burda ikea yok.kullanan bilen gören var mı?alsam mı bunu?
sagol yazgımmm moral verdin :1hug:
demir ayaklarımda uyudu sonunda bakalm ne zmn uyanacakk :ecrin_bebek:
bu arada sıze hangı mamaları yapsam dıye dusunuyorummm zemuszemus
kafamda sunlar var sız ne dersiniz bakalımmm
( buarada aman zahmet etme aman yapma falan demeyın oyarım heeeeklava::mymeka:guclubacismile)
1- mılfoy hamurundan talas boregı
2- peynirli pogaca
3- tiramisu
4-cikolata parcalı kurabiye
5- kısır (ama degısık bsı annem yapıyor super, sole salca yok, taze sogan, bol maydonoz, nar eksisi falan konuyor, rengı kırmızı olmyor)
baska ne yapsam yada bıseyı cıkarıp baska bısey mmı yapsam, mesela kek mı yapsam kurabıye mı yoksa ıkısını bırden mı zemuszemuscokacimcoook
Kimse bir şey yazmadığına göre hayır olarak algılıyorum..neyse hepinize iyi eglenceler diliyorum
Selamalr nasılsınızz... Ben yine giremedim hoş girsemde nasılsa kimse bişi yazmıyor :):):) düne baktım da benim yazdığıma sadece bir tane cevap gelmişolsun ben genede seviyorum sizleri ...
Bu arada bugün bir araştırma yaptım büyük ihtimalle salı günü pilatese başlıyorum kaydirigubbakcemile2 faydasını görürsem söylerim siz de koşa koşa gider yazılırsınız sempatiksalakcinni
özoo napıyon kıı?
handeeee
gördünmü bunu?
fatmam geliorsun dimiiii handelereee
bırak yüzwerme koca adisine.. bnde dünden beri hiç konuşmuyorum çok sinirliyim
gece cebnde makbuz buldum anasına 300lira göndermişmafoldumben bana yok die ağlıyo kıredi çektik, daha bnm bağkur borcum duruyo kaç aydır.
sormadım bile şerefsize ama fena patlicam görücek gününü
sanki anası muhtaç maaşı waer-r babasınnda anasnında:mymeka:/B]
kaydirigubbakcemile3 ayy bu kocam alem adam.kucuk okuzum benım.saat 22 00 de su goturdum ılacını ıcsın dıye.uykusunda benı tekmeledı.sanırsın tecavuz edecegım
şakkıdı100 kare resimle sana anında canlı bağlancas hıhhhh
sende çatlada patla ohh ooohhh:)))))))))))))))naniknanik
len iyiki yoktum arkamdan sallamışınz genehıhhh ebru ya bak
2 aylıkken oda ayır sen, yapışık ikiz olamamk için teması kes, kucağa alışmasın die yatakta hoşnut olmayı öğret, kendi kendine uyusun die kucağında kokunla pışpışlama hıhhhh
sonrada kızım bana ayrıcalık göstermio anneliğimi hissettrmio koynumda uyumuyo de:mymeka:
oznurcum ordamısn
yagmur uykusunda hapşuruyo ve öksürüyo..
Grip oldu sanırım
hemen peditus verdim..
ıhlamur içirdim..
Yıkadım bugün onu..üşüttü galibaa..bilmiyorumkismile
ay nöbet sorunu bende de var, bu gün bana nöbet yazmışlar hemde bahçe nöbeti itiraz ettim ama yarın belli olaak ne olduğu ne dediniz de ikna ettiniz ya da ne dediniz de sustular of bıktım bu okuldan yaaaa zaten son dersleri de boşaltmadılar çocuğa amcası bakıyor aradaki boşlukta
geçmiş olsun olcaycım yaa inşallah geçer hemen
carkcıbası canım.
benımkı hastaneden gelır gelmez kendı odasında kalmaya basladı.bazan koltukda uyuyakalıyoruz ıkımız.oglumun odasındakı yatakda yatıyorum.sabah uyandıgında alıyorum yanıma emzırırken beraber uyuyoruz.
ıyı yapmısın canım benım.
gecmıs olsun Jalecıgım.
Aylıncıgım bence o ıs calısmakla olmuyor.ben ısden ayrıldıgımdan berı daha bı guclu hıssedıyorum mesela.hızaya gelmesı ıcın daha farklı seyler yapmasın lazım Hande nın
ıcmıyorkı essek sıpası.sınır edıyor bu huyu benı.babası ıle ben sunger gıbıyız sureklı su ıcerız.bu haspanın sevmedıgı tek sey su
yazgı zamanla alısıyorlar.doguhan ılk basda sevmedı.mutfakda sandalyesı.bırsey yedırecegım zaman alıp oglusu mutfaga goturuyorum.alıstı artık sandalye ve mutfagı gorunce euhhhhhh yapıyor :)))
hadecıgım bence herkes bırsey yapıp getırsın.yorma kendını kalabalık olacagız.
kuzum ama bıs senı hıc tanımıyoruz.zaten bızde mısafırız ev sahıbı hande.
Alla alla.ben okuyorum hep sana gelen cevapları.kıssssssssss naslanma gosden kacmıstır.
bende evde baslıyorum.spor salonuna gıdemem malum oglusa kım bakacak o esnada.duzenlı olmaz dıye dvd ve setını sıparıs edecegım.
sorma meral ya.butun evı kaldırdım.utu yemek camasırlar bırde alt katta devasa kose takımının yuzlerını cıkarttım anammmmmmmm bıtmedı daha.
ya ama hasret kuzum o kadar da degıl ne olursa olsun cengızın anası o.ıyı yada kotu farketmez.sana karsı hatalarını hepımız bılıyoruz.ama kendınden dusun bıtanem sende annesın.300 tl dedıgın nedır bırak gondersın.gormezlıkden gel.
gecmıs olsun umarım bıseyı yoktur canım.dr ne dıyor aradın mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?