2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım normalden biraz fazla dikakt etmen gerkecek kendine nezle grip gibi hastalıkalrdan uzak durmaya çalış bol bol vitamin al ama içinide ferah tut moral motivasyon herşeyden önemlidir... bizide haberdar et

Ebuş geçmiş olsun...
Tiroidine bakıldı mı bu tahlillerde, biliyor musun?
Hipertiroid çok ciddi çarpıntı yapıyor, umarım senin durumunla ilgisi yoktur tabi.
Bizi de haberdar et doktordan sonra.

Ebru çarpıntı falan demişsin tsh hormonlarına baktımı doktor?Tiroitte yapar bunu...Gerçi kan değerlenin düşük olmasıda çarpıntı yapar.Sen pekmez yemiyormusun hiç?

canlar solun..
tiroidden şüphelendi eliyle bogazımı muyne etti yokladı falan ama 7 ay önce hamileyken troidime bakıldı bişey cıkmadı deyince o da bende troidden kaynaklı düşünmüorum dedi..
yalnız bogaz iltihabın var ddi.
yani şu anda bi viral enfeksiyonun varmış..
öksürük sordu bende vardı ilaç kullanıorum dedm

artı ben hamilelikten sonra su 7 aydır beslenme düzenime dikkat emedim..
cips abur cubur..ne varsa...

canım benim bir doktora gitsen iyi olur genelde şeker ağız kuruluğu yapar ve baş dönmesi yapar inşallah önemli birşey değildir

teşekkür ederrim canım ... kötü bişey oldu bu ailede şeker var inşallah bende çıkmaz ... tekrar saol canım

arkadaşlar herkese iyi tatilelr dileyeyim ne zaman girerim bilemyiroum ama inşallah günleriniz güzel geçer öpüyorum hepinizi...ve güzel kuzularınızı

Ebuş,
Elle muayenede bişi çıkmayabilir, bi TSH baktır derim yine de...
Hamileyken çıkmaması, sonra çıkmayacağı anlamına gelmiyor.
Benim de hamileyken bütün değerlerim normaldi, doğumdan 3 ay sonra ise hepsi çıldırmıştı.
Sen bilirsin tabi, umarım değildir.

Merhaba canlar
buluşma falan diyonuz hava yağmurlu olursa beni bir yere yollamaz koca kişisi
benim davetim bayramdan sonrası için geçerli o zaman bayramdan sonra bir cumartesi bekliyorum haa

Ebuş geçmiş olsun canım

üfürüm bende doğuştan var o bi şey değil kafana takmana değmez...

kansızlık büyük tehlike bütün bunları sana yapan eminim o dur hakiki pekmez yemelisin... bir de kırmızı et ...ve kan damlası gerekli değerlerin çok düşükse

Şebnem herkesin ipin kıyısından döndüğü anlar oluyor, seninki de geçici bir dönem, okuduğumda bana iyi gelen bazı sözler var hiç silmem, senin için buraya da yazayım bazılarını, belki moralin azıcık da olsa düzelir.Senden başka hiç kimse senin mutluluğundan sorumlu değildir.
Hayatınızı başkalarınki ile karşılaştırmayın.Onların seyahatinin ne hakkında olduğuna dair hiçbir fikrin yok.
Kontrol edemeyeceğiniz olumsuz düşüncelere veya şeylere sahip olmayın.Bunun yerine enerjinizi olumlu şekilde şu an için harcayın.
Hayatın bir okul olduğunu ve öğrenmek için burada olduğumuzu unutmayın.Problemler, cebir dersi gibi gelip giden, ancak aldığımız derslerin bir ömür boyu devam ettiği eğitim programının bir parçasıdır.
Faydalı, güzel veya neşe dolu olmayan herşeyden uzak durun.
Tanrı herşeyi iyileştirir.
Bir durum iyi veya kötü olsun, nasılsa değişecektir.
Nasıl hissettiğinizin önemi yok, haydi kalkın, giyinin ve ortaya çıkın.
En iyisine henüz sıra gelmedi.
Sabah canlı olarak uyandığınız zaman, bunun için tanrıya şükredin.

Bende mümkün olduğu kadar az seslenirim zaten istanbulda pek görüşmüyoruz.Haftaya görümcemle beraber ameliyata geliyorlar...

Bende dikkat etmedim canım beslenme konusunda çok kötüyüm hatta aç yaşıyorum galiba
Ama kan olayına dikkat et duramazsın bir yerde çarpıntıdan atlayasın gelir dışarılara.. Bol pekmez ye.Tekrar geçmiş olsun...

kızlarr sohbetinizi takip ediyorum ama içim gidiyor katılamıyorum malum annemlerdeyim güzel geçiyor kızım dedsine aşırı düştü. onun kucagında uyuyor onun kucagından kimseye gitmiyor dedede die dolanıyor arkasında babamda bu udumrdan çok hoşnut dede torun ben geziyoruz sürekli. uyku hala yok yarım saat anca. genel olarak iyi iştahı biraz azaldı. üst dişimizi 4lemiş bu arada. sanırım onun etkisi. dün sadece kahvaltı ve corba werdim ilave. yemiyor cunku yese beni emmior. geçicidr sanırım. hepişnize iyi tatiller bayramımız tekrar kutlu olsun. görüşmek üzere...
annesininbebiki kim bu arada hijyenim mi? eymen yazınca acaba o mu dedim...
titreme olayını ise gözlemliyorum doktorumuzu hergün arıyorum pzt bekleyelim dedi gözlerinde kayma fln yok diyince. titer tiremez bezine baktım çiş yapmış onla lakalı olabilir dedi ama erkek bebeklerde daha sık olurmuş benim kız cadı ya ondan heralde

işte buluşma resimlerimiiiiiz
Emel face'deki resimlerin URL'siyle ekleyebiliyoruz buraya çözünürlük sorun olmuyo o zaman

Ben, Emel ve Emel'in kızı Ayşenuuur

çok tatlı Ayşenur yaa

12'de bitiyordu mesai, hala çıkamadım, kuduracam şimdi...
Herkes bugünü beklemiş sipariş vermek için klava:

Jale, Emel kuzularınıza maaşallah, bal gibi ikisi de, tabi diğer bebiklerde öyle...

Merhaba canlar
buluşma falan diyonuz hava yağmurlu olursa beni bir yere yollamaz koca kişisi
benim davetim bayramdan sonrası için geçerli o zaman bayramdan sonra bir cumartesi bekliyorum haa

ay Pınar söylemen çok iyi oldu yoksa toplaşıp pazar günü sana gelecektik senden habersiz:roflol::roflol::roflol: yaw sen bu pazar dememiş miydinkaydirigubbakcemile3
bence de bayramdan sonrası en iyisi olur ama:lepi:

12'de bitiyordu mesai, hala çıkamadım, kuduracam şimdi...
Herkes bugünü beklemiş sipariş vermek için klava:

Jale, Emel kuzularınıza maaşallah, bal gibi ikisi de, tabi diğer bebiklerde öyle...

ay sen daha burda msın? zaten senin mesainin bitmesine kalmış 2,5 saat seni tam gün çalışmış sayıyoruz:))

JALE çok tatlısınız cnm, maşallah

ebuşuuuum hasta mısın bebeğim?? canım yaa inşallah bi sorun çıkmaz ekg'de
Allah'ın izniyle vitaminlerle atlatırsın... dikkat et kendine hastalanıp da üzme bizi

Artık bağlasalar durmam, gidiyorum, öptüm hepinizi, iyi tatiller...
Fırsat buldukça giricem, söz.
Özlerim zaten beaaa opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…