- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #100.601
Afiyet olsun :)
Ben de Doruk'a kuru fasulye yediriyorum :)
72 cm miymiş ortalama? Bizim bebiklerin hepsi selvi boylu o zaman :)))
[/COLOR][/B]
0**.hanhhnklısın canım ama yemiyor...bizde sizi öpüyoruz
hımmm ikinciyi istiyosunuz demek hadi bakalım hayırlısı,ben hiç cesaret edemiyorum:18:
kiviyi ben 6 aylıktan beri veriyorum,bazen kakasında çekirdekleri tüm tüm çıkıyor çok komik görünüyor
oy maaşallah tontişe
ay beni koparttın aylin,aynen öyle düşünmüştür bencede
çorap olayı ve ağlama nöbetleri dışında hepsini bizde yaşıyoruz canım yalnız değilsin
buara tüm mart bebikleri anneci oldu neden acaba:26:
birde kızlar yoğurt mutlaka verin çünkü içinde yararlı bakteriler içeriyor,hem bağışıklık hemde bağırsak gelişimi için yemeleri şart,sağlık ocağına her gidişimizde soruyo hemşire günde nekadar yoğurt veriyorsun diye,en son gidişimizde en az 200ml yoğurt yesin dedi bir günde bilginize sunuyorum.
ayrıca balık yağı için bizim dr beyin gelişimi için ve bağışıklık için veriyorum demişti,birde demir damlası hem kansızlık hemde beyin gelişimi için mutlaka ver demişti,bilginize
valla yanlız olmadığı bilmek rahatlattı beni bende atada sorun var zannetmiştim
umarım geçici bir durumdur ben böyle giderse fazla dayanabileceğimi sanmıyorum sinirlerime hakim olmakta zorlanıyorum çünkü
Bu kadar özenli bakmaya olsunlar bi zahmet:80:
Benim küpeli TV ye bakıyor mu diye sordu,sadece reklamlara dedim bişey demedi, bi de neden sorduğunu söyleseydi daha yahşi olacaktı.
Fabrikada kadınlı erkekli İran dan gelen bi grup var beni Rus sanmışlar,Yasemin'e duyurulur
Merhaba kızlar ve cici bebeler. İyisiniz umarım. Az da olsa geçmişe göz attım hasta yavrularımız ve annelerimiz varmış geçmiş olsun.
Ben koptum sizden iyice ama iş çok yoğun bu sene. Yiğit de olunca zaman kalmıyor. Faceten falan takip etmeye çalışıyorum.
Yiğit yürümüyor hala, korkuyor da elini bırakınca. Mütemadiyen nezle ya da tıkanık. Yemeği de zorla yediriyoruz hiçbir şey yemek istemiyor. Süt içiriyor musunuz kızlar? Doktor 12 ay dedi ama benim içiresim var. Geçenlerde verdim 100 cc kadar içti.
Yoğurt falan hiç istemiyor artık. NE yapacağımı şaşırdım. Dişlerden sonra böyle oldu. Elimle yedirdiğim sert şeyleri yiyor. Kaşık istemiyor hiç. Var mı öneriniz?
Bizimki de nerede soğk var orada oynuyor. Çorap zaten hiç durmuyor artık. Gece uyurken bile çıkarıyor.
Sadece 6 dişimiz var. :)) Ama benim tek derdim yemek. Yemiyor bu çocuk yahu...
Öpüyorum hepinizi kızlar. Uyanır benimki nbirazdan... Savaşa devam...
bu arada genellikle hepinizi okuyorum alıntı yapıyorum cevap yazmak için ama kimi zaman kafamı toparlayıp bişi yazamıyorum kimi zamanda içimden hiç bişi gelmiyor ama selini bol bol anlatacak durumalrda her şekilde yazıyorum ,,,
hepinizin ayrı bir yeri var bende ,,, kimse alınıp darılmasın bana emi ,,,
bıktıracak kadar yazacağım günlerde gelir :)): )
bu arada selinin yeni bir marifeti daha kardeşimle tv de şu fıkra programalrından birini izlerken adamın biri çok pardon ama osurmuş :) selinde şimdi sürekli puurrrfff purfff yapıp dötüne bakıyor sonra gülmeye başlıyor :))
adam naptı diyince hemen tekrarlıyor ):):
Bu kadar özenli bakmaya olsunlar bi zahmet:80:
Benim küpeli TV ye bakıyor mu diye sordu,sadece reklamlara dedim bişey demedi, bi de neden sorduğunu söyleseydi daha yahşi olacaktı.
