2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım geçmiş olsun dileğin için teşeşkkür ederim...

kıyamıyorum ben bu zibidilere yaaa... hayatta tam anlamıyla tnaıyıp bağlandığı bi anneleri var hnüz ve onalrda işe gitmek durumunda ben bu devlete oklava diyorum..

ya yüzük takmasın zaten boşver artık özellikle genç kızların favorisi evli erkekler...

Fatma, çok geçmiş olsun...
Ballı limonlu ıhlamur iç bol bol, biraz da dinlenebilsen ne iyi olur.
Cumartesiye kaar iyileşmen lazım :)

günaydın canım merle sein anlaşmışlar belki birlikte gezintiye çıkmışlardır
geçmişte unutuğun şey bana geçmiş olsun demek
dişler benimde korkulu rüyam eşim söyleyip duruyor çok zorlanacaksın diye ah canım diyorum seninki çok yıprattı herhalde diyorum bende

daha dur şekerim yaşlarını kutlayacağız burda o zaman duygulanacağız asıl .... doruk paşama daha nice 8 aylara diyelim ailesinin huzuruyla birlikte tabi...

Fatma, çok geçmiş olsun...
Ballı limonlu ıhlamur iç bol bol, biraz da dinlenebilsen ne iyi olur.
Cumartesiye kaar iyileşmen lazım :)

ayyy canım benim bak bana ayrı özel yazmış canım arkadaşım
bu perşembe ve cuma süt iznindeyim bol bol dinleneceğim ve cuamrtesi yi iple çekeceğim... ...kesin iyiyleşmem gerek selinde iyi olur inşalalh bebeişlere geçmesini istemem

Dişler fena acıtıyor valla... Başta sadece tutarken, biraz sertçe değdiriyordu dişlerini. Şimdi çekiştiriyor, kanıyor yaaa. Başka bi yeri ısırsa bu kadar acımaz valla...

Hep beraber, bütün kuzularımızın ay dönümlerini, doğumgünlerini kutlayalım inşallah Fatmacım, sağol..

Aklımdan geçiriyorum yazayım diye, sonra unutuyorum, sarsak gibiyim yine.
Onun için sonradan yazdım
Özel tabi, daha ne istiyosun...

günaydın:) herkesin günü güzel olsun:))[

QUOTE=SEYYALTANER;16005147]günaydın canlarr....

nasılsınız. ? ben çok hastayım üşüttüm sanırım burnum bi akıyor bi tıkanıyor , ara ara öksürüyorum ve çok halsizim :2: tabi selinde aynı durumda ...

akşam yatarken ona 150 cc devam sütü verdim içinede 7 tane bebe büskivisi koydum bir çay bardağıda su içtikten sonra öyle keyifli uyuduki anlatamam acaba gerçekten acıktığı için mi uyanıyordu yada bebe büskivisini çok kaçırdımda ağır mıgeldi bilemiyorum sadece bir kez uyandı emmek için akşam dokuzdan sabah 7,30 a kadar uyudu bıdık [/QUOTE]

gecmiş olsun hemen iyileşirsiniz umarım

beni de hislendirdin:2:
allah hepimizin kuzularını bağışlasın....

kızlar sizin bebişlerde akranlarına karsı çok ilgili mi?nerde birbebek görsek gözlerini dikiyor dokunmaka oynamak istiyor sıpa:::) dün restoranda bir kız bebek vardı benim şapşi oğlum kızı gördü kaldı öyle şimdiden kız düşkünü olduğunu belli etti:)) yanına gitmek için tırmaladı resmen izin istedim annesinden azcık tuttum yanında da rahatladı

günaydın:) herkesin günü güzel olsun:))

gecmiş olsun hemen iyileşirsiniz umarım

beni de hislendirdin:2:
allah hepimizin kuzularını bağışlasın....

