- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #85.021
aynen mertte selin gibi arkamdan ağlıyor. eskiden evden çıkarken baybay yaptığımda çok gülerdi, şimdi baybayın ayrılık olduğunu öğrendi hemen suratı değişiyor yavrumun bende çaktırmadan kaçıyorum artık, bugün öğlen gidemiycem, zaten huzursuz akşamı zor edecez annemle artık. abbooo eşin yüzük takmıyomu valla eve almazdım ben olsamgerçi sende takmıyormuşsun durum eşitlendi ozaman
Günaydın güzeller,
Zor bir gün bekliyor beni, işim çok ve stresli
Ama size bakmadan güne başlamak olmaz tabi :)
Doruk akşam 9'da yattı ve sadece 1 defa uyandı, emdi, uyudu. Üstelik de ben her zamanki gibi yedirmiştim. Niye uyuyor ya da neden uyanıyor anlamıyorum valla. Sabah 6'da kalktı, onunla oynaşırken az kalsı serisi kaçırıyordum. Sıpanın altta iki dişi var ya, onlarla haşat etti kızlar memelerimi... Tutup çekiyor, ikisini de kanattı, yara oldu resmen. Bepanthene sürüyorum sabah çıkarken, akşam eve gidene kadar biraz toparlıyor. İnşallah üst dişleri biraz geç çıkar, yoksa koparacak valla
Gülşan, ben de alyansımı evde unutunca çok kötü hissederim kendimi. Eskiden hiç çıkarmazdım, şimdi Doruk'u yıkarken falan çıkarıyorum, her hafta en az bir defa unutuyorum.
Geçmişe baktım aslında, ama unuttum ne okuduğumu
Canımın içi, gözümün nuru 8 aylık oldu bugün...
Zaman ne çabuk geçiyor arkadaşlar, şurda gün saydığımız günler, dün gibi...
Ne çabuk büyüyorlar, bir bakıcaz ki, burda okula başladıklarını yazmışız.
Her günlerini sağlıkla, mutlulukla, umutla yaşamayı, paylaşmayı nasip etsin Rabbim, hepsine uzun ömür versin.
Çok hislendim :2:
Fatma, çok geçmiş olsun...
Ballı limonlu ıhlamur iç bol bol, biraz da dinlenebilsen ne iyi olur.
Cumartesiye kaar iyileşmen lazım :)
günaydın canım merle sein anlaşmışlar belki birlikte gezintiye çıkmışlardır
geçmişte unutuğun şey bana geçmiş olsun demek
dişler benimde korkulu rüyam eşim söyleyip duruyor çok zorlanacaksın diyeah canım diyorum seninki çok yıprattı herhalde diyorum bende
daha dur şekerim yaşlarını kutlayacağız burda o zaman duygulanacağız asıl .... doruk paşama daha nice 8 aylara diyelim ailesinin huzuruyla birlikte tabi...
ayyy canım benim bak bana ayrı özel yazmış canım arkadaşım
bu perşembe ve cuma süt iznindeyim bol bol dinleneceğim ve cuamrtesi yi iple çekeceğim... ...kesin iyiyleşmem gerek selinde iyi olur inşalalh bebeişlere geçmesini istemem
Canımın içi, gözümün nuru 8 aylık oldu bugün...
Zaman ne çabuk geçiyor arkadaşlar, şurda gün saydığımız günler, dün gibi...
Ne çabuk büyüyorlar, bir bakıcaz ki, burda okula başladıklarını yazmışız.
Her günlerini sağlıkla, mutlulukla, umutla yaşamayı, paylaşmayı nasip etsin Rabbim, hepsine uzun ömür versin.
Çok hislendim :2:
günaydın:) herkesin günü güzel olsun:))
gecmiş olsun hemen iyileşirsiniz umarım
beni de hislendirdin:2:
allah hepimizin kuzularını bağışlasın....
Amin...
Cnım sen nerde kalıyorsun, cumartesi nerde olacaksın, bi detay ver de buluşmaya gelmeni sağlayalım yaw.
Bir de ismini söyle artıııkkk
kızlar sizin bebişlerde akranlarına karsı çok ilgili mi?nerde birbebek görsek gözlerini dikiyor dokunmaka oynamak istiyor sıpa:::) dün restoranda bir kız bebek vardı benim şapşi oğlum kızı gördü kaldı öyle şimdiden kız düşkünü olduğunu belli etti:)) yanına gitmek için tırmaladı resmen izin istedim annesinden azcık tuttum yanında darahatladı
şirinevlerde airoprt hotellerden birindeyim:))
e5 üstünde canım..
buluşma nerde?
özeline bak bir de :))
Günaydın herkese
Sabah sabah duygulandırdın Burcu beni....Her geçen gün büyüyorlar anlıyorlar artık akşamda yüzleri gülüyor yawrumlarımızın....
8 aylık oldu Paşa yaa Allah uzun ömür versin meleklerimize
Fatma geçmiş olsun sana canım
Nimet'e ne oldu ?Eşiylemi tartışmış sanırım geçmişe tam bakamadım
Şebnem gelmiş Cmrt gününe kadar burda olur inşallah
Herkesciklere günaydın, sabah tayfası tam tekmil burda, Doruk un 8. ayı kutlu mutlu olsun, Fatma geçmiş olsun, Mert e de geçmiş olsun herhalde bir sıkıntısı var ki huzursuz Gülşan, Özgür ün gizemli annesi bu gizem kime niye anlayamadım :26:
Ben de yorucu bir akşamdan sonra yine işimin başındayım, perşembe olacak denetim dolayısıyla 2 gündür yoğunum, akşam bir de yorgun argın pilatese gittim dönünce de yaktığım kalorileri geri almayayım diye hiçbir şey yemeden yattımkilo vermek için gaz isteyenlere duyurulurrrrr
Vay çapkın vaaay...
Benimki olgun ve sarışın kadınlardan hoşlanıyor, bi arkadaşıma kafayı takmış durumda... Yaşıtlarıyla ilgilenmiyor hiç, büyüklerle oynamayı seviyor.
Aylin, seni de beğenir bu durumda Doruk :)
:[/B][/COLOR]
aylin bence kaçırma al doruğu istediğin gibi yetiştirirsin hembak çokta yakışıklı ... ama burcunun bu oğul düşkünlüğünü nasıl aşarsın bilmem
Yok anacım, ben bu kadar çok bilmiş gelin istemem, bana pabucumu ters giydirir bu
Zaten yaşlı da
Burcu, at bakayım bana da özelden bu gizemin nedenini
Şimdi yaptığım telefon görüşmesi neticesinde cumartesi büyükçekmeceye yakın bir arkadaşımın kızının 1. yaş doğumgünü için davet edildim, oraya gideceğim bir aksilik olmazsa.
Evet Fatma Doruk u alayım ben hem Kerem e de arkadaş olur ama ben kayınvalidemden memnunum Burcu nun kayınvalideliği çekilmez bence, sürekli kuzumda kuzum kafamı şişirir
kızlar sizin bebişlerde akranlarına karsı çok ilgili mi?nerde birbebek görsek gözlerini dikiyor dokunmaka oynamak istiyor sıpa:::) dün restoranda bir kız bebek vardı benim şapşi oğlum kızı gördü kaldı öyle şimdiden kız düşkünü olduğunu belli etti:)) yanına gitmek için tırmaladı resmen izin istedim annesinden azcık tuttum yanında darahatladı
Amin...
Cnım sen nerde kalıyorsun, cumartesi nerde olacaksın, bi detay ver de buluşmaya gelmeni sağlayalım yaw.
Bir de ismini söyle artıııkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?