Fabrikada kadınlı erkekli İran dan gelen bi grup var beni Rus sanmışlar,Yasemin'e duyurulur
iranlı ne anlar rustan :9
benimkide tam tersi kaşıkla yiyor ama elimden yada kendi eline verdiğimden asla yemiyorMerhaba kızlar ve cici bebeler. İyisiniz umarım. Az da olsa geçmişe göz attım hasta yavrularımız ve annelerimiz varmış geçmiş olsun.
Ben koptum sizden iyice ama iş çok yoğun bu sene. Yiğit de olunca zaman kalmıyor. Faceten falan takip etmeye çalışıyorum.
Yiğit yürümüyor hala, korkuyor da elini bırakınca. Mütemadiyen nezle ya da tıkanık. Yemeği de zorla yediriyoruz hiçbir şey yemek istemiyor. Süt içiriyor musunuz kızlar? Doktor 12 ay dedi ama benim içiresim var. Geçenlerde verdim 100 cc kadar içti.
Yoğurt falan hiç istemiyor artık. NE yapacağımı şaşırdım. Dişlerden sonra böyle oldu. Elimle yedirdiğim sert şeyleri yiyor. Kaşık istemiyor hiç. Var mı öneriniz?
Bizimki de nerede soğk var orada oynuyor. Çorap zaten hiç durmuyor artık. Gece uyurken bile çıkarıyor.
Sadece 6 dişimiz var. :)) Ama benim tek derdim yemek. Yemiyor bu çocuk yahu...
Öpüyorum hepinizi kızlar. Uyanır benimki nbirazdan... Savaşa devam...
ayy bi mısır şurubumuz eksikti facede paylaştım hemen herkes okusunAfiyet olsun :)
Ben de Doruk'a kuru fasulye yediriyorum :)
72 cm miymiş ortalama? Bizim bebiklerin hepsi selvi boylu o zaman :)))
Maaşallah tosunuma
Babymix'i yoğurt mayalamayı yetiştiremezsem, yani ayda 1 defa falan veriyorum. Başka hiç bir şey vermiyorum. Kimsenin canını sıkmak istemem ama hazır gıdaların hemen hepsinde mısır şurubu kullanılıyor, bildiğimiz şeker yerine. Daha ucuz olduğu için...
Aşağıdaki linke bir göz atmanızı tavsiye ederim:
Tatlıdaki tatsız tehlike! - Habertürk
İkinci seçenek
Ağlama krizleri hariç Doruk'u tavsiye ediyorun Şebnemcim.
Diğer arkadaşlar da aynılar demiş, demek ki bu dönem böyle geçecek.
Yaa sabır :)
Para harcatmayın banaaaaa
sen birde o uslu uslu dediğiniz selini gel gör istediği şey olamdığında resmen benle kavga ediyor sürekli söyleniyor hiç susmadan baktı ki hala olmuyor basıyor yaygarayı ,,
birde elelrini açıp allah allah demesi yokmu öldürüyor beni :):)
dün gece saat 12 olmuş ne annem en ben uyutamamışız selin hala şebeklik peşinde babam aldı kucağına uyku numarası yapıyor uyusun diye oda durmuş deddisini horlamasını taklit ediyor :):)
sürekli neyi yapma dersek ona gidip birde alkış tutuyor yaptım diye ,,
karnı acıktığında saçımı başımı yoluyor doyur beni diye ,,
ben ağlayınca sıkı sıkı sarılıp öpüyor
yani tatlı bir hatuın zilliliği eşliğinde anlattıkalrını aynen uyguluyor ,,,
sağol canımcım
teyzelerii danino babymix yedirdim ama sonra koruyucu madde vardır falan diye bıraktım benim yoğurdum aldım içine katmadığım şey kalmadı yoğurt çorbasını bile yemiyo yanii sanki anlıyo sıpa şimdi yine kendim mayalıyım diyorum içine bişeyler katar yediririm belki yer
gidip yapayım hatta aklıma gelmişken
gerçi gün içinde peynir ve süt veriyorum sebzesini meyvesini hiç ihmal etmiyorum yumurtasını falan ne biliyim
bu arada dün tarttırdım şiştomu 11.700kgolmuş ama boyunu yine ölçemedik en son 76cm di boyu uzadı ama kıyafetlerinden çok net anlaşılıyo
Domatesi ben de veriyorum bişey de olmadı,yazın tazeleri rendeleyip buzluğa atmıştım şimdi de çorbalarına katıyorum.Kiviyi verdim beğenmedi portakalı da yemiyor.
