2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar. nasılsınız.
ben çok hastaydım. antibiyotik aldım yattım. dolayısıyla süt sağamadım ve sütüm bitti. çooook üzgünüm. zamanı başa alsam kızıma biberonu hiç vermesem ve hep emzirsem.
sırf çok çok emzirmek için 2. çocuğu yapacağım diyorum bazen.

şöyle bir geçmişe baktımda cengizin girişimci ruhuna hayran olanlar warmış:)))) bnde sewiorum çalışkan olmasını ama bu abartıyo tabi hangi birine yetişecek bilmiyorum tek dileğim beni azad etmesi we istiyosa bütün ömrü boyunca o işten bu işe koşsun umrumda dğeil yoruldum artık huzur istyorum stresten uzak bi hayat istyorum kızımla uyuuyp kızmla uyanmak tek hayalim we bunu 1 gün bile yapamıyorum en çokta bu koyuyor zaten.. elin işinde çalışsam eminim bu kadar sızlanmicam düzenli bi hayatım olacak

antibiyotik kullanacak kadar hasta olduysan yapacak bişey yok gözdecim olsun artık olduğu kadar bende son demlerimi yaşıyorum sütüm azalıyor 2,3 ay ya emziriim ya emziremem bu gidişle
o kadar stresli we yorgun günler geçiriyorum ki buna bağlıyorum yada hamilelikten bilmiyorum artık.. çok sorun yaptım bu hamilelğği buda etki etti

evet yaa, halbuki sürekli takipteyim, nasıl kaçırdım ki ben bunu

yağız sürüngeni yüzünden birbirine girmişler tartışmışlar koca kafa da üzerine yürümüş..
benim için bu bişey ifade etmiyor çünkü bizim her kawgamız böyle... ama yaşamayan biri için terketme sebebi

Allah sana kolaylık versin. yine maşallah çok iyisin. nasibi bu kadarmış. bu strese yine süper emziriyorsun. hep diyorlar yorgunluk uykusuzluk azaltır diye. çok dayanıklısın kuzum. ceren ve fasülye tanen yeni bebişin için Allah güç kuvvet ve sabır versin.

Nimet ne anlatıyon sen cnm? ne zaman üzerine yürüdü ki eşin??
eee benim konuşmalarmı görmüyorsun..
bişey diyemiyecemyane:18:
kızım çocuk senin saçın kokun olmadan yatmıyor diyosun odayı ayırıyosun nasıl yatacak o çocuk tek başına:26:
iyi walla adam bunca yıldır seni eline almamış
hasret tek başına yatıyo zaten gündüz ben uyutup yerine yatırıyorum
aglayınca başında bitiyorum,gece bizimle beraber yaa
artık bir çözüm bulmam lazım işe başlamayı düşünüyorum çünkü..
eline alıcak bir suç hata yapmadımki cnm..
elhamdurillah namusluyum..

hasret seviyom seni
hem işini hem aşını hem aşkını, hem eşini
hem kk yı ihmal etmiyorsun azimli başarılı kaRII :13::13:

sağolun canlarım walla allah weriyor gücünü nasıl oluyor bilmiyorum ama derdi weren dermanıda weriyor...
ama siz birde bana sorun isyankar oluyorum bazen şuan ölüyorum yorgunluktan, ewe geçiyorum ewde post oluyorum yatağa girene kadar we sonrasıda bitmiyoki gecede kaç kez uyanıyorum belli dğeil(
ben kaçar canlar inşallah huzurlu bir gece geçiririz hepimiz

istanbuldan slm kızlar

ancak vakit bulabildim eşya toplamakla meşguldum biliyorsunuz şu işleri halledeyim de size vakit ayırabileyim şansımıza havada güzel bu hafta umarım herşey yolundadır biraz geçmişe bakayım :)

bu çok gecikmeli cevap için kusura bakma canım.özgür hiç durmadı pc yi görünce deliriyor :)) gaz da vermiyorum valla hayranım burdaki hamarat hatunlara:)) ben de teori var da pratikte cortluyorum
buluşma var demek:)) nerde?çok uzak olmazsa gelirim..

Mrb kızlarrr
ewime geldim sonunda epeydir konulardan uzağım arada girdim karaladım bişeyler umarım herkes iyidir.
kızımın odasını babam halı kaplattı netten 200 tane top havuzu siparişi werdik bide şişme havuz.. inş cabucak gelir. oyun cadırı aldık bide. kızmın odası oyun odası gibi olu süper oldu düşecek bişeyde yok bomboş. oynuo bütün gün orda. yürüteç almıştım asla sewmedi bagırıo içinde. tutsak mı hissedio kendini nedir. inio dışardan ittirio onu:)) tam cadı.
saatlerin alınığından haberi yok uyuyor erkenden ama erkende kalkıyor tabi. babam yeni bi uyutma buldu küçükkende öyle uyuyyoru ama bırakmıştık demekki küçükte olsa alışkanlık yapmış. kucagıma oturur pozisyona alıyorum elini tutuyorum ninni söylüyorum geze geze hemen uyuyo yawrum. ama günüz gene aynı azcık uyuyor. dilim şişmiş iyi yazdım:))
babam yarın gidiyor beni getirmeye gelmişti o warken rahattım kızımla oynadı uyuttu bende keyfime işime baktım. yarın kalcaz başbaşa bakalım neler bekliyor bizi.. sebze püresi sewmio bnm cadı gerçi çokda yapmadım itiraf ediyim ihmal ettim biraz hazır kavanozlara yogurtlara alıştım uğraşmıyorum millette kızıyodum aa hazırmı werili die pratik tık kapagını acıp yeidriosun insan rahata çabuk alışıyor. sebze pürelerini sewmedi öğürüverdi yarın ıspanak patates denicem umarım sewer.
benden şimdilik haberler bu kadar görüşmek üzere kızlar kendinize iyi bakın.
he bu arada kızım başını sallıo ürperiyo gibi demiştim ya. doktorumuza götürdüm oda hacettepeyi önerdi peiatrik nöroloji için 1 sn bile sürmüyo önemli değilde diyemem çok önemlide diyemem ama devam ederse hemen götür dedi. bu günlerde çok takip edemeidm ama yapmıo gibi. yemek yedirirken fln yapıo ama onlar yemekten sanırım ürperiveriyo sanki. devam ederse bakcam artık umarım önemli bişey yoktur kuzumun. kuzularımız hep iyi olsun heppp inşş..