Amin...
Cnım sen nerde kalıyorsun, cumartesi nerde olacaksın, bi detay ver de buluşmaya gelmeni sağlayalım yaw.
Bir de ismini söyle artıııkkk

Günaydın herkese
Sabah sabah duygulandırdın Burcu beni....Her geçen gün büyüyorlar anlıyorlar artık akşamda yüzleri gülüyor yawrumlarımızın....
8 aylık oldu Paşa yaa Allah uzun ömür versin meleklerimize
Fatma geçmiş olsun sana canım
Nimet'e ne oldu ?Eşiylemi tartışmış sanırım geçmişe tam bakamadım
Şebnem gelmiş Cmrt gününe kadar burda olur inşallah

Herkesciklere günaydın , sabah tayfası tam tekmil burda, Doruk un 8. ayı kutlu mutlu olsun, Fatma geçmiş olsun, Mert e de geçmiş olsun herhalde bir sıkıntısı var ki huzursuz Gülşan, Özgür ün gizemli annesi bu gizem kime niye anlayamadım :26:
Ben de yorucu bir akşamdan sonra yine işimin başındayım, perşembe olacak denetim dolayısıyla 2 gündür yoğunum, akşam bir de yorgun argın pilatese gittim dönünce de yaktığım kalorileri geri almayayım diye hiçbir şey yemeden yattım kilo vermek için gaz isteyenlere duyurulurrrrr

Vay çapkın vaaay...
Benimki olgun ve sarışın kadınlardan hoşlanıyor, bi arkadaşıma kafayı takmış durumda... Yaşıtlarıyla ilgilenmiyor hiç, büyüklerle oynamayı seviyor.
Aylin, seni de beğenir bu durumda Doruk :)

şirinevlerde airoprt hotellerden birindeyim:))
e5 üstünde canım..
buluşma nerde?
özeline bak bir de :))

Offf, çok uzaktaymışsın yaa...
Biz Anadolu yakasında buluşalım dedik bu sefer.
Gerçi metrobüsle gelinir ama İstanbul'u bilmeyen biri için perişanlık olur.

Sağol Ayfercim, amin...
Şebnem mesaj atmış, siz ayarlayın buluşmayı, ben uyarım demiş.
Meral'le telefonlaşacaklar.

Teşekkürler :)
Sana da kolaylıklar denetim için...
Özgür'ün annesi gizem peşinde değil yahu, kendine göre haklı bir nedeni var ama açıklamak bana düşmez şimdi :)
Hadi sen de gel cumartesi

aylin bence kaçırma al doruğu istediğin gibi yetiştirirsin hem bak çokta yakışıklı ... ama burcunun bu oğul düşkünlüğünü nasıl aşarsın bilmem

Burcu, at bakayım bana da özelden bu gizemin nedenini
Şimdi yaptığım telefon görüşmesi neticesinde cumartesi büyükçekmeceye yakın bir arkadaşımın kızının 1. yaş doğumgünü için davet edildim, oraya gideceğim bir aksilik olmazsa.
Evet Fatma Doruk u alayım ben hem Kerem e de arkadaş olur ama ben kayınvalidemden memnunum Burcu nun kayınvalideliği çekilmez bence, sürekli kuzumda kuzum kafamı şişirir

Yok anacım, ben bu kadar çok bilmiş gelin istemem, bana pabucumu ters giydirir bu
Zaten yaşlı da

valla ağzını açtığın anda verir cevabını bakakalırsın öylece... birde sen hani kendini suçlama huyun varya kahrından yer bitirir seni bu gelin bencede acıdım sana boşver tatlım sen bu cadıyı alma sakın :):

sende haklısın valla...

ama ben sussam artık iyi olur yoksa ikiniz birden bana saracaksınız şimdi :):)) ortalığı karıştırmayayım ben

Son düzenleme:

ayy canım demir de aynı, yasıtlarını gorunce cıglıklar atmaya baslıyor, yere bastırıyorum onlara gıtmeye calsıyor, onlarla oynamak ıstıyor... reklamlarda flmlerde de cocukları gorunce delırıyor... coook sevıyor cocukları

Amin...
Cnım sen nerde kalıyorsun, cumartesi nerde olacaksın, bi detay ver de buluşmaya gelmeni sağlayalım yaw.
Bir de ismini söyle artıııkkk

bulusma var hıc haberim yok aşk olsun...
nerde ve ne zaman

Napanız kızlar.
Ben bugunde bı selam verıp cıkıyorum hepucugunuzu de cok opuyorum.
Oglus uyuyor uyansın bıraz terasda gunes banyosu yapalım sonrada su :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…