Burun ve hırıltı olayını söyledim,heryerine baktı ve onunla ilgili hiçbişey de söylemediğine göre bi durum yok, sadece ne yaptın tıkanınca dedi, ser.fiz. damlattım 2 günde otrivine kullandım dedim tamam iyi yapmışsın dedi o kadar.Zaten eminim manyak anne sınıfına sokmuştur beni,karşısında ilaç isimlerini ezbere bilen bi kadın.
Bu arada hiç şunu yedir bunu yedir yürüyor mu emekliyor mu vs demedi:26: acaba bakıp çocuğu normal gördüğünden gerek görmedi mi? ya da bu kadın çocuk osursa takip ediyor bişey olsa sorardı mı dedi
teyzeleri atayı şikayet etmey geldim size
ata hayır kelimesinden asla anlamıyo yapma dediğim herşeyi yapıyo
özellikle gidip taşlarda yatıyo ellememesi gereken ne varsa onlara elliyo sakin sakin anlatmaya çalışıyorum ama umrunda değil
ayağında asla birşey tutmuyo ayakkabı 2 dk ancak duruyo çarık çoraplarda 5 dakikada çıkıyo
üstünü asla giymek istemiyo altını asla değiştirtmiyo kıyamet kopuyo onları yaparken
dışarı çıkarken bile montunu giyerken kıyamet kopuyo
gece uykudan sürekli ağlayarak çığlık atarak uyanıyo 4-5 kez ayağımda sallayınca uyuyor hemen
evde istediği birşey yapılmadığı zaman avaz avaz bağırıp ağlıyo bırakıyorum ağlayıp sussun diye veya başka şeyle ilgilendiriyorum ama o ağlamaya devam ediyo ve sonunda kararım katılıyo
ve o yaptırıcağı şeyi yaptırmadan asla normale gelmiyo
ve benim artık sabrım kalmadı biraz fazla bağırmaya başladım çünkü gereksiz yere ağlıyo olması beni çıldırtıyo
Ohooo Şebnemcim aynen bizde de bu söylediklerinin %90 ı var,yastığı almış parkenin üstüne koymuş yatıyor,hayır oğlum buraya yatılmaz diyorum yastığı alıp yerdeki battaniyenin üstüne koyuyorum,aklı sıra bana kızıp bişiler söyleyip gidip yastığı alıyor tekrar parkenin üzerine yatıyor,dün çorabının biri bi odada diğeri başka bi odadaydı (bu da yeni başladı),bugün dr.a götürme sebebimiz günlerdir geceleri yarım saatte bir ağlayarak uyanmasıydı,sehpaya gitmesine hayır diyorum sehpaya kadar gidip dönüp bana bakıyor hayır diyorum,gözümün içine baka baka tırmanıyor,ohooo hangi birini sayalım ağlama nöbetleri hariç hepsi aynı işte,o da belki yakındır.
kızlar şehirfırsatı.com da 100 lık gülaylar altın hediye çeki 5 lira yaaaaaaaaaaaaa.
bizde sizi öpüyoruz
hımmm ikinciyi istiyosunuz demek hadi bakalım hayırlısı,ben hiç cesaret edemiyorum:18:
kiviyi ben 6 aylıktan beri veriyorum,bazen kakasında çekirdekleri tüm tüm çıkıyor çok komik görünüyor
oy maaşallah tontişe
ay beni koparttın aylin,aynen öyle düşünmüştür bencede
çorap olayı ve ağlama nöbetleri dışında hepsini bizde yaşıyoruz canım yalnız değilsin
buara tüm mart bebikleri anneci oldu neden acaba:26:
birde kızlar yoğurt mutlaka verin çünkü içinde yararlı bakteriler içeriyor,hem bağışıklık hemde bağırsak gelişimi için yemeleri şart,sağlık ocağına her gidişimizde soruyo hemşire günde nekadar yoğurt veriyorsun diye,en son gidişimizde en az 200ml yoğurt yesin dedi bir günde bilginize sunuyorum.
