2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
e sen bütün gün başka topiklerde gezip gezip akşam gelirsen sonuna yetişirsin tabi alsanaalsanasmile

ay günahımı alıonuz kız valla 1'de kalktım anacım yemek çorba neyim anca girdim nete. erken kalkan yol alıo, geç kalkan böle havasını alıo işteee..kaydirigubbakcemilealsanaalsanasmile

öyle yapıcam inş, bişe almaya aklkıncada alma hediye çok gelir dıyo 7 sene beklemişim hala gem vuruyo bana
kendi başını kendin kaşıcaksın söylemeden halledicem bende başka yol bırakmıyolar.

gökkuşak o gösterdiğim kremide bi düşün derim hoş sen tecrübelisin herkes oluyomu bu ağrı sızı bilmiyomda o halde bide acısıyla uğraşmiyim dedim

evet canım ondanda düşünüyorum ne acısıı korkutmıyım ama benim ilkinde çatladılar kanadılarrrr ama o kadar çok emiyordu ki kızım her an kopacak diye bakıyordumm......
çoookk canım yanmıştı 15 dk bir 45 er dakika emiyordu benim kızzzz..........o yüzden ilk 6 ay çok hızlı kilo almıştı yalnızca anne sütüyle o acıya rağmen 13 ay emzirdim yaaa (15 günde falan geçti tabi göğüslerimm aa anam ağladı)

tttıııff bu satte mi gelinir bana baaakkk geziniyon mu kız başka topiklerdealsanaalsanasmile
sen neler aldın yaa acık anlat nerelerden alıyorsun uygun şeyleri haber ver bakem acık konuya dahil et kendini :))

ay günahımı alıonuz kız valla 1'de kalktım anacım yemek çorba neyim anca girdim nete. erken kalkan yol alıo, geç kalkan böle havasını alıo işteee..kaydirigubbakcemilealsanaalsanasmile
tembel karı alsanaalsanasmile
öyle yapıcam inş, bişe almaya aklkıncada alma hediye çok gelir dıyo 7 sene beklemişim hala gem vuruyo bana
kendi başını kendin kaşıcaksın söylemeden halledicem bende başka yol bırakmıyolar.
ay hediyeleremi güvenicen ne saçma bişey bu ya gelecek hediyeden nolucak allah aşkına sen al alacağını ya hediye geliyosa gene alsın boşer ona söylemek zorunda değilsin al sonra kimse almaz pişman olursun
yaa evet bu kremi netten çok araştırdım kullanan herkes çok memnun hatta hamileyken bile sürülebiliyo ve hatta sürdükten sonra yıkamana gerek yokmuş. çok acıdığını söyleyenler olmuştu sen iyi dayanmışsın okadar zaman madem çok kötü oluyosun bi al dene bence 10 gr 21 tl idi zaten 10 gr yetiyomuş
benimde aynı yastık koymuş gibi valla başka yerde bişey yok top gibi karın :))))
fındık yutmuş solucan gibi yanidelikafadulden

tttıııff bu satte mi gelinir bana baaakkk geziniyon mu kız başka topiklerdealsanaalsanasmile
sen neler aldın yaa acık anlat nerelerden alıyorsun uygun şeyleri haber ver bakem acık konuya dahil et kendini :))

yok o dahil olmaz öyle uzaktan bakar lülülülülülü

canım neyi nasıl beğeniyorsan öyle al kendinnn boşverrrr....ama söyleme .........
gerçi diyene bak geçen kayınvalidem (eşimin dürtüklemesinden sonra) eksik bir şeyi varsa söylersiniz dedi bende gururumdam yok bizz a...le (eşimle) hallediyoruz dedimmm...ayy söylesem nolvcak burda değiller içime sindiği gibi olmucak.........beğendiğimi alıyorum..........şükürrr..........

lütfetmiş hanımefendi kafamçokkarıştı benim kaynımda eşim daha önce demişti amca oluyon bebeğin odasını alırsın artık oda dün bizde kaldı çıkarmış bana 100 tl veriyo sırnaşık şey dedim yok ya gerek yok biz hallettik delikafadulden

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bana arkadaşlar hep leblebi yutmuş solucan diyorlarrrr:sm_cool:

he aynen öyle kaydirigubbakcemile3
akşam kaynanamlarda birsürü misafir vardı kimse yüzüme bakmıyo herkes karnıma bakıyo yaa ay çok sinir oldum.

allahh kahretmesinnnnn...çok vermişşşşş neler neler alırım ben bunla deseydiinnnn.......klava:

en güzeli çok haklısın, rabbim muhtaç etmesin annede olsa olmuyo işte görüyoruz

Elvan göbeğin çok tatlııı.Kilon da yok maşallah
çok sağol bacım

kızlar bende göbeğimi ekledim,banada bakın zemuszemus

ben baktımmm çok tatlı maşallah

hatun kızlar yemekteyiz başlıyo ben acık uzanarak tv bakiiim. (ayy iştekiler kızcak şimdi bana-çalışıyorken ben çok özenirdim evdekilere ama ev sıkıcııı çoook - teselli ediiim dedim) öpüldünüzzzz

kkızzz tıffff nerdesin sen huuuuuuuu... selma bu uzaktanda bakmıyor galiba sadece burdaymış gibi yapıyorrrrr.............:mymeka:

yyyyaaaaa alççaakkkalsanaalsanasmile nasıl da severim o programı yemek yapmak gibi bir hobim varr.........mafoldumbensenağlama:a015:

ay tam çıkıcaktım aklıma geldi. bizim çatlak şule hiç görünmüyo nerde bu kız? birde göbek deliğinizin altında siyah çizgiler çıkmaya başladı mı bende daha yokkk. mcukkk

teşekkür ederim canım,bencede evde olmak çok sıkıcı vaakit geçmiyor,ya 2 yıl bodrumda yaşadım full çalışdım,ankaradayım ve evdeyim işmi bu yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…