- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #100.581
cok yazık cok..mınıcık cana ne kastı var
sağol canımcım
teyzelerii danino babymix yedirdim ama sonra koruyucu madde vardır falan diye bıraktım benim yoğurdum aldım içine katmadığım şey kalmadı yoğurt çorbasını bile yemiyo yanii sanki anlıyo sıpa şimdi yine kendim mayalıyım diyorum içine bişeyler katar yediririm belki yer
gidip yapayım hatta aklıma gelmişken
gerçi gün içinde peynir ve süt veriyorum sebzesini meyvesini hiç ihmal etmiyorum yumurtasını falan ne biliyim
bu arada dün tarttırdım şiştomu 11.700kgolmuş ama boyunu yine ölçemedik en son 76cm di boyu uzadı ama kıyafetlerinden çok net anlaşılıyo
Domatesi ben de veriyorum bişey de olmadı,yazın tazeleri rendeleyip buzluğa atmıştım şimdi de çorbalarına katıyorum.Kiviyi verdim beğenmedi portakalı da yemiyor.
Burun ve hırıltı olayını söyledim,heryerine baktı ve onunla ilgili hiçbişey de söylemediğine göre bi durum yok, sadece ne yaptın tıkanınca dedi, ser.fiz. damlattım 2 günde otrivine kullandım dedim tamam iyi yapmışsın dedi o kadar.Zaten eminim manyak anne sınıfına sokmuştur beni,karşısında ilaç isimlerini ezbere bilen bi kadın.
Bu arada hiç şunu yedir bunu yedir yürüyor mu emekliyor mu vs demedi:26: acaba bakıp çocuğu normal gördüğünden gerek görmedi mi? ya da bu kadın çocuk osursa takip ediyor bişey olsa sorardı mı dedi
teyzeleri atayı şikayet etmey geldim size
ata hayır kelimesinden asla anlamıyo yapma dediğim herşeyi yapıyo
özellikle gidip taşlarda yatıyo ellememesi gereken ne varsa onlara elliyo sakin sakin anlatmaya çalışıyorum ama umrunda değil
ayağında asla birşey tutmuyo ayakkabı 2 dk ancak duruyo çarık çoraplarda 5 dakikada çıkıyo
üstünü asla giymek istemiyo altını asla değiştirtmiyo kıyamet kopuyo onları yaparken
dışarı çıkarken bile montunu giyerken kıyamet kopuyo
gece uykudan sürekli ağlayarak çığlık atarak uyanıyo 4-5 kez ayağımda sallayınca uyuyor hemen
evde istediği birşey yapılmadığı zaman avaz avaz bağırıp ağlıyo bırakıyorum ağlayıp sussun diye veya başka şeyle ilgilendiriyorum ama o ağlamaya devam ediyo ve sonunda kararım katılıyo
ve o yaptırıcağı şeyi yaptırmadan asla normale gelmiyo
ve benim artık sabrım kalmadı biraz fazla bağırmaya başladım çünkü gereksiz yere ağlıyo olması beni çıldırtıyo
dün Hilal kuzuma nohut yemeği yedirdim Eti cici bebeli ekmekten ufaladım nohutları ezdim bayıla bayıla yedi ve eşim nerden bulmuşsa Organik Çilek bulmuş ilk baş yadırgadı Çileği sonra yedi biraz ekşiydi ama benim kuzum zaten Limonu felaket yer ayrıca suyunu sıktığımda Limonu içer.....Suratını bile ekşitmez
Danino gibi meyveli yoğurtları denedin mi?
Offf of sigara konusundaki yaramı hiç deşmeyin,benim eşim günde 2-3 paket içen bi adam,gece Kerem yattıktan sonra salonda içer yatmadan önce de 1-2 saat o odayı havalandırır ama doktor ona da hayır dedi ve ben bu lafın üstüne kesin bu akşamdan itibaren her gece kavga edicem,zaten bu ara kendisine gıcık kapıyorum çok gereksizmiş gibi geliyor artık iyice doruğa çıkar inatlaşma nöbetlerimiz.
Pınarın dr.u ocean fish oili iyi diye önermiş benim de aklımda o kaldı o yüzden onu sordum,karizma dr.um da onayladıayrıca hiç balık yağı ve zeka arasındkai ilişkiyle ilgili bişey demedi sadece kışı rahat geçirirsiniz dedi, hee bu arada Kerem in kilosuna normal sayılır, boyuna uzun dedi,bu ay ortalama boy 72 cm miş.
sağol canımcım
teyzelerii danino babymix yedirdim ama sonra koruyucu madde vardır falan diye bıraktım benim yoğurdum aldım içine katmadığım şey kalmadı yoğurt çorbasını bile yemiyo yanii sanki anlıyo sıpa şimdi yine kendim mayalıyım diyorum içine bişeyler katar yediririm belki yer
gerçi gün içinde peynir ve süt veriyorum sebzesini meyvesini hiç ihmal etmiyorum yumurtasını falan ne biliyim
bu arada dün tarttırdım şiştomu 11.700kgolmuş ama boyunu yine ölçemedik en son 76cm di boyu uzadı ama kıyafetlerinden çok net anlaşılıyo
Domatesi ben de veriyorum bişey de olmadı,yazın tazeleri rendeleyip buzluğa atmıştım şimdi de çorbalarına katıyorum.Kiviyi verdim beğenmedi portakalı da yemiyor.