ayrıca balık yağı için bizim dr beyin gelişimi için ve bağışıklık için veriyorum demişti,birde demir damlası hem kansızlık hemde beyin gelişimi için mutlaka ver demişti,bilginize
mrb kızlarrr melikeyi uyutuyum gelebilirsem gelirim bu aradas hazır gıdalar demişsiniz ülkerinkilerde şeker yokki zaten üzüm suyu konsantresi war şeker yerine bilmiyorum yaa ben werdim wala.. weriyorum da arada. bisküvidemi wermiosun sen burcu kahvaltıyı nası yicek o zmn melike tek tek o kadar gıdayı hayatta bitiremez
bende günde 4 tane bisküvi veriyorum sadece onu bile vermek istemiyorum aslındaYemeklerinde ekmek veriyorum, kahvaltı karışımını da ekmek içiyle hazırlıyorum. Cicibebeyi sadece yoğurtla, çok nadiren de meyve ile veriyorum.
Hazır gıdaların hiç birine, hiç bir markaya güvenim yok Mervecim. Haa, ne kadar koruyabilirim, yarın öbür gün kreşe gidecek, okula gidecek, görecek isteyecek yiyecek, bu kaçınılmaz. Ama taptaze bedenini 1 ay fazla koruyabilsem kardır diye düşünüyorum. Bu kadar genç yaşta bir sürü insanın kronik hastalıkları olmasının nedenini bu koruyucu maddelere, katkı maddelerine dayandırıyor uzmanlar.
Yanlış anlaşılmasın, steril bir anne değilim, hatta arada pasaklı bile olabilirim, ama bu katkı maddelerinin bir çok mikroptan bile daha zararlı olduğunu düşünüyorum.
hoşgeldin ama nereye gittin hemenselam..
Kerem'e dr geceleri ağlamasına kabus görüyo olabilir demiş ya... Ben bunu Tracy'nin kitabında da okumuştum. Bu aylarda bebeklerde ciddi kabus sorunları olabilirmiş..
Bizimki de babannesiyle halası ne zaman gelse o gece mutlaka 500kere ağlayarak uyanıyo...:26: Çünkü Pelin'i sevicez die aç kurtlar gibi kızın üstüne atlıyolar. Yavrum feryat ediyo, ağlıyo, bana atlıyo ama bana vermiyolar yavrumu.. Ben kucağıma alsam susuyo ama iki dk sonra babası gelip tekrar kucağımdan alıp onlara veriyo...
Dr bize artık herşeyden tattır ki alışsın dedi. Ben de sordum ya alerji olursa die, artık olmaz. En fazla kividen dili tahriş olur o kadar dedi..domates ve kıvıyı verıyorum ben.
dr sordum vereyımmı dıye ver dedı.e dedım alerjı olursa nolcek.
sen ver ben buradayım dıdı :)))
bende günde 4 tane bisküvi veriyorum sadece onu bile vermek istemiyorum aslında
hoşgeldin ama nereye gittin hemen
şark dönüşü kayseriye yerleşmek istiyoruz biz ama siz anlattıkça böyle nekadar uzak okadar iyi diyorumnevşehir daha iyi olur galiba:26:
Kerem'e dr geceleri ağlamasına kabus görüyo olabilir demiş ya... Ben bunu Tracy'nin kitabında da okumuştum. Bu aylarda bebeklerde ciddi kabus sorunları olabilirmiş..
Bizimki de babannesiyle halası ne zaman gelse o gece mutlaka 500kere ağlayarak uyanıyo...:26: Çünkü Pelin'i sevicez die aç kurtlar gibi kızın üstüne atlıyolar. Yavrum feryat ediyo, ağlıyo, bana atlıyo ama bana vermiyolar yavrumu.. Ben kucağıma alsam susuyo ama iki dk sonra babası gelip tekrar kucağımdan alıp onlara veriyo...
Konuyla ilgili son sorum:
İlk Adım Devam Sütü: 6-12 aylık dönemdeki minik tüketiciler için düşünülmüş ürün.
bu mu bahsettiğiniz süt? Yoksa 1 yaştan itibaren içilen çocuk sütü mü?
ayyyyyyyy benim kocamın aynısı yılbası aksamı görümcemdeydik 12 ye yakın uyandı oglum bende yeni yıla girerken kucagımda benimle olsun istedim hemen kocam aldı kucagımdan 2 dk sonra al halası dedi aklı sıra kardeşinin kucagında sokacak yeni yıla kardeşini sevindircek hemennnnn atladım araya o aglar şimdi dedim aldım kucagıma halası ve babası mosmor oldu tabi ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?