2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bu arada genellikle hepinizi okuyorum alıntı yapıyorum cevap yazmak için ama kimi zaman kafamı toparlayıp bişi yazamıyorum kimi zamanda içimden hiç bişi gelmiyor ama selini bol bol anlatacak durumalrda her şekilde yazıyorum ,,,

hepinizin ayrı bir yeri var bende ,,, kimse alınıp darılmasın bana emi ,,,

bıktıracak kadar yazacağım günlerde gelir :)): )

bu arada selinin yeni bir marifeti daha kardeşimle tv de şu fıkra programalrından birini izlerken adamın biri çok pardon ama osurmuş :) selinde şimdi sürekli puurrrfff purfff yapıp dötüne bakıyor sonra gülmeye başlıyor :))

adam naptı diyince hemen tekrarlıyor ):):

Afiyet olsun :)
Ben de Doruk'a kuru fasulye yediriyorum :)

72 cm miymiş ortalama? Bizim bebiklerin hepsi selvi boylu o zaman :)))

[/COLOR][/B]

Bu kadar özenli bakmaya olsunlar bi zahmet:80:

Benim küpeli TV ye bakıyor mu diye sordu,sadece reklamlara dedim bişey demedi, bi de neden sorduğunu söyleseydi daha yahşi olacaktı.

Fabrikada kadınlı erkekli İran dan gelen bi grup var beni Rus sanmışlar,Yasemin'e duyurulur

SZ 0**.hanhhnklısın canım ama yemiyor...
uyandı yazamıyorum öperek kactım hepinizii

Canancım hoşgeldin...
Bebiklerin hepsine yememe, uyumama vb problemler var, hepimiz maymun olmuş durumdayız peşlerinde :)

Gözümden yaş geldi gülmekten, ısırırım ben onun bi avuçluk dötünü

iranlı ne anlar rustan :9

Konuyla ilgili son sorum:

İlk Adım Devam Sütü: 6-12 aylık dönemdeki minik tüketiciler için düşünülmüş ürün.

bu mu bahsettiğiniz süt? Yoksa 1 yaştan itibaren içilen çocuk sütü mü?

benimkide tam tersi kaşıkla yiyor ama elimden yada kendi eline verdiğimden asla yemiyor
değişik tatlar istiyolar galiba

ayy bi mısır şurubumuz eksikti facede paylaştım hemen herkes okusun

oyyy yerim ben onu

masallah serhanıma.

hayatım bız farkına varmadan onlar kontrol edıyor.mesela doguhan ın dr basını oksar gıbı yapıp bıngıldagını ve kafa yapısını kontrol edıyor.tartmak ıcın kucagına aldıgında basmasına ızın verıp kuvvetını falan olcuyor.e bıde manyak anne sınıfına kesın sokmustur senı.bızım dr artık guluyor bana :))
alemın dr rezıl olmus durumdayım.
hırıltı konusunda bısey cıkmamasına sevındım.

aaa ne bagırıyorsun be pasama arsız yapcan mavısıımı
doguhan da benı boyle cıleden cıkardıgı zaman kendı kendıme bagırsan ne olur bagıırmasan ne olur cok da anlayacak sankı sakın ol oznur dıyorum.
benım sıpada evdekı butun elektronık aletlerı acıp kapamayı ogrenmıs.zırt zırt onlara kosuyor.ben herseyı kapadıgımda bana bakıp bıseyler dıyor sanırsam azarlıyor benı.gecelerı 4 5 defa kalkmaya basladı 4 gundur ıflahım kalmadı.bı aglamıyor ıste.onuda yaparsa babasına emanet edecegım artık :)))

:))) aferım oglusa.

kızlar şehirfırsatı.com da 100 lık gülaylar altın hediye çeki 5 lira yaaaaaaaaaaaaa.

evet ya bende gordum ama karar veremedım.

yok anacım ıstemıyorum ıkıncıyı sımdılık.sadece oylesıne bı anda heveslendım.

mrb kızlarrr melikeyi uyutuyum gelebilirsem gelirim bu aradas hazır gıdalar demişsiniz ülkerinkilerde şeker yokki zaten üzüm suyu konsantresi war şeker yerine bilmiyorum yaa ben werdim wala.. weriyorum da arada. bisküvidemi wermiosun sen burcu kahvaltıyı nası yicek o zmn melike tek tek o kadar gıdayı hayatta bitiremez

Ben geldiiim..
Geçmişi okumaya niyetlendim ama bu sefer de muhabbeti yakalayamıyorum...
Bi özetleyiverin Kerem'in rahatsızlığına ne dedi doktoru?
Selin kuzunun da bişeyi yok inşallah annesi,içini ferah tut...
Okul kapandı örtmenler online oldu
Grip olanlar parmak kaldırsın...

