- 25 Ağustos 2010
- 3.121
- 73
- 363
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #84.521
Dün hoca bize gösterirken o hareketleri o kadar kolay yapıyor ki, ama ben yapmaya (daha doğrusu yapamamaya) başladığımda ne kadar zor olduğunu gördüm, ama hakikaten süper esnekti kadın, muhteşem sıkılıkta ve çok fit bir vücudu vardı. :sinifsinif:
Bana bugün tüm gün iş var yarın gelmeyeceğim ama misafirim olacak o yüzden herhalde bende fazla giremem, c.tesi pazarda misafirlerim var, ara ara girip bakarım sadece.
deryaaaa aklinialirimsmile
2 gun ızınlısın neler yapcen bakımm aklinialirimsmile
isin yoksa bulusalım mı aklinialirimsmile
çok güldüm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 atlet he güsellll kaydirigubbakcemile3
kıs hemen ilaçalra sarılmayın halam hep derki güzel bakarsan herşey güzel olur... ki onun yaşadıkalrını analtmaya kalkarsam burda kimse okumaz çok uzun diye kaydirigubbakcemile3 ya valla ilaçalr değil olumlu düşünce bence güzel günler elbette gelecek .... hemen ilaçlara sarılmayın psikolog napıyor sorunun senin şu onu şöyle unut diyor tutup para pul yada yakışıklı bi romantik vermiyor ki senağlama nerdeeee :gitme:
Ben artık kayınvalideme anne demiyorum. Siz diyorum. Onunla ilişkimize hiç yoktan 100 puan vererek başlamıştım, 6 yılda sıfırı buldu kendisi, düşe düşe... O da farkında anne demediğimin, rahatsız oluyor, biliyorum. Ama içimden gelmiyor, içimden gelmeyen şeyi ağzım da söylemez benim.
aa buluşmanın resimelri nerde bende görebilri miyimm ?? abonelerden ayrım yamaalk bakıyorum herşeye yabancı kalıyorum yaaa....
ya ben gibi şikolarda varmıydı peki ?? ? selin şu emme olayını bitirsin ebdne gideceğim şimdi yeme içmeme fazla dikakt edemiyroum sütüm çok kesiliyor...
canım çok geçmiş olsun umarım kötü bişi çıkmaz epruu atlet giysempatiksalakcinniselam..
tahlil sonuclarımı aldım..
bünyem her an her cesit hastalığa müsait ve bi okadar da hassas ve zayıfmış..kan degerlerim .oldukca düşük..
artı benim son iki senedir yaşadıgım ama su son bi haftadr şiddetini arttıran so kol sırt agrısı bunun la beraber carpıntılarım vardı..
kalbimi dinlemek istedi..
ve agrılarımdan bahsettim..
evet bariz bi çarpıntın var su an..hatta ufak ta bi üfürüm hissettim dedi..yani bu kansızlıktan da olabilkir vücut direncinin düşüklüğündende olabiir dedi..yarın kalp dr una gidip ekg cekin dedi..
bugün için randevu aldım..saat 4 e..
Ben artık kayınvalideme anne demiyorum. Siz diyorum. Onunla ilişkimize hiç yoktan 100 puan vererek başlamıştım, 6 yılda sıfırı buldu kendisi, düşe düşe... O da farkında anne demediğimin, rahatsız oluyor, biliyorum. Ama içimden gelmiyor, içimden gelmeyen şeyi ağzım da söylemez benim.
Kociş geldi bu sabah daha görmedim bile onunla hasret gidercessss canım. Cts uçuşu vardı yine değişmiş belli olsun giderse pazar gel bana olmaz mı? Telin var ben de haber veririm
delikafaduldendelikafadulden bana düşer mi bilmem Jale gelsin koyar belki resim
Şebnem bence de yardım almak iyi olabilir cnm, dikkt et kendine Ata için
Ebru geçmiş olsun cnm
Kızlar cumartesi girin de nete en azından şu buluşma olayı konuşulsun. bi zahmet yarım saatinizi ayırıerin. cumartesi saat 2'de herkes burda olsun:))
Ebru geçmiş olsun cnm
Kızlar cumartesi girin de nete en azından şu buluşma olayı konuşulsun. bi zahmet yarım saatinizi ayırıerin. cumartesi saat 2'de herkes burda olsun:))
canım bu bıraz farklı bır ılac, adını soylemeyım, ole yan etkısı olmayan, ıcerden tedavı eden...