Burun ve hırıltı olayını söyledim,heryerine baktı ve onunla ilgili hiçbişey de söylemediğine göre bi durum yok, sadece ne yaptın tıkanınca dedi, ser.fiz. damlattım 2 günde otrivine kullandım dedim tamam iyi yapmışsın dedi o kadar.Zaten eminim manyak anne sınıfına sokmuştur beni,karşısında ilaç isimlerini ezbere bilen bi kadın.
Bu arada hiç şunu yedir bunu yedir yürüyor mu emekliyor mu vs demedi:26: acaba bakıp çocuğu normal gördüğünden gerek görmedi mi? ya da bu kadın çocuk osursa takip ediyor bişey olsa sorardı mı dedi
özellikle gidip taşlarda yatıyo ellememesi gereken ne varsa onlara elliyo sakin sakin anlatmaya çalışıyorum ama umrunda değil
ayağında asla birşey tutmuyo ayakkabı 2 dk ancak duruyo çarık çoraplarda 5 dakikada çıkıyo
üstünü asla giymek istemiyo altını asla değiştirtmiyo kıyamet kopuyo onları yaparken
gece uykudan sürekli ağlayarak çığlık atarak uyanıyo 4-5 kez ayağımda sallayınca uyuyor hemen
evde istediği birşey yapılmadığı zaman avaz avaz bağırıp ağlıyo bırakıyorum ağlayıp sussun diye veya başka şeyle ilgilendiriyorum ama o ağlamaya devam ediyo ve sonunda kararım katılıyo
ve benim artık sabrım kalmadı biraz fazla bağırmaya başladım çünkü gereksiz yere ağlıyo olması beni çıldırtıyo
kızlar şehirfırsatı.com da 100 lık gülaylar altın hediye çeki 5 lira yaaaaaaaaaaaaa.
bende 10 günden başlayacağımmgibi benimde kaynanam gelecekiyi akşamlar :))
nasılsınız? biz iyiyiz :) işe başlamama 2 hafta kaldı kızlar ve özgür hala yemek yerine emmeyi tercih ediyor uyuyacağı zaman asla başka şekilde uyutamıyorum..varsa tavsiyelerinize ihtiyacım var.ilk olarak kaynanatör bakacak coktedirginim o nedenle..nasıl alıştırmalı ...
Merhaba kızlar ve cici bebeler. İyisiniz umarım. Az da olsa geçmişe göz attım hasta yavrularımız ve annelerimiz varmış geçmiş olsun.
Ben koptum sizden iyice ama iş çok yoğun bu sene. Yiğit de olunca zaman kalmıyor. Faceten falan takip etmeye çalışıyorum.
Yiğit yürümüyor hala, korkuyor da elini bırakınca. Mütemadiyen nezle ya da tıkanık. Yemeği de zorla yediriyoruz hiçbir şey yemek istemiyor. Süt içiriyor musunuz kızlar? Doktor 12 ay dedi ama benim içiresim var. Geçenlerde verdim 100 cc kadar içti.
Yoğurt falan hiç istemiyor artık. NE yapacağımı şaşırdım. Dişlerden sonra böyle oldu. Elimle yedirdiğim sert şeyleri yiyor. Kaşık istemiyor hiç. Var mı öneriniz?
Bizimki de nerede soğk var orada oynuyor. Çorap zaten hiç durmuyor artık. Gece uyurken bile çıkarıyor.
Sadece 6 dişimiz var. :)) Ama benim tek derdim yemek. Yemiyor bu çocuk yahu...
Öpüyorum hepinizi kızlar. Uyanır benimki nbirazdan... Savaşa devam...
bende 10 günden başlayacağımmgibi benimde kaynanam gelecek
ben cuma başlamayı düşünüorumhem maaş başlasın hem 1 gün alıştırmaolsun
bizde sizi öpüyoruzSelaM Kızlar, nasılsınız....... yine beniM işler yoğun arada sizi okuruM aMMa cvp yazaMaM kesin...
Öpülüdünüssss
hımmm ikinciyi istiyosunuz demek hadi bakalım hayırlısı,ben hiç cesaret edemiyorum:18:domates ve kıvıyı verıyorum ben.
dr sordum vereyımmı dıye ver dedı.e dedım alerjı olursa nolcek.
sen ver ben buradayım dıdı :)))
bendemı ıkıncıyı yapsam acep.heveslendım mı ne :))
hayırlı olsun canım.
Aylın gecmıs olsun.pekı hırıltısı nedenmıs ?
sağol canımcım
çorap olayı ve ağlama nöbetleri dışında hepsini bizde yaşıyoruz canım yalnız değilsinteyzeleri atayı şikayet etmey geldim size
merhaba:))
önce ayrı ayrı yazamıyorum cevap yazan herkese teşekkürederim..hepsini deneyeceğim arkadaşlar:))
hasta olanlara acil şifadiliyorum..
cok kalamam sanırım oğluş ağlaya ğlaya uyudu neden ağladı anlamadım içim gitti( evde adım atacak yer uyrrken toparlamam lazım.önceleri sessizdi uslu bir cocuk olacak diyorum nasıl da yanılttı beni..mutfağa su almaya bile gidemiyorum hemen ziyan peşine düşüyor hiç oturmuyor bulduğu yerden tutunnup biyerlere gitmeye calışıyor artık 10 adım falan atıyor kendisi ama hala tutunmadan kalkamıyor koca totolu:)
son olarak yoğurt yediremeyenler tayfasında ben de varım ne yaptıysam olmadı ..
konuya alakasız daldım yine kusurabakmayın herkesi öpeyrummm
Peki verdiğiniz süt hepimizin kullandığı pastörize inek sütü mü? Teşekkür ederim Yasemincim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?