günaydın canlarr....

nasılsınız. ? ben çok hastayım üşüttüm sanırım burnum bi akıyor bi tıkanıyor , ara ara öksürüyorum ve çok halsizim :2: tabi selinde aynı durumda ...

akşam yatarken ona 150 cc devam sütü verdim içinede 7 tane bebe büskivisi koydum bir çay bardağıda su içtikten sonra öyle keyifli uyuduki anlatamam acaba gerçekten acıktığı için mi uyanıyordu yada bebe büskivisini çok kaçırdımda ağır mıgeldi bilemiyorum sadece bir kez uyandı emmek için akşam dokuzdan sabah 7,30 a kadar uyudu bıdık

herkese selamlar ve günaydın nasılsınız kızlar bebişler nasıl. mert gece çok ağladı görünürde diş falanda yok ama kulağını çekiştirip duruyo:26: bugün eve geç gidicem galiba iş yoğunluğumuz fazla bugün, mert annemi mahvedicek sanırım, hep mızıldıyo hiçbişeyden mutlu değil iki gündür sebebini anlamadım aklım hep onda evden çıkarken yüzüğümü takmayı unutmuşum kendimi çıplak gibi hissediyorum, sizede öyle oluyomu yaw

geçmişi şöyle bi karıştırdım ara ara okudum cengizin azminden bahsedilmiş evet bu tatilde cengizden ders almaya eşimi göndereceğim ama buna rağmen ümitli değilim yanında bende gideyim ki hiç değilse ders boşa gitmesin bir ijki fikir kapar yine ben azmeder yaptırırım :):)

çok geçmiş olsun canım bian önce toparlanırsınız inşallah. yerim ben o uykucu bıdığı keşke bizimkide böyle uyusa aah aah uykuya hasretim aylardır

mert cim benim demekki sıkıntısı var ,

YÜZÜK KONUSU ŞEKERİM BEN TAA HAMİLELİKTE ÇIAKRMIŞTIM HALA TAKMIYORUM EŞİMDE KAYBETTİ ZATEN AKILLIM

SELİN BEN EVDEN ÇIKARKEN ARKAMDAN AĞLIYOR VE ÖĞLE ARASINDA GÖRDÜĞÜNDE SEVİNCİNDEN UÇUYOR ANNEM SEN YOKKEN BÖYLE ŞEBEKLİKLER YAPMYOR DİYOR. ARTIK ÖĞLE ARASINDA ÇIKMAK İSTEMİYROUM YİNE AĞLATACAĞIM DİYE...

aynen mertte selin gibi arkamdan ağlıyor. eskiden evden çıkarken baybay yaptığımda çok gülerdi, şimdi baybayın ayrılık olduğunu öğrendi hemen suratı değişiyor yavrumun bende çaktırmadan kaçıyorum artık, bugün öğlen gidemiycem, zaten huzursuz akşamı zor edecez annemle artık. abbooo eşin yüzük takmıyomu valla eve almazdım ben olsam gerçi sende takmıyormuşsun durum eşitlendi ozaman

Günaydın güzeller,
Zor bir gün bekliyor beni, işim çok ve stresli
Ama size bakmadan güne başlamak olmaz tabi :)

Doruk akşam 9'da yattı ve sadece 1 defa uyandı, emdi, uyudu. Üstelik de ben her zamanki gibi yedirmiştim. Niye uyuyor ya da neden uyanıyor anlamıyorum valla. Sabah 6'da kalktı, onunla oynaşırken az kalsı serisi kaçırıyordum. Sıpanın altta iki dişi var ya, onlarla haşat etti kızlar memelerimi... Tutup çekiyor, ikisini de kanattı, yara oldu resmen. Bepanthene sürüyorum sabah çıkarken, akşam eve gidene kadar biraz toparlıyor. İnşallah üst dişleri biraz geç çıkar, yoksa koparacak valla

Gülşan, ben de alyansımı evde unutunca çok kötü hissederim kendimi. Eskiden hiç çıkarmazdım, şimdi Doruk'u yıkarken falan çıkarıyorum, her hafta en az bir defa unutuyorum.

Geçmişe baktım aslında, ama unuttum ne okuduğumu

Canımın içi, gözümün nuru 8 aylık oldu bugün...
Zaman ne çabuk geçiyor arkadaşlar, şurda gün saydığımız günler, dün gibi...
Ne çabuk büyüyorlar, bir bakıcaz ki, burda okula başladıklarını yazmışız.
Her günlerini sağlıkla, mutlulukla, umutla yaşamayı, paylaşmayı nasip etsin Rabbim, hepsine uzun ömür versin.
Çok hislendim :2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…