ama dedıgın gıbı dusunce gucude cook onemlı:lepi:
burcucum senı ne kadar ıyı anladıgımı sen cok ıyı bılıyorsun olumunekankayizsmile
kader arkadasımsın benım... bende artık anne demıyorum ama bu durumdan hıcte sıkayetcı degılım, telefonda bıle konusmuyorum artık bilmiyorumkismile evımede gelemıyorlar, ama bu bayram bız gıtces bakalım neler olcakk eyvahedigeldismile
bosna Ben artık kayınvalideme anne demiyorum. Siz diyorum. Onunla ilişkimize hiç yoktan 100 puan vererek başlamıştım, 6 yılda sıfırı buldu kendisi, düşe düşe... O da farkında anne demediğimin, rahatsız oluyor, biliyorum. Ama içimden gelmiyor, içimden gelmeyen şeyi ağzım da söylemez benim.
Çöz.yüksek olduğu için burası kaldırmıyor fotoları face e koydum canım....
bu aralar benim ani başdönmelerim ve ağız kruuluğum var acaba kötü bişi olur mu ?? ? geçen burda ağız kuruluğu ile ilgili bişi söylenmişti ama hatırlayamadım ??
süt iznimde bi doktora gitsem iyi olacak sanırım ???
selam..
tahlil sonuclarımı aldım..
bünyem her an her cesit hastalığa müsait ve bi okadar da hassas ve zayıfmış..kan degerlerim .oldukca düşük..
artı benim son iki senedir yaşadıgım ama su son bi haftadr şiddetini arttıran so kol sırt agrısı bunun la beraber carpıntılarım vardı..
kalbimi dinlemek istedi..
ve agrılarımdan bahsettim..
evet bariz bi çarpıntın var su an..hatta ufak ta bi üfürüm hissettim dedi..yani bu kansızlıktan da olabilkir vücut direncinin düşüklüğündende olabiir dedi..yarın kalp dr una gidip ekg cekin dedi..
bugün için randevu aldım..saat 4 e..
Yaşadıgın şeyler hiç kolay değil seni takdirle izliyorum uzun zamandır..Güçlüsün ve herşey bir gün düzene girecek o zamana kadar dayanmaya devam canımguclubacismile
Çok geçmiş olsun canım dikkat et senin iyi olman lazım ki kuzun iyi olsunnn pekmez iç pekmez, bi de içine atlet giy. Atlet g,ymek anneme göre bütün hastalıkların çaresidir. Üşüttüm dersin atlet giymedin ondan der depresyondayım dersin atlet giyseydin olmazdın derkaydirigubbakcemile3
canım bu bıraz farklı bır ılac, adını soylemeyım, ole yan etkısı olmayan, ıcerden tedavı eden...
ama dedıgın gıbı dusunce gucude cook onemlı:lepi:
burcucum senı ne kadar ıyı anladıgımı sen cok ıyı bılıyorsun olumunekankayizsmile
kader arkadasımsın benım... bende artık anne demıyorum ama bu durumdan hıcte sıkayetcı degılım, telefonda bıle konusmuyorum artık bilmiyorumkismile evımede gelemıyorlar, ama bu bayram bız gıtces bakalım neler olcakk eyvahedigeldismile
Ebru geçmiş olsun cnm
canım çok geçmiş olsun umarım kötü bişi çıkmaz epruu atlet giysempatiksalakcinni
valla ben sürekli kayınvalidemleyim kötü bir kadın desem çarpılırım şimdi allah içn bana herzaman kibar davranır bende onu çok severdim bir zamanlar ama bazı huyları var mesela beni esere şikayet etmek gibi birde bi dönem birlikte yaşadık mecburiyetten aynı evde olunca ister istemez geriliyosun ha bide sevmediği bi eltim var onunla aram ii die kızı ve kendi tavır aldılarbana hani bişey yaptı diyemem ama gösterdiği ilgi içten değil bende ona göre davranıyorum şimdi daha mesafeli yani
Ebru geçmiş olsun cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?