2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ohooo Şebnemcim aynen bizde de bu söylediklerinin %90 ı var,yastığı almış parkenin üstüne koymuş yatıyor,hayır oğlum buraya yatılmaz diyorum yastığı alıp yerdeki battaniyenin üstüne koyuyorum,aklı sıra bana kızıp bişiler söyleyip gidip yastığı alıyor tekrar parkenin üzerine yatıyor,dün çorabının biri bi odada diğeri başka bi odadaydı (bu da yeni başladı),bugün dr.a götürme sebebimiz günlerdir geceleri yarım saatte bir ağlayarak uyanmasıydı,sehpaya gitmesine hayır diyorum sehpaya kadar gidip dönüp bana bakıyor hayır diyorum,gözümün içine baka baka tırmanıyor,ohooo hangi birini sayalım ağlama nöbetleri hariç hepsi aynı işte,o da belki yakındır.

cok yazık cok..mınıcık cana ne kastı var

Manyak kadın işte, çok dikkatsiz sigara konusunda ama benim çocuğuma yapamıyor çok şükür, İklime de sigara içtikten sonra gelip o pis elleriyle sarılması öpmesi beni deli ediyor, bin kere dedim belki sigara içtikten sonra elinizi ağzınızı yıkamadan dokunmayın diye ama dinleyen kim..

Maşallah Serhan a, kilosu çok iyi, yoğurt mayala bakalım belki yer ama ısrarcı olma, bırak biraz özlesin, ben İklime öyle yapıyorum, yemediği bişey olunca biraz ara veriyorum özlüyor böylelikle..

Bence Keremi normal gördüğü için sormamıştır, bizim doktor ıncık cıncık sorar, ne yiyor ne içiyor neler yapıyor diye, bende ona çok soru sorarım, bazen ''internet annesi'' der bana, ''yine internete bakıp gelmişsin'' der, küpeli de seni bilgiç görmüş ve olsa sorardı demiştir meraklanma..

Bütün anlattıkların bizde de var, gereksiz yere ağlaması ve çoraplarını çıkarması beni de deli ediyor çoğu zaman, arkasında elimde çoraplarla dolaşmaktan yoruluyorum..
Bu da bir dönem bence ve geçecek, hergün yeni bişey çıkarıyor bu çocuklar, annelik zor zenaat Şebnemcim, Rabbim sabrımızı sınıyor,..

buarada yürümeye başladığımızdan beri bir cengaver oldu heryere gitmeye ve herşeyi yapmaya çalışıyor ve bunun sonucunda da sürekli düşüp kafasını yanağını vuruyo

cenesi ,yanağı ,anlı hep mor

doktorumuz vuruklar için bir krem verdi madecassol diye aklınızda bulunsun lazım olur belki

selam:))
nasılsınız?
Seyhancım Nihan hiç yoğurt yemezdi her şeyi denedim olmadı..şu an sadece sütaşın meyveli yoğurtlarını yiyor...bebeklere özel değil ama gerçekten lezzetli...mutlaka dene derim...hazır gıda ister istemes tüketiyorlar(
ama hiç yememesinden iyidir diye düşünyorum...

kızlar şehirfırsatı.com da 100 lık gülaylar altın hediye çeki 5 lira yaaaaaaaaaaaaa.

merhaba:))
önce ayrı ayrı yazamıyorum cevap yazan herkese teşekkürederim..hepsini deneyeceğim arkadaşlar:))
hasta olanlara acil şifadiliyorum..
cok kalamam sanırım oğluş ağlaya ğlaya uyudu neden ağladı anlamadım içim gitti( evde adım atacak yer uyrrken toparlamam lazım.önceleri sessizdi uslu bir cocuk olacak diyorum nasıl da yanılttı beni..mutfağa su almaya bile gidemiyorum hemen ziyan peşine düşüyor hiç oturmuyor bulduğu yerden tutunnup biyerlere gitmeye calışıyor artık 10 adım falan atıyor kendisi ama hala tutunmadan kalkamıyor koca totolu:)
son olarak yoğurt yediremeyenler tayfasında ben de varım ne yaptıysam olmadı ..
konuya alakasız daldım yine kusurabakmayın herkesi öpeyrummm

Afiyet olsun :)
Ben de Doruk'a kuru fasulye yediriyorum :)

72 cm miymiş ortalama? Bizim bebiklerin hepsi selvi boylu o zaman :)))

Maaşallah tosunuma
Babymix'i yoğurt mayalamayı yetiştiremezsem, yani ayda 1 defa falan veriyorum. Başka hiç bir şey vermiyorum. Kimsenin canını sıkmak istemem ama hazır gıdaların hemen hepsinde mısır şurubu kullanılıyor, bildiğimiz şeker yerine. Daha ucuz olduğu için...
Aşağıdaki linke bir göz atmanızı tavsiye ederim:
Tatlıdaki tatsız tehlike! - Habertürk

İkinci seçenek

Ağlama krizleri hariç Doruk'u tavsiye ediyorun Şebnemcim.
Diğer arkadaşlar da aynılar demiş, demek ki bu dönem böyle geçecek.
Yaa sabır :)

kızlar şehirfırsatı.com da 100 lık gülaylar altın hediye çeki 5 lira yaaaaaaaaaaaaa.

