2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay artık saklanmıyo dün herkes bakınca kaynanam falanda rahatsız olduda napıyım yani ne giycem bende kocaman bi göbek var
:CüvCüv:
ne saklıycam ya,ben gözüksün diye karnımı çıkararak yürüyorum,ya biz bayramda eskişehire gitmişdik,kaynanam ordaydı çünkü,doğuma ne kadar var dediler bende 5 ay dedim,aaaa çok çıkmış göbeğin ikizmi dediler,bende aksine çıkmadığını düşünüyorum keşke daha da büyüse dedim
düşünün nerdeyse hiç göbeğim çıkmadı,ki bayramda hiç yokdu sadece kendime ait göbeğim vardı,kaynanamlar laf edecek yer arıyor,yada beni çıldırtcak

mendil pişik kremi pamuk falan lazım olur heralde diğerleri pek gerekmez yıkanmıcak çünkü hastanede
off daha hastane çantası hazırlancak kafamçokkarıştı
hastane çantasına konulcak malzemeleri dolapta bir göze koyucam ama çantaya yerleştirmiycem,kırışmasın bebişimin cicileri :)

benim kayınvaldemde bazen ayına göre küçük diyo bazende kocaman oldu diyo anlamıyorum valla

benim göbeğimde çok cıkmadı..7 aylık dediğimde aaa çok küçükkkkkkkk amaaaaaaaaaa diyolar...ablamında böyle olduğu için hiç sallamıyorum tabi...

benim göbeğimde çok cıkmadı..7 aylık dediğimde aaa çok küçükkkkkkkk amaaaaaaaaaa diyolar...ablamında böyle olduğu için hiç sallamıyorum tabi...
benimöde yeni belli düşün banada öyle diolar ama bebişimin sağlıklı ya gerisi boş ama şimdi belli benim

Bana da herkes hiçbişeyin yok diyo.Göbüş topiğine resim de ekledim.Bi tek kayınvalidem her gördüğünde gülüyo.Popon büyüdü, karnın büyüdü bilmem ne.Karnımı gösteriyo gülüyo.Allah akıl fikir versin ne diyim

oy maşallah kızlarımıza büyüsünler sağlıkla az kaldı ya bir bakmışız haftaya düşünmesi bile ne güzel benim kız gününden ileri seninki tammı canım

maşallah canım.
benim geçen haftaki kontrolde tam demişti doktorum
büyüyolar valla kuzucuklarımız.

benim kayınvaldemde bazen ayına göre küçük diyo bazende kocaman oldu diyo anlamıyorum valla
benim bodrumda bir arkadaşımda gebe,benden 6 7hafta önde,bana nispet olsun diye ,onun göbeğini görsen çok şeker,zayıf ve minyon ya karnına koca top yerleştirmişsin gibi duruyor diyo,kadın gebeliğimi bile burnumdan getircek illa,arkadaşımla beni kıyaslıyor,zayıf ve minyonmuş ya,sen uzun ve kilolusun sana gebelik bile yakışmadı diyor sanırım lmaz:

hamişlik hepimize çok yakıştı boşveeerr hepimiz çok cici olduk

benimde belli ama küçük diyolar işte...
bizim ailede herkesin iç karnı geniş,2ablamın annemin,annem diyor zaten,bizim karınlarımız öyle çok çıkmaz diyor,şimdi ben içindekinin derdindeyim,estetik kaygıyla yaklaşmıycağım tek dönem gebelik,altı üstü 9ay,kocaman da olsa,100kilo da olsam,küçücük de kalsa,önemli olan sağlıkları,tabi bazı gebeleri görünce maşallah diyip içim geçerek bakmıyor değilim ama bebeği olamıyan bir sürü kadın da var,şükür demek lazım halimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…