2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sadece 1 haftada esnediğini hissediyorsun.Zaman zaman bende yapardım doğum sonrası ara verdim.Hatta hamileykende kolay hareketlerden yapmıştım.Düzenli olarak yapamasamda şu anda alışınca zevkli oluyor pilates.Sen sakın bırakma devam et...

deryaaaa aklinialirimsmile
2 gun ızınlısın neler yapcen bakımm aklinialirimsmile
isin yoksa bulusalım mı aklinialirimsmile

Kociş geldi bu sabah daha görmedim bile onunla hasret gidercessss canım. Cts uçuşu vardı yine değişmiş belli olsun giderse pazar gel bana olmaz mı? Telin var ben de haber veririm

canım bu bıraz farklı bır ılac, adını soylemeyım, ole yan etkısı olmayan, ıcerden tedavı eden...
ama dedıgın gıbı dusunce gucude cook onemlı:lepi:

burcucum senı ne kadar ıyı anladıgımı sen cok ıyı bılıyorsun olumunekankayizsmile
kader arkadasımsın benım... bende artık anne demıyorum ama bu durumdan hıcte sıkayetcı degılım, telefonda bıle konusmuyorum artık bilmiyorumkismile evımede gelemıyorlar, ama bu bayram bız gıtces bakalım neler olcakk eyvahedigeldismile

Şebnem bence de yardım almak iyi olabilir cnm, dikkt et kendine Ata için
Ebru geçmiş olsun cnm

Kızlar cumartesi girin de nete en azından şu buluşma olayı konuşulsun. bi zahmet yarım saatinizi ayırıerin. cumartesi saat 2'de herkes burda olsun:))

Çöz.yüksek olduğu için burası kaldırmıyor fotoları face e koydum canım....

canım çok geçmiş olsun umarım kötü bişi çıkmaz epruu atlet giysempatiksalakcinni

valla ben sürekli kayınvalidemleyim kötü bir kadın desem çarpılırım şimdi allah içn bana herzaman kibar davranır bende onu çok severdim bir zamanlar ama bazı huyları var mesela beni esere şikayet etmek gibi birde bi dönem birlikte yaşadık mecburiyetten aynı evde olunca ister istemez geriliyosun ha bide sevmediği bi eltim var onunla aram ii die kızı ve kendi tavır aldılarbana hani bişey yaptı diyemem ama gösterdiği ilgi içten değil bende ona göre davranıyorum şimdi daha mesafeli yani

Kociş geldi bu sabah daha görmedim bile onunla hasret gidercessss canım. Cts uçuşu vardı yine değişmiş belli olsun giderse pazar gel bana olmaz mı? Telin var ben de haber veririm

tamam canımm esinin ucusu olursa haber verirsin gorusurruss olumunekankayizsmile

yavaş yavaş hazırlanayım çıkıcam ve evime gidicem kızım ve eşim bekliyor bu yağmurlu havada evdeyiz yarın kayınvalide geliyor haftasonu bizde
Şebnem canım üzülme herseyin bir çaresi vardır eğer görüşemezsek birdaha ki sefere artık
Ebru canım geçmiş olsun sana B12 vitamin eksikliğine de baktır testlerde sende çarpıntıların panik ataklığından da olabilir belki stres yapma canım
Hande bişey yememezlik yapma bünyene ve kendine iyi bakmalısın ....Ben de başladım 1 haftadır ama sebze ağırlıklı ekmek hiç yok makarna pilav bol yeşillik ve sebze ağırlıklı
Burcu canım boşver kendi yaptığından utansın sen yine sabırlı ol....

BULUŞMAYINN LENNN YETERRRR KISKANIYOZ BE OLAN VAR OLMAYAN VARaklinialirimsmile

bende çok istiyorum ama kayınvalide gelecek ne zaman gidecek bilmiyorum yarın sabah geliyor cmrt günü akşam üzeri kendi annesine geçicek ama bakalım

analdım canım iyi geliyorsa ne mutlu sana ben biliyorsun biraz polyannayı sevrim :):) opuyorumnanaktan

diğil 100 bin puanla başlasak olmuyor...

kayınvaldemle bir haftadır bende konuşmuyorum telefona çıkmıyorum bizde 2 gün beklenir 3. gün aranır ki ona bile laf ederler oğullarına darılırlar sen enden bizi aramıyorsun diye ??? dün akşam eşim soruyor konuşacakmısın diye hayır dedim duymadı tabi... kapatırken sesi geliyor fatoşuda öpüyorum sizi seviyorum çok selam söyle kızımaaa.... valla çok kızgınım nedense sevemiyor insna anne gibi olmuyorlar işte onalrda biliyorlar ama kendileri bu hale getiren

Çöz.yüksek olduğu için burası kaldırmıyor fotoları face e koydum canım....

o zaman evde bakacağım burda aysaklı ... türktelekom güya teknoloji içindeyiz ama engelliyiz. kaydirigubbakcemile3

canım benim bir doktora gitsen iyi olur genelde şeker ağız kuruluğu yapar ve baş dönmesi yapar inşallah önemli birşey değildir

Ebru çarpıntı falan demişsin tsh hormonlarına baktımı doktor?Tiroitte yapar bunu...Gerçi kan değerlenin düşük olmasıda çarpıntı yapar.Sen pekmez yemiyormusun hiç?

Hadi ya :) Artık herkese bunu söyleyeceğim... Atlet giy atlet..... kaydirigubbakcemile3

Kesinleşti mi bayram olayı? Hadi hayırlısı olsun, Allah sabır versin sana.
Mecbur kalmadıkça ben de konuşmuyorum telefonda...
Bizimkiler gelirler, yüzsüzdürler... Hatta son sefer o kadar gergin ayrılmasaydık, şimdiye kadar çoktan gelmişlerdi.

Bana mı bu talimat kaydirigubbakcemile3
Girmeye çalışırım ama söz veremem, evde olur muyum onu bile bilmiyorum.
Halalarım amcam falan gelmek istiyormuş bu tatilde, o yüzden size uyamayabilirim.
Ama elimden geleni yapıcam, giremezsem luuufeen biri beni arasın opuyorumnanaktan

İşte, ben de hiç samimi bulmuyorum kayınvalidemi, temel problem bu zaten. Oğlunun olduğu ve olmadığı ortamlarda farklı davranması, kocama ben Burcu'yu kızım gibi seviyorum derken, beni sürekli iğnelemesi, anneme şikayet etmesi, beni resmen hasta ediyor. Kötü bir kadın değil belki, ama biz iyi ilişki kuramadık, benim de hatalarım vardır, fakat seçme hakkımı kullandım, mesafe koydum. 6 seneden sonra çok ağır geldi bu kendisine ama bunun sebebini biraz kendinde arasın!

tamam canmı benım burda olcammm aklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…