- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #84.541
canım benım guzel arkadasımm olumunekankayizsmile
içini ferah tut, hıcbıseycıgın yoktur merak etme, kansızsın ya ondandır...
bende de demir eksikligi anemis vardır kendımı bıldım bılelı, ve ınanılmaz halsızlık yorgunluk yapar...
hatta hamılelıgım boyunca hergun 2 tane kan hapı aldıgım halde, hala degerlerım duzelmedı ve ustune demır de cıktı...
o yuzden ıcını ferah tut, bıze de bahset heee olumunekankayizsmile:teselli:
Yaşadıgın şeyler hiç kolay değil seni takdirle izliyorum uzun zamandır..Güçlüsün ve herşey bir gün düzene girecek o zamana kadar dayanmaya devam canımguclubacismile
Çok geçmiş olsun canım dikkat et senin iyi olman lazım ki kuzun iyi olsunnn pekmez iç pekmez, bi de içine atlet giy. Atlet g,ymek anneme göre bütün hastalıkların çaresidir. Üşüttüm dersin atlet giymedin ondan der depresyondayım dersin atlet giyseydin olmazdın derkaydirigubbakcemile3
canım normalden biraz fazla dikakt etmen gerkecek kendine nezle grip gibi hastalıkalrdan uzak durmaya çalış bol bol vitamin al ama içinide ferah tut moral motivasyon herşeyden önemlidir... bizide haberdar et
Ebuş geçmiş olsun...
Tiroidine bakıldı mı bu tahlillerde, biliyor musun?
Hipertiroid çok ciddi çarpıntı yapıyor, umarım senin durumunla ilgisi yoktur tabi.
Bizi de haberdar et doktordan sonra.
Şebnem bence de yardım almak iyi olabilir cnm, dikkt et kendine Ata için
Ebru geçmiş olsun cnm
Kızlar cumartesi girin de nete en azından şu buluşma olayı konuşulsun. bi zahmet yarım saatinizi ayırıerin. cumartesi saat 2'de herkes burda olsun:))
canım çok geçmiş olsun umarım kötü bişi çıkmaz epruu atlet giysempatiksalakcinni
valla ben sürekli kayınvalidemleyim kötü bir kadın desem çarpılırım şimdi allah içn bana herzaman kibar davranır bende onu çok severdim bir zamanlar ama bazı huyları var mesela beni esere şikayet etmek gibi birde bi dönem birlikte yaşadık mecburiyetten aynı evde olunca ister istemez geriliyosun ha bide sevmediği bi eltim var onunla aram ii die kızı ve kendi tavır aldılarbana hani bişey yaptı diyemem ama gösterdiği ilgi içten değil bende ona göre davranıyorum şimdi daha mesafeli yani
yavaş yavaş hazırlanayım çıkıcam ve evime gidicem kızım ve eşim bekliyor bu yağmurlu havada evdeyiz yarın kayınvalide geliyor haftasonu bizde
Şebnem canım üzülme herseyin bir çaresi vardır eğer görüşemezsek birdaha ki sefere artık
Ebru canım geçmiş olsun sana B12 vitamin eksikliğine de baktır testlerde sende çarpıntıların panik ataklığından da olabilir belki stres yapma canım
Hande bişey yememezlik yapma bünyene ve kendine iyi bakmalısın ....Ben de başladım 1 haftadır ama sebze ağırlıklı ekmek hiç yok makarna pilav bol yeşillik ve sebze ağırlıklı
Burcu canım boşver kendi yaptığından utansın sen yine sabırlı ol....
Ebru çarpıntı falan demişsin tsh hormonlarına baktımı doktor?Tiroitte yapar bunu...Gerçi kan değerlenin düşük olmasıda çarpıntı yapar.Sen pekmez yemiyormusun hiç?
canlar solun..
tiroidden şüphelendi eliyle bogazımı muyne etti yokladı falan ama 7 ay önce hamileyken troidime bakıldı bişey cıkmadı deyince o da bende troidden kaynaklı düşünmüorum dedi..
yalnız bogaz iltihabın var ddi.
yani şu anda bi viral enfeksiyonun varmış..
öksürük sordu bende vardı ilaç kullanıorum dedm
artı ben hamilelikten sonra su 7 aydır beslenme düzenime dikkat emedim..
cips abur cubur..ne varsa...