2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar..asyanın sabah 7 den beri ateşi var...3 kez calpol verdim.düşüyo 2-3 saat sonra yine yükseliyo.kendi de çok huzursuz...ne olduki aceba?mafoldumben

Selam Olcay biliyosun ateş vücutta mikrop olduğunun ve vücudun o mikropları yok etmek için verdiği savaşın göstergesi, dişe yorma, günde en fazla 3 ölçek calpol veriliyor yine yükselirse doktora götür bence gece, ayrıca ateş dediğin kaç? 38 in üstündeyse ilaç verilecekmiş, sen emzirmiyor muydun? 38 i geçmiyormuş zaten emen bebeklerde, ateşi ilaçla düşerken bi de ılık sulu bezle falan siliyosun di mi

sağol canım...eymen paşaya ne olmuş??

nöbeti hallettim canım.tutmuyorum..

ay nöbet sorunu bende de var, bu gün bana nöbet yazmışlar hemde bahçe nöbeti itiraz ettim ama yarın belli olaak ne olduğu ne dediniz de ikna ettiniz ya da ne dediniz de sustular of bıktım bu okuldan yaaaa zaten son dersleri de boşaltmadılar çocuğa amcası bakıyor aradaki boşlukta

carkcıbası canım.

benımkı hastaneden gelır gelmez kendı odasında kalmaya basladı.bazan koltukda uyuyakalıyoruz ıkımız.oglumun odasındakı yatakda yatıyorum.sabah uyandıgında alıyorum yanıma emzırırken beraber uyuyoruz.

ıyı yapmısın canım benım.

gecmıs olsun Jalecıgım.

Hayıreee Hande nin kesinlikle çalışıp o koca müsveddesini hizaya sokması gerekiyor lmaz:

Aylıncıgım bence o ıs calısmakla olmuyor.ben ısden ayrıldıgımdan berı daha bı guclu hıssedıyorum mesela.hızaya gelmesı ıcın daha farklı seyler yapmasın lazım Hande nın

sayfayı açtım ama öyle kaldı geçmişe pek bakamadım
Eymen ve Arda ya geçmiş olsun...
bebişler günde ne kadar su içiyor ????

ıcmıyorkı essek sıpası.sınır edıyor bu huyu benı.babası ıle ben sunger gıbıyız sureklı su ıcerız.bu haspanın sevmedıgı tek sey su

yazgı zamanla alısıyorlar.doguhan ılk basda sevmedı.mutfakda sandalyesı.bırsey yedırecegım zaman alıp oglusu mutfaga goturuyorum.alıstı artık sandalye ve mutfagı gorunce euhhhhhh yapıyor :)))

hadecıgım bence herkes bırsey yapıp getırsın.yorma kendını kalabalık olacagız.

Kimse bir şey yazmadığına göre hayır olarak algılıyorum..neyse hepinize iyi eglenceler diliyorum

kuzum ama bıs senı hıc tanımıyoruz.zaten bızde mısafırız ev sahıbı hande.

Selamalr nasılsınızz... Ben yine giremedim hoş girsemde nasılsa kimse bişi yazmıyor :):):) düne baktım da benim yazdığıma sadece bir tane cevap gelmiş olsun ben genede seviyorum sizleri ...

Alla alla.ben okuyorum hep sana gelen cevapları.kıssssssssss naslanma gosden kacmıstır.

bende evde baslıyorum.spor salonuna gıdemem malum oglusa kım bakacak o esnada.duzenlı olmaz dıye dvd ve setını sıparıs edecegım.