Yemeklerinde ekmek veriyorum, kahvaltı karışımını da ekmek içiyle hazırlıyorum. Cicibebeyi sadece yoğurtla, çok nadiren de meyve ile veriyorum.
Hazır gıdaların hiç birine, hiç bir markaya güvenim yok Mervecim. Haa, ne kadar koruyabilirim, yarın öbür gün kreşe gidecek, okula gidecek, görecek isteyecek yiyecek, bu kaçınılmaz. Ama taptaze bedenini 1 ay fazla koruyabilsem kardır diye düşünüyorum. Bu kadar genç yaşta bir sürü insanın kronik hastalıkları olmasının nedenini bu koruyucu maddelere, katkı maddelerine dayandırıyor uzmanlar.
Yanlış anlaşılmasın, steril bir anne değilim, hatta arada pasaklı bile olabilirim, ama bu katkı maddelerinin bir çok mikroptan bile daha zararlı olduğunu düşünüyorum.

Kerem'e dr geceleri ağlamasına kabus görüyo olabilir demiş ya... Ben bunu Tracy'nin kitabında da okumuştum. Bu aylarda bebeklerde ciddi kabus sorunları olabilirmiş..
Bizimki de babannesiyle halası ne zaman gelse o gece mutlaka 500kere ağlayarak uyanıyo...:26: Çünkü Pelin'i sevicez die aç kurtlar gibi kızın üstüne atlıyolar. Yavrum feryat ediyo, ağlıyo, bana atlıyo ama bana vermiyolar yavrumu.. Ben kucağıma alsam susuyo ama iki dk sonra babası gelip tekrar kucağımdan alıp onlara veriyo...

bende günde 4 tane bisküvi veriyorum sadece onu bile vermek istemiyorum aslında

hoşgeldin ama nereye gittin hemen

şark dönüşü kayseriye yerleşmek istiyoruz biz ama siz anlattıkça böyle nekadar uzak okadar iyi diyorum nevşehir daha iyi olur galiba:26:

domates ve kıvıyı verıyorum ben.
dr sordum vereyımmı dıye ver dedı.e dedım alerjı olursa nolcek.
sen ver ben buradayım dıdı :)))
Dr bize artık herşeyden tattır ki alışsın dedi. Ben de sordum ya alerji olursa die, artık olmaz. En fazla kividen dili tahriş olur o kadar dedi..
Biz kiviyi sık veriyoruz. Domatesi de çorbalarının içine rendeliyorum. Bi sorun çıkmadı çok şükür.
Gülşan'ın dediği gibi kivinin siyah çekirdeklerini ben de kakada görüyorum. Bi de brokolide oluyo öyle.

Gülşancım aileden aileye fark var. Dün anlattım ya bunlar bi garipler..
Bizim de bi ara Adana'ya taşınma durumumuz vardı ama sonra düşündüm ki bunlar bizi yine rahat bırakmıycaklar. Bu sefer de uzun yoldan geldik die bi de Burcu'nun KV gibi yatıya kalacaklar. O zaman ben tümden çıldırıcam...
Hı böylesi çok mu iyi die soracak olursan ona da cvbım yok ..:94:
Aşağı tükürsen sakal, yukarı tükürsen bıyık..

ayyyyyyyy benim kocamın aynısı yılbası aksamı görümcemdeydik 12 ye yakın uyandı oglum bende yeni yıla girerken kucagımda benimle olsun istedim hemen kocam aldı kucagımdan 2 dk sonra al halası dedi aklı sıra kardeşinin kucagında sokacak yeni yıla kardeşini sevindircek hemennnnn atladım araya o aglar şimdi dedim aldım kucagıma halası ve babası mosmor oldu tabi ...

haklısın burcu ama ne biliyim etiketlerini cıcığına kadar okuyorum yabancı terimleri netten araştırıorm bende bisküvi 5 tane weriorm günde kahvaltısına katıyorum ekmek yumuşak yumuşak olmaz ki sen nası veriyosun burcu. danino falandamı yok.onlarda war katkı maddesi ama kavanoz mamasında katkı maddedi yok dio konserve usulü annelerin yaptığı gibi yani. katkı ve koruyucu olsa yazmak zorundalar sonuçta. şaştık artık..

Biraz da benimkiler mor, kırmızı, kara ne bileyim bi renk olsalar keşke..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…