Para harcatmayın banaaaaa

Merhaba kızlar ve cici bebeler. İyisiniz umarım. Az da olsa geçmişe göz attım hasta yavrularımız ve annelerimiz varmış geçmiş olsun.

Ben koptum sizden iyice ama iş çok yoğun bu sene. Yiğit de olunca zaman kalmıyor. Faceten falan takip etmeye çalışıyorum.

Yiğit yürümüyor hala, korkuyor da elini bırakınca. Mütemadiyen nezle ya da tıkanık. Yemeği de zorla yediriyoruz hiçbir şey yemek istemiyor. Süt içiriyor musunuz kızlar? Doktor 12 ay dedi ama benim içiresim var. Geçenlerde verdim 100 cc kadar içti.

Yoğurt falan hiç istemiyor artık. NE yapacağımı şaşırdım. Dişlerden sonra böyle oldu. Elimle yedirdiğim sert şeyleri yiyor. Kaşık istemiyor hiç. Var mı öneriniz?

Bizimki de nerede soğk var orada oynuyor. Çorap zaten hiç durmuyor artık. Gece uyurken bile çıkarıyor.

Sadece 6 dişimiz var. :)) Ama benim tek derdim yemek. Yemiyor bu çocuk yahu...

Öpüyorum hepinizi kızlar. Uyanır benimki nbirazdan... Savaşa devam...

bende 10 günden başlayacağımmgibi benimde kaynanam gelecek
ben cuma başlamayı düşünüorumhem maaş başlasın hem 1 gün alıştırmaolsun

Oyyy yerim ben mızmız Yiğit i, özlettin kendini Canan, işler yoğunsa diyecek bişey yok ama arada fırsatını buldukça gel böyle, bir çoğumuz süt vermeye başladık çocuklara, birde Pınar ın devam sütü var marketlerde satılan ondan da verenlerimiz var aklında olsun..
Elinle verince yiyorsa öyle yedir bu dönemi atlatana kadar sende, sıkma canını benzer sorunlar hepimizde var, çok öpüyorum seni ve Yiğit i..

bende 10 günden başlayacağımmgibi benimde kaynanam gelecek
ben cuma başlamayı düşünüorumhem maaş başlasın hem 1 gün alıştırmaolsun

iyi fikirmiş cumadan başlamak ..hiç aklıma gelmemişti ama benim yapacağım bişey yok izin bitimi p.tesiye geliyor..
seninkilerde mi sırayla bakacaklar? seninde zor olurum sanırım değilmi..sıpalar için katlanıcaz artıkk umarım iyi olur herşey

SelaM Kızlar, nasılsınız....... yine beniM işler yoğun arada sizi okuruM aMMa cvp yazaMaM kesin...
Öpülüdünüssss
bizde sizi öpüyoruz
hımmm ikinciyi istiyosunuz demek hadi bakalım hayırlısı,ben hiç cesaret edemiyorum:18:
kiviyi ben 6 aylıktan beri veriyorum,bazen kakasında çekirdekleri tüm tüm çıkıyor çok komik görünüyor

oy maaşallah tontişe

ay beni koparttın aylin,aynen öyle düşünmüştür bencede

çorap olayı ve ağlama nöbetleri dışında hepsini bizde yaşıyoruz canım yalnız değilsin

buara tüm mart bebikleri anneci oldu neden acaba:26:
birde kızlar yoğurt mutlaka verin çünkü içinde yararlı bakteriler içeriyor,hem bağışıklık hemde bağırsak gelişimi için yemeleri şart,sağlık ocağına her gidişimizde soruyo hemşire günde nekadar yoğurt veriyorsun diye,en son gidişimizde en az 200ml yoğurt yesin dedi bir günde bilginize sunuyorum.
ayrıca balık yağı için bizim dr beyin gelişimi için ve bağışıklık için veriyorum demişti,birde demir damlası hem kansızlık hemde beyin gelişimi için mutlaka ver demişti,bilginize

sen birde o uslu uslu dediğiniz selini gel gör istediği şey olamdığında resmen benle kavga ediyor sürekli söyleniyor hiç susmadan baktı ki hala olmuyor basıyor yaygarayı ,,

birde elelrini açıp allah allah demesi yokmu öldürüyor beni :):)
dün gece saat 12 olmuş ne annem en ben uyutamamışız selin hala şebeklik peşinde babam aldı kucağına uyku numarası yapıyor uyusun diye oda durmuş deddisini horlamasını taklit ediyor :):)

sürekli neyi yapma dersek ona gidip birde alkış tutuyor yaptım diye ,,

karnı acıktığında saçımı başımı yoluyor doyur beni diye ,,
ben ağlayınca sıkı sıkı sarılıp öpüyor

yani tatlı bir hatuın zilliliği eşliğinde anlattıkalrını aynen uyguluyor ,,,

valla yanlız olmadığı bilmek rahatlattı beni bende atada sorun var zannetmiştim
umarım geçici bir durumdur ben böyle giderse fazla dayanabileceğimi sanmıyorum sinirlerime hakim olmakta zorlanıyorum çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…