özoo napıyon kıı?

sorma meral ya.butun evı kaldırdım.utu yemek camasırlar bırde alt katta devasa kose takımının yuzlerını cıkarttım anammmmmmmm bıtmedı daha.

ya ama hasret kuzum o kadar da degıl ne olursa olsun cengızın anası o.ıyı yada kotu farketmez.sana karsı hatalarını hepımız bılıyoruz.ama kendınden dusun bıtanem sende annesın.300 tl dedıgın nedır bırak gondersın.gormezlıkden gel.

slm kızlar..asyanın sabah 7 den beri ateşi var...3 kez calpol verdim.düşüyo 2-3 saat sonra yine yükseliyo.kendi de çok huzursuz...ne olduki aceba?mafoldumben

gecmıs olsun umarım bıseyı yoktur canım.dr ne dıyor aradın mı ?

kaydirigubbakcemile3 ayy bu kocam alem adam.kucuk okuzum benım.saat 22 00 de su goturdum ılacını ıcsın dıye.uykusunda benı tekmeledı.sanırsın tecavuz edecegım

100 kare resimle sana anında canlı bağlancas hıhhhh
sende çatlada patla ohh ooohhh:)))))))))))))))naniknanik
şakkıdı
len iyiki yoktum arkamdan sallamışınz gene
ammada abarttınız hee
sanki bu coccuk istemeyerek kazanılmış ta anası da başından atmaya bakıomuşta odasını ayırmışta mışmışta mışmış..
yavrumu kucagımdan hiibi zaman esirgemedim..helekide ilk 3 ay anne kokusu ve kucagının nekadar önemli oldugunun bilincinde bi anneydim..
odasını ayırmakla hiçbi bebek annesinden uzaklaşmaz bu birrrr
cünki uyandıgı her an onun yanındaydım..
gögsümde uyuma olayı emzirirkendi..ama en fazla 1 ay sürdü sebeplerimden dolayı..
emzirmek bi bebek ve anne arasındaki en sıcak bağdır ve ben bunu en fazla 1 ay yaşayabildiğim için bunun eksikliği içerisindeydim ..:çok üzgünüm:
hiçbizaman yapışık ikiz gibi olmak istemedim derken her dk bensiz uyumaz durmaz hale gelsin istemedim..ve bu nedenden dolayı onu asla ve asla kendimden uzaklaştrmadım..
kızım gercekten hiperaktif yerinde sabiit duramayan bi bebek..yeni şeyler keşfetme cabasında..sadece ben degil kimseye düşkün bi bebek degil ama mutlu huzurlu bi bebek ALLAH a şükür..
bakalım ALLAH IN izniyle neler değişir neler aynı kalır..
zamanla görücez..

yagmur uykusunda hapşuruyo ve öksürüyo..
grip oldu sanırım
hemen peditus verdim..
ıhlamur içirdim..
yıkadım bugün onu..üşüttü galibaa..bilmiyorumkismile

oznurcum ordamısn

utu yapıyordum canım

yagmur uykusunda hapşuruyo ve öksürüyo..
Grip oldu sanırım
hemen peditus verdim..
ıhlamur içirdim..
Yıkadım bugün onu..üşüttü galibaa..bilmiyorumkismile

bı bızım dr kullandırmıyor ılac sanırsam.40 ı cıkmadan 2.kez hastalanmıstı doguhan.fenaydı ama kullandırmadı bısey.
Gecmıs olsun mınık murunlu yagmuruma

canım zaten yasal hakkımızmış.1 yaşına kadar nöbet yok..benim son saatleride boşalttı süt izni için..müd.yrd.mız benim liseden kendi öğretmenim.kırmıyo sağolsun...ama yaSAl hak bu.mecbur yapmalılar...

geçmiş olsun olcaycım yaa inşallah geçer hemen

sağol jale..ardaya çok geçmiş olsun.umarım sağlıklı güzel haberler alırsın sonuçlarından...

sağol öznurcum..henüz neden olduğu belli değil ateşin...

GÜNAYDIN:))
herzamanki gibi güne erkenden başladık tam gaz:))
herkes iyidir umarım..
cuma günü dr kontrolune gittik kızlar ..dr grip salgını olduğunu toplu yerlerden uzak durmamızı söyledi..bilginize.miniklere dikkat.
bu arada oğluşum 8800 gr 71 cm olmuşş..
size soracaklarım var fırsat buldukça bakacağım bugünn
herkesi çok öpüyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…